Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Καλημεραααα. Αναμενόμενη ημερομηνία προόδου σήμερα και σας δείχνω το τεστ μου (προφανώς όχι για να πούμε αν είναι θετικό 😅). @ntina93 περιμένω το σχόλιο σου, μιας και στο inbox δεν μπορώ να στο στείλω. Δεν κρατήθηκα μέχρι αύριο 🫣

IMG_20241126_081712.jpg

Έλλη μου ειλικρινά δεν ξέρω τι μαγικό συνδυασμό κάνετε με τον ΄αντρα σου κ μένεις τόσο εύκολα έγκυος, με το βλέμμα, με το αέρα τι να πω τσουπ να το το θετικό τεστάκι 😊 Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτό το μωράκι να μείνει στην κοιλίτσα κ να έχεις μια όμορφη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!🙏🙏

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Καλημεραααα. Αναμενόμενη ημερομηνία προόδου σήμερα και σας δείχνω το τεστ μου (προφανώς όχι για να πούμε αν είναι θετικό 😅). @ntina93 περιμένω το σχόλιο σου, μιας και στο inbox δεν μπορώ να στο στείλω. Δεν κρατήθηκα μέχρι αύριο 🫣

IMG_20241126_081712.jpg

δεν χρειάζεται να πούμε ότι κάνει μπαμ... ❤️ πως είσαι από συμπτώματα;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

IMG_20241126_081712.jpg

Καλημέρα κορίτσι μου...Εντάξει δε νομίζω καμιά μας να έχει αμφιβολία 😅...Εγώ θα ευχηθώ αυτή την φορά να πάνε όλα καλά και ο Άγιος Στυλιανός να προστατεύσει αυτό το μικρό σποράκι που πιστεύω ότι αυτή τη φορά ήρθε για να ανθίσει!!!Θα σου πρότεινα με αγάπη πραγματικά να αφήσεις τα τεστ,να βρεις τον γιατρό που πραγματικά θα μπορέσεις να συνεργαστείς και να προχωρήσετε!! 🥰🥰🥰🧿🧿🧿

@Elli13 δεν ξέρω αν κάποιος γιατρό θα συμφωνούσε για αντιπικτικη αγωγή να πάρεις προληπτικά;;; Ρώτα σε παρακαλώ έναν γυναικολόγο! Κάποιοι μετά από πολλές αποβολές δίνουν προληπτικά 

@Elli13 μου ανεβαίνει η χοριακη τα τεστ σκουραίνουν εύχομαι να πάνε όλα καλά περιμένουμε την χοριακη σου (όταν πας 😊)

έχετε σπάσει τα κοντέρ με το σύζυγο στις πιο στοχευμένες επαφές με θετικό τεστ σε κάθε προσπάθεια 😂

Καλημέρα κορίτσια, μεγάλη γιορτή σήμερα, ο Άγιος Στυλιανός να προστατεύει όλα τα παιδιά, τα έμβρυα και να φέρει γρήγορα στις κοιλίτσες σε όλες σποράκια. 

@Elli13 συγχαρητήρια, πηγαινε κανε χοριακή και παρε αμέσως γιατρο να κλεισεις και απι το τηλεφωνο να του εξηγησεις το.ιστορικο σου για να πας άμεσα να σε δει. Ίσως χρειαστείς κάποια θεραπεια.  Εγω πχ με το θετικό τεστ μετά απο τόσες αποβολές ξεκίνησα αντιπηκτικές. 

Καλησπέρα κορίτσια!! Με το καλό εύχομαι @Elli13 μου!! Εδώ μαζί σου περιμένουμε τις εξελίξεις, που αυτήν την φορά θα είναι θετικές!! 
Σε τι φάση είστε κορίτσια οι υπόλοιπες;; 
Εγώ 8η μέρα μετά την ωορρηξία και εδώ και δυο μέρες έχω ήδη τα πονάκια περιόδου, όπως κάθε μήνα! Μου προκαλούν μια δυσφορία, σε συνδυασμό με το ότι με «χαλάνε» ψυχολογικά! Τελοσπαντων, πήρα απόφαση πως δεν μπορώ να επέμβω παραπάνω στην ροή των πραγμάτων και απλά περιμένω.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!! Με το καλό εύχομαι @Elli13 μου!! Εδώ μαζί σου περιμένουμε τις εξελίξεις, που αυτήν την φορά θα είναι θετικές!!  Σε τι φάση είστε κορίτσια οι υπόλοιπες;;  Εγώ 8η μέρα μετά την ωορρηξία και εδώ και δυο μέρες έχω ήδη τα πονάκια περιόδου, όπως κάθε μήνα! Μου προκαλούν μια δυσφορία, σε συνδυασμό με το ότι με «χαλάνε» ψυχολογικά! Τελοσπαντων, πήρα απόφαση πως δεν μπορώ να επέμβω παραπάνω στην ροή των πραγμάτων και απλά περιμένω.. 
    • Πιστεύω αφού είναι όλα καλά δε χρειάζεται αν ήταν κάτι και έβλεπε θα σου έλεγε. Στη τελική αν είναι μικρό το κόστος κάντο αλλά αν είναι τεράστιο προσωπικά δε θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία. Κι εγώ όταν έκανα αυχενική ήμουν αγχωμένη και περισσοτερο λόγω ηλικίας (39) γιατί στα 36 όταν είχα μείνει έγκυος είχε πρόβλημα στην αυχενική το είδαν καθαρά και έκανα διακοπή παρόλο που έχω άλλα 3 παιδάκια υγιέστατα και ποτέ ξανά δε μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο ηταν τελείως τυχαίο γεγονός. Το είχα πει στο γιατρό στο νοσοκομειο αν χρειάζεται να κάνω αμνιοπαρακέντηση ή nipt αυτή τη φορά και με λέει δε βλεπω προσωπικά το λόγο είναι όλα καλ΄α και θα σε συμβουλευα λεει να περιμενεις και τη β επιπέδου γιατί έχει πολλές ενδείξεις κι εκείνη κ είναι πολύ σημαντική εξέταση. Αν και εκείνη είναι εντάξει τότε γιατι να κανεις εκτός λεει αν θες εσύ να κάνεις απλά για το 100% να είσαι εσύ ήσυχη αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσεις λέει εσύ. Και όταν πήγα στη β επιπέδου ήταν ένας άλλος γιατρός, εμβρυολόγος ειδικός, πάλι είχα άγχος να δω τι θα δει αλλά όλα πήγαν καλά και οι μετρήσεις πολύ καλές. Δε με είπε τίποτα απολύτως όλα με είπε φυσιολογικά. Ξαφνικά εγώ τον ρώτησα γιατρέ χρειάζεται να κάνω και Nipt περισσότερο λόγω ηλικίας και με λέει ναι καλό θα ήταν να κάνεις. Αν δε ρωτούσα ούτε που θα μου το έλεγε. Το σκεφτομουν τόσο καιρό και τελικά δεν έκανα γιατί είναι και πανάκριβη αλλά κ πλέον δεν έχει νόημα να κάνω σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη (αν ήταν ας το έκανα εξαρχής) και εφόσον όλα πήγαν καλά ως τώρα εξετάσεις, μετρήσεις κτλ δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία.. θέλω να πω πολλές φορές οι γιατροί ενώ τα βλέπουν όλα καλά σου λένε κάνε κ αυτό κανε κ το άλλο απλά για να πουν "εγώ το είπα απο κει και πέρα εσείς αποφασίζετε".
    • Χαχαχα έτσι είναι μικρά βασανακια, αλλά τα πιο γλυκά! Εμένα μπορεί να γκρινιάζει ενώ κάνω μια δουλειά κ την έχω δίπλα και λέω πρέπει να περιμένεις μισό λεπτό και μετά αρχίζει να λέει μαμά και τα παρατάω όλα δεν μπορώ 🤣🤣🤣 προχθές με είπε και μαμά μου. Δεν ξέρω αν ήταν κατά λάθος αλλά εγώ έλιωσα!  Ωχ το θέμα με το φαΐ είναι ζόρι, καλή υπομονή! Αλλά πιστεύω και αυτό θα στρώσει σε λίγο καιρό.  Μπράβο στην μικρούλα, σιγά σιγά θα συνηθίσει και θα της αρέσει ο χώρος της 🥰 Γενικά κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι όλοι; Μ αρέσει τόσο αυτό, αλλά δεν ξέρω, δε χωράμε νομίζω, ενώ είναι διπλό και δεν ξεκουράζεται κανείς όταν το κάνουμε. Κυρίως η μικρή δυσανασχετεί και στο κρεβάτι της κοιμάται πιο καλά. 
    • @Kiddo Περαστικά!!!! Είμαι σίγουρη πως θα το περάσεις εντελώς ανώδυνα. Ξέρω κι άλλες εγκυούλες που κόλλησαν και δεν είχαν κανένα θέμα. Κάτσε ξεκουράσου!!!😊 @Kallia.GeoΠ΄ως νιώθεις που πλησιάζει ο καιρός... Κοντεύεις 39η τώρα; Τι σου λέει ο γιατρός; Θα τον πάρει όλο τον χρόνο και η 2η μπουμπού; Πάντως μου αρέσει η χαλαρότητα σου! Φτου φτου😊
    • Καλημέρα κορίτσια, μεγάλη γιορτή σήμερα, ο Άγιος Στυλιανός να προστατεύει όλα τα παιδιά, τα έμβρυα και να φέρει γρήγορα στις κοιλίτσες σε όλες σποράκια.  @Elli13 συγχαρητήρια, πηγαινε κανε χοριακή και παρε αμέσως γιατρο να κλεισεις και απι το τηλεφωνο να του εξηγησεις το.ιστορικο σου για να πας άμεσα να σε δει. Ίσως χρειαστείς κάποια θεραπεια.  Εγω πχ με το θετικό τεστ μετά απο τόσες αποβολές ξεκίνησα αντιπηκτικές. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...