Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 11 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εγώ  έκανα παραγγελία hometest 😁 αύριο θα τα πάρω και ξεκινάω τεστακια!!!! περιμένω 3/12 !!!άντε να δούμε τι θα δούμε...έχω ήδη πόνους περιόδου αλλά είναι πολύ νωρίς οπότε πιστεύω ίσως είναι καλό σημάδι....🙏

Εμείς μαζί αδιαθετησαμε!!

Εγώ δεν έκανα τεστ ωορρηξίας αλλά είχα 3 επαφές μέσα στην κρίσιμη εβδομάδα..άρα είναι καλά πιστεύω!

Είναι πολύ καλά! Κορίτσια εκεί που δεν το πιστεύεται έρχεται πλέον! Είναι πιθανότητες που εκπλήσσουν. Θετική σκέψη όλες 🤞🏼

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@melitiniღδε μας ρίχνεις κορίτσι μου τη διάθεση. Συμβαινουν αυτα. Κουβεντα κανουμε στα πλαισια της συζήτησης. Μοιράστηκες κάτι που είχες ανάγκη και η κάθε μία σ είπε τη γνώμη της ανάλογα τα βιώματα της. Καμία φορά οταβ εισαι απ έξω τα βλέπεις αλλιώς. Είδες μέσα από τη συζήτηση και συ ηρεμησες τα ξανα σκέφτηκες.

στις πριν 19 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εγώ  έκανα παραγγελία hometest 😁 αύριο θα τα πάρω και ξεκινάω τεστακια!!!! περιμένω 3/12 !!!άντε να δούμε τι θα δούμε...έχω ήδη πόνους περιόδου αλλά είναι πολύ νωρίς οπότε πιστεύω ίσως είναι καλό σημάδι....🙏

Εμείς μαζί αδιαθετησαμε!!

Εγώ δεν έκανα τεστ ωορρηξίας αλλά είχα 3 επαφές μέσα στην κρίσιμη εβδομάδα..άρα είναι καλά πιστεύω!

Καλημέρα!! Και εγώ 3/12 περιμένω. Τεστακια έχω, αλλά δεν θα κάνω, γιατί έχω τα κλασσικά συμπτώματα του μήνα. Αυτόν τον μήνα οι επαφές μας ήταν 11,13,14,15 μέρα με ωορρηξία την 14η, αλλά και πάλι δεν έδειξε να δουλεύει 😂

Καλημέρα κορίτσια,

@melitiniღ Είναι πολύ θετικό που είστε καλύτερα κ οι 2!!! Κ φυσικά κ δεν μας ρίχνεις, εδώ είμαστε για να συζητάμε κ να λέμε τον πόνο μας 😉

Εγώ στα δικά μου νέα όπως σας είχα πει μου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα στις 16 μέρες είχα 4-5 μέρες περίοδο πολύ λίγες μέρες για τα δεδομένα μου. Μου μπήκαν υποψίες μήπως ήταν τπτ σε ωορρηξία αλλά δεν ασχολήθηκα κθλ γτ γυναικολόγο είχα πάει τον Οκτώβριο για ΠΑΠ κ υπέρηχο κ κουράστηκα κ είπα άστο προχωράμε. Τώρα ήταν περίοδος ήταν κάτι άλλο είδομεν. Ξεκινήσαμε επαφές κ δεν έχω ιδέα τι μας επιφυλάσσει αυτός ο μήνας σαν kinder έκπληξη ένα πράγμα 😂 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

@melitiniღ Είναι πολύ θετικό που είστε καλύτερα κ οι 2!!! Κ φυσικά κ δεν μας ρίχνεις, εδώ είμαστε για να συζητάμε κ να λέμε τον πόνο μας 😉

Εγώ στα δικά μου νέα όπως σας είχα πει μου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα στις 16 μέρες είχα 4-5 μέρες περίοδο πολύ λίγες μέρες για τα δεδομένα μου. Μου μπήκαν υποψίες μήπως ήταν τπτ σε ωορρηξία αλλά δεν ασχολήθηκα κθλ γτ γυναικολόγο είχα πάει τον Οκτώβριο για ΠΑΠ κ υπέρηχο κ κουράστηκα κ είπα άστο προχωράμε. Τώρα ήταν περίοδος ήταν κάτι άλλο είδομεν. Ξεκινήσαμε επαφές κ δεν έχω ιδέα τι μας επιφυλάσσει αυτός ο μήνας σαν kinder έκπληξη ένα πράγμα 😂 

Τεστ εγκυμοσύνης έκανες;; Μήπως ήταν εμφύτευση;;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Τεστ εγκυμοσύνης έκανες;; Μήπως ήταν εμφύτευση;;

όχι δεν έκανα, δεν βγαίνουν οι μέρες για να ήταν εμφύτευση άσε που ήταν κ πολύ αίμα. Κ τώρα έχει περάσει κ μια εβδομάδα κ δεν ΄εχω κ΄αποιο σύμπτωμα. Θα δείξει αυτόν τον μήνα πότε θα μου έρθει κ θα ψιλοκαταλάβω τι παίχτηκε😊

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

όχι δεν έκανα, δεν βγαίνουν οι μέρες για να ήταν εμφύτευση άσε που ήταν κ πολύ αίμα. Κ τώρα έχει περάσει κ μια εβδομάδα κ δεν ΄εχω κ΄αποιο σύμπτωμα. Θα δείξει αυτόν τον μήνα πότε θα μου έρθει κ θα ψιλοκαταλάβω τι παίχτηκε😊

Χμμμ οκ!! Αφού έχεις την υπομονή να κρατηθείς 😜 Εγώ πολλές φορές θέλω να κάνω τεστ ενώ έχω περίοδο 🤣

Καλημέρα κορίτσια!! Την φάγαμε κι αυτή την εβδομάδα..

@melitiniღ εννοείται πως δεν μας ρίχνεις..είμαστε εδώ για να τα κουβεντιάζουμε όλα..δεν έχουμε μόνο τα ευχάριστα.!!

@Elli13 κορίτσι μου όταν μπορέσεις γράψε μας την εμπειρία σου από το Έλενα και την Κα Οικονομοπούλου..

Στα δικά μου..πέρασαν οι γόνιμες μέρες και έχω μπει σ αυτό το δύσκολο 14ημερο αναμονής..τουλάχιστον έχουμε λίγο την μετακόμιση, λίγο τον στολισμό ελπίζω να περάσουν γρήγορα..επίσης αύριο σταματάω από τη δουλειά μου και με βρίσκω με μια ηρεμία..

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Χμμμ οκ!! Αφού έχεις την υπομονή να κρατηθείς 😜 Εγώ πολλές φορές θέλω να κάνω τεστ ενώ έχω περίοδο 🤣

όχι εντάξει είμαι εγκρατής σε αυτό, όπως κ τεστ κάνω μόνο με καθυστέρηση γιατί αλλιώς θα τρελαθώ με τις γραμμές 😆 Μου καρφώθηκε μήπως ήταν κουλή ωορρηξία, θα δείξει σε μια εβδομάδα αν μου ξανά έρθει. Πάντως άρχισα τεστάκια ωορρηξίας, πήρα της hometest πρώτη φορά μήπως μου φ΄ερουν γούρι, προς το παρόν πιο λευκά κ από την γαλανόλευκη 😝 Αν με μπερδέψουν θα σας πρήξω στις φωτό!!!!

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

όχι εντάξει είμαι εγκρατής σε αυτό, όπως κ τεστ κάνω μόνο με καθυστέρηση γιατί αλλιώς θα τρελαθώ με τις γραμμές 😆 Μου καρφώθηκε μήπως ήταν κουλή ωορρηξία, θα δείξει σε μια εβδομάδα αν μου ξανά έρθει. Πάντως άρχισα τεστάκια ωορρηξίας, πήρα της hometest πρώτη φορά μήπως μου φ΄ερουν γούρι, προς το παρόν πιο λευκά κ από την γαλανόλευκη 😝 Αν με μπερδέψουν θα σας πρήξω στις φωτό!!!!

Ναι δες πως θα πάει και περιμένουμε και εμείς τα τεστακια σου!! 
Εγώ πάλι, σπαθί στον λόγο μου, μια ώρα πριν δήλωνα πως δε θα κάνω τεστ και πριν λίγο έκανα!! 😂 Δεν έγινε απόλυτα σωστά, γιατί εκεί που το βύθιζα στο ποτηράκι, η μικρή επιχείρησε να μπει στην αμμολεκάνη της γάτας μας και τα πέταξα όλα κ άρχισα να τρέχω. Ωστόσο, λευκό τεστ 😂

στις πριν 3 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα!! Και εγώ 3/12 περιμένω. Τεστακια έχω, αλλά δεν θα κάνω, γιατί έχω τα κλασσικά συμπτώματα του μήνα. Αυτόν τον μήνα οι επαφές μας ήταν 11,13,14,15 μέρα με ωορρηξία την 14η, αλλά και πάλι δεν έδειξε να δουλεύει 😂

Όλο το γκρουπ μαζί που μας ήρθε Νοέμβριο την ίδια μέρα περίοδο γίνεται Δεκέμβριο να είναι γκρουπ θετικών τεστ εγκυμοσύνης???🥰😁🥰🫶🩷🫶

Αμήν Παναγία μου!!!!καλά και εγώ έχω πόνους περιόδου ήδη...αλλά θα κάνω τεστ να ξέρω τι μου γίνεται....

στις πριν 52 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Όλο το γκρουπ μαζί που μας ήρθε Νοέμβριο την ίδια μέρα περίοδο γίνεται Δεκέμβριο να είναι γκρουπ θετικών τεστ εγκυμοσύνης???🥰😁🥰🫶🩷🫶

Αμήν Παναγία μου!!!!καλά και εγώ έχω πόνους περιόδου ήδη...αλλά θα κάνω τεστ να ξέρω τι μου γίνεται....

αχαχαχ εγώ παραμένω στο club "δεν κάνω τεστ". Άσε που πιστεύω κατευθείαν πάω για νέο έτος, το χω βγαλει από το μυαλό μου και δεν ασχολούμαι και έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο 😂 (εννοείται συμπτώματα όλα κανονικότατα!)

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αχ κοριτσια και εγω 1 Δεκέμβρη 2020 είχα το πρώτο θετικό τεστ στο γιο μου, ε΄ύχομαι σε όλες θετικά τεστ και Αυγουστιάτικα μωράκια!

Σας διαβάζω, αλλά δεν έχω πολλά να πω, τρεις εβδομάδες μετά την απόξεση και επιτέλους η χοριακή έχει σχεδόν μηδενιστεί (το παρακολουθώ με τεστ μια φορά την εβδομάδα). Την επόμενη εβδομάδα θα βγουν και οι εξετάσεις του εμβρύου. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ακόμη πολύ στεναχωρημένη, σήμερα θα κάναμε την αυχενική και βγήκε υπενθύμιση στο κινητό μου, δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπω πάλι στη διαδικασία να προσπαθήσω... 

@Elli13 κορίτσι μου διάβασα την ιστορία σου, και ε΄γω είχα μια βιοχημική και τον αμέσως επόμενο μήνα την παλίνδρομη, έμεινα έγκυος με την πρώτη προσπάθεια και τις δύο φορές άλλα εύχομαι να μην είχα μείνει καθόλου.. Εύχομαι αυτό το σποράκι σου να ήρθε για να μείνει! 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Αχ κοριτσια και εγω 1 Δεκέμβρη 2021 είχα το πρώτο θετικό τεστ στο γιο μου, ε΄ύχομαι σε όλες θετικά τεστ και Αυγουστιάτικα μωράκια!

Σας διαβάζω, αλλά δεν έχω πολλά να πω, τρεις εβδομάδες μετά την απόξεση και επιτέλους η χοριακή έχει σχεδόν μηδενιστεί (το παρακολουθώ με τεστ μια φορά την εβδομάδα). Την επόμενη εβδομάδα θα βγουν και οι εξετάσεις του εμβρύου. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ακόμη πολύ στεναχωρημένη, σήμερα θα κάναμε την αυχενική και βγήκε υπενθύμιση στο κινητό μου, δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπω πάλι στη διαδικασία να προσπαθήσω... 

@Elli13 κορίτσι μου διάβασα την ιστορία σου, και ε΄γω είχα μια βιοχημική και τον αμέσως επόμενο μήνα την παλίνδρομη, έμεινα έγκυος με την πρώτη προσπάθεια και τις δύο φορές άλλα εύχομαι να μην είχα μείνει καθόλου.. Εύχομαι αυτό το σποράκι σου να ήρθε για να μείνει! 

αχχ κορίτσι μου.. πόσο σε καταλαβαίνω. Ακόμη σκέφτομαι ότι σύντομα θα γεννούσα, αν προχωρούσε η τελευταία εγκυμοσύνη. Τι να κανουμε όμως.. δεν ήταν η στιγμή μας. Και θα έρθει πολύ σύντομα και για σένα ξανά! είναι πολύ λογικό όλα όσα σκέφτεσαι και νιώθεις. Δώσε χρόνο ❤️

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Αχ κοριτσια και εγω 1 Δεκέμβρη 2020 είχα το πρώτο θετικό τεστ στο γιο μου, ε΄ύχομαι σε όλες θετικά τεστ και Αυγουστιάτικα μωράκια!

Είναι δύσκολο κορίτσι μου... Παρα πολύ δύσκολο... Όμως για να σου δώσω λίγη ελπίδα θα σου πω ότι μετά την βιοχημική και την παλινδρομη ήρθε η κορούλα μου 🌈🌈. Πάρε τον χρόνο σου, και όταν θα είσαι έτοιμη δεν θα βλέπεις την ώρα να ξαναδείς τις δύο κόκκινες γραμμές στο τεστ σου ❤️ 

Έγραφα πόση ώρα και μου το έσβησε δυστυχώς... Πάμε πάλι...

Η κα Οικονομόπουλου στο Έλενα είναι απλά απίστευτη. Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν έτσι. Με άκουσε τόσο προσεκτικά, πήρε το πλήρες ιστορικό μου, είδε τις εξετάσεις μου. Μία ώρα ακριβώς ήμουν εκεί.

Την Τρίτη θα κάνω εκεί κάποιες επιπλέον εξετάσεις (θα εκτιμηθούν δεδομένου της τωρινής μου εγκυμοσύνης) καθώς και μια χοριακη μόνο και μόνο είπε να αποκλείσουμε κάποια πιθανότητα εξωμητριου αν χρειαστεί αν κάνω αντιπηκτικες ενεσεις.

Για τον σύζυγο είπε ότι δεν την απασχολεί τόσο ο κατακερματισμός, όσο το οξειδωτικό στρες και ότι έπρεπε να είχαμε κάνει και το απλό σπερμοδιαγραμμα καθως θα μας εδινε πολλές πληροφορίες για συγκολλήσεις, ανώμαλες μορφές κλπ. Τώρα επειδή είμαι έγκυος δεν χρειάζεται, αλλά να το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

Γενικά είπε ότι σπάνια σε αποβολές μπορούμε να πούμε ότι φταίει ενα πράγμα 100%. Συνήθως είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είπε επιπλέον ότι το ευτύχημα είναι ότι έχω ήδη ένα υγιές μωρό με μια τέλεια εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές. Άρα αποκλείουμε να έχω κάτι παθολογικό που μπλοκάρει τις κυήσεις.

Το πιθανότερο δηλαδή είναι να πρόκειται για χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Επίσης είπε να βρω έναν ενδοκρινολόγο που να ειδικεύεται στις κυήσεις. Η δική μου τόσα χρόνια δεν με έβαλε να τσεκαρω ξανά το θέμα με την ινσουλίνη και παίρνω μια αγωγή εδώ και 10 χρόνια. Αν μου χορηγήσει κορτιζόνη (τη δίνουν συνήθως σε παλινδρομες) ίσως πειραχτει το ζάχαρο. Άρα θέλουμε έναν ενδοκρινολόγο που να μπορεί να το έχει υπό έλεγχο. 

Τέλος μου είπε ότι το αν έχουμε πολυκυστικες ή όχι δεν είναι ο γυναικολόγος υπεύθυνος να το πει, αλλά ο ενδοκρινολόγος. Εμένα μου έλεγαν ότι έχω εικόνα πολυκυστικων, λίγο πολυκυστικες, και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχω ακούσει από γυναικολόγους. Ήταν όμως απόλυτη η κα Οικονομόπουλου. Μόνο ο ενδοκρινολόγος μπορεί να μου πει αν έχω ή όχι. Έχουν και στο Έλενα ενδοκρινολόγο κύησης αλλά προσωπικά δεν με βολεύει. Έκανα 1 ώρα να πάω και άλλη μία ώρα να γυρίσω με τη συγκοινωνία και κουράστηκα πολύ. Οπότε θα ψάξω κάποιον κοντά στο σπίτι μου. 

Νεότερα θα έχω όταν βγουν οι εξετάσεις που θα κάνω την Τρίτη και θα μου πει πως θα κινηθούμε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έγραφα πόση ώρα και μου το έσβησε δυστυχώς... Πάμε πάλι... Η κα Οικονομόπουλου στο Έλενα είναι απλά απίστευτη. Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν έτσι. Με άκουσε τόσο προσεκτικά, πήρε το πλήρες ιστορικό μου, είδε τις εξετάσεις μου. Μία ώρα ακριβώς ήμουν εκεί. Την Τρίτη θα κάνω εκεί κάποιες επιπλέον εξετάσεις (θα εκτιμηθούν δεδομένου της τωρινής μου εγκυμοσύνης) καθώς και μια χοριακη μόνο και μόνο είπε να αποκλείσουμε κάποια πιθανότητα εξωμητριου αν χρειαστεί αν κάνω αντιπηκτικες ενεσεις. Για τον σύζυγο είπε ότι δεν την απασχολεί τόσο ο κατακερματισμός, όσο το οξειδωτικό στρες και ότι έπρεπε να είχαμε κάνει και το απλό σπερμοδιαγραμμα καθως θα μας εδινε πολλές πληροφορίες για συγκολλήσεις, ανώμαλες μορφές κλπ. Τώρα επειδή είμαι έγκυος δεν χρειάζεται, αλλά να το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Γενικά είπε ότι σπάνια σε αποβολές μπορούμε να πούμε ότι φταίει ενα πράγμα 100%. Συνήθως είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είπε επιπλέον ότι το ευτύχημα είναι ότι έχω ήδη ένα υγιές μωρό με μια τέλεια εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές. Άρα αποκλείουμε να έχω κάτι παθολογικό που μπλοκάρει τις κυήσεις. Το πιθανότερο δηλαδή είναι να πρόκειται για χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Επίσης είπε να βρω έναν ενδοκρινολόγο που να ειδικεύεται στις κυήσεις. Η δική μου τόσα χρόνια δεν με έβαλε να τσεκαρω ξανά το θέμα με την ινσουλίνη και παίρνω μια αγωγή εδώ και 10 χρόνια. Αν μου χορηγήσει κορτιζόνη (τη δίνουν συνήθως σε παλινδρομες) ίσως πειραχτει το ζάχαρο. Άρα θέλουμε έναν ενδοκρινολόγο που να μπορεί να το έχει υπό έλεγχο.  Τέλος μου είπε ότι το αν έχουμε πολυκυστικες ή όχι δεν είναι ο γυναικολόγος υπεύθυνος να το πει, αλλά ο ενδοκρινολόγος. Εμένα μου έλεγαν ότι έχω εικόνα πολυκυστικων, λίγο πολυκυστικες, και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχω ακούσει από γυναικολόγους. Ήταν όμως απόλυτη η κα Οικονομόπουλου. Μόνο ο ενδοκρινολόγος μπορεί να μου πει αν έχω ή όχι. Έχουν και στο Έλενα ενδοκρινολόγο κύησης αλλά προσωπικά δεν με βολεύει. Έκανα 1 ώρα να πάω και άλλη μία ώρα να γυρίσω με τη συγκοινωνία και κουράστηκα πολύ. Οπότε θα ψάξω κάποιον κοντά στο σπίτι μου.  Νεότερα θα έχω όταν βγουν οι εξετάσεις που θα κάνω την Τρίτη και θα μου πει πως θα κινηθούμε.
    • Κορίτσια μου έχω κόψει τα γαλακτοκομικά για την παλινδρόμηση και μου φαίνεται δε βρίσκω τι να τρώω..έχω βαρεθεί να τρώω το πρωί ψωμί με μέλι..αν προλάβω θα στιψω και χυμό..δεν ξέρω..δεν την παλεύω με το φαγητό..και δεν προλαβαίνω κιόλας να μαγειρεύω..ο,τι φτιάξει ο άντρας μου όταν έρθει και εγώ κάτι γρήγορο, τύπου αυγά..φοβάμαι ότι δεν τρέφομαι και σωστά..προηγουμένως, ήθελα απεγνωσμένα να φάω ένα κοκάκι που μας φέρανε, αμάν..το έβαλα στο στόμα και το έφτυσα.. συγνώμη για την περιγραφή..εν τω μεταξύ όντως τον πειράζουν τα γαλακτοκομικά; Δεν υπάρχει κάποια εξέταση να το δούμε; Εσείς Μπάρμπι που έχετε παλινδρόμηση τρως;  😭😭😭😭 Είμαι και άυπνη σήμερα..όλο μισάωρους ύπνους μου κάνει την ημέρα, δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.. και γενικά όλα μου φταίνε..αχ αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα έτσι δεν είναι;
    • Αχ κατάλαβα... ταλαιπωρήθηκες πολύ! Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά!!! 
    • Για αυτό σε ρώτησα περισσότερο... Πολύ ωραίο που θα βγεις κι εσύ έξω και θα κάνει και το νινί την πρώτη του βόλτα!!! 'Ετσι όπως τον περιγράφεις είναι το τέλειο μωρό 😍😍😍... Φτου φτου να συνεχίσει έτσι και με τον ύπνο και με όλα! Όσο για τον μεγάλο λογικό είναι να ψάχνει να βρει τα πατήματά του με τον ερχομό του μωρού. Δεν είναι εύκολα και για αυτά! Τα είχε περάσει κι η αδελφή μου αυτά. Φαντάσου πιο μετά έφτασαν στο σημείο ο μικρός να ντύνεται μόνος του και ο μεγάλος να στήνεται να του βάλεις το παντελόνι... Ζηλεύουνε μωρε τα έρμα! 🥰
    • Είναι δύσκολο κορίτσι μου... Παρα πολύ δύσκολο... Όμως για να σου δώσω λίγη ελπίδα θα σου πω ότι μετά την βιοχημική και την παλινδρομη ήρθε η κορούλα μου 🌈🌈. Πάρε τον χρόνο σου, και όταν θα είσαι έτοιμη δεν θα βλέπεις την ώρα να ξαναδείς τις δύο κόκκινες γραμμές στο τεστ σου ❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...