Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 10 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Την Παρασκευή το μεσημέρι. Εννοείται ότι θα γίνει η διαδικασία στο σπίτι και θα πάει με τη μηχανή να το Δώσει. Δεν ήθελε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να το κάνει εκεί 😂😂

Ελπίζω να βγουν γρήγορα τα αποτελέσματα...

Καλημέρα κορίτσια !

Αν σας είπαν ότι μπορείτε να το κάνετε έτσι από το σπίτι και το πάει εντάξει 

εμάς έκαναν περιπου 10 μέρες να βγουν όλα μαζί 

καλά αποτελέσματα ☺️ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια από χθες έχω κάποια τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά κεντρικά..χθες ήταν σαν ήπιες σουβλιές, σήμερα εδω και κανα εικοσάλεπτο είναι συνεχόμενο τράβηγμα..πφ δεν θελω να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα..

στις πριν 11 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Τώρα το απόγευμα έπεσε πολύ η ορμόνη βγήκε αχνό το τέστ...

Είχα κ σήμερα επαφή τώρα για αύριο δύσκολο το κοβω γιατί έχουμε 4 μέρες σερί...! Εγώ πρόβλημα δεν έχω...ο συζυξ θα πέσει κάτω από τ πόδια του ! Χαχα ναι κορίτσια Μ θα σας ανεβάζω κανονικά φωτό! 

Πάντως χθες είχα πολύ έντονους πόνους ήμουν σίγουρη ότι έγινε χθες...

Ευτυχώς τα χάπια προγεστερόνης δεν Μ πείραξαν καθόλου,πολύ το φοβόμουν! βλέπω τελικά ότι εγκυμοσύνη με περίοδο ήμασταν πολλές!!!!

Ααα ωραία οπότε έγινε εχτές απελευθερώθηκε το ωάριο και εμείς έτσι σερί κάναμε 5 μέρες μετά ξεκούραση απλά είναι καλή μέρα και σήμερα για να πιάσεις όλο το γόνιμο παράθυρο μετά από αύριο ξεκούραση τώρα βέβαια αν δεν μπορεί άλλο εντάξει γιατί πρέπει να γίνεται ευχάριστα η διαδικασία 🥰

ευχομαι με το καλό να μας στείλεις θετικά αποτελέσματα σε λίγες μέρες ☺️

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια..!!!
Σήμερα στη δουλειά με 30' καθυστέρηση πήγα.. έκλεισε το κινητό το βράδυ απο μπαταρία και δεν χτύπησε το ξυπνητήρι, με την ψυχή στο στόμα έφτασα. Ευτυχώς υπάρχει κατανόηση και δεν μου είπαν τπτ, απλά με έπαιρναν τηλ και δεν χτυπούσε και ανησυχισαν να μην έπαθα τπτ.

Σε άλλα νέα δικά μου, εχθές πήρα στα χέρια μου τα πρώτα φάρμακα απο το φαρμακείο, averkap, orgalutran και vibramycin και περιμένω να πάρω την άλλη Τρίτη απο τον ΕΟΠΥΥ τα υπόλοιπα ενέσημα δωρεάν. Τέσσερα κουτιά των 900UI αλλά δεν ξέρω ποιο φάρμακο θα είναι. Μίλησα και με το γιατρό και μου είπε πως Δεκέμβριο με το που έρθει η περίοδος του στέλνω μνμ την πρώτη ημέρα για να μου πει τι να κάνω.. ξεκινάμε..!!!!

Είμαι πάααρα πολύ χαρούμενη, επιτέλους υπάρχει ένα φως στο τούνελ μου!

Καλή αρχή κορίτσι!!! Κοντός ψαλμός ο Δεκέμβριος κ μακ΄άρι να πετύχετε με τη πρώτη 🤞

στις πριν 25 λεπτά, ο/η elemi είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου εγώ ακόμα περιμένω την ακατανόμαστη σήμερα είναι η 30ή ημέρα του κύκλου, Ενώ τον προηγούμενο μήνα μου είχε έρθει στην 26η ,ακόμα ελπίζω βέβαια παρόλο που το τεστ μου βγήκε αρνητικό😅

Έκανα το Iq test Το οποίο μπήκα στο internet  και διάβασα τα σχόλια και έχει πολύ αρνητικά σχόλια και λέω λες;

Τον Αύγουστο της predictor το Ηλεκτρονικό μου είχε βγει ψεύδος  θετικό και λέω τώρα γιατί αυτό να μη βγαίνει αρνητικό και να είμαι !

Το παραλήρημα εγώ🤔

Δεν τα ξέρω κθλ τα iq test. Όμως αν δεν ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία ίσως είναι νωρίς για τεστ. Ως συνήθως τι κύκλο έχεις? Επειδή είπες ότι δεν έχει σταθερό ο μεγαλύτερος πόσο ήταν?

Κορίτσια βγήκαν τα αποτελέσματα από το σπερμοδιάγραμμα. Μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα. Δεν υπ΄ήρξε καμία αλλαγή με την εγχείρηση, ίσα ίσα η ζωηρή έπεσε που είναι κ η πιο σημαντική. Δεν έχει βγει ο κατακερματισμός ακόμη. Αν δεν έχει αλλάξει κ εκεί κάτι τζάμπα η ταλαιπωρ΄ία. Ο ουρολόγος λέει ότι είναι οκ τα αποτελέσματα. Για πείτε κ εσείς γνώμες. Εμείς απογοητευτήκαμε με την κινητικότητα. Μας είπε για ενίσχυση να παίρνει τα terra fertil. Τα ξέρετε? Τα έχει πάρει κανένας? 

62 εκ. αριθμός ανά ml

167 εκ. συνολικός αριθμός

86% ζωντανά

9% Ζωηρή, 36% Νωθρή, 15% Μη προωθητική, 40% ακίνητα

5% φυσιολογικές μορφές

στις πριν 1 ώρα, ο/η MinaSam είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολύ με τη χαρά σου και την αισιοδοξία σου! :) Πάμε δυνατά!! :)

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Πάμε με φόρα!!!! ;)

στις πριν 48 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!με το καλό!!!καλή επιτυχία σου εύχομαι 🙏❣️

Ευχαριστώ πολύ πολύ..!!!!

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλή αρχή κορίτσι!!! Κοντός ψαλμός ο Δεκέμβριος κ μακ΄άρι να πετύχετε με τη πρώτη 🤞

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Ναι ο μήνας πότε μπαίνει πότε βγαίνει χαμπάρι δεν πέρνουμε και το καλό είναι ότι είμαι σε περίοδο τώρα και η διάθεση είναι πολύ καλή και θα είναι καλύτερη με το που έρθει η περίοδος τον άλλο μήνα γιατί μαζί θα ξεκινήσει και η όλη διαδικασία.

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια βγήκαν τα αποτελέσματα από το σπερμοδιάγραμμα. Μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα. Δεν υπ΄ήρξε καμία αλλαγή με την εγχείρηση, ίσα ίσα η ζωηρή έπεσε που είναι κ η πιο σημαντική. Δεν έχει βγει ο κατακερματισμός ακόμη. Αν δεν έχει αλλάξει κ εκεί κάτι τζάμπα η ταλαιπωρ΄ία. Ο ουρολόγος λέει ότι είναι οκ τα αποτελέσματα. Για πείτε κ εσείς γνώμες. Εμείς απογοητευτήκαμε με την κινητικότητα. Μας είπε για ενίσχυση να παίρνει τα terra fertil. Τα ξέρετε? Τα έχει πάρει κανένας? 

62 εκ. αριθμός ανά ml

86% ζωντανά

5% φυσιολογικές μορφές

Είσαι τρελή, είναι πάρα πολύ καλά τα αποτελέσματα νομίζω.. καταρχήν απο όσο ξέρω θέλεις 19 εκατ. ανα ml και εσείς έχετε 62 και θέλει 59 εκ. αν θυμάμαι καλά ολικό και εσείς έχετε 167.. τι να πούμε κι εμείς που ο δικός μου έχει 1.350 εκ. ανα ml και 5.500 εκ. συνολικό.. ούτε σπουργίτη στο μισό μέτρο δεν χτυπάει, όχι να γονιμοποιήσει εμένα. πφ! 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

62 εκ. αριθμός ανά ml

86% ζωντανά

5% φυσιολογικές μορφές

Κορίτσι μου είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα σας!! Εμείς είχαμε πολύ πολύ χειρότερα και πετύχαμε! 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

62 εκ. αριθμός ανά ml

86% ζωντανά

5% φυσιολογικές μορφές

Kοριτσι μου είναι όλα εντάξει, εκτός από την κινητικότητα, αλλά εμάς στην κινητικότητα εγραφε το α+β δηλαδή η ζωηρή + νωθρη να ξεπεράσει το 32% που το περνάει! Άρα νομίζω είστε μια χαρά! 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

62 εκ. αριθμός ανά ml

86% ζωντανά

5% φυσιολογικές μορφές

και εμας ο ουρολόγος μας είχε πει για την κινητικότητα το α+β να ειναι 35%..είστε καλά κορίτσι μου!!

Κορίτσια καλημέρα!! Συγγνώμη προκαταβολικά για την περιγραφή, αλλά είμαι 3η μέρα περιόδου και παρατηρώ τεράστια πήγματα. Πάντα το είχα αυτό και πιστεύω ευθύνεται και για τους δυνατούς πόνους που έχω, αλλά τώρα νομίζω ήταν πιο έντονο από άλλες φορές. Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό; 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Πάμε με φόρα!!!! ;)

Ευχαριστώ πολύ πολύ..!!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Ναι ο μήνας πότε μπαίνει πότε βγαίνει χαμπάρι δεν πέρνουμε και το καλό είναι ότι είμαι σε περίοδο τώρα και η διάθεση είναι πολύ καλή και θα είναι καλύτερη με το που έρθει η περίοδος τον άλλο μήνα γιατί μαζί θα ξεκινήσει και η όλη διαδικασία.

Είσαι τρελή, είναι πάρα πολύ καλά τα αποτελέσματα νομίζω.. καταρχήν απο όσο ξέρω θέλεις 19 εκατ. ανα ml και εσείς έχετε 62 και θέλει 59 εκ. αν θυμάμαι καλά ολικό και εσείς έχετε 167.. τι να πούμε κι εμείς που ο δικός μου έχει 1.350 εκ. ανα ml και 5.500 εκ. συνολικό.. ούτε σπουργίτη στο μισό μέτρο δεν χτυπάει, όχι να γονιμοποιήσει εμένα. πφ! 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσι μου είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα σας!! Εμείς είχαμε πολύ πολύ χειρότερα και πετύχαμε! 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Kοριτσι μου είναι όλα εντάξει, εκτός από την κινητικότητα, αλλά εμάς στην κινητικότητα εγραφε το α+β δηλαδή η ζωηρή + νωθρη να ξεπεράσει το 32% που το περνάει! Άρα νομίζω είστε μια χαρά! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

και εμας ο ουρολόγος μας είχε πει για την κινητικότητα το α+β να ειναι 35%..είστε καλά κορίτσι μου!!

Απογοητευμένη είμαι κ βλέπω παντού αρνητικά γιατί δεν έρχεται το ατιμό το μπεμπέ 😔 Να φαναστείτε ότι πήρα κομπιουτεράκι (είμαι μαθηματικό μυαλό 😅) κ άρχισα 167 επί 85% ζωντανά επί ζωηρή κ αν αυτά έχουν το πρόβλημα κ δεν είναι στο 5% στις φυσιολογικές τιμές ααααα μια παράνοια 😲 

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!! Να βγει κ ο κατακερματισμός να ηρεμήσουμε λιγάκι
😊 Τις βιταμίνες φαντάζομαι δεν τις ξέρει κάποια???

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Απογοητευμένη είμαι κ βλέπω παντού αρνητικά γιατί δεν έρχεται το ατιμό το μπεμπέ 😔 Να φαναστείτε ότι πήρα κομπιουτεράκι (είμαι μαθηματικό μυαλό 😅) κ άρχισα 167 επί 85% ζωντανά επί ζωηρή κ αν αυτά έχουν το πρόβλημα κ δεν είναι στο 5% στις φυσιολογικές τιμές ααααα μια παράνοια 😲 

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!! Να βγει κ ο κατακερματισμός να ηρεμήσουμε λιγάκι
😊 Τις βιταμίνες φαντάζομαι δεν τις ξέρει κάποια???

Κορίτσι Μ είναι τέλειες οι τιμές αν κρίνω από το δικό μας σπερμοδιαγραμμα....

Δεν τις ξέρω τις βιταμίνες εμείς πάντως παίρνουμε τις profertil και είδαμε τρομερή διάφορα!

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! Συγγνώμη προκαταβολικά για την περιγραφή, αλλά είμαι 3η μέρα περιόδου και παρατηρώ τεράστια πήγματα. Πάντα το είχα αυτό και πιστεύω ευθύνεται και για τους δυνατούς πόνους που έχω, αλλά τώρα νομίζω ήταν πιο έντονο από άλλες φορές. Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό; 

Και εγώ τρίτη μέρα σαν εσένα είμαι και πάντα με πολύ πόνο και πολλά πήγματα, δεν σημαίναι κάτι νομίζω. Το έχω κι εγώ γι' αυτό στο λέω.

@Sia A εμείς παίρναμε τις Brudyfertill και τώρα τις Fertilovit.. νομίζω πως κάνω κάτω όλες ίδιες είναι και όλες την ίδια δουλειά κάνουν.. είμαστε στο δεύτερο τρίμηνο θεραπείας κι εμείς και με τα αρχικά σπερμοδιαγράμματα έχουμε βελτίωση αλλά όχι όση χρειάζεται μια φυσική σύλληψη, γι' αυτό πάνε και σε εξωσωματική τον επόμενο μήνα.

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Γενικά όσο πιο καθαρό το αίμα και όσο λιγότεροι πόνοι τόσο πιο "υγιής" η περίοδος. Πηγματα γενικά βγαίνουν καθώς καθαρίζει το ενδομήτριο αλλά αν λες ότι είναι τεράστια ίσως απλά να έτυχε, κάτι εκεί με τις ορμόνες, ίσως περισσότερα οιστρογόνα. Αλλα και πάλι υποθέσεις είναι όλα 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Και εγώ τρίτη μέρα σαν εσένα είμαι και πάντα με πολύ πόνο και πολλά πήγματα, δεν σημαίναι κάτι νομίζω. Το έχω κι εγώ γι' αυτό στο λέω.

@Sia A εμείς παίρναμε τις Brudyfertill και τώρα τις Fertilovit.. νομίζω πως κάνω κάτω όλες ίδιες είναι και όλες την ίδια δουλειά κάνουν.. είμαστε στο δεύτερο τρίμηνο θεραπείας κι εμείς και με τα αρχικά σπερμοδιαγράμματα έχουμε βελτίωση αλλά όχι όση χρειάζεται μια φυσική σύλληψη, γι' αυτό πάνε και σε εξωσωματική τον επόμενο μήνα.

@Sia A όσο κάνετε αυτή τη θεραπεία με βιταμίνες κλπ απεχετε από επαφές η κανονικά σε περίπτωση που έρθει φυσικά;

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Γενικά όσο πιο καθαρό το αίμα και όσο λιγότεροι πόνοι τόσο πιο "υγιής" η περίοδος. Πηγματα γενικά βγαίνουν καθώς καθαρίζει το ενδομήτριο αλλά αν λες ότι είναι τεράστια ίσως απλά να έτυχε, κάτι εκεί με τις ορμόνες, ίσως περισσότερα οιστρογόνα. Αλλα και πάλι υποθέσεις είναι όλα 

Οι ορμονικές μου ήταν πολύ καλές πριν 2 μήνες, αλλά πραγματικά δεν ξέρω. Ίσως να μην είναι και τίποτα. Θα πάω γιατρό σε 3 μήνες, εκτός κ αν με θορυβήσει κάτι και πάω νωρίτερα. Ευχαριστώ κορίτσια!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A όσο κάνετε αυτή τη θεραπεία με βιταμίνες κλπ απεχετε από επαφές η κανονικά σε περίπτωση που έρθει φυσικά;

Με επαφές κανονικά, και αν έρθει φυσικά ήρθε.. αν και εγώ δεν τρέφω καμία ελπίδα για φυσική σύλληψη.

Κορίτσια οσον αφορα το σπερμα οι βιταμίνες ΔΕΝ ειναι θεραπεια. Ενισχυουν τον οργανισμο μαζι κ τ σπερμα  θεαματικες αλλαγες δ θα δειτε σε βαθμο π να πειτε οτι το 1.000.000 ανα ml εγιναν 35.000.000. Σίγουρα βοηθανε γενικα. Αλλα δ ειναι θεραπεία. Ειναι περισσότερο γοα ενίσχυση. Βελτιώνουν την ποιοτητα κυριως κ την κινητικότητα. Καλο κάνουν φυσικα αλλα δεν ειναι φαρμακο που λυνει το προβλημα. Αμα δείτε με τι σπερμοδιαγραμματα εμεινα εγκυος 4 φορες θα κλαψετε. Ειναι κ θεμα τυχης. Και φυσικα επαφες σε ολο τον κυκλο. Τ σπερμα δυναμώνει με συχνες επαφες αλλα ένας αντρας με αδύναμο σπερμα αν κανει 5 μερες συνεχομενα αποδυναμώνει. Γι αυτο οι γιατροι συνιστούν μερα παρα μερα επαφες.

στις πριν 40 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσι Μ είναι τέλειες οι τιμές αν κρίνω από το δικό μας σπερμοδιαγραμμα....

Δεν τις ξέρω τις βιταμίνες εμείς πάντως παίρνουμε τις profertil και είδαμε τρομερή διάφορα!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Μακάρι να βοηθήσουν κ οι βιταμίνες κ να έχουμε επιτέλους μια υγιή εγκυμοσύνη 😊

@Naty_Κανονικά επαφές έχουμε αυτές είναι για βοήθεια αφού χαπακ΄ωνομαι εγώ ας μπουστάρουμε κ τον σύζυγο!!!! Κ μακάρι να έρθει φυσιολογικά😊

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Κορίτσια οσον αφορα το σπερμα οι βιταμίνες ΔΕΝ ειναι θεραπεια. Ενισχυουν τον οργανισμο μαζι κ τ σπερμα  θεαματικες αλλαγες δ θα δειτε σε βαθμο π να πειτε οτι το 1.000.000 ανα ml εγιναν 35.000.000. Σίγουρα βοηθανε γενικα. Αλλα δ ειναι θεραπεία. Ειναι περισσότερο γοα ενίσχυση. Βελτιώνουν την ποιοτητα κυριως κ την κινητικότητα. Καλο κάνουν φυσικα αλλα δεν ειναι φαρμακο που λυνει το προβλημα. Αμα δείτε με τι σπερμοδιαγραμματα εμεινα εγκυος 4 φορες θα κλαψετε. Ειναι κ θεμα τυχης. Και φυσικα επαφες σε ολο τον κυκλο. Τ σπερμα δυναμώνει με συχνες επαφες αλλα ένας αντρας με αδύναμο σπερμα αν κανει 5 μερες συνεχομενα αποδυναμώνει. Γι αυτο οι γιατροι συνιστούν μερα παρα μερα επαφες.

Έτσι είναι όπως τα λες και εμείς δεν έχουμε μόνο τις βιταμίνες που παίρνει, η θεραπεία του είναι τα Nolvadex για άνοδο της τεστοστερόνης του και πτώση της FSH του. Στην ουσία κάνει μπουστάρισμα του οργανισμού να παράξει περισσότερα σπερματοζωάρια.

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Τότε ποιος ο λόγος για κατακερματισμό:; Αφού και να μην είναι καλά οι βιταμίνες δεν θα κάνουν κάτι. Γιατί τότε να μπούμε στη διαδικασία για αυτή την εξεταση; 

στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια..!!!
Σήμερα στη δουλειά με 30' καθυστέρηση πήγα.. έκλεισε το κινητό το βράδυ απο μπαταρία και δεν χτύπησε το ξυπνητήρι, με την ψυχή στο στόμα έφτασα. Ευτυχώς υπάρχει κατανόηση και δεν μου είπαν τπτ, απλά με έπαιρναν τηλ και δεν χτυπούσε και ανησυχισαν να μην έπαθα τπτ.

Σε άλλα νέα δικά μου, εχθές πήρα στα χέρια μου τα πρώτα φάρμακα απο το φαρμακείο, averkap, orgalutran και vibramycin και περιμένω να πάρω την άλλη Τρίτη απο τον ΕΟΠΥΥ τα υπόλοιπα ενέσημα δωρεάν. Τέσσερα κουτιά των 900UI αλλά δεν ξέρω ποιο φάρμακο θα είναι. Μίλησα και με το γιατρό και μου είπε πως Δεκέμβριο με το που έρθει η περίοδος του στέλνω μνμ την πρώτη ημέρα για να μου πει τι να κάνω.. ξεκινάμε..!!!!

Είμαι πάααρα πολύ χαρούμενη, επιτέλους υπάρχει ένα φως στο τούνελ μου!

Χαίρομαι πολύ που σε ακούω ενθουσιασμένη!! Πολύ πολύ καλή επιτυχία, εύχομαι να πετύχετε με την πρώτη ♥️♥️🤞🤞

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια !

Αν σας είπαν ότι μπορείτε να το κάνετε έτσι από το σπίτι και το πάει εντάξει 

εμάς έκαναν περιπου 10 μέρες να βγουν όλα μαζί 

καλά αποτελέσματα ☺️ 

Μπορεί να το κάνει από το σπίτι αρκεί να το έχει πάει στο εργαστήριο σε 30-40 λεπτά. Τυλιγμένο σε βαμβάκι και αλουμινόχαρτο 😂😂😂 Με τη μηχανή θα πάει σφαίρα αρκεί να γλιτώσει το να το κάνει στο εργαστήριο λέει 😂😂

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elli13 είπε:

Χαίρομαι πολύ που σε ακούω ενθουσιασμένη!! Πολύ πολύ καλή επιτυχία, εύχομαι να πετύχετε με την πρώτη ♥️♥️🤞🤞

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος! Είμαι αισιόδοξη και συγκρατημένη ταυτόχρονα. Έχει ο Θεός..!!! Για μένα έχει τεράστια σημασία το ότι μπήκαμε σε αυτό το δρόμο και υπάρχει μια ελπίδα, απο κει που ήμουν στάσιμη στο πουθενά. Μακάρι να μην μας ταλαιπωρήσει άλλο ο καλός Θεούλης και να μας φέρει ένα υγιές μωράκι με την πρώτη. Τι να πω... 

Έχω καταλήξει στο γεγονός ότι δεν πρέπει να έχεις τεστ στο σπίτι γιατί αλλιώς μπαίνεις στον πειρασμό..ένα είχε μείνει εδώ και μήνες και το έκανα γιατί δεν είμαι καλά από χθες..συν ότι μου ήρθε στο νου ότι και την προηγούμενη φορά μου έβγαλε θετικό πολύ νωρις..εννοείται δεν θα πάρω άλλο τεστ μέχρι την αναμενόμενη! 

παρακαλω τις πιλότους της παρέας να εξασκήσουν την όραση τους και να μου πουν αν βλέπουν την υπερβολικά αχνη γραμμή! Ευχαριστω 😂😂

IMG_0989.jpeg

IMG_0983.jpeg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κι απο μένα κορίτσια μου!! ❤️ Έχω χαθεί απ αυτή την ενότητα, ίσα ίσα μπαίνω να συντονίζομαι με τα κορίτσια απ το θεματάκι για τα μωράκια Χριστουγέννων/Νέας Χρονιάς 😅 Δουλεύω ακόμα (και μέχρι και 10/12) οπότε οταν τελειώνει η δουλειά απλά θέλω να απομακρύνομαι απ την οθόνη και να ξεκουράζομαι όσο μπορώ ☺️ Σας διαβάζω παρόλα αυτά και προσπαθώ με τις αντιδράσεις να δίνω το παρόν και να σας στηρίζω 🙏 Αυτό που με χαροποιεί να βλέπω πάντα είναι το πόσο στηρίζετε η μία την άλλη και στα ευχάριστα αλλά και στα δυσάρεστα και δε ξεχνώ κι εγώ το πόση αγάπη και στήριξη έχω λάβει από εσάς ❤️ Σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδόσκονη, να πιστεψετε ότι το θαυματάκι σας θα ρθει και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει αυτή η στιγμή για όλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! 💫🤞🌈 Όσα για εμάς, είμαι πλεόν 31+2 εβδ, εξακολουθεί να μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και πλέον μ εχει πιασει μια γλυκιά ανυπομονησία, δε ξέρω πως να το περιγράψω! Ούτε τον τοκετό σκέφτομαι, ούτε αν τα έχω ετοιμάσει όλα, πραγματικά το μόνο που με νοιάζει σ αυτή τη φάση είναι να γεννηθεί και να ναι καλά 🙏 Σε κάθε υπέρηχο, ακόμα κι αν έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, νιώθω την ίδια αγωνία όπως και στο πρώτο τρίμηνο - οπότε σας το επιβεβαιώνω (ίσως για τις κοπέλες που έχουν βιώσει απώλειες) η αγωνία δε φεύγει ποτέ.... και είμαι σίγουρη ότι αργότερα θα συναντήσω ένα κάρο άλλου τύπου αγωνίες 😅  Καλή επιτυχία σε όλες εύχομαι, είστε πολύ δυνατές και όπως πάντα λέω: Καμία δε θα φύγει απ αυτή την ενότητα χωρίς μωράκι στην αγκαλιά 💫🤱 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα κορίτσια που με ταγκάρατε 🥰
    • A! Και για εσάς που βρίσκεστε Αθήνα βλέπω τώρα ότι το ΜΝΒ έχει ένα δια ζώσης εργαστήριο/σεμινάριο αύριο - αν μπορείτε/θέλετε να παρευρεθείτε ☺️ not sponsored 🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣
    • Να μαι κι εγώ! Το μαύρο κόβει αλλά πλέον η κοιλιά δε κρύβεται 😅 31+2 σήμερα με τ αγοράκι μου 💙💙💙💙 Εμείς είχαμε και το δεύτερο υπέρηχο ανάπτυξης εμβρύου όπως σας είχα πει λόγω αντίστασης στις μητριαιες, αλλά φαίνεται να έχει εξαλειφθεί το θέμα πλήρως!! Προχθές πήγαμε (31εβδ), το μωρό πήρε θέση και είναι με το κεφαλάκι κάτω πλέον, και μας έβγαλε τον μικρούλη 1820γρ, περίπου 40εκ είπε, και στην 68η εκατοστιαία θέση - ακριβώς ίδια και με τον προηγούμενο υπέρηχο οπότε φαίνεται να μεγαλώνει με σταθερούς ρυθμούς ☺️ οπότε @MarMar90 μη μου ανησυχείς για την αντίσταση, λογικά θα σου έδωσε ασπιρίνη φαντάζομαι και να μειώσεις το αλάτι στη διατροφή σου; Εμένα τέτοια οδηγία μου είχε δωθεί τότε στη β επιπέδου όταν διαπιστώσαμε αυτό το θεματακι.  Τράχηλο δε μου μέτρησε ούτε στον 1ο ούτε στο 2ο υπέρηχο ανάπτυξης, αλλά μου είπαν ότι θα γίνει στο doppler. Και τώρα άκου @Kiddo να κουφαθεις που είπες ότι σου βάζουν αργά τις εξετάσεις! Εμένα μου έβαλε το ντοπλερ 35η εβδ, η τελευταία των Μοϊκανών 🤣🤣🤣🤣 με προβλημάτισε, αλλά μου εξήγησε ότι δεν έχει νόημα νωρίτερα γιατί στο 3ο τρίμηνο ήδη έχω κάνει 2 υπερήχους ανάπτυξης όπου έχουμε δει σημαντικές μετρήσεις 🤷🏻‍♂️ και διαπίστωσα και στο πορτογαλικό γκρουπ ότι κι άλλες 2 κοπέλες με το ίδιο θέμα με μένα έχουν την ίδια οδηγία. Άρα μάλλον είναι έτσι τον πρωτόκολλο εδώ, τι να πω. Κατά τ αλλά κορίτσια εγώ παρακολουθώ τα σεμινάρια του mbn center (https://www.mnbcenter.gr/seminaria/category/dorean-seminaria/) που είχατε πει εδώ! Απίστευτα κατατοπιστικά!! Η μαία εξαιρετική και πάρα πολύ ενημερωμένη θεωρώ ♥️ και χθες μπήκα σε μια σύσκεψη του le lèche Greece, του οργανισμού συμβούλων θηλασμού κι έπαθα πλάκα με την ποιότητα του περιεχομένου δεδομένου του ότι είναι δωρεάν. Επίσης μπορείς να έχεις τηλεφωνική επικοινωνία με τις συμβούλους θηλασμου, βαζω λινκ εδώ: https://www.lllgreece.org/symvouloi ! Έχει ανά περιοχή σε όλη την Ελλάδα μέχρι και Γερμανία/Γαλλία. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...