Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Καλημεραααα. Αναμενόμενη ημερομηνία προόδου σήμερα και σας δείχνω το τεστ μου (προφανώς όχι για να πούμε αν είναι θετικό 😅). @ntina93 περιμένω το σχόλιο σου, μιας και στο inbox δεν μπορώ να στο στείλω. Δεν κρατήθηκα μέχρι αύριο 🫣

IMG_20241126_081712.jpg

Έλλη μου ειλικρινά δεν ξέρω τι μαγικό συνδυασμό κάνετε με τον ΄αντρα σου κ μένεις τόσο εύκολα έγκυος, με το βλέμμα, με το αέρα τι να πω τσουπ να το το θετικό τεστάκι 😊 Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτό το μωράκι να μείνει στην κοιλίτσα κ να έχεις μια όμορφη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!🙏🙏

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Καλημεραααα. Αναμενόμενη ημερομηνία προόδου σήμερα και σας δείχνω το τεστ μου (προφανώς όχι για να πούμε αν είναι θετικό 😅). @ntina93 περιμένω το σχόλιο σου, μιας και στο inbox δεν μπορώ να στο στείλω. Δεν κρατήθηκα μέχρι αύριο 🫣

IMG_20241126_081712.jpg

δεν χρειάζεται να πούμε ότι κάνει μπαμ... ❤️ πως είσαι από συμπτώματα;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

IMG_20241126_081712.jpg

Καλημέρα κορίτσι μου...Εντάξει δε νομίζω καμιά μας να έχει αμφιβολία 😅...Εγώ θα ευχηθώ αυτή την φορά να πάνε όλα καλά και ο Άγιος Στυλιανός να προστατεύσει αυτό το μικρό σποράκι που πιστεύω ότι αυτή τη φορά ήρθε για να ανθίσει!!!Θα σου πρότεινα με αγάπη πραγματικά να αφήσεις τα τεστ,να βρεις τον γιατρό που πραγματικά θα μπορέσεις να συνεργαστείς και να προχωρήσετε!! 🥰🥰🥰🧿🧿🧿

@Elli13 δεν ξέρω αν κάποιος γιατρό θα συμφωνούσε για αντιπικτικη αγωγή να πάρεις προληπτικά;;; Ρώτα σε παρακαλώ έναν γυναικολόγο! Κάποιοι μετά από πολλές αποβολές δίνουν προληπτικά 

@Elli13 μου ανεβαίνει η χοριακη τα τεστ σκουραίνουν εύχομαι να πάνε όλα καλά περιμένουμε την χοριακη σου (όταν πας 😊)

έχετε σπάσει τα κοντέρ με το σύζυγο στις πιο στοχευμένες επαφές με θετικό τεστ σε κάθε προσπάθεια 😂

Καλημέρα κορίτσια, μεγάλη γιορτή σήμερα, ο Άγιος Στυλιανός να προστατεύει όλα τα παιδιά, τα έμβρυα και να φέρει γρήγορα στις κοιλίτσες σε όλες σποράκια. 

@Elli13 συγχαρητήρια, πηγαινε κανε χοριακή και παρε αμέσως γιατρο να κλεισεις και απι το τηλεφωνο να του εξηγησεις το.ιστορικο σου για να πας άμεσα να σε δει. Ίσως χρειαστείς κάποια θεραπεια.  Εγω πχ με το θετικό τεστ μετά απο τόσες αποβολές ξεκίνησα αντιπηκτικές. 

Καλησπέρα κορίτσια!! Με το καλό εύχομαι @Elli13 μου!! Εδώ μαζί σου περιμένουμε τις εξελίξεις, που αυτήν την φορά θα είναι θετικές!! 
Σε τι φάση είστε κορίτσια οι υπόλοιπες;; 
Εγώ 8η μέρα μετά την ωορρηξία και εδώ και δυο μέρες έχω ήδη τα πονάκια περιόδου, όπως κάθε μήνα! Μου προκαλούν μια δυσφορία, σε συνδυασμό με το ότι με «χαλάνε» ψυχολογικά! Τελοσπαντων, πήρα απόφαση πως δεν μπορώ να επέμβω παραπάνω στην ροή των πραγμάτων και απλά περιμένω.. 

Σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ ❤️

Θα απαντήσω συγκεντρωτικά... Παίρνω σαλοσπιρ σε κάθε εγκυμοσύνη ωστόσο έχω κάνει όλες τις εξετάσεις θρομβοφιλιας και ουσιαστικά δεν το χρειάζομαι σύμφωνα με τον αιματολογο. Ωστόσο το συνεχίσαμε με τον γυναικολόγο οπότε σε κάθε εγκυμοσύνη το ξαναπαίρνω. Γυναικολόγο έχω καταλήξει σε κάνα δυο που τώρα δεν έχει νόημα να με δουν. Είμαι μόλις 4 εβδομάδων, δεν θα φαίνεται απολύτως τίποτα πέρα από ένα παχύ ενδομήτριο. 

Θυμίζω είναι η 6η εγκυμοσύνη (έχω ακούσει 3 φορές  καρδιά μαζί με την κόρη μου) για αυτό με ακούτε έτσι.

Επιπλέον μίλησα με το Έλενα, έχω ραντεβού την Πέμπτη. Τους ανέφερα για το θετικό τεστ και μου είπαν ότι κάποιες τιμές ναι επηρεάζονται ωστόσο αν θέλω μπορώ να πάω κανονικα στο ραντεβού. Και φυσικά θα παω μήπως βρεθεί και εκεί κάτι ώστε να βοηθήσουμε αυτήν την εγκυμοσύνη.

Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να γεμίσουμε θετικά τεστ τις επόμενες μέρες και να μας βρουν τα Χριστούγεννα με μωράκια στις κοιλιτσες. Να ενώσουν όλα τα σπασμένα μέσα μας ❤️❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

δεν χρειάζεται να πούμε ότι κάνει μπαμ... ❤️ πως είσαι από συμπτώματα;

Περιέργως έχω πολλά συμπτώματα για τόσο νωρίς. Με ενοχλεί πολύ ο θηλασμός, έχω ναυτίες μέσα στη μέρα, λίγες ζαλάδες, πονακια χαμηλά και τρομερή υπνηλία.

Παρεμπιπτόντως το premom βγάζει αύριο αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου καθώς είμαι 13η μέρα μετά το θετικό ωορρηξίας

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Περιέργως έχω πολλά συμπτώματα για τόσο νωρίς. Με ενοχλεί πολύ ο θηλασμός, έχω ναυτίες μέσα στη μέρα, λίγες ζαλάδες, πονακια χαμηλά και τρομερή υπνηλία.

Παρεμπιπτόντως το premom βγάζει αύριο αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου καθώς είμαι 13η μέρα μετά το θετικό ωορρηξίας

η παρουσία τους μας ανακουφίζουν προς το παρόν..εύχομαι με όλη μου την καρδιά αυτή η εγκυμοσύνη να έχει θετική έκβαση ❤️ εννοείται καλά θα κάνεις και θα πας στο Έλενα..θα περιμένουμε τα νεας σας και από εκεί!! Μπορεί να μην έχει νόημα να σε δουν αλλά μπορεί να σου ζητήσουν μαζί με την χοριακή να μετρήσεις προγεστερόνη ή οιστραδιόλη σε περίπτωση που χρειαστείς κάποια υποστήριξη από νωρίς.. Βλέποντας και κάνοντας όμως..σβήνουμε κάθε μέρα που περνάει από το ημερολόγιο και προχωράμε με αισιοδοξία!

στις πριν 18 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!! Να είσαι καλά. Και του χρόνου εύχομαι στη δική σου γιορτή που έρχεται να έχεις κι εσύ ένα μικρό πλασματάκι δίπλα σου!!

σε ευχαριστώ κοπέλα μου! Να είσαι καλά!!!

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Έλλη μου εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα όπως πρέπει μέσα απ' τη καρδιά μου 💙 

Επίσης να σου πω οτι και εγώ στη πρώτη εγκυμοσύνη από τις πρώτες κιολας μέρες ειχα συμπτώματα! Κούραση, λαχάνιασμα, ναυτιες, υπνηλία!

Ενω στον μπέμπη μου ξεκίνησαν όλα μετά τον πρώτο μήνα! Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Στην πρώτη η χοριακη μου ηταν στα ύψη! Στη δεύτερη π δεν είχα συμπτώματα ξεκίνησε με φυσιολογικά νούμερα!

Πότε σκέφτεσαι να πας γ χοριακη;

στις πριν 6 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

IMG_20241126_081712.jpg

Εγώ σα να βλέπω γραμμή 😜 . Και είπα και το φιλιγκ μου έτσι.. το γραφείο θα το ανοίξω σας το λεω

@Elli13 και γω θα σ προτεινα γιατρό να σ γράψει ενα πληρη ορμονολογικο. Εμενα ο γιατρος μου μαζι με τη χοριακη γραφει κ πλήρη προγεννητικό. Και να σ πω τ δικο μ παράδειγμα. Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου κανω τεστ παπ κ μ γραφει κ αιματολογική τσεκ απ. Πάω τηβ παρασκευή τις κανω βγαίνουν καλες. Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θετικο τεστ παιρνω τ γιατρό να μ γράψει τη χοριακη. Μ λέει είδα κ τις εξετάσεις είναι καλές μεν αλλά η tsh σου είναι 2.5 κ μεις τηβ θέλουμε κατω από 2.5 σε περίπτωση κυησης. Με στελνει σε πυρηνικό εργαστήριο για επανεξεταση όπου βγηκε 2.9 κ με παρέπεμψε άμεσα σε ενδοκρινολογο κ ξεκινησα αγωγη. Και αυτό προεκειψε τωρα στην 4η εγκυμοσύνη. Κατα τ άλλα ναι συμφωνώ ότι οι περισσότεροι γιατροι σε βλέπουν σε 15 μέρες πάνω κάτω. Εγω 1ο ραντεβού πήγα μετά από 3 βδομάδες οπου ήμουν 6+2 και ακούσαμε κ καρδουλα απ ευθείας.

Κορίτσια πήγαμε παιδίατρο... 3 μηνών και 11 ημερών σήμερα... 5350γρ (+300γρ σε 18 μέρες). Είναι μέτριος προς καλός ο ρυθμός της λέει. Μου είπε να την ξυπνάω στο 8ωρο για να δούμε πως θα πάε! 59εκ (+2,5εκ σε 18 μέρες). Όλα μια χαρά τα βρήκε η γιατρός μας! 😁😁😁 Στις 16 Δεκεμβρίου θα ξαναπάμε τώρα για τις δεύτερες δόσεις του Hexyon και του Rotarix. Μετά θα ξαναπάμε στις 20 Γενάρη περίπου. Κάπου εκεί (5 μηνών και 1 εβδομάδα) θα ξεκινήσουμε και τις τροφές, μου είπε! Αυτά!!!

Αλλά κορίτσια μου... στις 4 ώρες από το εμβόλιο είμαστε τώρα κι έχει ήδη 37 και αρκετή γκρίνια! Νομίζω ότι αυτό μας έπεσε πιο βαρύ από τα προηγούμενα τελικά.

@Elli13το απόψε κάνεις μπαμ το ξέρεις;;; Έτσι και το τεστάκι σου!!! Όλα να πάνε κατ' ευχήν κορίτσι μου αυτήν τη φορά! Του Αγίου Στυλιανού όπως είπα κιόλας σήμερα!!! 

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Elli13 και γω θα σ προτεινα γιατρό να σ γράψει ενα πληρη ορμονολογικο. Εμενα ο γιατρος μου μαζι με τη χοριακη γραφει κ πλήρη προγεννητικό. Και να σ πω τ δικο μ παράδειγμα. Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου κανω τεστ παπ κ μ γραφει κ αιματολογική τσεκ απ. Πάω τηβ παρασκευή τις κανω βγαίνουν καλες. Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θετικο τεστ παιρνω τ γιατρό να μ γράψει τη χοριακη. Μ λέει είδα κ τις εξετάσεις είναι καλές μεν αλλά η tsh σου είναι 2.5 κ μεις τηβ θέλουμε κατω από 2.5 σε περίπτωση κυησης. Με στελνει σε πυρηνικό εργαστήριο για επανεξεταση όπου βγηκε 2.9 κ με παρέπεμψε άμεσα σε ενδοκρινολογο κ ξεκινησα αγωγη. Και αυτό προεκειψε τωρα στην 4η εγκυμοσύνη. Κατα τ άλλα ναι συμφωνώ ότι οι περισσότεροι γιατροι σε βλέπουν σε 15 μέρες πάνω κάτω. Εγω 1ο ραντεβού πήγα μετά από 3 βδομάδες οπου ήμουν 6+2 και ακούσαμε κ καρδουλα απ ευθείας.

Με παρακολουθεί χρονια ενδοκρινολόγος κορίτσι μου λόγω υποθυρεοειδισμού. Είναι υπό έλεγχο και αυτό το κομμάτι, παίρνω αγωγή από τα 19 μου. Σας λέω δεν υπάρχει κάτι που να μην έχουμε υπό έλεγχο σε κάθε εγκυμοσύνη 🫤 Εκτός αυτού στις παλινδρομες είχα προλάβει και είχα κάνει τις πρώτες εξετάσεις προγεννητικου ελέγχου. Το μόνο που βρίσκουμε είναι καμία φορά που μου πέφτει λίγο η βιταμίνη D (παίρνω συμπλήρωμα εδώ και ένα μήνα ξανά). Γενική αίματος επίσης έκανα πριν λίγο καιρό (2 μήνες νομίζω)  για να δω αν συνήλθα από την αιμορραγία του Ιουνίου. Ευτυχώς ήταν όλα καλά. Θα δω και στο Έλενα την Πέμπτη τι εξετασεις θα μ βάλουν να κάνω επιπλέον.

Σας ευχαριστώ όμως όλες που μπαίνετε στον κόπο να προτείνετε και κάτι. Νιώθω το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση σας και είμαι ευγνώμων ❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...