Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μόλις στόλισα το δέντρο.. πολύ γλυκόπικρο συναίσθημα. 2 χρόνια πριν ακριβώς  είχα κάνει επέμβαση από την έκτοπη και 1 χρόνο πριν ακριβώς είχα την 1η αποβολή και έκανα την απόξεση. Σήμερα είμαι εδώ, με μια θλίψη και μια ελπίδα. Στο δέντρο μου φυσικά και υπάρχει ένα αγγελάκι κάτω από το αστέρι να συμβολίζει τα αγγελάκια που έχω εκεί ψηλά. Όλοι πιστεύουν πως είμαι καλα αλλά νιώθω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα και πολλές σκέψεις γενικώς και μια ανησυχία για το τι επιφυλάσσει.. για να δούμε 🤍🙏🏼

Τα δικά μας αγγελάκια μας βλέπουν από ψηλά και θα μας στείλουν σίγουρα το μωράκι που επιθυμούμε τόσο πολύ 🩵🤰🏼

Κάθε χρόνο φαντάζομαι να στολίζω το δέντρο έγκυος ή αγκαλιά με ένα μωράκι ..εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να με βρουν έγκυο 🤰🏼🤰🏼🤰🏼 και αυτό εύχομαι για όλες εμάς....

IMG20241124213051.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Τα δικά μας αγγελάκια μας βλέπουν από ψηλά και θα μας στείλουν σίγουρα το μωράκι που επιθυμούμε τόσο πολύ 🩵🤰🏼

Κάθε χρόνο φαντάζομαι να στολίζω το δέντρο έγκυος ή αγκαλιά με ένα μωράκι ..εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να με βρουν έγκυο 🤰🏼🤰🏼🤰🏼 και αυτό εύχομαι για όλες εμάς....

IMG20241124213051.jpg

Με συγκίνησες, μαζί τα αγγελάκια μας 🤍🩷 ευχή για όλες 💫

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...