Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα από το απόγευμα και μετά ξεκινάει η παράνοια των τεστ εγκυμοσύνης 🧐🧐🧐🧐

Βγάλτε τα κυάλια σας 😅

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 27/11/2024 at 1:14 ΜΜ, ο/η Bekoula είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 
Είμαι καινούργιο μέλλος αυτού του φόρουμ.
Αρχικά, χωρίς να γνωρίζω όλο το ιστορικό και παρακολουθώντας την συζήτηση θα ήθελα να ευχηθώ στην  @melitiniღ κάθε επιτυχία και να μην στενοχωριέται. 

Στην συνέχεια θα ήθελα να την βοηθειά σας και τα φώτα σας μιας και τώρα ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι της Εξωσωματικής για εμένα. 
Είμαι 36 χρονών και ο σύζυγος είναι 32. Μετά απο 2 χρόνια και πολλές προσπάθειες είπαμε να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε το λόγο που δεν έχουμε κάνει ακόμα παιδάκι και ανακαλύψαμε ότι η κύρια αιτία είναι οτι ο σύζυγος έχει 0% φυσιολογικές μορφές σπερματοζωαρίων. Ο γυναικολόγος μου, πολύ θετικός μας ενημερώσε ότι τώρα που γνωρίζουμε την αιτία ε΄ίναι πιο εύκολο και μας παρέπεμψε σε 2 διαφορετικές κλινικές ivf για να διαλέξουμε. Στην πρώτη κλινικη που πήγαμε ο ιατρος ήταν απαραδεκτος (δεν θα κατονομάσω για ευνόητους λόγους). Μας ενημέρωσε βιαστικά ότι είναι πολύ δυκολο και οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες. Μάλιστα μας είπε ότι το να περάσουμε επιτροπή ελιναι χάσιμο χρόνου και ότι δεν θα χρειαστώ τόσα φάρμακα όσα δίνουν αυτοί.
Το αποτέλεσμα ήταν να καταρακώσει τον άντρα μου ψυχολογικά και εγώ να φορτιστώ τόσο πολύ  όπου εβγαινα απο το γραφείο του έβαλα τα κλάματα. 
Δεν το έβαλα κάτω όμως, η δευτερη εμπειρία με την εναλλακτική κλινική ήταν πιο θετική. Ο γιατρός μας ενημέρωσε για την διαδικασία και τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε και μας είπε να προχωρήσουμε με το κλεισιμο του ραντεβού της Επιτροπής. Δεν μας ενημέρωσε όμως για κόστος. Είναι σύνηθες αυτό; 

Έχω ήδη κλείσει το ραντεβού στην επιτροπή και αναμένω για να πραγματοποιησω τις εξετάσεις (Αιματολογικές, υπέρηχο και σαλπιγγογραφία) . Ο συζυγος ξεκίνησε αγωγή με Andromed και ενα ακομα χαπι (που δεν θυμάμαι τώρα) και αναμένεται να πάει απο ενδοκρινολόγο και ουρολόγο. Ενδοκρινολόγο βρήκαμε, Έχετε κάποιον καλό ουρολόγο να μας προτείνεται;

Καλημέρα. Σε ποιους γιατρους πηγατε; Δεν πειράζει να μας γράψεις, απλώς για να σου πούμε μια γνωμη, αν ξερουμε. Στο θεματακι της Εξωσωματικης μπορεις να βρεις κ αλλες πληροφοριες. Τι εννοεις " εναλλακτικη κλινικη";

Ουρολογοι- ανδρολογοι καλοί στην Αθήνα θεωρούνται ο Ασβέστης (σ αυτόν έχουμε πάει κ εμεις) και ο Μακαρουνης (τον προτείνουν πολλά κορίτσια, δεν έχω εμπειρια).

στις πριν 43 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Βγάλτε τα κυάλια σας 😅

Είμαστε έτοιμες! 💪 ποτε την αναμένεις ;;

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Βγάλτε τα κυάλια σας 😅

Καλημέραα! έτοιμη είμαι, σε περιμένουμε!! 🧐

Εγώ σημερα ξύπνησα λες και με πάτησε το τραίνο, δεν κοιμήθηκα καλά, νιώθω λίγο περίεργα το στομάχι μου, το στήθος μπρούμυτα με δυσκόλευε φουλ και πονάει και είναι ξερά τα χείλη μου τις τελευταίες μέρες. Ή αρρωσταίνω πάλι ή η περίοδος κάνει τα προεόρτια. Αλλά πολύ χάλι ρε παιδί μου..

Ποιες άλλες αναμένουμε από βδομάδα περίοδο; Ποιες έχουν τώρα ωορρηξία και ποιες είναι για υπερήχους/χοριακές άμεσα; Για να οργανωθούμε λίγο! 😂

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Είμαστε έτοιμες! 💪 ποτε την αναμένεις ;;

Τέλεια 😜🧐🧐🧐 αναμένω 3/12!!στα γενέθλια του άντρα μου!!!ελπίζω να του κάνω ωραίο δώρο 🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ σημερα ξύπνησα λες και με πάτησε το τραίνο, δεν κοιμήθηκα καλά, νιώθω λίγο περίεργα το στομάχι μου, το στήθος μπρούμυτα με δυσκόλευε φουλ και πονάει και είναι ξερά τα χείλη μου τις τελευταίες μέρες. Ή αρρωσταίνω πάλι ή η περίοδος κάνει τα προεόρτια. Αλλά πολύ χάλι ρε παιδί μου..

Ποιες άλλες αναμένουμε από βδομάδα περίοδο; Ποιες έχουν τώρα ωορρηξία και ποιες είναι για υπερήχους/χοριακές άμεσα; Για να οργανωθούμε λίγο! 😂

Έτοιμη;; τέλεια 🧐😜  περιμένω να έρθουν τα τεστ και μόλις έρθουν θα κάνω σίγουρα ένα .. πήρα 15 τεστακια hometest...άσε και εγώ έτσι...δεν ξέρω τι φάση...μάλλον γερνάμε και βγαίνουν και μυοσκελετικά συμπτώματα στην περίοδο 😅😅😅 αυτά δεν τα είχα παλιά!!!και εγώ έτσι είμαι σήμερα...όλα πονάνε...μέση, χέρια, πόδια 😅😅 αλλά δουλειές έκανα φουλ και ως το βράδυ έχει τρέξιμο με τα παιδιά ...άρα ο Θεός βοηθός 😜

στις πριν 13 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Τέλεια 😜🧐🧐🧐 αναμένω 3/12!!στα γενέθλια του άντρα μου!!!ελπίζω να του κάνω ωραίο δώρο 🙏

Έτοιμη;; τέλεια 🧐😜  περιμένω να έρθουν τα τεστ και μόλις έρθουν θα κάνω σίγουρα ένα .. πήρα 15 τεστακια hometest...άσε και εγώ έτσι...δεν ξέρω τι φάση...μάλλον γερνάμε και βγαίνουν και μυοσκελετικά συμπτώματα στην περίοδο 😅😅😅 αυτά δεν τα είχα παλιά!!!και εγώ έτσι είμαι σήμερα...όλα πονάνε...μέση, χέρια, πόδια 😅😅 αλλά δουλειές έκανα φουλ και ως το βράδυ έχει τρέξιμο με τα παιδιά ...άρα ο Θεός βοηθός 😜

μακάρι κοριτσι μου..στο εύχομαι :) 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Περαστικα κοριτσι μ ελπιζω μην ειναι καποια ιωση😊 εγω 14ημερα κυκλου κ δεν ξερω καν αν ειμαι στην ωορηξια κοντα γτ εχω ασταθη κυκλο...ειχα επαφες μεχρι κ χθες κ με μια ελπιδα ακομη κ αυτος ο μηνας

στις πριν 30 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Περαστικα κοριτσι μ ελπιζω μην ειναι καποια ιωση😊 εγω 14ημερα κυκλου κ δεν ξερω καν αν ειμαι στην ωορηξια κοντα γτ εχω ασταθη κυκλο...ειχα επαφες μεχρι κ χθες κ με μια ελπιδα ακομη κ αυτος ο μηνας

εκανες κανενα τεστάκι να δεις;; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

εκανες κανενα τεστάκι να δεις;; 

Oχι τιποτα τα εχω πεταξει ολα με αγχωναν κ πανω στα νευρα μου που μαθαινω συνεχεια γ εγκυμοσυνες τα εκανα κομματακια κιολας🤣 εγω σχεδον ποτε δε τη καταλαβαινω την ωορηξια μου ...σπανια μονο απο τα λευκα υγρα...ειμαι στη φαση π θελω να αλλαξω κ γυναικολογο...ολα.μ φταινε νομιζω... @Naty_μου

στις πριν 9 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Oχι τιποτα τα εχω πεταξει ολα με αγχωναν κ πανω στα νευρα μου που μαθαινω συνεχεια γ εγκυμοσυνες τα εκανα κομματακια κιολας🤣 εγω σχεδον ποτε δε τη καταλαβαινω την ωορηξια μου ...σπανια μονο απο τα λευκα υγρα...ειμαι στη φαση π θελω να αλλαξω κ γυναικολογο...ολα.μ φταινε νομιζω... @Naty_μου

καταλαβαίνω κορίτσι μου! ναι τα υγρά είναι πιο γυαλιστερά και "ελαστικά" κάπως. Ίσως να νιώθεις και κάποια ήπια πονάκια ίσως και όχι. Δεν πειράζει μερικές φορές ίσως απλά χρειάζεται και να απέχουμε από τον έλεγχο όλων (το έκανα στον προηγούμενο κύκλο κι εγώ αυτό). Καλά, σχεδόν κάθε μέρα ακούω για εγκυμοσύνες 😂

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

καταλαβαίνω κορίτσι μου! ναι τα υγρά είναι πιο γυαλιστερά και "ελαστικά" κάπως. Ίσως να νιώθεις και κάποια ήπια πονάκια ίσως και όχι. Δεν πειράζει μερικές φορές ίσως απλά χρειάζεται και να απέχουμε από τον έλεγχο όλων (το έκανα στον προηγούμενο κύκλο κι εγώ αυτό). Καλά, σχεδόν κάθε μέρα ακούω για εγκυμοσύνες 😂

Ναι νομιζω επιβαλλεται το διαλλειμα γενικοτερα γ να ηρεμησει το μεσα μας. Κ γω εχθες εμαθα γ 3 εγκυμοσυνες με φυσιολογικη συλληψη κ με τη πρωτη μαλιστα...λεω δε γινεται δε ξερω τι παει λαθος χριστε μου....

@arntalia αυτά με την πρώτη μην τα ακούς. Ξερεις ποσες μ ειπαν οτι προσπαθουσαν καιρο όταν λεω οτι για το πρωτο εκανα 2+ χρονια? Ασε! Να αλλαξεις γιατρό. Να τα βαλεις κατω. Να τ παρετε από την αρχη. Να σε κατευθύνει κατάλληλα. Και θα ρθει. Σωστή καθοδήγηση χρειάζεσαι.

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@arntalia αυτά με την πρώτη μην τα ακούς. Ξερεις ποσες μ ειπαν οτι προσπαθουσαν καιρο όταν λεω οτι για το πρωτο εκανα 2+ χρονια? Ασε! Να αλλαξεις γιατρό. Να τα βαλεις κατω. Να τ παρετε από την αρχη. Να σε κατευθύνει κατάλληλα. Και θα ρθει. Σωστή καθοδήγηση χρειάζεσαι.

Αχ @Diwniμου το ξερω...εκλεισα κ γω 2 ,5χρονια τωρα κ λεω δε θα με επηρεςζει οταν ακουω γ εγκυμοσυνες αλλα δε μπορω να πεισω τον εαυτο μου οτι δε με ενοχλει...παιρνω τα ανηψια μ αγκαλια κ ξεσπαω σε κλαματα

στις πριν 28 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Ναι νομιζω επιβαλλεται το διαλλειμα γενικοτερα γ να ηρεμησει το μεσα μας. Κ γω εχθες εμαθα γ 3 εγκυμοσυνες με φυσιολογικη συλληψη κ με τη πρωτη μαλιστα...λεω δε γινεται δε ξερω τι παει λαθος χριστε μου....

αυτες τις λεπτομέρειες να μην τις λαμβάνεις καν υποψιν σου.. οι περισσότεροι λένε ότι πιάνουν παιδί με την πρώτη γιατί δεν μπορούν να επικοινωνήσουν ότι προσπαθούν καιρό ή ακόμη ότι έχουν και κάποια απώλεια..νιώθουν λιγότερο σημαντικοί; ντρέπονται για την προσπάθεια τους που παίρνει καιρό; ούτε που ξέρω να σου απαντήσω..αυτό που είδα είναι όταν επικοινώνησα τις βιοχημικές πολλες ήταν στην ίδια φάση.. 

αν θες να αλλάξεις γιατρό να το κάνεις..μια νεα αρχή με αισιοδοξία..θα ερθει για όλες μας!

στις πριν 39 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

αυτες τις λεπτομέρειες να μην τις λαμβάνεις καν υποψιν σου.. οι περισσότεροι λένε ότι πιάνουν παιδί με την πρώτη γιατί δεν μπορούν να επικοινωνήσουν ότι προσπαθούν καιρό ή ακόμη ότι έχουν και κάποια απώλεια..νιώθουν λιγότερο σημαντικοί; ντρέπονται για την προσπάθεια τους που παίρνει καιρό; ούτε που ξέρω να σου απαντήσω..αυτό που είδα είναι όταν επικοινώνησα τις βιοχημικές πολλες ήταν στην ίδια φάση.. 

αν θες να αλλάξεις γιατρό να το κάνεις..μια νεα αρχή με αισιοδοξία..θα ερθει για όλες μας!

Η αποδοχη οτι δυσκολευεσαι νομιζω εχει να κανει με τον εγωισμο...α εγω τα καταφερα με τη πρωτη οντως μπορει να κρυβει πολλες προσπαθεις χρονων,θεραπειες,εξωσωματικες κ να μη θελουν να το αποδεχτουν....εγω πιστευω οτι ολες μας πρεπει να δεχομαστε τα πραγματα οπως ειναι κ οπως ερθουν γιατι μονο ετσι θα μπορουμε να κανουμε ενα βημα παρακατω... αλλα ειναι δυσκολο πολυ...οπως ειπα το παν ειναι μεσα σε ςυτο το ταξιδι μη χασεις τον συντροφο σου!!!❤️❤️❤️😊😊😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@arntaliaειναι απόλυτα φυσιολογικό να σε πειράζει. Απλά μην ακούς αυτά με την 1η. 

Ναι προσπαθω να κλεινω τα αυτια μου

Σε μας στη δουλειά όλες έπιαναν "με την πρώτη" η τάχα δεν το περίμεναν γιατί αναλαμβάνουμε πρότζεκτ και δεν ήθελαν να παραδεχτούν ότι προσπαθούν και ενδέχεται να παρατήσουν το πρότζεκτ συξυλο. Θέλω να πω ο λόγος μπορεί να μην είναι απαραίτητα κακοήθης αλλά να υπάρχουν αλλα κίνητρα. Μην δίνεις σημασία οποιος και να είναι ο λόγος. Συνήθως αυτοί που το λένε δεν ξέρουν πως πληγώνουν άθελά τους.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...