Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια....

9 ημέρες μετά την ωορρηξία εγώ...παίρνω προγεστερόνη όπως σας είχα πει!

Να σημειώσω πολλά υγρά...

Κ πρησμένο στήθος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια, εγώ με ωορρηξία στις 2/11 περιμένω περίοδο λογικά τώρα το σαββατοκύριακο. Δυστυχώς οι επαφές μας ήταν λίγο περίεργες οπότε δεν περιμένω και πολλά, αλλά να σας πω την αλήθεια μου με τρώει και λίγο να πάρω ένα τεστάκι 🤭🤭, όχι βέβαια οτι έχω κάποιο ύποπτο σύμπτωμα, απλά έτσι να ενισχύσω τις πωλήσεις των clear blue 🤣🤣🤣

@Rena92 και εμένα μου αρέσει πολύ ο μουντός καιρός, ειδικά όταν είναι και Χριστουγεννιάτικη η ατμόσφαιρα..

στις πριν 45 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Sia A @Rena92 εμείς κορίτσια μαζί είμαστε ακριβώς στις μέρες και εγώ ξεκινάω δυναμικά επαφές από Σαββατοκύριακο που αναμένω να βγει αρνητικός στο covid 😁🥰🥰🥰 βέβαια έχω ακούσει από εδώ μέσα ότι ο covid εξασθενεί το σπέρμα..αλλά ποτέ δεν ξέρεις 😜

Έτσι λένε για τον covid αλλά να έχετε επαφές ποτέ δεν ξέρεις 😊 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια....

9 ημέρες μετά την ωορρηξία εγώ...παίρνω προγεστερόνη όπως σας είχα πει!

Να σημειώσω πολλά υγρά...

Κ πρησμένο στήθος...

Κορίτσι μπορεί να είναι κ από την προγεστερόνη, μπορεί να είναι κ εγκυμοσύνη.... Υπομονή λίγες μέρες κ θα κάνεις χοριακή 🙏

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, εγώ με ωορρηξία στις 2/11 περιμένω περίοδο λογικά τώρα το σαββατοκύριακο. Δυστυχώς οι επαφές μας ήταν λίγο περίεργες οπότε δεν περιμένω και πολλά, αλλά να σας πω την αλήθεια μου με τρώει και λίγο να πάρω ένα τεστάκι 🤭🤭, όχι βέβαια οτι έχω κάποιο ύποπτο σύμπτωμα, απλά έτσι να ενισχύσω τις πωλήσεις των clear blue 🤣🤣🤣

@Rena92 και εμένα μου αρέσει πολύ ο μουντός καιρός, ειδικά όταν είναι και Χριστουγεννιάτικη η ατμόσφαιρα..

Χαχαχαχα μια περιουσία έχουμε ξοδέψει σε τεστ πάσης φύσεως οπότε ΄ένα πάνω ένα κάτω ΄όπως νιώθεις 😆

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Χαχαχαχα μια περιουσία έχουμε ξοδέψει σε τεστ πάσης φύσεως οπότε ΄ένα πάνω ένα κάτω ΄όπως νιώθεις 😆

Μα πραγματικά, με τόσα λεφτά που χαλάμε στα διάφορα τεστ καθημερινά, έπρεπε να μας κάνουν κάποια δώρα 😅😅

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Sia A @Rena92 εμείς κορίτσια μαζί είμαστε ακριβώς στις μέρες και εγώ ξεκινάω δυναμικά επαφές από Σαββατοκύριακο που αναμένω να βγει αρνητικός στο covid 😁🥰🥰🥰 βέβαια έχω ακούσει από εδώ μέσα ότι ο covid εξασθενεί το σπέρμα..αλλά ποτέ δεν ξέρεις 😜

Και εμείς είμαστε μετά από κοβιντ, αλλά αν θυμάσαι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχαμε πάρει σερί όλες τις ιώσεις και παρόλα αυτά έγινε το θαύμα. Άρα δεν πτοούμαστε, έτσι κ αλλιώς 1 σπερματοζωάριο χρειάζεται όλο κ όλο 😊

Κορίτσια καλημέρα!

Εγώ σήμερα είμαι 10η μέρα του κύκλου και με αρνητικό τεστ ωορρηξίας  εννοείται. Βέβαια ξεκίνησα επαφές από εχθές για να δυναμώσουμε λίγο το σπέρμα, γιατί πάμε σε εξωσωματική με την ερχόμενη περίοδο.  Τώρα αν μας προλάβει τπτ στο ενδιάμεσο άλλου παππά ευαγγέλιο αυτό.. χι χι!

Γεια σας κορίτσια κι από δω! Ο καιρός αυτός είναι μόνο για σπίτι και χουχουλιασμα 🍂

Εμείς σε άλλα νεα, προχθές κάναμε αγάπες (όχι εντελώς ελεύθερα) και τώρα αποχή μέχρι αύριο που θα δώσει σπέρμα ο Mr. Ψιλό είμαστε αρρωστοι δηλαδή κάτι μας γυροφερνει, έτσι μια ατονία και εγώ είχα και μπούκωμα. Παίζει να επηρεάσει το σπέρμα για την εξέταση; αλλά πόσο μωρέ δεν νομίζω! Παιρνει και τις wellman conception πάλι, ελπίζω να πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό να μπούμε δυναμικά πάλι στο παιχνίδι 🙏🏼🥳

(Ποια θα κάνει τεστ εγκυμοσύνης σύντομα να χαρούμε πάλι;;!!)

Κοριτσια μου καλησπερα και απο εμενα, 

Συγχαρητηρια στις εγκυουλες, σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με υγιη μωρακια στις αγκαλιες σας. ❤️ 

Σημερα κλεινω μια εβδομαδα απο την αποξεση, προσπαθω να το παλεψω, στολισαμε το δεντρο, βγηκα εξω βολτα κτλ, αλλα ειναι πολυ δυσκολο.

Σημερα επισης εμαθα πως η γυναικα ενος συναδελφου μου στο γραφειο ειναι εγκυος και θα γεννησει το μηνα που θα γεννουσα εγω. Ενω γενικα ημουν ενταξει με μωρακια, εγκυους κτλ, μολις το εμαθα σα να πατηθηκε ενα κουμπι και για πρωτη φορα με πηρε το παραπονο και κλαιω απο το πρωι, ουσιαστικα ειναι μια ιστορια παραλληλη με τη δικη μου, που δυστυχως δεν ειχε αισιο τελος. 

Μακαρι καμια γυναικα να μην περασει αυτο τον πονο. Για εμενα ηταν η δευτερη αποβολη στη σειρα - τον Αυγουστο ειχα μια βιοχημικη και αμεσως μετα εμεινα παλι εγκυος και παλινδρομησε στις 9 εβδομαδες. Ειμαι 37 χρονων, εχω ενα παιδακι, πλεον εχω ελαχιστες ελπιδες και λογω ηλικιας και δεν ξερω αν θα μπορουσα να βιωσω αλλη αποβολη. Σκεφτομαι πως ισως για εμας ο Θεος να εστειλε σημαδια πως πρεπει να σταματησουμε εδω. 

Συγγνωμη για το κατεβατο, δεν ξερω σε ποιον να μιλησω και να καταλαβει.. ακομη και η μαμα μου δε με καταλαβαινει

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sofi1987 είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα και απο εμενα, 

Συγχαρητηρια στις εγκυουλες, σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με υγιη μωρακια στις αγκαλιες σας. ❤️ 

Σημερα κλεινω μια εβδομαδα απο την αποξεση, προσπαθω να το παλεψω, στολισαμε το δεντρο, βγηκα εξω βολτα κτλ, αλλα ειναι πολυ δυσκολο.

Σημερα επισης εμαθα πως η γυναικα ενος συναδελφου μου στο γραφειο ειναι εγκυος και θα γεννησει το μηνα που θα γεννουσα εγω. Ενω γενικα ημουν ενταξει με μωρακια, εγκυους κτλ, μολις το εμαθα σα να πατηθηκε ενα κουμπι και για πρωτη φορα με πηρε το παραπονο και κλαιω απο το πρωι, ουσιαστικα ειναι μια ιστορια παραλληλη με τη δικη μου, που δυστυχως δεν ειχε αισιο τελος. 

Μακαρι καμια γυναικα να μην περασει αυτο τον πονο. Για εμενα ηταν η δευτερη αποβολη στη σειρα - τον Αυγουστο ειχα μια βιοχημικη και αμεσως μετα εμεινα παλι εγκυος και παλινδρομησε στις 9 εβδομαδες. Ειμαι 37 χρονων, εχω ενα παιδακι, πλεον εχω ελαχιστες ελπιδες και λογω ηλικιας και δεν ξερω αν θα μπορουσα να βιωσω αλλη αποβολη. Σκεφτομαι πως ισως για εμας ο Θεος να εστειλε σημαδια πως πρεπει να σταματησουμε εδω. 

Συγγνωμη για το κατεβατο, δεν ξερω σε ποιον να μιλησω και να καταλαβει.. ακομη και η μαμα μου δε με καταλαβαινει

Κορίτσι μου, αρχικά στέλνω αγκαλιά μεγάλη. Να σου πω πως πέρασαν 5 μήνες από την τελευταία μου αποβολή και πριν λίγες μέρες έκλαιγα και θρηνούσα πάλι για όλα. Όσο περνάει ο καιρός θα μαλακώσει... Αλλά και πάλι μπορεί κάτι σε κάνει και να επαναφέρει το τραύμα η το συναίσθημα και είναι εντάξει ❤️ Ακούω συνέχεια για γνωστούς και φίλους και καταλαβαίνω πως νιώθεις. Επίσης μην ξεχνάς ότι ακόμα έχεις ορμόνες εγκυμοσύνης συν την απώλεια οπότε δώσε οοοοοσο χρόνο χρειάζεσαι. Μίλα είτε εδώ σε μας είτε στον σύντροφό σου είτε κάπου που σε καταλαβαίνουν. Μπορείς να γράψεις τα συναισθήματα σου, η ότι άλλο θες. Και μην νιώθεις καθόλου άσχημα για το πώς νιώθεις. Συνέχισε τη ζωή σου κι ας βγαίνει και η λύπη είναι οκ. 

Επίσης είσαι 37, δεν είσαι πολύ μεγάλη. Φυσικά και υπάρχει ελπίδα! Δεν ξέρω αν θα έρθει φυσικά η όχι, θα σε καθοδηγήσουν και οι γιατροί σου και φυσικά εσύ και ο σύζυγος σου θα αποφασισετε και κυρίως εσύ, γιατί για το δικό σου σώμα πρόκειται.

Να σε φροντίσεις και όλα θα πάνε καλά 🙏🏼

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου, αρχικά στέλνω αγκαλιά μεγάλη. Να σου πω πως πέρασαν 5 μήνες από την τελευταία μου αποβολή και πριν λίγες μέρες έκλαιγα και θρηνούσα πάλι για όλα. Όσο περνάει ο καιρός θα μαλακώσει... Αλλά και πάλι μπορεί κάτι σε κάνει και να επαναφέρει το τραύμα η το συναίσθημα και είναι εντάξει ❤️ Ακούω συνέχεια για γνωστούς και φίλους και καταλαβαίνω πως νιώθεις. Επίσης μην ξεχνάς ότι ακόμα έχεις ορμόνες εγκυμοσύνης συν την απώλεια οπότε δώσε οοοοοσο χρόνο χρειάζεσαι. Μίλα είτε εδώ σε μας είτε στον σύντροφό σου είτε κάπου που σε καταλαβαίνουν. Μπορείς να γράψεις τα συναισθήματα σου, η ότι άλλο θες. Και μην νιώθεις καθόλου άσχημα για το πώς νιώθεις. Συνέχισε τη ζωή σου κι ας βγαίνει και η λύπη είναι οκ. 

Επίσης είσαι 37, δεν είσαι πολύ μεγάλη. Φυσικά και υπάρχει ελπίδα! Δεν ξέρω αν θα έρθει φυσικά η όχι, θα σε καθοδηγήσουν και οι γιατροί σου και φυσικά εσύ και ο σύζυγος σου θα αποφασισετε και κυρίως εσύ, γιατί για το δικό σου σώμα πρόκειται.

Να σε φροντίσεις και όλα θα πάνε καλά 🙏🏼

@Naty_ μου σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου και ευχομαι ο Θεος να σου φερει ενα υγιες παιδακι πολυ πολυ συντομα γιατι διαβαζω πως και εσυ προσπαθεις!

Εχεις δικιο, κανεις δεν ξερει τι μας επιφυλασσει το μελλον και σκεφτομαι συνεχεια πως η φυση γνωριζει καλυτερα απο εμας και προστατεψε το μωρακι μας και εμας απο μια ενδεχομενως μεγαλυτερη δυστυχια. Εχουμε στειλε το εμβρυο για εξετασεις και ευχομαι να παρουμε καποιες απαντησεις, δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησουν αλλα ισως ολοκληρωσουν τον κυκλο αυτης της ατυχιας.  

@Sofi1987 κοριτσι μ γλυκο εχεις ολα τα δικια του κοσμου να νιωθεις οπως νιωθεις. Λυπάμαι πολυ ειλικρινα για την απωλεια σου. Εγω αναγκαστικα να κανω διακοπη κυησης στην 11η βδομαδα και θα σ πω οτι μακαρι να είχε αποφασισει η φυση για μας. Φαντάζεσαι να εφτανες αυχενικη κ να βρισκοταν προβλημα? Και να επρεπε να παρεις μια αποφαση? Καταλαβαινω πως εχεις τον πονο σου. Σε νιωθω. Εγω εμεινα εγκυος ταυτόχρονα με μια γυναικα συναδέλφου. Ειχαμε πανω κατω ιδια πητ. Καταλαβαινω ακριβως πως νιωθεις. Θυμάμαι πως Ενιωθα καθε φορα π την εβλεπα. Κ τωρα καθε φορα π βλεπω αυτο τ μωρο συγκινουμαι. Ειμαι εγκυος στην 13η βδομαδα κι ομως δ περασε μερα χωρις να σκεφτω εκεινο τ μωρο.

Και δω θα σε μαλωσω! Τι ειναι αυτα που λες για την ηλικια σου??? Αλλες στην ιδια ηλικια προσπαθούν για το πρώτο. Αν ειναι δυνατον να πιστεύεις οτι εισαι μεγαλη! Απωλειες βιώνουν γυναικες σρ καθε ηλικια. Πολλες κοπελες εδω περα, ακομα κ μεσα σ αυτο τ θεμα ειναι κατω των 30 η 30 και εχουν μια η παραπάνω απωλειες. Παρε το χρονο σου, ασε το σωμα σου κ τν ψυχη σου να ηρεμησουν και οποτε εισαι ετοιμη προσπαθησε ξανα.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Sofi1987 κοριτσι μ γλυκο εχεις ολα τα δικια του κοσμου να νιωθεις οπως νιωθεις. Λυπάμαι πολυ ειλικρινα για την απωλεια σου. Εγω αναγκαστικα να κανω διακοπη κυησης στην 11η βδομαδα και θα σ πω οτι μακαρι να είχε αποφασισει η φυση για μας. Φαντάζεσαι να εφτανες αυχενικη κ να βρισκοταν προβλημα? Και να επρεπε να παρεις μια αποφαση? Καταλαβαινω πως εχεις τον πονο σου. Σε νιωθω. Εγω εμεινα εγκυος ταυτόχρονα με μια γυναικα συναδέλφου. Ειχαμε πανω κατω ιδια πητ. Καταλαβαινω ακριβως πως νιωθεις. Θυμάμαι πως Ενιωθα καθε φορα π την εβλεπα. Κ τωρα καθε φορα π βλεπω αυτο τ μωρο συγκινουμαι. Ειμαι εγκυος στην 13η βδομαδα κι ομως δ περασε μερα χωρις να σκεφτω εκεινο τ μωρο.

Και δω θα σε μαλωσω! Τι ειναι αυτα που λες για την ηλικια σου??? Αλλες στην ιδια ηλικια προσπαθούν για το πρώτο. Αν ειναι δυνατον να πιστεύεις οτι εισαι μεγαλη! Απωλειες βιώνουν γυναικες σρ καθε ηλικια. Πολλες κοπελες εδω περα, ακομα κ μεσα σ αυτο τ θεμα ειναι κατω των 30 η 30 και εχουν μια η παραπάνω απωλειες. Παρε το χρονο σου, ασε το σωμα σου κ τν ψυχη σου να ηρεμησουν και οποτε εισαι ετοιμη προσπαθησε ξανα.

Γλυκια μου @Diwni, σε ευχαριστώ πολυ για το μηνυμα σου και λυπαμαι πολυ για αυτο που περασες.. Και εγω ευχαριστώ το Θεο που τουλαχιστον ηρθαν ετσι τα πραγματα και πηρε εκεινος και η φυση την αποφαση, το κατανοω απολυτα αυτο που εγραψες.

Μου δινεις κουραγιο, ευχομαι με ολη μου την ψυχη να ερθει με το καλο το μωρακι σου και να ειναι ολη σου οικογένεια καλα.

Καλησπέρα κορίτσια! 3η μέρα καθυστέρησης σήμερα, πρωί πρωί (ξυπνησα 5;30, μ' έτρωγε όλο το βράδυ 😁) έκανα τεστ, θετικο!Έκανα και χοριακή, 491! Νομίζω άρχισαν τα συμπτώματα αλλά μαλλον είναι απο το άγχος 😂 εύχομαι σε όλες να έχετε γρήγορα θετικό τεστακι ❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η kalokairini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 3η μέρα καθυστέρησης σήμερα, πρωί πρωί (ξυπνησα 5;30, μ' έτρωγε όλο το βράδυ 😁) έκανα τεστ, θετικο!Έκανα και χοριακή, 491! Νομίζω άρχισαν τα συμπτώματα αλλά μαλλον είναι απο το άγχος 😂 εύχομαι σε όλες να έχετε γρήγορα θετικό τεστακι ❤️

Συγχαρητήρια!!!!!με το καλό 🙏 🥰 🥰 🥰 

στις πριν 1 ώρα, ο/η kalokairini είπε:

Συγχαρητήρια!!! Με το καλό!!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η kalokairini είπε:

Συγχαρητήρια!! Τι τέλεια νέα!! Με το καλό 😊

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@kalokairini συγχαρητήρια!

Παει πολυ καλα ο Νοεμβρίος τελικα! 

Άρχισε στραβά τελείως με απανωτές περιόδους αλλά θα κλείσει ωραία 😜

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...