Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Αχχχ τι μου θύμησες με το δέντρο....

Πρώτη αποξεση 15 Δεκεμβρίου 2022.

Είχα στολίσει πρώτη φορά με τον καλό μου λόγω της εγκυμοσύνης (τα προηγούμενα χρόνια απλά βαριομασταν). Όταν έχασα το μωράκι εκείνο δεν ήθελα να βλέπω το στολισμένο μας σπίτι, ήθελα να τα σπάσω όλα. Ο άντρας μου, το στήριγμα μου, μου είπε ότι το δέντρο θα μείνει εκεί μέχρι να έρθει το μωρό μας. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι κρατήσαμε το δέντρο μέχρι το Πάσχα (ναι ναι, ένα στολισμένο δέντρο το Πάσχα και ανάβαμε και τα λαμπάκια παρακαλώ) που έκανα την αυχενική και ήταν όλα καλά. 

Δεκέμβριος 2023 κοιτούσαμε πλέον το δέντρο αγκαλιά με την κόρη μας 🩷🩷

Μέχρι τώρα ελεγα στον άντρα μου δεν έχω δύναμη γ να στολίσω δέντρο 🌲 όλη μέρα με το μωρό είμαι τόσο κουρασμένη...

Μετά από αυτό π διάβασα θα στολίσω 😁🥹  σε ευχαριστώ 🩵🩵🩵 

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου Έλλη μου αγαπημένη 🩷

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 45 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Μέχρι τώρα ελεγα στον άντρα μου δεν έχω δύναμη γ να στολίσω δέντρο 🌲 όλη μέρα με το μωρό είμαι τόσο κουρασμένη...

Μετά από αυτό π διάβασα θα στολίσω 😁🥹  σε ευχαριστώ 🩵🩵🩵 

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου Έλλη μου αγαπημένη 🩷

Γλυκό μου Μαρινακι.... Να στολίσετε και να περάσετε υπέροχα με το μωρούλι σας 🥳🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Naty_Ασε τις εφαρμογες στειλε τα σε μας π εχουμε κανει διατριβή χαχα σιγουρα πικ δ ειναι αυτο το τεστ.

Χαχαχα εννοείται δεν είναι πικ 

Ακόμα θέλει για να σκουρυνει. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλή Κυριακή κορίτσια! 

Η εφαρμογή γενικά δεν πάει πολύ καλά ε; 

Το ίδιο τεστ τώρα μια μου το βγάλε 0,88 και καλά peak και μετά 0,33 

IMG_20241117_160712.jpg

Κορίτσι μου πρόσεξε να ταιριάξεις τις ενδείξεις (c και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι τώρα) κάτω από τις δύο γραμμές του τεστ. Πιστεύω αυτό έχει γίνει λάθος 

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Το έβαλα στην εφαρμογή το τεστ σου για να καταλάβεις τι εννοώ ..

Screenshot_2024-11-17-18-31-20-265_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg

Ναι μετά που το ξανά έβαλα το έβγαζε 0,33 λογικά κάτι με το φωτισμό θα έγινε λάθος. Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν τόσο έντονη η γραμμή για να βγει peak. 

Ευχαριστώ πάντως! 

στις Just now, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσιαααα....

Χθες είδα λίγο ροζ στ σκούπισμα..

Το βράδυ είχα αναγουλα κ έκανα εμετό...

Τώρα δεν κρατήθηκα κ έκανα ένα τεστ 

IMG_20241117_195059.jpg

Να σημειώσω ότι πίνω προγεστερόνη...

Λέτε να είναι από αυτό θετικό??

στις πριν 21 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσιαααα....

IMG_20241117_195059.jpg

Εισαι εγκυος κορίτσι μου με το καλοοο 🥳🥳🥳🧿

Σε πια μέρα του κύκλου σου είσαι ; (Και εγώ αυτά τα τεστ χρησιμοποιώ)

πολλά θετικά τεστ ο Νοέμβριος 🥰

Καλησπέρα κορίτσια ♥️

Εγω αύριο είναι να κάνω β χοριακη είμαι στην 2 μέρα καθυστέρησης αλλά μέσα μου πιστεύω πως πάλι δεν θα είμαι από τις τυχερές γτ η καθυστέρηση είναι σίγουρα λόγο Utrogestan….πριν λίγο έκανα ένα τεστ στο σπίτι βγήκε αρνητικό με πόνεσε λίγο για ακόμη μια φορά αλλά ίσως και να υπάρχουν πιθανότητες!!!

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εισαι εγκυος κορίτσι μου με το καλοοο 🥳🥳🥳🧿

Σε πια μέρα του κύκλου σου είσαι ; (Και εγώ αυτά τα τεστ χρησιμοποιώ)

πολλά θετικά τεστ ο Νοέμβριος 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ δεν το πιστεύω!! 

26η είμαι...

Θετικό τεστ ωορρηξίας είχα 5/11

στις πριν 57 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσιαααα....

IMG_20241117_195059.jpg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Με το καλό το μωράκι σας 🥰

Κορίτσια εγώ βρήκα το θετικό, τώρα το απόγευμα! Βάζω την φωτο γιατί μου έκανε εντύπωση, το αχνό τεστ είναι το μεσημέρι και το θετικό μετά από 5-6 ώρες.

IMG_0760.jpeg

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια εγώ βρήκα το θετικό, τώρα το απόγευμα! Βάζω την φωτο γιατί μου έκανε εντύπωση, το αχνό τεστ είναι το μεσημέρι και το θετικό μετά από 5-6 ώρες.

IMG_0760.jpeg

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια απίστευτο Μ φαίνεται μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει..

Έτσι ήταν κ εμένα μεσημέρι αχνό απόγευμα έντονο κ τ επόμενο μεσημέρι πάλι έντονο! Καλές επαφές!!!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Rena92 κανε κ αυριο ενα τεστακι. Ισως θελει ενα τσικ παραπανω. Ισως τωρα τ απογευμα δηλαδη να αρχισε να ανεβαινει η ορμονη.

Ναι ναι θα κάνω! Αν και τώρα που βλέπω την φωτό, απο κοντά φαίνεται πιο έντονο. Πιστεύω μέχρι αύριο μεσημέρι θα γίνει! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ntina93 προσπαθειτε καιρο? Λογικα θα μας τ εχεις πει αλλα δ τ θυμαμαι.

Πάνω από 2 χρόνια...

Κάναμε εγχείρηση κηρσοκοιλη 

Πήραμε βιταμίνες 

Ξεκίνησα χάπια για τις πολυκοιστηκες 

Έκανα σαλπιγγογραφια 

Κ τώρα αυτό τ μήνα μετά την ωορρηξία Μ έδωσε κ προγεστερόνη...

Αυτά νομίζω!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Πάνω από 2 χρόνια...

Κάναμε εγχείρηση κηρσοκοιλη 

Πήραμε βιταμίνες 

Ξεκίνησα χάπια για τις πολυκοιστηκες 

Έκανα σαλπιγγογραφια 

Κ τώρα αυτό τ μήνα μετά την ωορρηξία Μ έδωσε κ προγεστερόνη...

Αυτά νομίζω!

Σε όλα τα θετικά τεστ χαίρομαι! Αλλά σε αυτά που είναι ταλαιπωρημένα, έχω μια χαρά παραπάνω! Εύχομαι όλα να πάνε υπέροχα και να το χαρείτε!! 

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Σε όλα τα θετικά τεστ χαίρομαι! Αλλά σε αυτά που είναι ταλαιπωρημένα, έχω μια χαρά παραπάνω! Εύχομαι όλα να πάνε υπέροχα και να το χαρείτε!! 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πραγματικά Απίστευτο δεν τ πιστεύω ακόμα.να δω αύριο κ χοριακη 

στις πριν 2 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσιαααα....

IMG_20241117_195059.jpg

Συγχαρητήρια!!!!!!!!  🥳🥳🥳🥳 καλούς διπλασιασμους 😍😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγχαρητήριααααα εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να έχεις μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!  Σφαίρα ο Νοέμβριος κορίτσια, έλα να μαζεύουμε θετικά τεστ 🙏 🙏  Εγώ 4dpo, έχω μέλλον ακόμα αλλά έχω και μια απίστευτη ανυπομονησία αυτή τη φορά.... Μαζί και άγχος για τις 20 του μήνα που θα βγουν τα αποτελέσματα του σπέρματος...
    • Τίποτα που να πούμε δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ή μάλλον να σου πάρει λίγο από τον πόνο κ το βάρος που έχεις αγαπητό μέλος.    πολλές κ βαθειες πληγές   Τα αγγελάκια σας δεν θα ξεχαστούν ποτέ αυτό είναι βέβαιο αλλά εύχομαι σύντομα ή όποτε και αν είστε έτοιμοι να γεμίσει η αγκαλιά σας και να μην είστε πια «μόνοι», να απαλύνει ο πόνος και να μαλακώσει.    Δύναμη κ κουράγιο 🥹🥲
    • ναι ίσως γι αυτό με δυσκολεύει... εγώ έχω σύνολο 3 ιδιες πιπίλες ώστε οταν πεσει κάτω να του δίνω κατευθείαν την άλλη ώσπου να αποστειρωσω   εγω με μια κουβέρτα τον σκεπάζω αυτες τις χοντρςς τις βελούδινες και απο πάνω το δικο μας πάπλωμα... εμένα του αρέσει η ζέστη πολύ.αφου αν δεν τον ριξω το πάπλωμα δεν κοιμάται ήσυχα 🤷 αλλα δεν τον εχω χοντρα ρούχα
    • Καλησπέρα Λευκη τα κιλά που έχεις πάρει δεν είναι τραγικά. Όμως δεν υπάρχει ένας στάνταρ αριθμός για όλες τις γυναίκες. Είναι ανάλογα το βάρος με το οποίο ξεκινάς (αν είσαι λιποβαρης κτλ ) κ το πόσο ανεπτυγμένο αναμένεται να είναι το μωράκι σου (φυσικά όταν προκύψει πχ διαβήτης τότε εκεί θέλει μεγάλη προσοχή το βάρος αλλά θυμάμαι ότι δν έχεις κάποιο τέτοιο θέμα). Από εκεί κ πέρα ο γιατρός έχει το ιστορικό σου κ γνωρίζει καλύτερα 😊 εγώ ξεκινάω πάντα 46-47 κιλά κ τερματίζω +10-12κιλα (με μεγάλα μωράκια βέβαια 4 κιλά το καθένα) κ όταν γεννάω δεν έχω έξτρα βάρος φεύγει όλο.  τώρα πχ είμαι 54 έχω πάρει κ εγώ 7 κιλά (στο πρώτο τρίμηνο είχα πάρει μόνο 1-1.5 κιλό περίπου) κ αναμένεται να πάρω σίγουρα άλλα 3-4 κάπου εκεί (ειδικά στο τρίτο τρίμηνο υπάρχει μια αύξηση στο βάρος της μητερασ γιατί είναι κ η φάση όπου τα μωράκια επικεντρώνονται στο να αυξήσουν το βάρος τους άρα μάλλον γ αυτό κ ο γιατρός μάλλον γι αυτό σε θορύβησε).    επειδή όταν γεννάμε ακόμα έχουμε κατακράτηση συν τα λοχεια μόλις φύγει αυτή η περίοδος θα δεις αν σου έχουν μείνει κιλά που πρέπει να χάσεις ή όχι (αν κ πιστεύω ότι δεν θα έχεις κανένα θέμα 😊❤️).    (σημείωση: εγώ πχ δν τρώω αρκετά ίσα ίσα καταναλώνω λιγότερες θερμίδες  συν ότι θηλάζω αλλά κ πάλι το βάρος που είναι να πάρω το παίρνω στάνταρ γιατί είναι όλα τα υπόλοιπα που αυξάνονται πχ η μήτρα, τα υγρά, το μωρό κτλ) 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...