Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!

Σήμερα είμαι σκατά... με φριχτό πονοκέφαλο γιατί εχθές μάλωσα με το σύζυγο για πολλοστή φορά.... ο λαιμός μου με γρατζουνάει απο την ένταση της φωνής που είχα, ούρλιαζα στην κυριολεξία.
Ο άνθρωπος δεν πατάει καλά, εδώ και καιρό τώρα.
Έχει άπειρα ψυχολογικά και δεν ξέρει που να τα φορτώσει.
Με κατηγορεί για πράγματα που δεν ισχύουν και όταν του το λες δεν θέλει να το παραδεχτεί, δεν δέχετε ότι αυτό που λέει δεν ισχύει και πάει να σε βγάλει και τρελή στο τέλος.. του έχω πει άπειρες φορές ότι χρειάζεται ψυχολόγο και αρνείται να δει το πρόβλημα του. Δεν ξέρω τι θα κάνω με την πάρτυ του, είμαι σε απόγνωση.
Τα νεύρα και ο εγωισμό του σε άλλο level...
Έχω κουραστεί πάρα πολύ με την όλη συμπεριφορά του καιρό τώρα.. αλλά κάνω υπομονή για το στόχο που έχω θέσει και αυτό είναι το παιδί.
Ειδικά τώρα που είμαι ένα βήμα πριν το όνειρο μου γίνει πραγματικότητα.. και όοοολα αυτά τα ψυχολογικά του εννοείται ότι πολλαπλασιάζονται με το θέμα που έχει με το σπέρμα.. ότι όλο αυτό ξεκινάει απο κει δηλαδή.. το πρόβλημα του είναι ότι δεν μπορεί να δεχθεί πως έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να τεκνοποιήσει με αποτέλεσμα να ξεσπάει πάνω μου λες και εγώ είμαι υποχρεωμένη να τον ανέχομαι.. δεν έχω δικά μου προβλήματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 18 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ρε συ εμείς έχουμε τα ίδια συμπτώματα;;χαχαχχα αυτό τον μήνα που δεν έκανα ωορρηξίας τεστ είχα πόνους μια εβδομάδα κάτω αριστερά!!!εγώ πραγματικά δεν ξέρω πότε έγινε!!! Δεν ξέρω, αυτοί οι πόνοι ωορρηξίας τι φάση;;;;πονάμε και μετά και πριν την ωορρηξία μάλλον!!!εγώ αυτό έχω καταλάβει!!!

χαχαχα δεν ξέρω ειλικρινά τι γίνεται με την ωορρηξία αυτό το μήνα..κάθε μέρα νομίζω ότι κάνω ωορρηξια έτσι όπως πονάω, ενώ τα τεστ είναι ολολευκα :P είμαι σαν την Ελένη Βλαχάκη έχοντας φάει τα σοκολατάκια και κυνηγάω τον σύζυγο κάθε μέρα :P 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Σήμερα είμαι σκατά... με φριχτό πονοκέφαλο γιατί εχθές μάλωσα με το σύζυγο για πολλοστή φορά.... ο λαιμός μου με γρατζουνάει απο την ένταση της φωνής που είχα, ούρλιαζα στην κυριολεξία.
Με κατηγορεί για πράγματα που δεν ισχύουν και όταν του το λες δεν θέλει να το παραδεχτεί, δεν δέχετε ότι αυτό που λέει δεν ισχύει και πάει να σε βγάλει και τρελή στο τέλος.. του έχω πει άπειρες φορές ότι χρειάζεται ψυχολόγο και αρνείται να δει το πρόβλημα του. Δεν ξέρω τι θα κάνω με την πάρτυ του, είμαι σε απόγνωση.
Έχω κουραστεί πάρα πολύ με την όλη συμπεριφορά του καιρό τώρα.. αλλά κάνω υπομονή για το στόχο που έχω θέσει και αυτό είναι το παιδί.
Ειδικά τώρα που είμαι ένα βήμα πριν το όνειρο μου γίνει πραγματικότητα.. και όοοολα αυτά τα ψυχολογικά του εννοείται ότι πολλαπλασιάζονται με το θέμα που έχει με το σπέρμα.. ότι όλο αυτό ξεκινάει απο κει δηλαδή.. το πρόβλημα του είναι ότι δεν μπορεί να δεχθεί πως έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να τεκνοποιήσει με αποτέλεσμα να ξεσπάει πάνω μου λες και εγώ είμαι υποχρεωμένη να τον ανέχομαι.. δεν έχω δικά μου προβλήματα.

κορίτσι μου καλημέρα..εγώ στη θέση σου θα τον έπιανα και θα του έκανα μια σοβαρή κουβέντα με ηρεμία..θα του έλεγα ότι δεν πρέπει να κοιτάμε ποιος έχει το ''πρόβλημα'' και δεν μπορεί να κάνει παιδί..που στο κάτω κάτω μπορεί απλά δεν ξέρουμε αν χρειάζεται 6 μήνες ή 5 χρόνια..και ότι πάμε πιο στοχευμένα για να το επισπεύσουμε..πρέπει να καταλάβει και την δική σου πλευρά με τα άγχη που έχεις για το παιδί που θέλεις τόσο πολύ..επίσης για να μπεις σε αυτή την διαδικασία με την εξωσωματική πάνω απ όλα πρέπει να εισαι ήρεμη και καλά ψυχολογικά..δεν φτάνει όλη η διαδικασία που θα περάσεις με τα φάρμακα κλπ, δεν θες και άλλα πανω από το κεφάλι σου..πρέπει να καταλάβει ότι είστε ένα σε αυτό και όχι να βάζουμε ταμπέλες για το ποιος μπορεί και ποιος όχι..

στις πριν 26 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

κορίτσι μου καλημέρα..εγώ στη θέση σου θα τον έπιανα και θα του έκανα μια σοβαρή κουβέντα με ηρεμία..θα του έλεγα ότι δεν πρέπει να κοιτάμε ποιος έχει το ''πρόβλημα'' και δεν μπορεί να κάνει παιδί..που στο κάτω κάτω μπορεί απλά δεν ξέρουμε αν χρειάζεται 6 μήνες ή 5 χρόνια..και ότι πάμε πιο στοχευμένα για να το επισπεύσουμε..πρέπει να καταλάβει και την δική σου πλευρά με τα άγχη που έχεις για το παιδί που θέλεις τόσο πολύ..επίσης για να μπεις σε αυτή την διαδικασία με την εξωσωματική πάνω απ όλα πρέπει να εισαι ήρεμη και καλά ψυχολογικά..δεν φτάνει όλη η διαδικασία που θα περάσεις με τα φάρμακα κλπ, δεν θες και άλλα πανω από το κεφάλι σου..πρέπει να καταλάβει ότι είστε ένα σε αυτό και όχι να βάζουμε ταμπέλες για το ποιος μπορεί και ποιος όχι..

Έτσι είναι, και πόσες φορές του το έχω πει, απλά κι εγώ κορίτσια δεν μπορώ να είμαι η νταντά του..
αυτός θέλει να έχει συμπεριφορά μωρού 24/24 ωρο.. εεε αυτό δεν γίνεται.. εγώ δηλαδή θέματα δικά μου δεν έχω, όπως πολύ σωστά τα έθεσες κι εσύ.. λίγα έχω περάσει όλο αυτό το διάστημα.. και τώρα που νιώθω ότι επιτέλους βλέπω κάπου φως και έχει αναπτερωθεί το ηθικό μου και η ψυχολογία μου είναι καλά, θέλει να μου τα κάνει σκατά.. δηλαδή τι σκατά έχει στο κεφάλι του επιτέλους; κάπου λίγο ώπα!

στις πριν 20 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Καλημέρα!!! Αχ κορίτσι μου το κομμάτι της υπογονιμότητας είναι για γερά νεύρα κ ειδικά όταν έχει ο άντρας το πρόβλημα τότε είναι πιο δύσκολο. Λίγο ο ανδρικός εγωισμός, λίγο η σαχλή άποψη του κόσμου ότι έφταιγε πάντα η γυναίκα όταν δεν έκανε ένα ζευγάρι παιδί, το παίρνουν πιο βαριά. Εσύ όσο μπορείς εξήγησε του ότι τον αγαπάς, ότι είστε μαζί σε αυτό μια γροθιά κ όλα τα κάνετε για το μωράκι σας κ ότι μαζί του θέλεις να μεγαλώσει η οικογένεια σας κ δεν έχει σημασία ποιος "φταίει". Τον καταλαβαίνω γιατί κ εγώ από την πλευρά μου κ άχρηστη νιώθω κ του έχω πει άπειρες φορές να με παρατήσει κ να βρει άλλη να κάνει παιδιά κ μου λέει ακριβώς αυτά που σου λέω πιο πάνω κ ηρεμώ. Ξέρω ότι μπαίνεις στην διαδικασία εξωσωματικής κ πρέπει να είσαι ήρεμη γιατί εσύ θα τα περάσεις όλα, άλλα πάντα εμείς οι γυναίκες τα τραβάμε όλα κ χειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις (μάλλον είναι η φύση μας έτσι). Κ δεν σας κάνει καλό να ξεκινήσετε με καυγάδες αυτό το ταξίδι.

Για το κομμάτι του ψυχολόγου ένα άλλο ταμπού στην Ελλάδα. Θα μπορούσατε να πάτε κ μαζί στην αρχή για να δει ότι δεν είναι κάτι τραγικό κ σιγά σιγά να το συνηθίσει. Με το πρέπει να πας το μόνο που πετυχαίνεις είναι να πεισμώνει σαν 3χρονο κ να υπάρχουν φωνές

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα!!! Αχ κορίτσι μου το κομμάτι της υπογονιμότητας είναι για γερά νεύρα κ ειδικά όταν έχει ο άντρας το πρόβλημα τότε είναι πιο δύσκολο. Λίγο ο ανδρικός εγωισμός, λίγο η σαχλή άποψη του κόσμου ότι έφταιγε πάντα η γυναίκα όταν δεν έκανε ένα ζευγάρι παιδί, το παίρνουν πιο βαριά. Εσύ όσο μπορείς εξήγησε του ότι τον αγαπάς, ότι είστε μαζί σε αυτό μια γροθιά κ όλα τα κάνετε για το μωράκι σας κ ότι μαζί του θέλεις να μεγαλώσει η οικογένεια σας κ δεν έχει σημασία ποιος "φταίει". Τον καταλαβαίνω γιατί κ εγώ από την πλευρά μου κ άχρηστη νιώθω κ του έχω πει άπειρες φορές να με παρατήσει κ να βρει άλλη να κάνει παιδιά κ μου λέει ακριβώς αυτά που σου λέω πιο πάνω κ ηρεμώ. Ξέρω ότι μπαίνεις στην διαδικασία εξωσωματικής κ πρέπει να είσαι ήρεμη γιατί εσύ θα τα περάσεις όλα, άλλα πάντα εμείς οι γυναίκες τα τραβάμε όλα κ χειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις (μάλλον είναι η φύση μας έτσι). Κ δεν σας κάνει καλό να ξεκινήσετε με καυγάδες αυτό το ταξίδι.

Για το κομμάτι του ψυχολόγου ένα άλλο ταμπού στην Ελλάδα. Θα μπορούσατε να πάτε κ μαζί στην αρχή για να δει ότι δεν είναι κάτι τραγικό κ σιγά σιγά να το συνηθίσει. Με το πρέπει να πας το μόνο που πετυχαίνεις είναι να πεισμώνει σαν 3χρονο κ να υπάρχουν φωνές

Στο κομμάτι του ψυχολόγου δεν έχει λόγο να αντιδράει έτσι γιατί εγώ έχω πάει ήδη σε ψυχολόγο στο χρόνο πάνω που παντρευτήκαμε για να μπορέσω να διαχειριστώ το χαρακτήρα και τα νεύρα του.. και μου έλεγε πως αν πάω σε ψυχολόγο εγώ αυτός θα πάει σε δικηγόρο για διαζύγιο.. ότι να ναι δηλαδή.. και το πρόβλημα του ήταν πως αν πάω σε ψυχολόγο εγώ, ο ψυχολόγος θα μας βάλει να χωρίσουμε.
Ο άνθρωπος έχει κολλημένα οπισθοδρομικά μυαλά, φουλ ανασφάλεια και κόμπλεξ.

στις πριν 5 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Στο κομμάτι του ψυχολόγου δεν έχει λόγο να αντιδράει έτσι γιατί εγώ έχω πάει ήδη σε ψυχολόγο στο χρόνο πάνω που παντρευτήκαμε για να μπορέσω να διαχειριστώ το χαρακτήρα και τα νεύρα του.. και μου έλεγε πως αν πάω σε ψυχολόγο εγώ αυτός θα πάει σε δικηγόρο για διαζύγιο.. ότι να ναι δηλαδή.. και το πρόβλημα του ήταν πως αν πάω σε ψυχολόγο εγώ, ο ψυχολόγος θα μας βάλει να χωρίσουμε.

Απ'ότι καταλαβαίνω ο άντρας σου με όλο το σεβασμό έχει παλιακές απόψεις 50 χρόνια πριν. Τα έχω περάσει με φίλη μου που είχε τέτοιες απόψεις ο αρραβωνιαστικός της κ για τον ψυχολόγο έλεγε τι είμαι τρελός για να πάω εκεί κ κάτι τέτοια κουλά. Γι'αυτό σου πρότεινα με αφορμή την εξωσωματική πες του να πάτε μαζί (γενικά το προτείνουν κ τα κέντρα εξωσωματικής ίσως κ για τα χρήματα αλλά εσένα σε βο΄λεύει) για να το περάσετε μαζί όλο αυτό κ πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ ο ψυχολόγος, δεν θα του αλλάξει μυαλά αλλά κάπως θα το δει από άλλη οπτική.

Εσύ προσπάθησε να είσαι ήρεμη όσο μπορείς... Πλησιάζουν οι μέρες για να ξεκινήσετε κ που ξέρεις με το που μπει ο χρόνος να έχεις ευχάριστα 😊

στις πριν 15 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλή σου μέρα! Αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσεις για καλό δικό σου, όλη αυτή η ένταση όπως λες και εσύ επηρεάζει και τον ψυχισμό σου και το σώμα σου. Από όλα αυτά που λες εγώ βλέπω αρκετά red flags όμως δεν είμαι εδώ για να κρίνω, εσύ πρέπει να κάνεις τον απολογισμό σου και να σκεφτείς τη δυναμική της σχέσης σας όταν στην εξίσωση μπει και ένα παιδί. Μην νομίζεις ότι τα πράγματα θα φτιάξουν μαγικά, είναι μεγάλη δοκιμασία σε μια σχέση! Αλλάζουν οι ισορροπίες, υπάρχει κούραση και είναι απαραίτητη η αλληλεγγύη και ο αλληλοσεβασμός. Το να σε απειλεί με διαζύγιο αν θες να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία ειναι απαράδεκτο. Επίσης ο ψυχολόγος δε θα σου δώσει ποτέ συμβουλή να χωρίσεις. Θα σε βοηθήσει να πάρεις τις αποφάσεις σου μόνη σου, να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου και να βρεις τον εαυτό σου. Εύχομαι κάθε καλό για την οικογένεια σου.

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Κορίτσι μου χωρίς παρεξήγηση το λέω με καλή πρόθεση.. είσαι σίγουρη πως θέλεις να κάνεις ένα παιδί με αυτόν τον σύζυγο ; 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Απ'ότι καταλαβαίνω ο άντρας σου με όλο το σεβασμό έχει παλιακές απόψεις 50 χρόνια πριν. Τα έχω περάσει με φίλη μου που είχε τέτοιες απόψεις ο αρραβωνιαστικός της κ για τον ψυχολόγο έλεγε τι είμαι τρελός για να πάω εκεί κ κάτι τέτοια κουλά. Γι'αυτό σου πρότεινα με αφορμή την εξωσωματική πες του να πάτε μαζί (γενικά το προτείνουν κ τα κέντρα εξωσωματικής ίσως κ για τα χρήματα αλλά εσένα σε βο΄λεύει) για να το περάσετε μαζί όλο αυτό κ πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ ο ψυχολόγος, δεν θα του αλλάξει μυαλά αλλά κάπως θα το δει από άλλη οπτική.

Εσύ προσπάθησε να είσαι ήρεμη όσο μπορείς... Πλησιάζουν οι μέρες για να ξεκινήσετε κ που ξέρεις με το που μπει ο χρόνος να έχεις ευχάριστα 😊

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Zelda είπε:

Καλή σου μέρα! Αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσεις για καλό δικό σου, όλη αυτή η ένταση όπως λες και εσύ επηρεάζει και τον ψυχισμό σου και το σώμα σου. Από όλα αυτά που λες εγώ βλέπω αρκετά red flags όμως δεν είμαι εδώ για να κρίνω, εσύ πρέπει να κάνεις τον απολογισμό σου και να σκεφτείς τη δυναμική της σχέσης σας όταν στην εξίσωση μπει και ένα παιδί. Μην νομίζεις ότι τα πράγματα θα φτιάξουν μαγικά, είναι μεγάλη δοκιμασία σε μια σχέση! Αλλάζουν οι ισορροπίες, υπάρχει κούραση και είναι απαραίτητη η αλληλεγγύη και ο αλληλοσεβασμός. Το να σε απειλεί με διαζύγιο αν θες να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία ειναι απαράδεκτο. Επίσης ο ψυχολόγος δε θα σου δώσει ποτέ συμβουλή να χωρίσεις. Θα σε βοηθήσει να πάρεις τις αποφάσεις σου μόνη σου, να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου και να βρεις τον εαυτό σου. Εύχομαι κάθε καλό για την οικογένεια σου.

Κορίτσια δεν ξέρετε τι ψυχοθεραπεία βρίσκω κοντά σας.
Το πρωί ήμουν να σπάσει το κεφάλι μου. Εχθές πήγα για ύπνο απο τις 21:00. Γιόρταζε ο μπαμπάς μου και ετοιμαστήκαμε να πάμε στο χωριό να τους δούμε.. εε δεν προλάβαμε να φτάσουμε.. τα παρατράγουδα άρχισαν ακόμα απο το ζαχαροπλαστείο.. πφ! εννοείται ότι δεν φτάσαμε στο χωριό ποτέ και γύρισε αυτός σπίτι με τα πόδια και εγώ με το αμάξι.
Το θέμα είναι πως ο άνθρωπος έχει πολλά πάαααρα πολλά κόμπλεξ και ανασφάλειες.. και ξενινάνε ακόμα απο το μεγάλωμα του και την οικογένεια του.. θέλει μια διαρκή επιβεβαίωση.. λες και είσαι υποχρεωμένος κάθε μέρα να περνάς απο τεστ αγάπης.. και πολύ σωστά το έθεσες @Sia A έχει παλιακές απόψεις 50 χρόνια πριν.. σαν μπάρμπας 80 χρονών.
Δεν θα του κάνω το χατίρι.. σε λίγες μέρες ξεκινάει το ταξίδι μου και θέλω να το ζήσω μέχρι το τέλος με όσο καλύτερη ψυχική διάθεση γίνεται.. αν αυτός έχει θέματα, να τα λύσει μόνος του.. αν δεν τα βρει αυτός πρώτα με τον εαυτό του κανείς άλλος δεν θα μπορέσει να τον βοηθήσει.

Ναι γλυκό μου κορίτσι απλώς ετοιμάζεσαι να κάνεις και ένα παιδί με αυτόν τον άνθρωπο που δεν τον ζωγραφίζεις με τα καλύτερα χρώματα...

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου χωρίς παρεξήγηση το λέω με καλή πρόθεση.. είσαι σίγουρη πως θέλεις να κάνεις ένα παιδί με αυτόν τον σύζυγο ; 

χε χε χε κι εμένα μου έχει περάσει πάαααρα πολλές φορές αυτή η σκέψη απο το μυαλό... αλλά λέω ναι.. να σου πω γιατί;; Γιατί είμαι 36 σε ένα μήνα, γιατί σπατάλησα χρόνια μαζί του και πλέον αν χωρίσω δε θέλω να ξαναμπω σε μία τέτοια διαδικασία εύρεσης συντρόφου και γάμου. Θέλω να μείνω μόνη μου. Δεν θέλω μετα συγχωρήσεως άλλο μαλάκα πάνω απ' το κεφάλι μου, τα λάθη μια φορά γίνονται. Εγώ πλέον το μόνο που θέλω είναι ένα παιδάκι, μπορεί να φανεί εγωιστικό αλλά έτσι είναι. Δεν με νοιάζει μετά αν χωρίσω.. και σπίτι έχω και δουλειά έχω και ανθρώπους να με βοηθήσουν στο μεγάλωμα του έχω. Αυτός θα χάσει, που με τέτοιο χαρακτήρα που έχει άλλη γυναίκα να τον κάνει υπομονή δεν θα βρει.

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Εδώ θα έρθω και θα συμφωνήσω απόλυτα. Όσο και να θέλουμε ένα μωρό (και ξέρετε καλά με πόση δύναμη ψυχής ήθελα την κόρη μου!!!), όταν έρχεται δοκιμάζεται πολύ μια σχεση. Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν πολλά διαζύγια μωρα στη μέση (6 μηνών... 1 έτους). Δεν είναι όπως στις ταινίες δυστυχώς, έρχεται το μωρό και το κοιτάμε χαμογελαστοί αγκαλιά όλη μέρα. Δοκιμάζονται τα νεύρα, αϋπνία, αντοχές, υπομονή, ορμόνες (!!!!!), καμιά φορά επιλοχειος. Όλα αυτά θέλουν καλές βάσεις αλλιώς καταρρέουν όλα.

Θα δώσω ένα παράδειγμα που το έχω αναφέρει στο παρελθόν. Με τον καλό μου είχαμε ανέκαθεν μια υπέροχη σχέση. Με πολλή συζήτηση και κατανόηση και και και... Ήμουν σίγουρη ότι όταν ερχόταν το παιδάκι μας που λαχταρουσαμε τόσο θα απογειωνομασταν σαν ζευγάρι. Αμ δε.... Άλλαξαν οι ισορροπίες τους πρώτους μήνες. Ξαφνικά χαθήκαμε, αλλάξαμε, ξεκίνησαν μικρές εντάσεις. Δεν μας αναγνωριζα. Με πληγωνε πολύ αυτή η κατάσταση οπότε του μιλούσα ξανά και ξανά. Και επειδή ακριβώς είχαμε καλές βασεις, και μιλούσαμε πολύ για τα συναισθήματα μας το βρήκαμε ξανά. Βέβαια δεν είναι η σχέση μας όπως πριν το παιδί σε καμία περίπτωση, γιατί δοκιμάζεται καθημερινά, αλλά με προσπάθεια και από τους δυο την κρατάμε ζωντανή.

@melitiniღ στα έγραψα όλα αυτά για να ξέρεις κοριτσάκι μου γλυκό ότι ξέρω την λαχτάρα σου να γίνεις μανούλα. Όλες μας την ξέρουμε. Αλλά το σπίτι σου και η οικογένεια σου χρειάζεται ηρεμία και γερά θεμέλια για να έρθει ένα παιδί και μεγαλώσει όπως πρέπει. Ο πατέρας του παιδιού παίζει όπως θα ξέρεις τεράστιο ρόλο τόσο στην ανατροφή, όσο και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του. Ο σκοπός είναι να μεγαλώνουμε υγιή παιδιά και συναισθηματικά, όχι μόνο σωματικά. 

Δεν θέλω να σε κρίνω, ειλικρινά. Στα λέω με όλη μου την καλή διάθεση. Είσαι σίγουρη ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει για πατέρας του παιδιού σου;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εδώ θα έρθω και θα συμφωνήσω απόλυτα. Όσο και να θέλουμε ένα μωρό (και ξέρετε καλά με πόση δύναμη ψυχής ήθελα την κόρη μου!!!), όταν έρχεται δοκιμάζεται πολύ μια σχεση. Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν πολλά διαζύγια μωρα στη μέση (6 μηνών... 1 έτους). Δεν είναι όπως στις ταινίες δυστυχώς, έρχεται το μωρό και το κοιτάμε χαμογελαστοί αγκαλιά όλη μέρα. Δοκιμάζονται τα νεύρα, αϋπνία, αντοχές, υπομονή, ορμόνες (!!!!!), καμιά φορά επιλοχειος. Όλα αυτά θέλουν καλές βάσεις αλλιώς καταρρέουν όλα.

Θα δώσω ένα παράδειγμα που το έχω αναφέρει στο παρελθόν. Με τον καλό μου είχαμε ανέκαθεν μια υπέροχη σχέση. Με πολλή συζήτηση και κατανόηση και και και... Ήμουν σίγουρη ότι όταν ερχόταν το παιδάκι μας που λαχταρουσαμε τόσο θα απογειωνομασταν σαν ζευγάρι. Αμ δε.... Άλλαξαν οι ισορροπίες τους πρώτους μήνες. Ξαφνικά χαθήκαμε, αλλάξαμε, ξεκίνησαν μικρές εντάσεις. Δεν μας αναγνωριζα. Με πληγωνε πολύ αυτή η κατάσταση οπότε του μιλούσα ξανά και ξανά. Και επειδή ακριβώς είχαμε καλές βασεις, και μιλούσαμε πολύ για τα συναισθήματα μας το βρήκαμε ξανά. Βέβαια δεν είναι η σχέση μας όπως πριν το παιδί σε καμία περίπτωση, γιατί δοκιμάζεται καθημερινά, αλλά με προσπάθεια και από τους δυο την κρατάμε ζωντανή.

@melitiniღ στα έγραψα όλα αυτά για να ξέρεις κοριτσάκι μου γλυκό ότι ξέρω την λαχτάρα σου να γίνεις μανούλα. Όλες μας την ξέρουμε. Αλλά το σπίτι σου και η οικογένεια σου χρειάζεται ηρεμία και γερά θεμέλια για να έρθει ένα παιδί και μεγαλώσει όπως πρέπει. Ο πατέρας του παιδιού παίζει όπως θα ξέρεις τεράστιο ρόλο τόσο στην ανατροφή, όσο και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του. Ο σκοπός είναι να μεγαλώνουμε υγιή παιδιά και συναισθηματικά, όχι μόνο σωματικά. 

Δεν θέλω να σε κρίνω, ειλικρινά. Στα λέω με όλη μου την καλή διάθεση. Είσαι σίγουρη ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει για πατέρας του παιδιού σου;

Πιστευώ πως έχει καλά στοιχεία στο χαρακτήρα του, απλά είναι τρομερά εγωιστής και ανασφαλής τύπος.
Τώρα ειδικά με το πρόβλημα του η ανασφάλεια του έφτασε σε άλλο level..
Θέλω να πιστευώ πως αν έρθει ένα παιδάκι θα χαλαρώσει και θα φύγει το όποιο κόμπλεξ και η όποια ανασφάλεια. 

Δυστυχώς δε δουλεύει έτσι... Αν πηγαίνεις με αυτή την προσδοκία θα απογοητευτείς. Σήμερα είναι αυτό, αύριο θα είναι κατι άλλο. Και εσύ θα το ανέχεσαι και θα το θρεφεις η θα χωρίσεις. Δεν θα έχει καλή κατάληξη αν δεν αναλάβετε δράση. Και επειδή του αρέσουν τα τελεσίγραφα είναι ώρα να θέσεις και εσύ τα όρια σου και το να πάτε σε ψυχολόγο είναι μια καλή αρχή εφόσον είσαι αποφασισμένη να μείνεις μαζί του. 

Εγώ ήμουν σε σχέση με τον πρώην μου σχεδόν 10 χρόνια από τα 18 έως τα 28. Έφαγα την πατριαρχια με το κουτάλι, ήμουν και μικρή και υπεμεινα άσχημα σκηνικά. Όχι βία, σωματική τουλάχιστον αλλά η ψυχούλα μου ξέρει τι εκφοβισμό τράβηξε από έναν κτητικο εγωιστή. Έκανα υπομονή και έλεγα έτσι είναι οι σχέσεις, θα φτιάξουν τα πράγματα, δεν μπορώ να χωρίσω τώρα είμαστε μαζί μια ζωή και άλλα πολλά. Όταν επιτέλους το πράγμα ξέφυγε και πήρα την απόφαση να χωρίσω είδα πιο καθαρά. Άρχισα να ζω ξανά και σύντομα γνώρισα τον άντρα μου, τον σύντροφό μου, το στήριγμα μου. Κάναμε το παιδάκι μας φέτος και όλα ήρθαν όμορφα και φυσικά. Και συχνά ευχαριστώ που δεν έχω και κανένα παιδί με τον άλλο να μην μπορώ να τον ξεφορτωθω μια ζωή. Ένα πράγμα κερδισα μόνο από τον πρώην. Έγινα περήφανη φεμινίστρια και αντιμάχομαι με όποιον τρόπο μπορώ την πατριαρχια και τους κοινωνικά κατασκευασμένους εμφυλους κανόνες που μας καταπιέζουν. Αν χρειαστείς βοήθεια είμαι εδώ για σένα.

@melitiniღ όχι αγάπη μου γλυκιά κάνεις λάθος. Αν ρθει ένα παιδί μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Προσωπικά δ γνωριζω κανεναν σας. Αλλα μου φαινεσαι ενας ανθρωπος χαρουμενος, φωτεινος και ο ανθρωπος σου ένας άνθρωπος που κλέβει απο αυτο το φως σου. Τ πρόβλημα δ είναι το πρόβλημα με τ σπερμα αλλα οι ίδιος ένα πρόβλημα. Από ότι έχω καταλάβει τον νταντευεις όλη μέρα. Και πριν δξλ να βρείτε τ πρόβλημα. Ολα αυτά τ χρόνια. Ένα παιδί όπως σου έγραψαν κ τ κορίτσια παραπάνω αλλαζει τις ισορροπιες πολυ. Είσαι σίγουρη ότι δεν θα τρέχεις όλη μέρα μονη με ένα παιδί? Και στην τελική να γυρίσει να σου πει εσύ το ήθελες τόσο. Εγω είπα αν κάτσει εκατσε. Ζύγισε τα καλά. Έζησα ακριβώς ότι η @Elli13. Και μεις το θελαμε πολυ, το παλέψαμε πολυ, ο συζυγος είχε τ θεμα κ ποτε δ γκρινιαξε οτι εξεταση ηταν να κανει πηγαινε την αλλη μερα. Και ομως οταν ηρθε τ μωρο... αστα. Κατερευεσε τ συμπαν γυρω μου. Θέλει γερα νευρα κ πολυ υπομονη. Ειδικα οσο εισαο λεχωνα ο άλλος πρέπει να έχει τρομερή ενσυναισθηση και να σε έχει καλά. Όχι να έχεις ένα μωρό να κλαίει, ένα σώμα κουρέλι κ έναν άντρα να θέλει νταντεμα. Σου μιλάμε οπως θα μιλούσαμε στην κολλητη μας αν πιναμε καφέ.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ όχι αγάπη μου γλυκιά κάνεις λάθος. Αν ρθει ένα παιδί μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Προσωπικά δ γνωριζω κανεναν σας. Αλλα μου φαινεσαι ενας ανθρωπος χαρουμενος, φωτεινος και ο ανθρωπος σου ένας άνθρωπος που κλέβει απο αυτο το φως σου. Τ πρόβλημα δ είναι το πρόβλημα με τ σπερμα αλλα οι ίδιος ένα πρόβλημα. Από ότι έχω καταλάβει τον νταντευεις όλη μέρα. Και πριν δξλ να βρείτε τ πρόβλημα. Ολα αυτά τ χρόνια. Ένα παιδί όπως σου έγραψαν κ τ κορίτσια παραπάνω αλλαζει τις ισορροπιες πολυ. Είσαι σίγουρη ότι δεν θα τρέχεις όλη μέρα μονη με ένα παιδί? Και στην τελική να γυρίσει να σου πει εσύ το ήθελες τόσο. Εγω είπα αν κάτσει εκατσε. Ζύγισε τα καλά. Έζησα ακριβώς ότι η @Elli13. Και μεις το θελαμε πολυ, το παλέψαμε πολυ, ο συζυγος είχε τ θεμα κ ποτε δ γκρινιαξε οτι εξεταση ηταν να κανει πηγαινε την αλλη μερα. Και ομως οταν ηρθε τ μωρο... αστα. Κατερευεσε τ συμπαν γυρω μου. Θέλει γερα νευρα κ πολυ υπομονη. Ειδικα οσο εισαο λεχωνα ο άλλος πρέπει να έχει τρομερή ενσυναισθηση και να σε έχει καλά. Όχι να έχεις ένα μωρό να κλαίει, ένα σώμα κουρέλι κ έναν άντρα να θέλει νταντεμα. Σου μιλάμε οπως θα μιλούσαμε στην κολλητη μας αν πιναμε καφέ.

Συμφωνώ απόλυτα!!!! Ένα παιδί πρέπει να έρθει σε ένα υγιές περιβάλλον και όχι σε ένα περιβάλλον που θα είναι από την αρχή γεμάτο εντάσεις και καυγάδες!! Όταν ξεκινάς έτσι τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα...το παιδί φέρνει αλλαγή στις ισορροπίες ούτως ή άλλως....και στην αρχή είσαι σαν χαμένος...αν δεν έχεις υποστήριξη από τον σύζυγο και ίσα ίσα σου δημιουργεί πρόβλημα ήδη...θα γίνει πολύ πολύ χειρότερο!!

Θα συμφωνησω με τις κοπελες. Πολλες γυναικες βιωνουν αντιστοιχες καταστασεις και πιστευουν πως ο ερχομος ενος παιδιου θα διορθωσει τα οποια προβληματα αλλα δεν ειναι ετσι. Επισης καταλαβαινω την αγωνια που μπορει να εχει η καθε γυναικα να γινει μανουλα. Προσωπικα δυσκολευτηκα και παλεψα με παρα πολλες αρνητικες σκεψεις μεχρι να ερθει γιατι το ηθελα πολυ. Και τωρα που τον εχω μαζι μου βρε κοριτσια ξερετε ποσες φορες του ζηταω συγγνωμη οταν καμια φορα εχουμε εκνευρισμο με τον αντρα μου και τον εκδηλωνουμε και διαφωνουμε μπροστα του και μπορει να ανεβουν οι τονοι; που ειναι απολυτα λογικο να συμβει καποιες φορες αλλα δε θελω να μας βλεπει το παιδι να φωναζουμε και να νιωθει οτι το περιβαλλον την οικογενειας του ειναι εχθρικο και ακομα δεν καταλαβαινει πολλα γιατι εοναι πολυ μικρος αλλα ειμαι σιγουρη οτι εισπραττει την ενταση. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρεπει να σκεφτεις πολυ σοβαρα τι ειναι το καλυτερο για σενα και για το παιδι που θα φερεις στον κοσμο γιατι πιστεψε με οσο και να το θελεις δε θα εισαι ευτυχισμενη αν βλεπεις το παιδι σου να ειναι δυστυχισμενο και να υποφερει επειδη θα βλεπει τους γονεις του να σφαζονται!

@Zelda λυπάμαι πάρα πολύ για ότι έχεις περάσει, κάτι αντίστοιχο έζησα κι εγώ με τον πρώην αραββωνιαστικό μου, ήμουν μικρή, άβγαλτη και είχα έναν ψυχάκια στην κυριολρξία να με κάνει κουρέλι κάθε μέρα, και έλεγα μέσα μου έτσι είναι οι σχέσεις κάνε υπομονή. 'Οσπου του έδωσα πόδι και ησύχασα.. έκανα πολλά χρόνια να βρω τον άντρα μου, στην αρχή ήταν όλα μέλι γάλα μέχρι που συγκατικήσαμε και άρχισαν οι επικοί καυγάδες. Άλλο φρούτο κι αυτός με άλλα ψυχολογικά συν το κερασάκι στην τούρτα το γεγονός ότι δεν έχει σπέρμα. Αν δεν είχα παντρευτεί θα τον χώριζα χωρίς δεύτερη σκέψη.. όχι μόνο για το παιδί αλλά για την  όλη συμπεριφορά, αλλά μιας και έκανα το λάθος και τον πήρα θέλω να δώσω ευκαιρία σε αυτό το γάμο. Έχω πολύ στήριξη και απο τα πεθερικά μου, επειδή ξέρουν πολύ καλά το γιο τους, ξέρουν ότι έχω δίκιο σε πάρα πολλά πράγματα.. και μόνο γι' αυτούς κάνω υπομονή και δίνω ευκαιρίες.

@Diwni μου έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι.. "ενας ανθρωπος χαρουμενος, φωτεινος και ο ανθρωπος σου ένας άνθρωπος που κλέβει απο αυτο το φως σου".
Προσπαθώ πάντα να βλέπω το καλό σε όλα και κοιτάζω να μην μένω σε πράγματα που δεν αξίζει, θέλω να βλέπω το ποτήρι πάντα μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, σε ντίθεση με τον άντρα μου που τα βλέπει όλα μαύρα και είναι μες τα νεύρα όλη την ώρα, δεν τολμάει να του μιλήσει κανένας, ακόμοι και οι δικοί του φοφούνται να του πούνε μια κουβέντα, μόνο περί ανέμον και υδάτον όλο συζητάνε.

@marinamanoulitsa ξέρω ότι ένα παιδί φέρνει δυσκολίες, αλλά έχω αντιμετοπίσει μέχρι στιγμής πάρα πολλέ για να κάνω πίσω τώρα που έχω φτάσει στην πηγή.. και όπως έχω πει αυτός θα χάσει αν δεν συμορφωθεί στις καταστάσεις θα βρει εναντίον του όχι μόνο την οικογένεια μου αλλά και τη δική του οικογένεια με τη συμπεριφορά του.. απομονωμένος και απομονωμένος απ' όλους.. αυτός θα είναι ο χαμένος της ιστορίας και όχι εγώ.

Κορίτσια καμία σχέση δεν είναι εύκολη με ή χωρίς παιδιά κ για μένα μια σχέση θέλει πολ΄ύ κόπο κ προσπάθεια. Ναι δεν είναι όλα ρόδινα ούτε με τη μία όμως πρέπει να λέμε χωρίζω (το οποίο είναι πολύ σύνηθες κ για ασήμαντη αφορμή). Πείτε με ρομαντική, πείτε με χαζή αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι φάση κ θα περάσει. Δεν λέω ΄΄ότι ξαφνικά θα εξαφανιστούν τα προβλήματα άλλα τώρα είναι τεντωμένη η κατάσταση. Κ εμείς εδώ ακούμε μόνο την πλευρά της. Δεν είμαστε μέσα στο ζευγάρι κ το πως μιλάει κ αντιδράει ο καθένας τους κ ούτε πρέπει να φορτώνουμε κ άλλο την κοπ΄έλα. Είμαι σίγουρη ότι εφόσον έχει επιλέξει αυτόν τον άνθρωπο ξέρει τα καλά κ τα στραβά κ τον έχει επιλέξει. Ναι μπορεί να μην κάνουν παιδί κ να χωρίσουν ή μπορεί να κάνουν παιδί κ πάλι να χωρίσουν, κανείς μας δεν ξέρει το μέλλον....

Με όλο το σεβασμό προς όλες σας που έχετε περάσει πολλά κ η καθεμία έχει την δικιά της ιστορία

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια καμία σχέση δεν είναι εύκολη με ή χωρίς παιδιά κ για μένα μια σχέση θέλει πολ΄ύ κόπο κ προσπάθεια. Ναι δεν είναι όλα ρόδινα ούτε με τη μία όμως πρέπει να λέμε χωρίζω (το οποίο είναι πολύ σύνηθες κ για ασήμαντη αφορμή). Πείτε με ρομαντική, πείτε με χαζή αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι φάση κ θα περάσει. Δεν λέω ΄΄ότι ξαφνικά θα εξαφανιστούν τα προβλήματα άλλα τώρα είναι τεντωμένη η κατάσταση. Κ εμείς εδώ ακούμε μόνο την πλευρά της. Δεν είμαστε μέσα στο ζευγάρι κ το πως μιλάει κ αντιδράει ο καθένας τους κ ούτε πρέπει να φορτώνουμε κ άλλο την κοπ΄έλα. Είμαι σίγουρη ότι εφόσον έχει επιλέξει αυτόν τον άνθρωπο ξέρει τα καλά κ τα στραβά κ τον έχει επιλέξει. Ναι μπορεί να μην κάνουν παιδί κ να χωρίσουν ή μπορεί να κάνουν παιδί κ πάλι να χωρίσουν, κανείς μας δεν ξέρει το μέλλον....

Με όλο το σεβασμό προς όλες σας που έχετε περάσει πολλά κ η καθεμία έχει την δικιά της ιστορία

Έτσι είναι, θα συμφωνήσω πως οι σχέσεις περνάνε κρίσεις.. και ειδικά όταν είναι ένας τέτοιος ανδρικός παράγοντας.. πιστεύω στην έννοια του γάμου και γι' αυτό δεν χωρίζω.. αν δεν πίστευα θα χώριζα καιρό τώρα.
Σίγουρα ακούτε τη δική μου άποψη μόνο οπότε δεν μπορεί να είναι αντικειμενική η κρίση σας.
Θέλω να δώσω ευκαιρία σε αυτό το γάμο είτε με παιδί, είτε χωρίς παιδί.
Δυστυχώς στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να βρεις άνθρωπο για σπίτι, είτε αυτός είναι άντρας, είτε είναι αντίστοιχα γυναίκα.
Η υπομονή στο γάμο είναι αρετή και εγώ θα προσπαθήσω να τη βρω.. απλά σήμερα ξύπνησα χάλια ψυχολογικά.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Εννοείται η καθεμία παραθέτει τη γνώμη της βασιζόμενη στις προσλαμβανουσες και τις εμπειρίες της και είπαμε εξ αρχής ότι δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε αλλά για να συμβουλεύσουμε όσο καλύτερα μπορουμε εφόσον το ζήτησε η ίδια. Εγώ προσωπικά τη γνώμη μου δεν τη λέω αν δε ζητηθεί γιατί πράγματι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του και τις αποφάσεις του. Αλλά για να γράφει εδώ η κοπέλα τις ενδόμυχες σκέψεις της φαίνεται να ζητάει μια απάντηση. Εννοείται τον άνθρωπο δεν τον ξέρουμε πάρα μόνο μέσα από τα μάτια της αλλά αυτό που φαίνεται μέσα από τα μάτια της είναι για μένα αρκετό για να πω, με όση περισσότερη τρυφερότητα μπορώ, τη γνώμη μου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εννοείται η καθεμία παραθέτει τη γνώμη της βασιζόμενη στις προσλαμβανουσες και τις εμπειρίες της και είπαμε εξ αρχής ότι δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε αλλά για να συμβουλεύσουμε όσο καλύτερα μπορουμε εφόσον το ζήτησε η ίδια. Εγώ προσωπικά τη γνώμη μου δεν τη λέω αν δε ζητηθεί γιατί πράγματι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του και τις αποφάσεις του. Αλλά για να γράφει εδώ η κοπέλα τις ενδόμυχες σκέψεις της φαίνεται να ζητάει μια απάντηση. Εννοείται τον άνθρωπο δεν τον ξέρουμε πάρα μόνο μέσα από τα μάτια της αλλά αυτό που φαίνεται μέσα από τα μάτια της είναι για μένα αρκετό για να πω, με όση περισσότερη τρυφερότητα μπορώ, τη γνώμη μου.
    • Έτσι είναι, θα συμφωνήσω πως οι σχέσεις περνάνε κρίσεις.. και ειδικά όταν είναι ένας τέτοιος ανδρικός παράγοντας.. πιστεύω στην έννοια του γάμου και γι' αυτό δεν χωρίζω.. αν δεν πίστευα θα χώριζα καιρό τώρα. Σίγουρα ακούτε τη δική μου άποψη μόνο οπότε δεν μπορεί να είναι αντικειμενική η κρίση σας. Θέλω να δώσω ευκαιρία σε αυτό το γάμο είτε με παιδί, είτε χωρίς παιδί. Δυστυχώς στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να βρεις άνθρωπο για σπίτι, είτε αυτός είναι άντρας, είτε είναι αντίστοιχα γυναίκα. Η υπομονή στο γάμο είναι αρετή και εγώ θα προσπαθήσω να τη βρω.. απλά σήμερα ξύπνησα χάλια ψυχολογικά.
    • Εμένα κοιμάται και το μεσημέρι πολύ οπότε αναγκάστηκα την σηκώνω όταν κλείσει το 3 ωρο..  Εντάξει μόνο αν πας για δουλειά θα σου χρειαστεί πιστεύω το μπουκάλι είναι ένα θέμα πολλά παιδάκια δυσκολεύονται είναι η αλήθεια αλλα θα το δείτε στην πορεία 
    • Κορίτσια καμία σχέση δεν είναι εύκολη με ή χωρίς παιδιά κ για μένα μια σχέση θέλει πολ΄ύ κόπο κ προσπάθεια. Ναι δεν είναι όλα ρόδινα ούτε με τη μία όμως πρέπει να λέμε χωρίζω (το οποίο είναι πολύ σύνηθες κ για ασήμαντη αφορμή). Πείτε με ρομαντική, πείτε με χαζή αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι φάση κ θα περάσει. Δεν λέω ΄΄ότι ξαφνικά θα εξαφανιστούν τα προβλήματα άλλα τώρα είναι τεντωμένη η κατάσταση. Κ εμείς εδώ ακούμε μόνο την πλευρά της. Δεν είμαστε μέσα στο ζευγάρι κ το πως μιλάει κ αντιδράει ο καθένας τους κ ούτε πρέπει να φορτώνουμε κ άλλο την κοπ΄έλα. Είμαι σίγουρη ότι εφόσον έχει επιλέξει αυτόν τον άνθρωπο ξέρει τα καλά κ τα στραβά κ τον έχει επιλέξει. Ναι μπορεί να μην κάνουν παιδί κ να χωρίσουν ή μπορεί να κάνουν παιδί κ πάλι να χωρίσουν, κανείς μας δεν ξέρει το μέλλον.... Με όλο το σεβασμό προς όλες σας που έχετε περάσει πολλά κ η καθεμία έχει την δικιά της ιστορία
    • @Zelda λυπάμαι πάρα πολύ για ότι έχεις περάσει, κάτι αντίστοιχο έζησα κι εγώ με τον πρώην αραββωνιαστικό μου, ήμουν μικρή, άβγαλτη και είχα έναν ψυχάκια στην κυριολρξία να με κάνει κουρέλι κάθε μέρα, και έλεγα μέσα μου έτσι είναι οι σχέσεις κάνε υπομονή. 'Οσπου του έδωσα πόδι και ησύχασα.. έκανα πολλά χρόνια να βρω τον άντρα μου, στην αρχή ήταν όλα μέλι γάλα μέχρι που συγκατικήσαμε και άρχισαν οι επικοί καυγάδες. Άλλο φρούτο κι αυτός με άλλα ψυχολογικά συν το κερασάκι στην τούρτα το γεγονός ότι δεν έχει σπέρμα. Αν δεν είχα παντρευτεί θα τον χώριζα χωρίς δεύτερη σκέψη.. όχι μόνο για το παιδί αλλά για την  όλη συμπεριφορά, αλλά μιας και έκανα το λάθος και τον πήρα θέλω να δώσω ευκαιρία σε αυτό το γάμο. Έχω πολύ στήριξη και απο τα πεθερικά μου, επειδή ξέρουν πολύ καλά το γιο τους, ξέρουν ότι έχω δίκιο σε πάρα πολλά πράγματα.. και μόνο γι' αυτούς κάνω υπομονή και δίνω ευκαιρίες. @Diwni μου έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι.. "ενας ανθρωπος χαρουμενος, φωτεινος και ο ανθρωπος σου ένας άνθρωπος που κλέβει απο αυτο το φως σου". Προσπαθώ πάντα να βλέπω το καλό σε όλα και κοιτάζω να μην μένω σε πράγματα που δεν αξίζει, θέλω να βλέπω το ποτήρι πάντα μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, σε ντίθεση με τον άντρα μου που τα βλέπει όλα μαύρα και είναι μες τα νεύρα όλη την ώρα, δεν τολμάει να του μιλήσει κανένας, ακόμοι και οι δικοί του φοφούνται να του πούνε μια κουβέντα, μόνο περί ανέμον και υδάτον όλο συζητάνε. @marinamanoulitsa ξέρω ότι ένα παιδί φέρνει δυσκολίες, αλλά έχω αντιμετοπίσει μέχρι στιγμής πάρα πολλέ για να κάνω πίσω τώρα που έχω φτάσει στην πηγή.. και όπως έχω πει αυτός θα χάσει αν δεν συμορφωθεί στις καταστάσεις θα βρει εναντίον του όχι μόνο την οικογένεια μου αλλά και τη δική του οικογένεια με τη συμπεριφορά του.. απομονωμένος και απομονωμένος απ' όλους.. αυτός θα είναι ο χαμένος της ιστορίας και όχι εγώ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...