Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου θα το γράψω δημόσια για να το δει και όποια άλλη κοπέλα αφορά. Ο δικός μου γιατρός μας έλεγε να μην κάνουμε κατακερματισμό σπέρματος γιατί είχαμε συλλήψεις. Κάναμε λοιπόν και απλό καρυότυπο και μοριακό, και πλήρες πακέτο θρομβοφιλιας και όλα αυτά και πληρώσαμε πάνω από 1000€ για να καταλήξω να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο. Παντού μα παντού αναφέρεται ο υψηλός κατακερματισμός σαν αιτία αποβολών. Δηλαδή; Ένα σπέρμα με υψηλό κατακερματισμό γονιμοποιεί μεν αλλά όχι υγιή έμβρυα. Και με όσες γυναίκες με καθεξιν αποβολές έχω μιλήσει με ρωτάνε γιατί δεν έχουμε κάνει την εξέταση αυτή. Σοκαρισμένες κιόλας που ο γιατρός έλεγε ο,τι να ναι... Εμείς μεθαύριο θα την κάνουμε πάντως και ακόμα και αν δεν βρεθεί κάτι θα ξέρω ότι το έψαξα και αυτό που με τρώει μέσα μου...

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

πόσο κοστίζει; Εγώ είπα και στον δικό μου να πάει να το κάνει αλλά και ο ουρολόγος και οι γυναικολόγοι μας είπαν ότι δεν χρει΄αζεται, αλλά το σκέφτομαι!

Κορίτσια από προσωπική πείρα θα σας πω ότι όταν ο άντρας κάνει εξετάσεις να κάνει όλο το πακέτο κ κατακερματισμό κ οξειδωτικό σε εξειδικευμένο κέντρο. Δεν ξέρω αν θυμάστε την ιστορία μας. Με οκ σπερμοδιάγραμμα κ φυσική σύλληψη στο 6μηνο των προσπαθειών, μετά την αποβολή φώναζα τι εξετάσεις να κάνουμε κ όλοι έλεγαν δεν χρειάζεται κάτι κ θα ξανά έρθει. Κ τλκ εγώ έχω θρομβοφιλία κ ο σύζυγος είχε μέτριο κατακερματισμό κ κιρσοκήλη 3ου βαθμού κ εγχειρίστηκε. Κ όλα τα παραπάνω θέματα οδηγούν σε αποβολές. Αυτή την εβδομάδα ξανά ΄έκανε τα π΄΄΄άντα να δούμε πως πήγε η εγχείριση κ 300€ κόστισαν σε Θεσσαλονίκη, για Αθήνα δεν ξέρω

Όποτε για μένα οι γιατροί είχαν όλοι άδικο κ π΄άλι καλά που ψαχτήκαμε μόνοι μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια από προσωπική πείρα θα σας πω ότι όταν ο άντρας κάνει εξετάσεις να κάνει όλο το πακέτο κ κατακερματισμό κ οξειδωτικό σε εξειδικευμένο κέντρο. Δεν ξέρω αν θυμάστε την ιστορία μας. Με οκ σπερμοδιάγραμμα κ φυσική σύλληψη στο 6μηνο των προσπαθειών, μετά την αποβολή φώναζα τι εξετάσεις να κάνουμε κ όλοι έλεγαν δεν χρειάζεται κάτι κ θα ξανά έρθει. Κ τλκ εγώ έχω θρομβοφιλία κ ο σύζυγος είχε μέτριο κατακερματισμό κ κιρσοκήλη 3ου βαθμού κ εγχειρίστηκε. Κ όλα τα παραπάνω θέματα οδηγούν σε αποβολές. Αυτή την εβδομάδα ξανά ΄έκανε τα π΄΄΄άντα να δούμε πως πήγε η εγχείριση κ 300€ κόστισαν σε Θεσσαλονίκη, για Αθήνα δεν ξέρω

Την γράφει ο ουρολόγος την εξέταση για κατακερματισμό; Εμείς επαρχία είμαστε λογικά θα στείλουν σε άλλη πόλη το δείγμα. Και πόσο καιρό κάνει να βγει το αποτέλεσμα; 

στις πριν 44 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Το τεστ ωορρηξίας έβγαινε αρνητικό ενώ ήσουν έγκυος από την πρώτη εταιρία που αναφέρεις??

Πολύ περίεργα πράγματα δεν ξέρεις τι να κοιτάς κ τι να περιμένεις!

Τα one step ωορρηξίας έβγαιναν αρνητικά ενώ ημουν έγκυος, ενώ τα hometest πιο θετικο δεν πήγαινε. Θεωρητικά τα ωορρηξίας βγαίνουν θετικά σε εγκυμοσύνη γιατί η β χοριακη μοιάζει με την lh, τώρα τα one step τοοοσο εξελιγμένα που δεν μπερδεύονται;;!! 😂😂

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

πόσο κοστίζει; Εγώ είπα και στον δικό μου να πάει να το κάνει αλλά και ο ουρολόγος και οι γυναικολόγοι μας είπαν ότι δεν χρει΄αζεται. 

Έκλεισε τελικά ραντεβού να πάει αύριο ξανά σε ουρολογο-ανδρολόγο να δούμε τι θα πει! 

Κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες που θα κάνει σε εξειδικευμένο κέντρο 280€. Έψαξα και στη βιβλιογραφία και σε επιστημονικά άρθρα για να σιγουρευτώ, γιατί έλεγα αποκλείεται ο γυναικολόγος μου καθηγητής Πανεπιστημίου να κάνει λάθος. Και προς μεγάλη μου έκπληξη κάνει!! 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Αυτό είναι που με τρελαίνει!! Ότι πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά σε γιατρούς για να καταλήγουμε να κάνουμε εμείς τους γιατρούς του εαυτού μας. Τόσο διάβασμα και ψάξιμο ούτε για το μεταπτυχιακό μου δεν έκανα!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elli13 είπε:

Αυτό είναι που με τρελαίνει!! Ότι πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά σε γιατρούς για να καταλήγουμε να κάνουμε εμείς τους γιατρούς του εαυτού μας. Τόσο διάβασμα και ψάξιμο ούτε για το μεταπτυχιακό μου δεν έκανα!!

Μήπως τρελαινόμαστε εμείς τζάμπα δεν ξέρω νιώθω πελαγωμενη. Ο τελευταίος γιατρός (καθηγητής) μας είπε μην δίνετε αλλά λεφτά σε γιατρούς οχι άλλες εξετάσεις. Εγώ απ' τη μια θέλω να νιώθω ασφαλής ότι το έχουμε δει κι αυτό απ' την άλλη με στρεσάρει και στρεσάρεται κι ο σύντροφος. Δηλαδή αλήθεια γιατί τέτοια ψυχολογική ταλαιπωρία. 

Ανάλογα με αυτό που με ρωτήσατε όχι η γιατρός δεν μου ανέφερε άλλες μέρες επαφής εκτός από την συγκεκριμένη 2/11… Τι να πω θα φανεί☺️

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας♥️

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μήπως τρελαινόμαστε εμείς τζάμπα δεν ξέρω νιώθω πελαγωμενη. Ο τελευταίος γιατρός (καθηγητής) μας είπε μην δίνετε αλλά λεφτά σε γιατρούς οχι άλλες εξετάσεις. Εγώ απ' τη μια θέλω να νιώθω ασφαλής ότι το έχουμε δει κι αυτό απ' την άλλη με στρεσάρει και στρεσάρεται κι ο σύντροφος. Δηλαδή αλήθεια γιατί τέτοια ψυχολογική ταλαιπωρία. 

Της ίδιας άποψης είναι και ο άντρας μου. Όμως με 4 απώλειες πλέον, δεν βρίσκω κάτι να με ταλαιπωρεί περισσότερο από το να χάνω τα μωρά μου... Δεν το αντέχω πλέον, με έχει γονατίσει ψυχολογικά 

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Την γράφει ο ουρολόγος την εξέταση για κατακερματισμό; Εμείς επαρχία είμαστε λογικά θα στείλουν σε άλλη πόλη το δείγμα. Και πόσο καιρό κάνει να βγει το αποτέλεσμα; 

Έμας ο ουρολόγος μας είπε ότι δεν γράφεται, αν θες ρώτα κ τον δικό σου για σίγουρα

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλά άστο φουλ απογοήτευση από τους γιατρούς, γι'αυτό εμείς τα κάναμε κ δυστυχώς βρέθηκαν θέματα. Δεν λέω ότι όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες αλλά για μένα θα έπρεπε να με ενημερώσουν από την αρχή ότι υπάρχουν αυτές οι εξετάσεις κ αν θέλετε τα κάνετε, κ όχι οι μπούρδες του στυλ προσθέτουν άγχος χωρίς λόγω οι εξετάσεις κλπ.

Από εκεί κ πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει καλύτερο, εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα τόσες απώλειες να σας πω την αλήθεια

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Έμας ο ουρολόγος μας είπε ότι δεν γράφεται, αν θες ρώτα κ τον δικό σου για σίγουρα

Καλά άστο φουλ απογοήτευση από τους γιατρούς, γι'αυτό εμείς τα κάναμε κ δυστυχώς βρέθηκαν θέματα. Δεν λέω ότι όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες αλλά για μένα θα έπρεπε να με ενημερώσουν από την αρχή ότι υπάρχουν αυτές οι εξετάσεις κ αν θέλετε τα κάνετε, κ όχι οι μπούρδες του στυλ προσθέτουν άγχος χωρίς λόγω οι εξετάσεις κλπ.

Από εκεί κ πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει καλύτερο, εγώ δεν ξέρω αν θα άντεχα τόσες απώλειες να σας πω την αλήθεια

Εγώ το είχα πάντα στο νου μου και οι γιατροί μας έλεγαν τζάμπα άγχος κλπ. Ναι είναι άγχος αλλά δεν μπορώ καν να σκεφτώ μια 4η απώλεια. Και τώρα διαβάζοντας και αυτά που γράφετε πάλι μπήκα στο τρυπάκι να κάνουμε Κ αυτή την εξεταση. Απλά άντε να την κάνει αντε να βγει το αποτέλεσμα άντε να είναι όλα καλά. Μπορεί να χρειαστεί να απέχουμε για κάποιο διάστημα από επαφές. Κι εκεί ξενερώνω επίσης! 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ το είχα πάντα στο νου μου και οι γιατροί μας έλεγαν τζάμπα άγχος κλπ. Ναι είναι άγχος αλλά δεν μπορώ καν να σκεφτώ μια 4η απώλεια. Και τώρα διαβάζοντας και αυτά που γράφετε πάλι μπήκα στο τρυπάκι να κάνουμε Κ αυτή την εξεταση. Απλά άντε να την κάνει αντε να βγει το αποτέλεσμα άντε να είναι όλα καλά. Μπορεί να χρειαστεί να απέχουμε για κάποιο διάστημα από επαφές. Κι εκεί ξενερώνω επίσης! 

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά να σου πω το δικό μου σκεπτικό. Καλύτερα να αργήσει ένα μωράκι κ να είναι υγιές παρά να μην ξέρω τπτ κ να έχω κάτι που να προκαλεί απώλειες. Αφού τα βρήκαμε όλα κ έχουν λυθεί είμαι πιο ήσυχη. Κ εμείς είχαμε πόση αναμονή με την εγχείριση κ με όλα κ πλέον αν βγούνε καλά τα αποτελέσματα θα ηρεμήσω αν όχι πάμε για εξωσωματική. Αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι έχουμε κάνει ότι περνάει από το χέρι μας κ τώρα όποτε θέλει ο καλό Θεούλης να μας το στείλει κ να πάει καλά 😊 

Μακάρι να μην χρειάζοταν τα ψαχτούμε κθλ κανένας μας κ να ερχόντουσαν μόνο υγιή μωράκια 🙏🙏

@Naty_ θα συμφωνησω με την @Elli13 και καποια στιγμη το ειχα γραψει οτι οπωσδηποτε να κάνουν κατακερματισμο. Εμας ηταν απο τις πρωτες εξετασεις π μας εβαλε να κανουμε. Εμεις π ειμαστε επαρχια πεταχτηκαμε Θεσσαλονίκη σρ κεντρο. Ολες τις εξετάσεις π αφορουσαν αποχη τις καναμε οταν ειχα περιοδο. Μπορει ενα σπερμοδιαγραμμα να ειναι καλο σε αριθμο και κινητικότητα κ να γονιμοποιει τ ωάριο αλλα να εχει σε πολυ μεγαλο ποσοστο ανωμαλες μορφες π οδηγούν σε μη βιώσιμο εμβρυο κ αποβολες. Εμας αν κ τ σπερμα επασχε σε αριθμο κ κινητικότητα ο κατακερματισμος είχε βγει καλος.

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά να σου πω το δικό μου σκεπτικό. Καλύτερα να αργήσει ένα μωράκι κ να είναι υγιές παρά να μην ξέρω τπτ κ να έχω κάτι που να προκαλεί απώλειες. Αφού τα βρήκαμε όλα κ έχουν λυθεί είμαι πιο ήσυχη. Κ εμείς είχαμε πόση αναμονή με την εγχείριση κ με όλα κ πλέον αν βγούνε καλά τα αποτελέσματα θα ηρεμήσω αν όχι πάμε για εξωσωματική. Αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι έχουμε κάνει ότι περνάει από το χέρι μας κ τώρα όποτε θέλει ο καλό Θεούλης να μας το στείλει κ να πάει καλά 😊 

Μακάρι να μην χρειάζοταν τα ψαχτούμε κθλ κανένας μας κ να ερχόντουσαν μόνο υγιή μωράκια 🙏🙏

Ποσο καιρο είστε στη προσπάθεια κορίτσι μου ??? Εύχομαι η επέμβαση να βοηθησε και να πάνε όλα καλά!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ποσο καιρο είστε στη προσπάθεια κορίτσι μου ??? Εύχομαι η επέμβαση να βοηθησε και να πάνε όλα καλά!

Το καλοκαίρι κλείσαμε 2 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε αλλά αν βγάλεις την 1η εγκυμοσύνη, συν την εγχείριση είναι λιγότερο.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου, μακάρι τι να πω αλλιώς είπαμε να δούμε για εξωσωματική. Δεν μπορώ άλλα να περιμένω

δύσκολος ο κύκλος των εξετάσεων..εκτός από τα λεφτά που είναι πολλά, το ψυχολογικό κομμάτι είναι το χειρότερο..κάθε φορά εμπιστεύεσαι ειδικούς και κάθε φορά αναρωτιέσαι αν τα εχεις κάνει όλα σωστά..εύχομαι να είμαστε γερές με τους συντρόφους μας, να παίρνουμε δύναμη ο ενας από τον άλλον και να μας έρθει σε όλες μας σύντομα με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο!

δεν έχει φτάσει καν 3, έχω ακόμη 2 ώρες στη δουλειά και νυστάζω από τις 12..έχω μια δυσφορία..θέλω να φύγω :P 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Το καλοκαίρι κλείσαμε 2 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε αλλά αν βγάλεις την 1η εγκυμοσύνη, συν την εγχείριση είναι λιγότερο.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου, μακάρι τι να πω αλλιώς είπαμε να δούμε για εξωσωματική. Δεν μπορώ άλλα να περιμένω

Και εμείς κλείνουμε 2 χρόνια τώρα τον Νοέμβριο αλλά είναι μέσα ένα 6μηνο χαμένο, με αναμονή για αντιβίωση, εξετάσεις πολλες εξετασεις υστεροσκοπηση εγώ λόγω πολυποδα, αλλά προσπαθούμε μέχρι τέλους! Και Ιανουαρίο ξεκινάμε εξωσωματική θα το πάω ιδιωτικά και με τα φάρμακα δεν, μπορώ να μπούμε στην διαδικασία εξετάσεων και άλλως εξετάσεων! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Και εμείς κλείνουμε 2 χρόνια τώρα τον Νοέμβριο αλλά είναι μέσα ένα 6μηνο χαμένο, με αναμονή για αντιβίωση, εξετάσεις πολλες εξετασεις υστεροσκοπηση εγώ λόγω πολυποδα, αλλά προσπαθούμε μέχρι τέλους! Και Ιανουαρίο ξεκινάμε εξωσωματική θα το πάω ιδιωτικά και με τα φάρμακα δεν, μπορώ να μπούμε στην διαδικασία εξετάσεων και άλλως εξετάσεων! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! 

Ε πάνω κάτω στα ίδια είμαστε. Σε νιώθω τόσο πολύ για τη κούραση!!! Μακάρι να μην χρειαστεί εξωσωματική κ να σε προλάβει φυσική σύλληψη, ει΄δάλλως να έρθει με την πρώτη προσπάθεια 😊 Έχεις ψαχτεί γενικά για κέντρο κόστος κλπ???

Ε πάνω κάτω στα ίδια είμαστε. Σε νιώθω τόσο πολύ για τη κούραση!!! Μακάρι να μην χρειαστεί εξωσωματική κ να σε προλάβει φυσική σύλληψη, ει΄δάλλως να έρθει με την πρώτη προσπάθεια 😊 Έχεις ψαχτεί γενικά για κέντρο κόστος κλπ???

Ναι ναι είμαστε έτοιμοι! Απλά δε ξέρω εάν διάβασες πάνω για το θέμα του άντρα μου! Δεν μας αποκλείει κάνεις φυσιολογική σύλληψη δε ξέρει κάνεις να μας πει αν φταίει αυτό που αργει να έρθει το μωράκι! Απλά μας έχουνε πει ότι χρειάζεται αμνιοπαρακέντηση η εξωσωματική με προεμφυτευτικό! Οπότε έχουμε ξεκινήσει την διαδικασια για την έγκριση του προεμφυτευτικού η οποία θα βγει το Δεκέμβρη και Ιανουαρίο πρώτα ο θεούλης ξεκινάμε ! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ναι ναι είμαστε έτοιμοι! Απλά δε ξέρω εάν διάβασες πάνω για το θέμα του άντρα μου! Δεν μας αποκλείει κάνεις φυσιολογική σύλληψη δε ξέρει κάνεις να μας πει αν φταίει αυτό που αργει να έρθει το μωράκι! Απλά μας έχουνε πει ότι χρειάζεται αμνιοπαρακέντηση η εξωσωματική με προεμφυτευτικό! Οπότε έχουμε ξεκινήσει την διαδικασια για την έγκριση του προεμφυτευτικού η οποία θα βγει το Δεκέμβρη και Ιανουαρίο πρώτα ο θεούλης ξεκινάμε ! 

Ναι, ναι το διάβασα αλλά είμαστε πολλές κ μπερδεύομαι!!! Με το καλό όλα καλά να πάνε κ να ξεκινήσετε 😊🙏

Ναι, ναι το διάβασα αλλά είμαστε πολλές κ μπερδεύομαι!!! Με το καλό όλα καλά να πάνε κ να ξεκινήσετε 😊🙏

Ναι λογικό χαχαχα! Ευχαριστούμε πολύ  πολύ, και σε εσάς εύχομαι να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Τα one step ωορρηξίας έβγαιναν αρνητικά ενώ ημουν έγκυος, ενώ τα hometest πιο θετικο δεν πήγαινε. Θεωρητικά τα ωορρηξίας βγαίνουν θετικά σε εγκυμοσύνη γιατί η β χοριακη μοιάζει με την lh, τώρα τα one step τοοοσο εξελιγμένα που δεν μπερδεύονται;;!! 😂😂

Κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες που θα κάνει σε εξειδικευμένο κέντρο 280€. Έψαξα και στη βιβλιογραφία και σε επιστημονικά άρθρα για να σιγουρευτώ, γιατί έλεγα αποκλείεται ο γυναικολόγος μου καθηγητής Πανεπιστημίου να κάνει λάθος. Και προς μεγάλη μου έκπληξη κάνει!! 

Δυστυχώς οι γυναικολόγοι δίνουν διαγνώσεις κ για άντρες, που φυσικά δεν είναι ο τομέας τους, γι αυτό υπάρχουν οι ανδρολογοι, κ κάποιοι εξειδικευμένο κιόλας σε θέματα αναπαραγωγής. Θα έπρεπε θεωρώ να παραπέμπουν τους άνδρες να κάνουν όλες αυτές τις εξετάσεις, οι οποίες σίγουρα στοιχίζουν σε χρήματα, όμως αν δεν γίνουν σε πολλούς στοιχίζουν χρόνο κ απογοήτευση. Ψάξτε το κ πολλές φορές το σπέρμα βελτιώνεται με βιταμίνες, διατροφή με αντιοξειδωτικά κλπ. Για τα αντιοξειδωτικά στη διατροφή έχει πολύ υλικό κ ο ενδοκρινολόγος δ. Κουρ...., βραβευμένος στο είδος του 

στις πριν 36 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσια το τεστ ωορρηξίας βγήκε θετικό κ τώρα το μεσημέρι.... μπερδεύτηκα! 

Ακόμα δεν έγινε?

IMG_20241106_145134.jpg

Καλησπέρα κ σε μένα το θετικό τεστ ωορρηξίας κρατάει 2 μέρες.

άρα όσο έχεις θετικό τεστ (πχ 2 μέρες) δεν έχει γίνει ακόμα η ωορρηξία αλλά θα γίνει τις επόμενες ώρες όπως σου είπαν τα κορίτσια (ανάλογα τη γυναίκα κάποιες κάνουν 12 ώρες μετά κάποιες 24 κάποιες 36). Μόνο ο υπέρηχος δείχνει ακριβώς. Αλλά το τεστ ωορρηξίας σου δίνει ένα παράθυρο στο περίπου. 

καλή επιτυχία εύχομαι κ να πιάσετε το μωράκι σας ❤️

(Όταν αρνητικοποιηθει το τεστ  γίνεται κ η ωορρηξία απλά σε κάποιες γυναίκες το θετικό τεστ ωορρηξίας κρατάει λίγες ώρες, σε κάποιες μια μέρα κ σε κάποιες 2 μέρες. )

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Gif-e είπε:

Δυστυχώς οι γυναικολόγοι δίνουν διαγνώσεις κ για άντρες, που φυσικά δεν είναι ο τομέας τους, γι αυτό υπάρχουν οι ανδρολογοι, κ κάποιοι εξειδικευμένο κιόλας σε θέματα αναπαραγωγής. Θα έπρεπε θεωρώ να παραπέμπουν τους άνδρες να κάνουν όλες αυτές τις εξετάσεις, οι οποίες σίγουρα στοιχίζουν σε χρήματα, όμως αν δεν γίνουν σε πολλούς στοιχίζουν χρόνο κ απογοήτευση. Ψάξτε το κ πολλές φορές το σπέρμα βελτιώνεται με βιταμίνες, διατροφή με αντιοξειδωτικά κλπ. Για τα αντιοξειδωτικά στη διατροφή έχει πολύ υλικό κ ο ενδοκρινολόγος δ. Κουρ...., βραβευμένος στο είδος του 

Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη για τις βιταμίνες και όλα αυτά (αν τελικά είναι αυτό το πρόβλημα μας). Με τον σύζυγο κάνουμε πολλά χρόνια διατροφή και γυμναστική και παίρνουμε και βιταμίνες και όλα αυτά τα σχετικά (ωστόσο μαζί με τις βιταμίνες ανά καιρούς έχει πάρει και άλλα πράγματα σχετικά με το bodybuilding, γι'αυτό και επομένω τόσο να κάνει την εξέταση). Τα χρήματα είναι πολύ σημαντικα (τώρα όπως έχω ξαναγράψει κάνει δύο δουλειές) αλλά μπροστά στον εφιάλτη που ζω δύο χρόνια τώρα, τους βάζω φωτιά και τα καίω, ειλικρινά 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Gif-e είπε:

στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ θα συμφωνησω με την @Elli13 και καποια στιγμη το ειχα γραψει οτι οπωσδηποτε να κάνουν κατακερματισμο. Εμας ηταν απο τις πρωτες εξετασεις π μας εβαλε να κανουμε. Εμεις π ειμαστε επαρχια πεταχτηκαμε Θεσσαλονίκη σρ κεντρο. Ολες τις εξετάσεις π αφορουσαν αποχη τις καναμε οταν ειχα περιοδο. Μπορει ενα σπερμοδιαγραμμα να ειναι καλο σε αριθμο και κινητικότητα κ να γονιμοποιει τ ωάριο αλλα να εχει σε πολυ μεγαλο ποσοστο ανωμαλες μορφες π οδηγούν σε μη βιώσιμο εμβρυο κ αποβολες. Εμας αν κ τ σπερμα επασχε σε αριθμο κ κινητικότητα ο κατακερματισμος είχε βγει καλος.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Πφφ...μία στεναχώρια με έχει πιάσει σήμερα, προφανώς και λόγω περιόδου (1η μέρα) και λόγω αυτών που συζητάμε και το ότι μπορεί να έχασα χρόνο που δεν κάναμε νωρίτερα την εξέταση ή θα χάσουμε κι άλλο μέχρι να γίνει κι αυτό. Και μέσα σ' όλο αυτό ακούω για ζευγάρια που όλα πάνε καλά εξ αρχής και όλα απλά (και μακάρι να είναι έτσι για όλους), αλλά δυστυχώς εμείς εκείιιι στην ανηφόρα! 

Και είναι αυτή η ανυπομονησία να μείνω έγκυος, λες και δεν έχω άλλη ζωή πέρα από αυτό. Λες και όλα γυρνάνε γύρω από αυτό. Όλη η στεναχώρια μου πηγάζει απο κει, από το να γίνει τώρα άμεσα. Αλλά και τι πειράζει να έρθει 2-3 μήνες αργότερα; 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη για τις βιταμίνες και όλα αυτά (αν τελικά είναι αυτό το πρόβλημα μας). Με τον σύζυγο κάνουμε πολλά χρόνια διατροφή και γυμναστική και παίρνουμε και βιταμίνες και όλα αυτά τα σχετικά (ωστόσο μαζί με τις βιταμίνες ανά καιρούς έχει πάρει και άλλα πράγματα σχετικά με το bodybuilding, γι'αυτό και επομένω τόσο να κάνει την εξέταση). Τα χρήματα είναι πολύ σημαντικα (τώρα όπως έχω ξαναγράψει κάνει δύο δουλειές) αλλά μπροστά στον εφιάλτη που ζω δύο χρόνια τώρα, τους βάζω φωτιά και τα καίω, ειλικρινά 

ναι αλλά γενικά δεν υπάρχει άλλη θεραπεία απ' όσο ξέρω, δίνουν κάποια αντιοξειδωτικά και αυτό. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κι απο μένα κορίτσια μου!! ❤️ Έχω χαθεί απ αυτή την ενότητα, ίσα ίσα μπαίνω να συντονίζομαι με τα κορίτσια απ το θεματάκι για τα μωράκια Χριστουγέννων/Νέας Χρονιάς 😅 Δουλεύω ακόμα (και μέχρι και 10/12) οπότε οταν τελειώνει η δουλειά απλά θέλω να απομακρύνομαι απ την οθόνη και να ξεκουράζομαι όσο μπορώ ☺️ Σας διαβάζω παρόλα αυτά και προσπαθώ με τις αντιδράσεις να δίνω το παρόν και να σας στηρίζω 🙏 Αυτό που με χαροποιεί να βλέπω πάντα είναι το πόσο στηρίζετε η μία την άλλη και στα ευχάριστα αλλά και στα δυσάρεστα και δε ξεχνώ κι εγώ το πόση αγάπη και στήριξη έχω λάβει από εσάς ❤️ Σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδόσκονη, να πιστεψετε ότι το θαυματάκι σας θα ρθει και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει αυτή η στιγμή για όλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! 💫🤞🌈 Όσα για εμάς, είμαι πλεόν 31+2 εβδ, εξακολουθεί να μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και πλέον μ εχει πιασει μια γλυκιά ανυπομονησία, δε ξέρω πως να το περιγράψω! Ούτε τον τοκετό σκέφτομαι, ούτε αν τα έχω ετοιμάσει όλα, πραγματικά το μόνο που με νοιάζει σ αυτή τη φάση είναι να γεννηθεί και να ναι καλά 🙏 Σε κάθε υπέρηχο, ακόμα κι αν έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, νιώθω την ίδια αγωνία όπως και στο πρώτο τρίμηνο - οπότε σας το επιβεβαιώνω (ίσως για τις κοπέλες που έχουν βιώσει απώλειες) η αγωνία δε φεύγει ποτέ.... και είμαι σίγουρη ότι αργότερα θα συναντήσω ένα κάρο άλλου τύπου αγωνίες 😅  Καλή επιτυχία σε όλες εύχομαι, είστε πολύ δυνατές και όπως πάντα λέω: Καμία δε θα φύγει απ αυτή την ενότητα χωρίς μωράκι στην αγκαλιά 💫🤱 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα κορίτσια που με ταγκάρατε 🥰
    • A! Και για εσάς που βρίσκεστε Αθήνα βλέπω τώρα ότι το ΜΝΒ έχει ένα δια ζώσης εργαστήριο/σεμινάριο αύριο - αν μπορείτε/θέλετε να παρευρεθείτε ☺️ not sponsored 🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣
    • Να μαι κι εγώ! Το μαύρο κόβει αλλά πλέον η κοιλιά δε κρύβεται 😅 31+2 σήμερα με τ αγοράκι μου 💙💙💙💙 Εμείς είχαμε και το δεύτερο υπέρηχο ανάπτυξης εμβρύου όπως σας είχα πει λόγω αντίστασης στις μητριαιες, αλλά φαίνεται να έχει εξαλειφθεί το θέμα πλήρως!! Προχθές πήγαμε (31εβδ), το μωρό πήρε θέση και είναι με το κεφαλάκι κάτω πλέον, και μας έβγαλε τον μικρούλη 1820γρ, περίπου 40εκ είπε, και στην 68η εκατοστιαία θέση - ακριβώς ίδια και με τον προηγούμενο υπέρηχο οπότε φαίνεται να μεγαλώνει με σταθερούς ρυθμούς ☺️ οπότε @MarMar90 μη μου ανησυχείς για την αντίσταση, λογικά θα σου έδωσε ασπιρίνη φαντάζομαι και να μειώσεις το αλάτι στη διατροφή σου; Εμένα τέτοια οδηγία μου είχε δωθεί τότε στη β επιπέδου όταν διαπιστώσαμε αυτό το θεματακι.  Τράχηλο δε μου μέτρησε ούτε στον 1ο ούτε στο 2ο υπέρηχο ανάπτυξης, αλλά μου είπαν ότι θα γίνει στο doppler. Και τώρα άκου @Kiddo να κουφαθεις που είπες ότι σου βάζουν αργά τις εξετάσεις! Εμένα μου έβαλε το ντοπλερ 35η εβδ, η τελευταία των Μοϊκανών 🤣🤣🤣🤣 με προβλημάτισε, αλλά μου εξήγησε ότι δεν έχει νόημα νωρίτερα γιατί στο 3ο τρίμηνο ήδη έχω κάνει 2 υπερήχους ανάπτυξης όπου έχουμε δει σημαντικές μετρήσεις 🤷🏻‍♂️ και διαπίστωσα και στο πορτογαλικό γκρουπ ότι κι άλλες 2 κοπέλες με το ίδιο θέμα με μένα έχουν την ίδια οδηγία. Άρα μάλλον είναι έτσι τον πρωτόκολλο εδώ, τι να πω. Κατά τ αλλά κορίτσια εγώ παρακολουθώ τα σεμινάρια του mbn center (https://www.mnbcenter.gr/seminaria/category/dorean-seminaria/) που είχατε πει εδώ! Απίστευτα κατατοπιστικά!! Η μαία εξαιρετική και πάρα πολύ ενημερωμένη θεωρώ ♥️ και χθες μπήκα σε μια σύσκεψη του le lèche Greece, του οργανισμού συμβούλων θηλασμού κι έπαθα πλάκα με την ποιότητα του περιεχομένου δεδομένου του ότι είναι δωρεάν. Επίσης μπορείς να έχεις τηλεφωνική επικοινωνία με τις συμβούλους θηλασμου, βαζω λινκ εδώ: https://www.lllgreece.org/symvouloi ! Έχει ανά περιοχή σε όλη την Ελλάδα μέχρι και Γερμανία/Γαλλία. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...