Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Η εφαρμογή λέει 8η μτω, εγώ πιστεύω 9η γιατί τη μέρα του θετικού είχα έντονο πόνο αριστερά για καμιά ώρα..θα δείξει.. Έτσι κ αλλιώς εγώ πλέον δεν ενθουσιάζομαι με τα θετικά μου τεστ

Πιστεύω πως αύριο το πρωι θα δείξει πιο καθαρά εμένα στις 10 μτω έδειξε το home test 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂

IMG_20241121_235858.jpg

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂

IMG_20241121_235858.jpg

Εγώ κάτι βλέπω είναι η αλήθεια ☺️

στις πριν 7 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

IMG_20241121_235858.jpg

Καλεεεε την βλέπω!!! Είναι θετικό!!!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

IMG_20241121_235858.jpg

καλημέραααα!!!φαίνεται η γραμμούλααααα!! Περιμένουμε και το πρωινοοοοοο

IMG_20241121_235858.jpg

Εγώ πάντως ήμουν σίγουρη ότι είσαι έγκυος 🤰🏼 🤞 και έχω διαίσθηση ότι θα πάει πολύ καλά!!!!!μακάρι να βγω αληθινή 🤞🙏🙏🙏🙏

στις πριν 15 ώρες, ο/η Lxrusa είπε:

Καλησπέρα κορίτσι ♥️

Εγώ σήμερα αδιαθέτησα μετά από την πρώτη μου πρόκληση ωορρηξία, τελικά δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα δηλαδή εγκυμοσύνη αλλά δεν πειράζει από αύριο ξεκινάω πάλι από την αρχή για 2 προσπάθεια…..ευχηθείτε μου καλή επιτιχία😇

Να πω την αλήθεια εγώ ήθελα να κάνω σπερματέγχυση αλλά η γιατρός μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος αφού το σπέρμα είναι καλό και πως καλύτερα να κάνω άλλη μία προσπάθεια τουλάχιστον γιατί το ότι δεν πέτυχε δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα 🤷🏼‍♀️

Δεν ξέρω αυτή τη φορά γιατί το έχω πάρει τόσο χαλαρά ενώ ενάμιση χρόνο έκλαιγα όταν ερχόταν περίοδος, μάλλον γιατί μου δίνει ελπίδες η γιατρός πως δεν ήταν το σωστό τάιμινγκ ή μάλλον το’χω πάρει απόφαση ότι δεν θα προκύψει 😏

Ας μην είμαι καλύτερα απαισιόδοξη από τη στιγμή που όλες οι εξετάσεις είναι καλές πιστεύω πως απλώς δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή!!!

Εύχομαι αυτή να είναι η τυχερή σου!! Θα έρθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο από τη στιγμή που δεν υπάρχει θέμα θα έρθει!!! Το ότι χαλάρωσες είναι πολύ σημαντικό!!

IMG_20241121_235858.jpg

Καλημέρα κορίτσι!!! Φαίνεται φαίνεται!!! Για στείλε κ πρωινό τεστακι!! Να ξεκινήσουν οι επίσημοι πανηγυρισμοί..

@marinamanoulitsa πως πάει η διατροφή φίλη;;; Ακολουθώ κ γω το παράδειγμα σου, χωρίς τεστ αυτό το μήνα κ ότι γίνει έγινε!!! Εχθές 9η μέρα του κύκλου είχαμε επαφουλα!!

Καλημέρα κορίτσια μου. Το πρωινό δεν έχει και μεγάλη διαφορά από χτες το βράδυ (πέρασαν μόνο 10 ώρες) αλλά είναι θετικό. Από κοντά δηλαδή είμαι σίγουρη ότι είναι θετικό έπειτα από τοοοσα τεστ που εχω κάνει. Είναι υπερβολικά αχνό αλλά υπάρχει δεύτερη γραμμή. Όπως είπα ξανά όμως δεν με ενθουσιάζει ένα θετικό τεστ επειτα  από τοσες απώλειες. Απλά εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά..

Ποια έχει σειρά για τεστ??

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Το πρωινό δεν έχει και μεγάλη διαφορά από χτες το βράδυ (πέρασαν μόνο 10 ώρες) αλλά είναι θετικό. Από κοντά δηλαδή είμαι σίγουρη ότι είναι θετικό έπειτα από τοοοσα τεστ που εχω κάνει. Είναι υπερβολικά αχνό αλλά υπάρχει δεύτερη γραμμή. Όπως είπα ξανά όμως δεν με ενθουσιάζει ένα θετικό τεστ επειτα  από τοσες απώλειες. Απλά εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά..

Ποια έχει σειρά για τεστ??

Καλημέρα!! Η γραμμή φαίνεται πάντως 🙏🏼 Ποια μέρα είσαι μετά την ωορρηξία; 

Εγώ μπαίνω σιγά σιγά στην ωχρινική, αναμένω περίοδο αρχές Δεκέμβρη. Είχαμε τελικά ελεύθερη επαφή πάνω στην ωορρηξία αλλά δεν ολοκληρώθηκε μέσα. Οπότε για μια φορά μετά από καιρό δεν έχω το άγχος των 2 βδομάδων 😂  και  αναμένω τα δικά σας τεστάκια 🥳

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! Η γραμμή φαίνεται πάντως 🙏🏼 Ποια μέρα είσαι μετά την ωορρηξία; 

Εγώ μπαίνω σιγά σιγά στην ωχρινική, αναμένω περίοδο αρχές Δεκέμβρη. Είχαμε τελικά ελεύθερη επαφή πάνω στην ωορρηξία αλλά δεν ολοκληρώθηκε μέσα. Οπότε για μια φορά μετά από καιρό δεν έχω το άγχος των 2 βδομάδων 😂  και  αναμένω τα δικά σας τεστάκια 🥳

Είμαι 10η μέρα μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας (η εφαρμογή με βγάζει 9dpo γιατί παίρνει σαν μέρα ωορρηξίας την επόμενη του θετικού).

Είμαι πολύ χαλαρή και ήρεμη προς ώρας, ελπίζω μην με κυριεύσει το άγχος τις επόμενες μερες. Έχω λίγο κουραστεί από αυτή την ιστορία. Τώρα είμαι έγκυος, σε 10 μέρες δεν είμαι, σε 2 εβδομάδες ξαναειμαι και πάει λέγοντας 🫤🫤

στις πριν 10 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

IMG_20241121_235858.jpg

Φαίνεται η γραμμούλα Έλλη μου!!! Καλά δεν περίμενα τπτ λιγότερο από εσάς. Μακάρι αυτή τη φορά να πάει καλά, έχετε περάσει τόσα 🙏🙏

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elli13 είπε:

Είμαι 10η μέρα μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας (η εφαρμογή με βγάζει 9dpo γιατί παίρνει σαν μέρα ωορρηξίας την επόμενη του θετικού).

Είμαι πολύ χαλαρή και ήρεμη προς ώρας, ελπίζω μην με κυριεύσει το άγχος τις επόμενες μερες. Έχω λίγο κουραστεί από αυτή την ιστορία. Τώρα είμαι έγκυος, σε 10 μέρες δεν είμαι, σε 2 εβδομάδες ξαναειμαι και πάει λέγοντας 🫤🫤

ευχομαι να πανε ολα καλα κορίτσι μου, και μέσα μου έχω την αίσθηση ότι θα πάνε!!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Φαίνεται η γραμμούλα Έλλη μου!!! Καλά δεν περίμενα τπτ λιγότερο από εσάς. Μακάρι αυτή τη φορά να πάει καλά, έχετε περάσει τόσα 🙏🙏

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Μακάρι να είμαστε όλες έγκυες μέχρι να εκπνεύσει το 2024 🙏🙏🙏

Και εδώ έρχομαι εγώ να πω, με 8 εκατομ. σπερματοζωάρια, πετυχαίνουμε εγκυμοσύνη κάθε φορά. Υπάρχει ελπίδα για όλες 🤞

Καλημέρα κορίτσια,

Εμένα μου ξανά ήρθε περίοδος στις 16 μέρες 😔 Εκεί που ξεκίνησα τα τεστ ωορρηξίας κ αρχίσαμε επαφές να σου πάλι αίμα.... Είχα να το πάθω αυτό από πριν την αποβολή όπου ο κύκλος μου ήταν έτσι με μικρούς κύκλους κ ενδιάμεσες αιμμοραγίες λόγω ΣΠΩ (Ναι, ναι ήμουν από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις που ενώ έχω ΣΠΩ δεν είχα μεγάλους κύκλους, είναι σπάνιο κ οι γιατροί μέναν παγωτό με την περίπτωση μου). Ξενέρωσα απίστευτα γιατί τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα του συζύγου κ είναι όλα καλά,είπαμε άντε ξεκινάμε τέλεια κ είχαμε φουλ δ΄ιάθεση έγινε αυτό. Η μόνη μου ελπίδα η εξωσωματική πάλι καλά που κλείσαμε ραντεβού😊

@Elli13 κορίτσι μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μ να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά. Αρκετά περασες. 

@Sia A ο γιατρός σου τι λεει π σ ερχεται η περίοδος τοσο συντομα? Δ είναι νορμαλ. Η δ κάνεις ωορηξια η κανεις μεσα στηβ περιοδο.

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Εμένα μου ξανά ήρθε περίοδος στις 16 μέρες 😔 Εκεί που ξεκίνησα τα τεστ ωορρηξίας κ αρχίσαμε επαφές να σου πάλι αίμα.... Είχα να το πάθω αυτό από πριν την αποβολή όπου ο κύκλος μου ήταν έτσι με μικρούς κύκλους κ ενδιάμεσες αιμμοραγίες λόγω ΣΠΩ (Ναι, ναι ήμουν από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις που ενώ έχω ΣΠΩ δεν είχα μεγάλους κύκλους, είναι σπάνιο κ οι γιατροί μέναν παγωτό με την περίπτωση μου). Ξενέρωσα απίστευτα γιατί τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα του συζύγου κ είναι όλα καλά,είπαμε άντε ξεκινάμε τέλεια κ είχαμε φουλ δ΄ιάθεση έγινε αυτό. Η μόνη μου ελπίδα η εξωσωματική πάλι καλά που κλείσαμε ραντεβού😊

Ωορρηξία βρήκες κορίτσι μου; Σε ποια μερα του κύκλου; Δεν υπάρχει τρόπος να φτιάξει αυτή η μικρή ωχρινικη φάση, πχ με προγεστερόνη; Δεν ξέρω, μπορει να λέω και βλακείες δεν έχω ψάξει καθόλου ο,τι αφορά ΣΠΩ (στα υπόλοιπα θα πάρω πτυχίο σε λίγο με το όσο διάβασμα)

@Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η.

@Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα

Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️

Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά

Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!

Κορίτσι μου το άγχος ευθύνεται για πολλά. Μπορεί όλα οργανικά να είναι κομπλέ και λόγω άγχους να υπάρχουν ανωμαλίες στον κύκλο και να επηρεάζονται οι ορμόνες κλπ και φυσικά και μία σύλληψη. Για το πολύ νωρίς που έρχεται η περίοδος ίσως να ευθύνονται και περισσότερα οιστρογόνα, που φυσικά προκαλούνται και από το στρες και από άλλους εξωτερικούς παράγοντες, πχ προιόντα που χρησιμοποιούμε στο σώμα, στο σπίτι κλπ. Αλλά απ' ότι λες έχεις κάνει ορμονικές και ήταν όλα οκ;; 

Τότε θα πω, ας φύγει αυτή η περίοδος, πήγαινε κάνε κανένα χαλαρωτικό μασαζάκι, ζεστά μπανάκια, αναπνοές και πάμε για Δεκέμβρη!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Εύχομαι αυτή να είναι η τυχερή σου!! Θα έρθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο από τη στιγμή που δεν υπάρχει θέμα θα έρθει!!! Το ότι χαλάρωσες είναι πολύ σημαντικό!!

Καλημέρα κορίτσι!!! Φαίνεται φαίνεται!!! Για στείλε κ πρωινό τεστακι!! Να ξεκινήσουν οι επίσημοι πανηγυρισμοί..

@marinamanoulitsa πως πάει η διατροφή φίλη;;; Ακολουθώ κ γω το παράδειγμα σου, χωρίς τεστ αυτό το μήνα κ ότι γίνει έγινε!!! Εχθές 9η μέρα του κύκλου είχαμε επαφουλα!!

Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια...

Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!!

Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό!

@Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω

@Naty_Ναι, ναι εξετάσεις ορμονικές όσες φορές κ να έχω κάνει είναι κομπλέ. Τώρα δεν μπορώ να κάνω κ κάθε μ΄έρα αν αλλάζει από μέρα σε μέρα το άγχος μου!!! Κ σκ΄έψου παίρνω κ τα inofert plus που μου ρύθμισαν πο΄λύ τον κύκλο. Για το άγχος δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Αν αυτό φταίει που δεν έρχεται εγκυμοσύνη δεν μπορώ να το ελέγξω, τι ψυχοθεραπεία έχω κάνει, τι βελονισμό, τι γιόγκα εεεεε είμαι αγχώδης κ control freak θα μείνω άκληρη 😅 Ας ελπίσω στην εξωσωματική να παρακάπτονται όοολα αυτά με τόσα ΄χάπια μπας κ πετύχει!!!

Εσύ είπες αυτόν τον μήνα δεν προσπαθείτε, καλά δεν θυμάμαι? Ας ελπίσουμε για Δεκέμβριο 🙏  🥰

@Elli13 μια χαρά μου φαίνεται το σπέρμα του άντρα σου και γονιμοποιεί  φουλ 😅 Δεν ξέρω αν τυχόν οι τόσες αποβολές συμβαίνουν λόγο κάποιου μικροβίου ή είστε τόσο άτυχοι, γιατί όλα τα άλλα τα έχετε ψάξει! 

Η αδερφή μου στην υστεροσκοπηση είδαν ότι είχε λοίμωξη στη μήτρα και είχε ουρεοπλασμα κάτι που φάνηκε μόνο στη βιοψία και δεν το έβλεπαν στις άλλες εξετάσεις. Για αυτό μάλλον δεν είχαν καταφέρει 2 χρόνια σύλληψη. Πήρε αντιβίωση και σε 2 μήνες έπιασε το παιδάκι της. Τώρα αυτό έφταιγε τόσο καιρό; Ήταν τυχαίο; Ούτε ο γιατρός ήξερε να απαντήσει με σιγουριά. Δεν ξέρω δλδ μήπως έχετε κάποιο μικρόβιο που ανιχνεύεται δύσκολα και προκαλεί τις αποβολές. 

Σίγουρα είσαι έγκυος 🤰 γιατί εσείς πιάνετε παιδί και με το βλέμμα 😅 Ελπίζω να ήρθε για να μείνει ❤️❤️ ❤️ 🤞🤞🤞

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@Naty_Ναι, ναι εξετάσεις ορμονικές όσες φορές κ να έχω κάνει είναι κομπλέ. Τώρα δεν μπορώ να κάνω κ κάθε μ΄έρα αν αλλάζει από μέρα σε μέρα το άγχος μου!!! Κ σκ΄έψου παίρνω κ τα inofert plus που μου ρύθμισαν πο΄λύ τον κύκλο. Για το άγχος δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Αν αυτό φταίει που δεν έρχεται εγκυμοσύνη δεν μπορώ να το ελέγξω, τι ψυχοθεραπεία έχω κάνει, τι βελονισμό, τι γιόγκα εεεεε είμαι αγχώδης κ control freak θα μείνω άκληρη 😅 Ας ελπίσω στην εξωσωματική να παρακάπτονται όοολα αυτά με τόσα ΄χάπια μπας κ πετύχει!!!

Εσύ είπες αυτόν τον μήνα δεν προσπαθείτε, καλά δεν θυμάμαι? Ας ελπίσουμε για Δεκέμβριο 🙏  🥰

χαχαχα όλα θα πάνε καλά, με τον έναν η τον άλλον τρόπο ΣΙΓΟΥΡΑ!!🥰

Εμείς αυτό το μήνα όχι, για την ώρα κάνουμε ξεκάθαρα για επαφή και απόλαυση. Και αναμένουμε αποτελέσματα από εξετάσεις, αμήν να είναι όλα οκ και να μπούμε στα Χριστούγεννα δυναμικά. Ελπίζω το 25 να φέρει το πολυπόθητο θετικό και να μείνει αυτή τη φορά, γιατί κάπου ώπα! 😄🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι δ μπορούσε ο γιατρός να μετρήσει αυτά που ήθελε. Μας είπε να παμε μια βόλτα κ να ξανα παμε. Εγω αγχωθηκα μήπως δ βρίσκει ρινικο οστο. Αλλα ολα στο κεφάλι μου ηταν χαχα. Οχι φυλο δ ειδαμε. Δε ρώτησα κιολας. Με έπιασε τέτοιο αγχος π ήταν τελευταίο π με απασχολούσε να μάθω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...