Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@elemiΜακάρι να μην σου έρθει κορίτσι!!! Πότε θα κάνεις τεστάκι?

@Mantarini@anna_30 @kalokairiniέχετε μέρες ακόμη, υπομονή, μην αρχίσετε από τώρα τα τεστ 🤣

@Rena92 @Naty_ Άλλες 2 στο club για αυτόν μήνα 😒 Μακάρι τον άλλο μήνα να είμαστε στο club της καθυστέρησης 😁

@Lxrusa Καλημέρα κορίτσι!!! Καλή αρχή σου εύχομαι.

1) Επαφές συνέχισε να κάνεις για 1-2 μέρες ακόμη, δεν κάνει κακό.

2) Για την καθυστέρηση μη δώσεις σημασία γιατί παίρνεις χάπια. Κάνε χοριακή όταν σου πει ο γιατρός κ όχι πιο νωρίς τεστ γιατί το τεστ μπορεί να βγει θετικό κ λόγω της ovitrelle.

3) Μπορείς να ξανακάνεις την διαδικασία ξανά, εύχομαι να μη χρειαστεί 🙏

4) Για την επιτυχία φυσικά κ μπορεί να πετ΄ύχει με την 1η, μπορεί με τη 2η. Εγώ δυστυχώς έκανα 3 φορές κ δεν πέτυχε ενώ πριν είχαμε σύλληψη φυσιολογικά που δεν προχώρησε. Αλλά υπάρχουν κορίτσια που πέτυχε αυτή η μέθοδος, να σκέφτεσαι θετικά 😊

Σε ευχαριστωω μακάρι !!!Μεχρι τώρα δεν έχει έρθει πάντως !Σκεφτομαι να πάρω ένα αλλά δεν ξερωωω!!!Μηπως να περιμένω μέχρι αύριο.🤔

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 10 λεπτά, ο/η elemi είπε:

Σε ευχαριστωω μακάρι !!!Μεχρι τώρα δεν έχει έρθει πάντως !Σκεφτομαι να πάρω ένα αλλά δεν ξερωωω!!!Μηπως να περιμένω μέχρι αύριο.🤔

Ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία? Αν δεν αντέχεις κάνε κ σήμερα, θα δείξει πιστεύω, αλ΄λι΄ώς αύριο πρωί πρωί οπωσδήποτε 😊

Καλημέρα κορίτσια...

Ξεκίνησα τα ουτροτζεσταν από το στόμα πρώτη φορά κ ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω καμία παρενέργεια...

Σε αναμονή όλες μαζί!!

Δεκέμβρη έμαθα πριν 4 χρόνια ότι ήμουν έγκυος στον γιό Μ ! 

Κ εκείνο τον μήνα Μ λίγες επαφές , 1 ημέρα πριν την αναμενόμενη περίοδο έκανα τεστ βγήκε αρνητικο κ την επόμενη Μ ήρθε περίοδος κορίτσια...

Απογοήτευση!!!! 

Κ ήμουν έγκυος ...Με περίοδο! Κανονικά!!!

Το έμαθα 2 εβδομάδες αργότερα γτ τα καφέ υγρά μετά την περίοδο δεν σταματούσαν...

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Ήρθε κανονικα το αίμα, χθες βράδυ από τις σκέψεις δεν κοιμήθηκα! 

Κλασικά απογοήτευση και απορία γιατί πάλι δεν μας έκατσε μπεμπέ. Τι να πω θα δοκιμάσω με τεστ ωορρηξίας αυτή τη φορά να τσεκαρω σίγουρα τη μέρα και να έχω στοχευμένες επαφές γιατί κι αυτό που το κάνουμε σαν τα κουνέλια και τελικά δεν γίνεται τίποτα με κουράζει. Προφανώς και μια χαρά το απολαμβάνω όταν γίνεται αλλά άλλο 1 βδομάδα σχεδόν σερί κι άλλο 3 μέρες σερί. 

Πάμε για χριστουγεννιάτικα δώρα κορίτσια μου, μακάρι τον Δεκέμβρη να έχουμε τα θετικά. 

Κι εσένα σου ήρθε εχθές ;;;😓😓😓 Έλεος πια όλες μαζί;;;αχ ρε κορίτσι μου ..τι να πω σε νιώθω!!!ναι και εγώ θα πάρω πάλι ωορρηξίας...σε λίγες ημέρες θα πάμε πάλι στην προσπάθεια...τι να κάνουμε; υπομονή 

Καλημέρα σας κορίτσια μου!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

@elemiΜακάρι να μην σου έρθει κορίτσι!!! Πότε θα κάνεις τεστάκι?

@Mantarini@anna_30 @kalokairiniέχετε μέρες ακόμη, υπομονή, μην αρχίσετε από τώρα τα τεστ 🤣

@Rena92 @Naty_ Άλλες 2 στο club για αυτόν μήνα 😒 Μακάρι τον άλλο μήνα να είμαστε στο club της καθυστέρησης 😁

@Lxrusa Καλημέρα κορίτσι!!! Καλή αρχή σου εύχομαι.

1) Επαφές συνέχισε να κάνεις για 1-2 μέρες ακόμη, δεν κάνει κακό.

2) Για την καθυστέρηση μη δώσεις σημασία γιατί παίρνεις χάπια. Κάνε χοριακή όταν σου πει ο γιατρός κ όχι πιο νωρίς τεστ γιατί το τεστ μπορεί να βγει θετικό κ λόγω της ovitrelle.

3) Μπορείς να ξανακάνεις την διαδικασία ξανά, εύχομαι να μη χρειαστεί 🙏

4) Για την επιτυχία φυσικά κ μπορεί να πετ΄ύχει με την 1η, μπορεί με τη 2η. Εγώ δυστυχώς έκανα 3 φορές κ δεν πέτυχε ενώ πριν είχαμε σύλληψη φυσιολογικά που δεν προχώρησε. Αλλά υπάρχουν κορίτσια που πέτυχε αυτή η μέθοδος, να σκέφτεσαι θετικά 😊

7 μέρες έμειναααν..ξέρω ότι είναι νωρίς εννοείται και κρατιέμαι...

στις πριν 8 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

@Naty_ καλημερα κορίτσι μου, δεν θυμαμαι αν το εχεις ξανα αναφερει! Έχετε κανει καρυότυπο και εσύ και ο σύντροφος??

Καλημέρα ναι! Καναμε φυσιολογικοί κι οι 2 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία? Αν δεν αντέχεις κάνε κ σήμερα, θα δείξει πιστεύω, αλ΄λι΄ώς αύριο πρωί πρωί οπωσδήποτε 😊

Όχι δεν ξέρω ακριβώς ,πάω με

βάση ημερολογίου …

Πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα σταθερότατο κύκλο και έτσι το κατάλαβα αμέσως ..

Πλέον δεν είναι τόσο σταθερός δυστυχώς !

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα ναι! Καναμε φυσιολογικοί κι οι 2 

Τον απλό έχετε κάνει?

Για να υπενθυμίσω τη δική μας ιστορία!

Αυτό τον Νοέμβριο κλείνουμε 2 χρόνια προσπαθειών! Ενώ όλες οι εξετάσεις μας φυσιολογικες.. κάναμε καρυοτυπο, βγαίνει το δικο μου φυσιολογικό του άντρα μου παθολογικος, επαναλαμβάνει ο άντρας μου την ίδια εξέταση σε άλλο κέντρο φυσιολογικός! Κάνει μοριακό καρυότυπο φυσιολογικός, γιατι ο ίδιος είναι υγιέστατος! Κάνουμε πιο εξειδικευμένη εξέταση fish αιματος και δείχνει ότι υπάρχουν κάποια markers, τα οποία δεν επηρεαζουν τον ίδιο αλλά πιθανόν να επηρεάζουν το γενετικό του υλικό! Γιατί το σπερμοδιαγραμμα είναι φυσιολογικό σε όλα ακόμα και οι μορφές!

Μας είπαν και με γενετιστές που μιλήσαμε και με εμβρυολογους ! Ότι θα μπορούσε απλά να έχει έρθει ένα έμβρυο φυσιολογικό και να μη μαθαίναμε ποτε τίποτα από όλα αυτά! Να είχε έρθει ένα μη υγιές έμβρυο και να έπρεπε να διακόψουμε την κύηση! Ή να είχα αποβολές πρώτου τριμήνου..

Επειδή δεν έχω μείνει ποτε έγκυος ενοχοποιουν αυτό!

στις πριν 30 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...

Ξεκίνησα τα ουτροτζεσταν από το στόμα πρώτη φορά κ ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω καμία παρενέργεια...

Σε αναμονή όλες μαζί!!

Δεκέμβρη έμαθα πριν 4 χρόνια ότι ήμουν έγκυος στον γιό Μ ! 

Κ εκείνο τον μήνα Μ λίγες επαφές , 1 ημέρα πριν την αναμενόμενη περίοδο έκανα τεστ βγήκε αρνητικο κ την επόμενη Μ ήρθε περίοδος κορίτσια...

Απογοήτευση!!!! 

Κ ήμουν έγκυος ...Με περίοδο! Κανονικά!!!

Το έμαθα 2 εβδομάδες αργότερα γτ τα καφέ υγρά μετά την περίοδο δεν σταματούσαν...

Μη μας λες τώρα τέτοια κ μας δίνεις ελπίδες σε εμάς που αδιαθετήσαμε σμρ κ χθες κ αρχίσουμε τα τεστ με περίοδο 😅

στις πριν 22 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

7 μέρες έμειναααν..ξέρω ότι είναι νωρίς εννοείται και κρατιέμαι...

Υπομονηηηηηη!!! κ εύχομαι να είσαι το πρώτο θετικό τεστάκι του Νοεμβρίου 🙏

στις πριν 12 λεπτά, ο/η elemi είπε:

Όχι δεν ξέρω ακριβώς ,πάω με

βάση ημερολογίου …

Πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα σταθερότατο κύκλο και έτσι το κατάλαβα αμέσως ..

Πλέον δεν είναι τόσο σταθερός δυστυχώς !

Κατάλαβα πφφφ τώρα δες αν αντέχεις στην αναμονή κάνα 2 μερούλες ακόμη!!! Κ εγώ που δεν έχω σταθερό κύκλο παίρνω τον μεγαλύτερο που έχω δλδ 35 μέρες κ με βάση αυτό υπολoγίζω αν έχω καθυστέρηση!!!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μη μας λες τώρα τέτοια κ μας δίνεις ελπίδες σε εμάς που αδιαθετήσαμε σμρ κ χθες κ αρχίσουμε τα τεστ με περίοδο 😅

Κατάλαβα πφφφ τώρα δες αν αντέχεις στην αναμονή κάνα 2 μερούλες ακόμη!!! Κ εγώ που δεν έχω σταθερό κύκλο παίρνω τον μεγαλύτερο που έχω δλδ 35 μέρες κ με βάση αυτό υπολoγίζω αν έχω καθυστέρηση!!!

Χαχαχα μα αλήθεια σας λέω..

Εκείνο τον μήνα είχα αγοράσει τεστ ωορρηξίας κ δύο εβδομάδες μετά την περίοδο ( κανονική περίοδος κόκκινο αίμα κράτησε 5 ημέρες) ξεκίνησα τ τεστ γτ είχα δει καφέ υγρά κ λέω θα κάνω ωορρηξία και τα τεστ έβγαιναν θετικά... και έκανε γουτσου γουτσου 2 μέρες συνεχόμενες που έβλεπα θετικά τεστ ωορρηξίας και τ αίμα γινόταν πιο έντονο 😜Ε στ τρίτο θετικό τεστ ωορρηξίας έκανα μαζί κ εγκυμοσύνης κ βγήκε θετικό! 

στις πριν 31 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Τον απλό έχετε κάνει?

Για να υπενθυμίσω τη δική μας ιστορία!

Αυτό τον Νοέμβριο κλείνουμε 2 χρόνια προσπαθειών! Ενώ όλες οι εξετάσεις μας φυσιολογικες.. κάναμε καρυοτυπο, βγαίνει το δικο μου φυσιολογικό του άντρα μου παθολογικος, επαναλαμβάνει ο άντρας μου την ίδια εξέταση σε άλλο κέντρο φυσιολογικός! Κάνει μοριακό καρυότυπο φυσιολογικός, γιατι ο ίδιος είναι υγιέστατος! Κάνουμε πιο εξειδικευμένη εξέταση fish αιματος και δείχνει ότι υπάρχουν κάποια markers, τα οποία δεν επηρεαζουν τον ίδιο αλλά πιθανόν να επηρεάζουν το γενετικό του υλικό! Γιατί το σπερμοδιαγραμμα είναι φυσιολογικό σε όλα ακόμα και οι μορφές!

Μας είπαν και με γενετιστές που μιλήσαμε και με εμβρυολογους ! Ότι θα μπορούσε απλά να έχει έρθει ένα έμβρυο φυσιολογικό και να μη μαθαίναμε ποτε τίποτα από όλα αυτά! Να είχε έρθει ένα μη υγιές έμβρυο και να έπρεπε να διακόψουμε την κύηση! Ή να είχα αποβολές πρώτου τριμήνου..

Επειδή δεν έχω μείνει ποτε έγκυος ενοχοποιουν αυτό!

Πφφφ τι να πω. Μοριακό καρυότυπο κάναμε όπως στο έμβρυο. Τουλάχιστον έτσι ξέρω. Πώς το καταλαβαίνω το γράφει στην εξέταση να το τσεκαρω; 

Έχω πάει σε τόσους γιατρούς τα τελευταία 2 χρόνια και πραγματικά απλά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ ααα μήπως εκείνο μήπως το άλλο. Αφού όλα τα κάναμε το μόνο που δεν κάναμε είναι κατακερματισμός σπέρματος και μας είπαν ότι δεν χρειάζεται γιατί πιάσαμε 3 φορές! 

Μερικές φορές απλά δεν είναι ακόμα η ώρα να έρθει και να μείνει το μωρό τι να πω. 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πφφφ τι να πω. Μοριακό καρυότυπο κάναμε όπως στο έμβρυο. Τουλάχιστον έτσι ξέρω. Πώς το καταλαβαίνω το γράφει στην εξέταση να το τσεκαρω; 

Έχω πάει σε τόσους γιατρούς τα τελευταία 2 χρόνια και πραγματικά απλά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ ααα μήπως εκείνο μήπως το άλλο. Αφού όλα τα κάναμε το μόνο που δεν κάναμε είναι κατακερματισμός σπέρματος και μας είπαν ότι δεν χρειάζεται γιατί πιάσαμε 3 φορές! 

Μερικές φορές απλά δεν είναι ακόμα η ώρα να έρθει και να μείνει το μωρό τι να πω. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εμείς αλλάξαμε πόσους γιατρούς για να ακούμε τα ίδια και τα ίδια! Είστε υγιέστατοι νεότατοι μπορεί να οφείλετε αυτό που δεν έρχεται μωράκι μπορεί και όχι! Εάν θέλετε το παλεύεται αλλιώς προχωράμε σε εξωσωματική! 

Από το εμβρυακι λογικά δε καταλαβαίνεις κάτι! Για το αν κληρονομήθηκε, ή  ήταν τυχαία χρωμοσωμικη ανωμαλια..

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

αυτο το επιβεβαιώνω και εγω :P στην πρωτη μου βιοχημική είχα αιμα περιόδου κανονικά τις μέρες που περίμενα και μου τελείωσε, έκανα τεστ να βρω ωορρηξία και κάπου εκει στις γόνιμες είδα αίμα εκανα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν θετικό :P  μετά από αυτό έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά..δεν ξέρω τι γίνεται με τους οργανισμούς..

στις πριν 13 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εμείς αλλάξαμε πόσους γιατρούς για να ακούμε τα ίδια και τα ίδια! Είστε υγιέστατοι νεότατοι μπορεί να οφείλετε αυτό που δεν έρχεται μωράκι μπορεί και όχι! Εάν θέλετε το παλεύεται αλλιώς προχωράμε σε εξωσωματική! 

Από το εμβρυακι λογικά δε καταλαβαίνεις κάτι! Για το αν κληρονομήθηκε, ή  ήταν τυχαία χρωμοσωμικη ανωμαλια..

μίλησα τώρα με το μικροβιολογικό, οι δικοί μας ήταν οι απλοί που έγιναν, οι μοριακοί κοστίζει 300 ο ένας. 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

μίλησα τώρα με το μικροβιολογικό, οι δικοί μας ήταν οι απλοί που έγιναν, οι μοριακοί κοστίζει 300 ο ένας. 

Ναι κορίτσι μου τόσο κοστίζει άστο, πανάκριβες όλες αυτές οι εξετάσεις! Δεν συνταγογραφείται τίποτα!

Εύχομαι σύντομα να είμαστε όλες εγκυουλες με ένα υγιές έμβρυο πρώτα από όλα! 

Ποσο καιρο προσπαθείτε?

στις πριν 2 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ναι κορίτσι μου τόσο κοστίζει άστο, πανάκριβες όλες αυτές οι εξετάσεις! Δεν συνταγογραφείται τίποτα!

Εύχομαι σύντομα να είμαστε όλες εγκυουλες με ένα υγιές έμβρυο πρώτα από όλα! 

Ποσο καιρο προσπαθείτε?

από τον Σεπτέμβρη ξανά.. μακάριιιι όλες μας ακριβώς όπως το είπες με υγιές έμβρυο!!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

από τον Σεπτέμβρη ξανά.. μακάριιιι όλες μας ακριβώς όπως το είπες με υγιές έμβρυο!!

Είναι λίγος ο καιρός από το Σεπτέμβριο, κουράγιο, εύχομαι να πανε ολα καλα ! 

στις πριν 53 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Χαχαχα μα αλήθεια σας λέω..

Εκείνο τον μήνα είχα αγοράσει τεστ ωορρηξίας κ δύο εβδομάδες μετά την περίοδο ( κανονική περίοδος κόκκινο αίμα κράτησε 5 ημέρες) ξεκίνησα τ τεστ γτ είχα δει καφέ υγρά κ λέω θα κάνω ωορρηξία και τα τεστ έβγαιναν θετικά... και έκανε γουτσου γουτσου 2 μέρες συνεχόμενες που έβλεπα θετικά τεστ ωορρηξίας και τ αίμα γινόταν πιο έντονο 😜Ε στ τρίτο θετικό τεστ ωορρηξίας έκανα μαζί κ εγκυμοσύνης κ βγήκε θετικό! 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

αυτο το επιβεβαιώνω και εγω :P στην πρωτη μου βιοχημική είχα αιμα περιόδου κανονικά τις μέρες που περίμενα και μου τελείωσε, έκανα τεστ να βρω ωορρηξία και κάπου εκει στις γόνιμες είδα αίμα εκανα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν θετικό :P  μετά από αυτό έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά..δεν ξέρω τι γίνεται με τους οργανισμούς..

Ε εντάξει πραγματικά όποιος σκέφτηκε οοοολο αυτό με τα συμπτώματα περιόδου κ εγκυμοσύνης είναι για μπουκέτα 😅 Δλδ ρε άνθρωπε βάλε συμπτώματα περιόδου 1, 2, 3 κ αποκλείεται εγκυμοσύνη κ σ΄υμπτώματα εγκυμοσύνης άλλα διαφορετικά να ξέρουμε κ εμείς τι γίνεται κ να μην τρελαινόμαστε κάθε μήνα 😖

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εμας πάλι μετά την αποβολή μου μας είπαν ότι ο κατακερματισμός σπέρματος αν είναι υψηλός εκτός από αποτυχία σύλληψης προκαλεί κ αποβολές.. τι να πω.. δεν την κάναμε την εξέταση τελικά για άλλους λόγους αλλά ισως κάποια στιγμή να κάνουμε κ αυτό.. δυστυχώς εξετάσεις υπάρχουν άπειρες.. και όσο δεν έρχεται μωράκι ψάχνουμε..

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου θα το γράψω δημόσια για να το δει και όποια άλλη κοπέλα αφορά. Ο δικός μου γιατρός μας έλεγε να μην κάνουμε κατακερματισμό σπέρματος γιατί είχαμε συλλήψεις. Κάναμε λοιπόν και απλό καρυότυπο και μοριακό, και πλήρες πακέτο θρομβοφιλιας και όλα αυτά και πληρώσαμε πάνω από 1000€ για να καταλήξω να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο. Παντού μα παντού αναφέρεται ο υψηλός κατακερματισμός σαν αιτία αποβολών. Δηλαδή; Ένα σπέρμα με υψηλό κατακερματισμό γονιμοποιεί μεν αλλά όχι υγιή έμβρυα. Και με όσες γυναίκες με καθεξιν αποβολές έχω μιλήσει με ρωτάνε γιατί δεν έχουμε κάνει την εξέταση αυτή. Σοκαρισμένες κιόλας που ο γιατρός έλεγε ο,τι να ναι... Εμείς μεθαύριο θα την κάνουμε πάντως και ακόμα και αν δεν βρεθεί κάτι θα ξέρω ότι το έψαξα και αυτό που με τρώει μέσα μου...

στις πριν 44 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλά δεν ξέρω αν θυμάστε την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου.. Κανονικοτατη περίοδος, έψαχνα ωορρηξία, πουθενά ωορρηξία. Άλλαξα τεστ γιατί λέω μήπως ήταν ελαττωματικά και βγήκε μια γραμμή τόσο σκούρη, που με το ζόρι έβλεπες την πρωτη του ελέγχου. Υποψιασμένη κάνω τεστ εγκυμοσύνης και μπαμ, 6,5 εβδομάδων έγκυος. Και όμως συμβαίνουν και αυτά τα περίεργα 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλά δεν ξέρω αν θυμάστε την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου.. Κανονικοτατη περίοδος, έψαχνα ωορρηξία, πουθενά ωορρηξία. Άλλαξα τεστ γιατί λέω μήπως ήταν ελαττωματικά και βγήκε μια γραμμή τόσο σκούρη, που με το ζόρι έβλεπες την πρωτη του ελέγχου. Υποψιασμένη κάνω τεστ εγκυμοσύνης και μπαμ, 6,5 εβδομάδων έγκυος. Και όμως συμβαίνουν και αυτά τα περίεργα 

Το τεστ ωορρηξίας έβγαινε αρνητικό ενώ ήσουν έγκυος από την πρώτη εταιρία που αναφέρεις??

Πολύ περίεργα πράγματα δεν ξέρεις τι να κοιτάς κ τι να περιμένεις!

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου θα το γράψω δημόσια για να το δει και όποια άλλη κοπέλα αφορά. Ο δικός μου γιατρός μας έλεγε να μην κάνουμε κατακερματισμό σπέρματος γιατί είχαμε συλλήψεις. Κάναμε λοιπόν και απλό καρυότυπο και μοριακό, και πλήρες πακέτο θρομβοφιλιας και όλα αυτά και πληρώσαμε πάνω από 1000€ για να καταλήξω να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο. Παντού μα παντού αναφέρεται ο υψηλός κατακερματισμός σαν αιτία αποβολών. Δηλαδή; Ένα σπέρμα με υψηλό κατακερματισμό γονιμοποιεί μεν αλλά όχι υγιή έμβρυα. Και με όσες γυναίκες με καθεξιν αποβολές έχω μιλήσει με ρωτάνε γιατί δεν έχουμε κάνει την εξέταση αυτή. Σοκαρισμένες κιόλας που ο γιατρός έλεγε ο,τι να ναι... Εμείς μεθαύριο θα την κάνουμε πάντως και ακόμα και αν δεν βρεθεί κάτι θα ξέρω ότι το έψαξα και αυτό που με τρώει μέσα μου...

πόσο κοστίζει; Εγώ είπα και στον δικό μου να πάει να το κάνει αλλά και ο ουρολόγος και οι γυναικολόγοι μας είπαν ότι δεν χρει΄αζεται. 

Έκλεισε τελικά ραντεβού να πάει αύριο ξανά σε ουρολογο-ανδρολόγο να δούμε τι θα πει! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κι απο μένα κορίτσια μου!! ❤️ Έχω χαθεί απ αυτή την ενότητα, ίσα ίσα μπαίνω να συντονίζομαι με τα κορίτσια απ το θεματάκι για τα μωράκια Χριστουγέννων/Νέας Χρονιάς 😅 Δουλεύω ακόμα (και μέχρι και 10/12) οπότε οταν τελειώνει η δουλειά απλά θέλω να απομακρύνομαι απ την οθόνη και να ξεκουράζομαι όσο μπορώ ☺️ Σας διαβάζω παρόλα αυτά και προσπαθώ με τις αντιδράσεις να δίνω το παρόν και να σας στηρίζω 🙏 Αυτό που με χαροποιεί να βλέπω πάντα είναι το πόσο στηρίζετε η μία την άλλη και στα ευχάριστα αλλά και στα δυσάρεστα και δε ξεχνώ κι εγώ το πόση αγάπη και στήριξη έχω λάβει από εσάς ❤️ Σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδόσκονη, να πιστεψετε ότι το θαυματάκι σας θα ρθει και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει αυτή η στιγμή για όλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! 💫🤞🌈 Όσα για εμάς, είμαι πλεόν 31+2 εβδ, εξακολουθεί να μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και πλέον μ εχει πιασει μια γλυκιά ανυπομονησία, δε ξέρω πως να το περιγράψω! Ούτε τον τοκετό σκέφτομαι, ούτε αν τα έχω ετοιμάσει όλα, πραγματικά το μόνο που με νοιάζει σ αυτή τη φάση είναι να γεννηθεί και να ναι καλά 🙏 Σε κάθε υπέρηχο, ακόμα κι αν έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, νιώθω την ίδια αγωνία όπως και στο πρώτο τρίμηνο - οπότε σας το επιβεβαιώνω (ίσως για τις κοπέλες που έχουν βιώσει απώλειες) η αγωνία δε φεύγει ποτέ.... και είμαι σίγουρη ότι αργότερα θα συναντήσω ένα κάρο άλλου τύπου αγωνίες 😅  Καλή επιτυχία σε όλες εύχομαι, είστε πολύ δυνατές και όπως πάντα λέω: Καμία δε θα φύγει απ αυτή την ενότητα χωρίς μωράκι στην αγκαλιά 💫🤱 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα κορίτσια που με ταγκάρατε 🥰
    • A! Και για εσάς που βρίσκεστε Αθήνα βλέπω τώρα ότι το ΜΝΒ έχει ένα δια ζώσης εργαστήριο/σεμινάριο αύριο - αν μπορείτε/θέλετε να παρευρεθείτε ☺️ not sponsored 🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣
    • Να μαι κι εγώ! Το μαύρο κόβει αλλά πλέον η κοιλιά δε κρύβεται 😅 31+2 σήμερα με τ αγοράκι μου 💙💙💙💙 Εμείς είχαμε και το δεύτερο υπέρηχο ανάπτυξης εμβρύου όπως σας είχα πει λόγω αντίστασης στις μητριαιες, αλλά φαίνεται να έχει εξαλειφθεί το θέμα πλήρως!! Προχθές πήγαμε (31εβδ), το μωρό πήρε θέση και είναι με το κεφαλάκι κάτω πλέον, και μας έβγαλε τον μικρούλη 1820γρ, περίπου 40εκ είπε, και στην 68η εκατοστιαία θέση - ακριβώς ίδια και με τον προηγούμενο υπέρηχο οπότε φαίνεται να μεγαλώνει με σταθερούς ρυθμούς ☺️ οπότε @MarMar90 μη μου ανησυχείς για την αντίσταση, λογικά θα σου έδωσε ασπιρίνη φαντάζομαι και να μειώσεις το αλάτι στη διατροφή σου; Εμένα τέτοια οδηγία μου είχε δωθεί τότε στη β επιπέδου όταν διαπιστώσαμε αυτό το θεματακι.  Τράχηλο δε μου μέτρησε ούτε στον 1ο ούτε στο 2ο υπέρηχο ανάπτυξης, αλλά μου είπαν ότι θα γίνει στο doppler. Και τώρα άκου @Kiddo να κουφαθεις που είπες ότι σου βάζουν αργά τις εξετάσεις! Εμένα μου έβαλε το ντοπλερ 35η εβδ, η τελευταία των Μοϊκανών 🤣🤣🤣🤣 με προβλημάτισε, αλλά μου εξήγησε ότι δεν έχει νόημα νωρίτερα γιατί στο 3ο τρίμηνο ήδη έχω κάνει 2 υπερήχους ανάπτυξης όπου έχουμε δει σημαντικές μετρήσεις 🤷🏻‍♂️ και διαπίστωσα και στο πορτογαλικό γκρουπ ότι κι άλλες 2 κοπέλες με το ίδιο θέμα με μένα έχουν την ίδια οδηγία. Άρα μάλλον είναι έτσι τον πρωτόκολλο εδώ, τι να πω. Κατά τ αλλά κορίτσια εγώ παρακολουθώ τα σεμινάρια του mbn center (https://www.mnbcenter.gr/seminaria/category/dorean-seminaria/) που είχατε πει εδώ! Απίστευτα κατατοπιστικά!! Η μαία εξαιρετική και πάρα πολύ ενημερωμένη θεωρώ ♥️ και χθες μπήκα σε μια σύσκεψη του le lèche Greece, του οργανισμού συμβούλων θηλασμού κι έπαθα πλάκα με την ποιότητα του περιεχομένου δεδομένου του ότι είναι δωρεάν. Επίσης μπορείς να έχεις τηλεφωνική επικοινωνία με τις συμβούλους θηλασμου, βαζω λινκ εδώ: https://www.lllgreece.org/symvouloi ! Έχει ανά περιοχή σε όλη την Ελλάδα μέχρι και Γερμανία/Γαλλία. 
    • Νύχια με αφήνει και εμένα κανονικά από την αυχενική και μετά και κάνω και εγώ ημιμομινο μια φορά το μήνα περίπου...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...