Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Στο embryolab.. εσύ? μωρέ έτοιμη είμαι για δεύτερο παιδάκι αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα τότε ήμουν ενθουσιασμένη και τα πηγαινα όλα πολυ γρήγορα τώρα με το παιδί έχω γίνει λίγο αναβλητικη στα ραντεβού με γιατρούς κλπ.. υποτιθεται θα προσπαθουσαμε λίγο φυσιολογικά 😂 αλλά αυτό δεν παίζει τελικά οπότε θα τα δρομολογησω συντομα.. ένα εμβρυακι μου έχει μείνει.. δεν ήρθε με την πρώτη το παιδάκι μου αλλά ήρθε γρήγορα...

Εμείς στο fivi , θα πάμε..  όποτε είσαι έτοιμη το προχωράς αυτό εκεί είναι και σε περιμένει! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγω αυτά τα τεστ δεν θα έχω πάρει είναι η αλήθεια τα home παίρνω 

και πάλι μπράβο αφού γύρισα πίσω τις σελίδες να το δω ξανά το τεστ της και πάλι εξατμίσεις μου φαίνεται 😂

Από κοντά φαινόταν η γραμμουλα αλλά στην φωτογραφία έχανε.. 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ειμαι έγκυος; Είμαι έγκυος;; Χριστέ μου!! Έχω και γιατρό σε μια ώρα για υπέρηχο και τεστ Παπ.. με.το τεστ στο χέρι θα πάω 

Εισαιιιιιι 🥳🥰 αχ με το καλό κορίτσι μου!!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η flowerv είπε:

Εμείς στο fivi , θα πάμε..  όποτε είσαι έτοιμη το προχωράς αυτό εκεί είναι και σε περιμένει! 

Στο διαβαλκανικό δεν είναι? Έχω ακούσει καλά λόγια κ για εκεί.. καλή αρχή!! Να έρθουν όλα όπως τα θέλετε και όσο πιο εύκολα γίνεται!!! 🙏

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Στο διαβαλκανικό δεν είναι? Έχω ακούσει καλά λόγια κ για εκεί.. καλή αρχή!! Να έρθουν όλα όπως τα θέλετε και όσο πιο εύκολα γίνεται!!! 🙏

Ναι ναι, μακάρι 🙏 ευχαριστούμε πολύ, εύχομαι και σε εσένα τα καλύτερα! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Εγώ πάλι... Έκανα πριν λίγο ξανά γιατί κάτι με τρώει βρε κορίτσια... 

IMG_20241112_161115.jpg

Σ αυτό το τεστ φαίνεται!!!  Να κάνεις χοριακη άσε τα τεστ!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Σ αυτό το τεστ φαίνεται!!!  Να κάνεις χοριακη άσε τα τεστ!

Θα πάω αύριο το πρωί για χοριακη!! Είμαι δύο μέρες πριν την μέρα περιοδο. Θα είναι χαμηλη λογικά..

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Θα πάω αύριο το πρωί για χοριακη!! Είμαι δύο μέρες πριν την μέρα περιοδο. Θα είναι χαμηλη λογικά..

Είσαι σίγουρα εγκυοοοος 🥳🥳🥳🥳

Με το καλό, να πάνε όλα τέλεια ♥️ 

Αχ γλυκουλες μου σας ευχαριστώ πολύ όλες γιατί ευχές σας και για τα θετικά vibes!! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Αύριο που θα κάνω χοριακη θα είναι πιο ξεκάθαρο!! 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Αχ γλυκουλες μου σας ευχαριστώ πολύ όλες γιατί ευχές σας και για τα θετικά vibes!! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Αύριο που θα κάνω χοριακη θα είναι πιο ξεκάθαρο!! 

Μπράβοοοοοοο!!!!έγινε το θαύμα 🙏❣️❣️❣️❣️ συγχαρητήρια με το καλό 🙏 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20241112_161115.jpg

Κορίτσι μου εισαιιιιιιι εγκυοςςςςςς 😍😍😍😍😍😍

Περιμένουμε νέα σου μετά τον γιατρό ❤️

Καλησπέρα σε όλες!Πρώτη μέρα καθυστέρησης σήμερα, αρκετά σταθερός κύκλος και δεν ξέρω τι να κάνω!Έχω αρκετά έντονους πόνους περιόδου απο το Σάββατο!Όλο λέω σίγουρα ήρθε αλλά τελικά τίποτα. Πήρα ένα τεστ απο το φαρμακείο, αλλα δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνω αύριο ή να περιμένω🙃 Εν τω μεταξύ το φαρμακείο είχε self clear το οποίο απ ότι κοίταξα έχει πολύ κακές κριτικές.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Είσαι έγκυος κορίτσι Μ εισαιιιιιιιι!!!!! Πες μας τα νέα σου από τ γιατρό 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20241112_161115.jpg

αααααααα συγχαρητήρια!! Μπράβο κορίτσι μου με το καλό 😍😍😍😍

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!! Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να πάρουν ευχάριστα νέα όπως πήρα εγώ σήμερα!! 

Πήγα στο γιατρό, με έβγαλε 4+1, μου είπε είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε κάτι. Είδε ένα παχύ ενδομήτριο και ότι δεν είναι εξωμήτριο. Αύριο θα πάω για χοριακη και μακάρι να έχουμε καλά αποτελέσματα. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!! Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να πάρουν ευχάριστα νέα όπως πήρα εγώ σήμερα!! 

Πήγα στο γιατρό, με έβγαλε 4+1, μου είπε είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε κάτι. Είδε ένα παχύ ενδομήτριο και ότι δεν είναι εξωμήτριο. Αύριο θα πάω για χοριακη και μακάρι να έχουμε καλά αποτελέσματα. 

υπέροχααα!! αναμένουμε χοριακή 🙏🥰 Και θέλω τα μυστικά σου, τι εκανες πώς το έκανες και έκατσε το σπορί αυτή τη φορά 😂🥰

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

υπέροχααα!! αναμένουμε χοριακή 🙏🥰 Και θέλω τα μυστικά σου, τι εκανες πώς το έκανες και έκατσε το σπορί αυτή τη φορά 😂🥰

Κορίτσι μου είχα ωορρηξία με τεστακι επιβεβαιωμένο Παρασκευή μεσημέρι. Παρασκευή βράδυ κατάλαβα μικρές ενοχλήσεις και είχαμε την επαφουλα μας. Ουσιαστικά όταν γινόταν η ωορρηξία εγώ είχα την επαφή. Δεν έκανα κάτι άλλο. Και μάλιστα ήθελα να έχουμε επαφή και τις επόμενες δύο μέρες κάτι που δεν καταφέραμε όμως 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20241112_161115.jpg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!! Είσαι εγκυοοοοσσσς!!!!!! Με το καλοοοοοοο😍😍😍😍

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου είχα ωορρηξία με τεστακι επιβεβαιωμένο Παρασκευή μεσημέρι. Παρασκευή βράδυ κατάλαβα μικρές ενοχλήσεις και είχαμε την επαφουλα μας. Ουσιαστικά όταν γινόταν η ωορρηξία εγώ είχα την επαφή. Δεν έκανα κάτι άλλο. Και μάλιστα ήθελα να έχουμε επαφή και τις επόμενες δύο μέρες κάτι που δεν καταφέραμε όμως 

Τελειααααα 🎉🩷

Και μεις σήμερα τελικά μέσα σε όλο το τρέξιμο τα καταφέραμε και την ώρα που είχα πονακια αριστερά κάναμε μια επαφή στα γρήγορα.. στα πολύ γρήγορα ευτυχώς γιατί στο τσακ ξύπνησε η μικρή και άρχισε να νιαουριζει 😂

Παραδόξως έχει αλλάξει το pattern μου όταν κάνω ωορρηξία. Παλιά είχα θετικό τεστ 2 μέρες με σταδιακή άνοδο και απότομη κάθοδο. Τώρα το θετικό κράτησε ελάχιστες ώρες, δηλαδή θετικό το μεσημέρι, και το απόγευμα όχι απλά αρνητικό αλλά αχνό κιόλας. Που σημαίνει εύκολα θα έχανα το θετικό αν δεν έκανα πολλά τεστ μέσα στη μέρα. Και τώρα καλωσήρθατε στην γνωστή παράνοια της αναμονής 😅😅😅 

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι Μ !!! θετικό τεστ Παρασκευή κ επαφή την ίδια μέρα?? Προηγούμενες μέρες δεν είχες? συγνώμη για τις λεπτομέρειες αλλά έτσι για να γράφει στις επιτυχίες......!!!! Σου είπα είχα προαίσθημα για σένα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...