Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλή βδομάδα κορίτσια! 

Καθάρισα σχεδόν εντελώς από περίοδο, σήμερα έκανα τεστ ωορρηξίας, θα συνεχίσω να κάνω (χαλαρά), απλα να δω τι παίζει με τον κύκλο αυτό τον μήνα. Σας φαίνεται υπερβολικό για τελευταία μέρα περιόδου; Αν κάνω ωορρηξία γενικά κοντά στη 16η μέρα εμένα μου φαίνεται πολύ νωρίς να σκουραίνει από τώρα. Επίσης  αρρωστησα λίγο με συνάχι, ατονία κλπ δεν ξέρω αν επηρεάζει) 

IMG_20241111_140248.jpg

Ρε κορίτσι μου δεν πας να κάνεις μια χοριακή??? Μπορεί να λέω βλακείες αλλά είναι σίγουρα η πρώτη φορά που βλέπω τέτοιες γραμμές σε τεστ ωορρηξίας σε περίοδο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@evaa__ ακριβως αυτα επρεπε να δειτε για τη μερα που εισαι. Συνηθως σκεψου οτι πολλοι γιατροί βάζουν 1ο ραντεβου 15 μερες απο την καθυστέρηση για να ακουσουν απ ευθειας καρδουλα. Την αλλη βδομαδα θα δεις που θα ακουσεις καρδουλα.

@Susan μια χαρα θα παει. Μην το σκεφτεσαι τ ενδομητριο. Σου ξανα εγραψα οτι στην 1η μ κυηση ειχα καφε κ λιγο αιμα. Οχι ροη περιοδου αλλα φορουσα σερβιετα κανονικα. Κρατησε 4 5 μερες κ ολα πηγαν καλα.

Κορίτσια καταλαβαινω πως αισθανεστε οσες είστε στην προσπαθεια. Οποιος ανακοινώνει ομως εγκυμοσύνη δ ξερετε τι εχει περασει για να ρθει. Σιγουρα οχι ολοι. Αλλα καποιοι ισως δυσκολευτηκαν πολυ παραπάνω απο οτι πιστευετε. Παρτε παράδειγμα εμενα. Αν εμπαινα τωρα στο φόρουμ κ ελεγα αα ειμαι εγκυος στο 3ο μ παιδακι κ ετσι κ αλλιως θα λεγατε αυτη περιμενει 3ο κ μεις παλευουμε για το 1ο η το 2ο. Δ ειναι ετσι ομως. Στη μεγάλη μ περασα τ ζορι της υπογονιμοτητας. 26 μηνες προσπάθειων, εξετάσεων,βιταμινων,2 σπερματεγχυσεων κ τελικα εμεινα φυσιολογικα πριν την εξωσωματικη. Το 2ο μωρο μ ηρθε πανεύκολα χωρις να το περιμενω. Ηταν μια ελευθερη κ μονο επαφη. Δ προσπαθούσαμε. Μια ελευθερη επαφη μεσα στο μηνα, που να φανταστω οτι θα μεινω ενω στην προηγ ειχα κανει 2 χρονια και με θεμα στο σπερμα? Το 3ο μωρο μου εγω τ σκοτωσα, εγω διεκοψα την κυηση, εγω αποφασισα γι αυτο. Μου στοιχισε πολυ κ πάντα θα με στοιχειώνει ενα αν. Ηταν μια επιλογη π αν δ τν επαιρνα μπορει να κοστίζε τη ζωη μου. Καλύτερα να αποφασιζει η φυση παρα εσεις. Να το θυμαστε αυτο. Τωρα εμεινα εγκυος στους 8 μηνες προσπαθειων. Για τα δεδομενα μ πολυ συντομα. Μην απογοητευεστε στους 3 κ στους 5μηνες. Αρχισα δειλα δειλα να ανακοινωνω την εγκυμοσύνη μου και ολοι ξέρουν τι βιωσα κ πως τ βιωσα περυσι οπότε προσπαθουν να ειναι καθυχαστικοι ευχοντας μου κ λεγοντας μ οτι ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα. 

Ο δρομος για τη μητρότητα ειναι δυσκολος για πολλες απο εμας. Να ειστε δυνατες, να φροντιζετε τον εαυτό σας, να βρειτε γιατρο που θα εμπειστευτειτε να σας καθοδηγήσει καταλληλα και εύχομαι ολα τα κορίτσια να τα καταφέρουν πολυ πολυ συντομα.

στις πριν 3 λεπτά, ο/η elemi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, διαβάζω όλα σας τα μηνύματα αλλά ο χρόνος είναι λίγο περιορισμένος για να απαντάω ξεχωριστά σε κάθε μία! Σήμερα είναι 11/11  διάβασα πολύ ενεργειακά θετική μέρα ,θα έλεγα όσες κοπέλες θέλετε να μείνετε έγκυος πραγματικά σήμερα να ρίξετε όλη την ενέργεια σας σα να το έχετε κατακτήσει αυτό που θέλετε! Επίσης η γνώμη μου είναι, να σταματήσετε αυτά τα τεστ Ωορρηξίας,Κοιτάξτε να απολαύσετε τη στιγμή με το σύντροφό σας όσο σκεφτόμαστε μόνο μία εγκυμοσύνη γίνεται αγγαρεία εγώ αυτό το μήνα αλήθεια σας λέω άργησα να ανοίξω το ημερολόγιο να δω πότε έχω ωορρηξία πότε περιμένω περίοδο γενικά ήτανε περίεργος μήνας πολλή πίεση στο σπίτι γιατί κάναμε Αλλαγή στα αλουμίνια κοιμόμουνα με τον άντρα μου μία βδομάδα χωριστά γιατί κοιμόμουνα με την κορούλα μου!

Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα τεστ μόνο άγχος προκαλούν!Εύχομαι ολόψυχα όλες να δείτε θετικές γραμμούλες σύντομα🩷

Εγώ μόλις πήρα την χοριακή μου είναι 407 θα περιμένω μέχρι Τετάρτη να ξανά κάνω άλλη μία και να πάρω το γιατρό μου..

Συγχαρητήρια καταρχήν για την εγκυμοσύνη σου. Τέλεια η χοριακή σου και εύχομαι καλούς διπλασιασμούς ❤️

Συμφωνώ σε αυτό που λες απλά δεν φταίνε μόνο τα τεστ. Δυστυχώς κάποιες φορές μας καταβάλει το άγχος γιατί είναι πολλή μεγάλη η επιθυμία μας για να αποκτήσουμε μπεμπέ και κάποιες προσπαθούνε και πάρα πολύ καιρό. 🙄🙄

Μιας και ανέφερες την ενεργειακά θετική μέρα, μας εύχομαι λοιπόν όσες προσπαθούμε να αποκτήσουμε σύντομα το 🌈 μας και όσες είστε ήδη με σποράκι μέσα στις κοιλίτσες σας καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη ❤️

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ πιστεύω οτι εχεις μερες ακομα για να βρεις το θετικο. Ειχες παλινδρομη το τελευταίο 6μηνο αν θυμαμαι καλα? 

Ναι είχα την 2η παλίνδρομη αρχές Ιούνη έκανα απόξεση 

@Naty_μετα τη διακοπη κυησης εκανα τεστ ωορηξιας για να δω αν επανήλθε ο κυκλος μου, ασχετα αν δ επιτρεπόταν να εχω επαφες για ενα εξαμηνο για κυηση. Τα τεστ μ ειχαν αυξομειωσεις μεσα στον κυκλο. Τη μια μερα εδειχναν οτι πλησιάζει η ωορηξια και την επομενη ηταν αχνο. Όταν εβρισκα ομως την ωορηξια ηταν ξεκαθαρα θετικο. Τοτε που εψαχνα πως και τι ειχα διαβασει ότι. Μπορει να υπαρξει αυτη η διακυμανση μετα απο κυηση για καποιους μηνες. Αν το βρω θα τ ανεβασω.

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Συγχαρητήρια καταρχήν για την εγκυμοσύνη σου. Τέλεια η χοριακή σου και εύχομαι καλούς διπλασιασμούς ❤️

Συμφωνώ σε αυτό που λες απλά δεν φταίνε μόνο τα τεστ. Δυστυχώς κάποιες φορές μας καταβάλει το άγχος γιατί είναι πολλή μεγάλη η επιθυμία μας για να αποκτήσουμε μπεμπέ και κάποιες προσπαθούνε και πάρα πολύ καιρό. 🙄🙄

Μιας και ανέφερες την ενεργειακά θετική μέρα, μας εύχομαι λοιπόν όσες προσπαθούμε να αποκτήσουμε σύντομα το 🌈 μας και όσες είστε ήδη με σποράκι μέσα στις κοιλίτσες σας καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη ❤️

Το άνγχος είναι μονόδρομος ,το γνωρίζω απόλυτα και το κατανοώ επίσης δεν πιστεύω στην ατάκα ότι φταίει το άγχος απλά θέλω να πω αφού μπορούμε να αποφύγουμε έναν παράγοντα ας το κάνουμε , όλες οι μέρες είναι γόνιμες εγώ αυτό πιστεύω και εκεί θέλω να καταλήξω …Έχουμε ακούσει τόσα πολλά που πραγματικά λες δεν γίνεται αυτό και όμως γίνεται !

🫂
Εύχομαι πραγματικά να γίνει για όλες σύντομα αν αυτό είναι το 1ο,2ο,3ο….🌈

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

@Naty_μετα τη διακοπη κυησης εκανα τεστ ωορηξιας για να δω αν επανήλθε ο κυκλος μου, ασχετα αν δ επιτρεπόταν να εχω επαφες για ενα εξαμηνο για κυηση. Τα τεστ μ ειχαν αυξομειωσεις μεσα στον κυκλο. Τη μια μερα εδειχναν οτι πλησιάζει η ωορηξια και την επομενη ηταν αχνο. Όταν εβρισκα ομως την ωορηξια ηταν ξεκαθαρα θετικο. Τοτε που εψαχνα πως και τι ειχα διαβασει ότι. Μπορει να υπαρξει αυτη η διακυμανση μετα απο κυηση για καποιους μηνες. Αν το βρω θα τ ανεβασω.

ααα μάλιστα.. ναι έχει λογική αυτό. Έστειλα πάντως και στη γιατρό μου να μου πει τη γνώμη της, μόλις γέννησε κιόλας και δεν θέλω να την πρήζω αλλά τι να κάνω μου έκανε εντύπωση! 

στις πριν 49 λεπτά, ο/η elemi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, διαβάζω όλα σας τα μηνύματα αλλά ο χρόνος είναι λίγο περιορισμένος για να απαντάω ξεχωριστά σε κάθε μία! Σήμερα είναι 11/11  διάβασα πολύ ενεργειακά θετική μέρα ,θα έλεγα όσες κοπέλες θέλετε να μείνετε έγκυος πραγματικά σήμερα να ρίξετε όλη την ενέργεια σας σα να το έχετε κατακτήσει αυτό που θέλετε! Επίσης η γνώμη μου είναι, να σταματήσετε αυτά τα τεστ Ωορρηξίας,Κοιτάξτε να απολαύσετε τη στιγμή με το σύντροφό σας όσο σκεφτόμαστε μόνο μία εγκυμοσύνη γίνεται αγγαρεία εγώ αυτό το μήνα αλήθεια σας λέω άργησα να ανοίξω το ημερολόγιο να δω πότε έχω ωορρηξία πότε περιμένω περίοδο γενικά ήτανε περίεργος μήνας πολλή πίεση στο σπίτι γιατί κάναμε Αλλαγή στα αλουμίνια κοιμόμουνα με τον άντρα μου μία βδομάδα χωριστά γιατί κοιμόμουνα με την κορούλα μου!

Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα τεστ μόνο άγχος προκαλούν!Εύχομαι ολόψυχα όλες να δείτε θετικές γραμμούλες σύντομα🩷

Εγώ μόλις πήρα την χοριακή μου είναι 407 θα περιμένω μέχρι Τετάρτη να ξανά κάνω άλλη μία και να πάρω το γιατρό μου..

καλους διπλασιασμούς κορίτσι μου :)

Θέλει λίγο ακόμα νομίζω... Θα ξανακάνω πιο αργά, έτσι κ αλλιώς απόψε θα είναι μόνη μου στο σπίτι με το μωρό, αλλά μας καλύπτει η χτεσινή επαφή. Και σκέφτομαι τώρα ότι στην μικρή μου ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που έκανα νωρίς ωορρηξία (12η μέρα) και τώρα είμαι 11η και είναι και 11/11. Ποια είπε για αγγελική ημέρα;; Πολλά 11αρια μαζεύτηκαν 🙏

IMG_20241111_171620.jpg

στις πριν 19 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου! Εγώ παίρνω ούτως ή άλλως σίδηρο! Ασβέστιο μου είπαν όλοι όσοι ρώτησα, γιατροί και μαίες, πως όσο έχω γάλα θα πρέπει να παίρνω... 🤷‍♀️

Δεν ισχύει αυτό! πουθενά στην σύγχρονη βιβλιογραφία δεν αναφέρεται ότι οι γυναίκες που θηλάζουν χρειάζονται ασβέστιο ως συμπλήρωμα απλά κ μόνο επειδή θηλάζουν. Κ εγώ να πω την αλήθεια προτιμώ να πηγαίνω με την βιβλιογραφία κ τις επίσημες πηγές γιατί όσα χρόνια θηλάζω μπορώ να σου αναφέρω αναρίθμητα μαργαριτάρια που έχω ακούσει από επαγγελματίες υγείας. 😬😬😬

Κορίτσια εγώ κάπου εδώ τελειώνω με τα τεστ ωορρηξίας και με τις μέρες...θα κάνω όποτε θελήσω εγώ και ο αντρας μου επαφές ...και αν τύχει και όποτε τύχει αν θέλει ας έρθει...από αυτό τον μήνα αποφασίζω να απολαμβάνω τον έρωτα όπως παλιά 😁🫶🥰

στις πριν 15 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια εγώ κάπου εδώ τελειώνω με τα τεστ ωορρηξίας και με τις μέρες...θα κάνω όποτε θελήσω εγώ και ο αντρας μου επαφές ...και αν τύχει και όποτε τύχει αν θέλει ας έρθει...από αυτό τον μήνα αποφασίζω να απολαμβάνω τον έρωτα όπως παλιά 😁🫶🥰

Να κάνεις ο,τι θα σε κάνει πιο ήρεμη και χαρούμενη!! Αν έχετε τη δυνατότητα για επαφές σε όλο τον κύκλο (καλά δεν εννοώ κάθε μέρα 🤣), ακόμα καλύτερα.. Αν έχεις και συμπτώματα ωορρηξίας, λίγο πολύ θα καταλάβεις πότε είναι, πάνω κάτω, χωρίς άγχος. Εύχομαι να αποδώσει καρπούς 🤞🤞

Καλημέρα κορίτσια,

Τελείωσε κ αυτό το μήνα η περίοδος ελπίζω να είναι η τελευταία φορά κ να αργήσει να ξανά έρθει 😊 Πήραμε μια απόφαση με τον σύζυγο γιατί όσο κ αν προσπαθούμε κ θεωρητικά όλα δουλεύουν ρολόι με μικ΄ρά θέματα κ από τις 2 πλευρές, εγκυμοσύνη δεν έρχεται 😌 Φταίει το άγχος, η τύχη, ο συνδυασμός μας δεν ξέρω τι φταίει.... Μετά από πολύ σκέψη κ άγχος αποφασίσαμε τη νέα χρονιά να κάνουμε εξωσωματική γιατί κ θα είμαστε 34 χρονών (ξέρω δεν είμαστε μεγάλοι αλλά αν σκεφτείτε ότι αρχίσαμε τις προσπάθειες στα 31 έχουμε μεγαλώσει) κ θα κλείσουμε κ 3 χρόνια προσπαθειών ΄μέχρι να ξεκινήσουμε. Κ ψυχολογικά δεν αντέχουμε άλλο. Εύχομαι να μας προλάβει κάποια εγκυμοσύνη κ αν όχι του χρόνου τέτοια εποχή να είμαι έγκυος 🙏 Θα μεταπηδήσω κ στο θεματάκι με τις μελλοντικές εξωσωματικές!!!! Απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί νιώθω πολύ μόνη από τον περ΄ίγυρο μου κ μόνο εσείς θα με καταλάβετε κ ας μην γνωριζόμαστε!!!!

Εύχομαι όοοοολες κάποια στιγμή να αποκτήσουμε το/τα μωράκια που επιθυμούμε 🥰🙏

στις πριν 12 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Να κάνεις ο,τι θα σε κάνει πιο ήρεμη και χαρούμενη!! Αν έχετε τη δυνατότητα για επαφές σε όλο τον κύκλο (καλά δεν εννοώ κάθε μέρα 🤣), ακόμα καλύτερα.. Αν έχεις και συμπτώματα ωορρηξίας, λίγο πολύ θα καταλάβεις πότε είναι, πάνω κάτω, χωρίς άγχος. Εύχομαι να αποδώσει καρπούς 🤞🤞

Σε όλο τον κύκλο αποκλείεται με δύο παιδιά και όλη μέρα στο πόδι! Κοίτα κάνουμε 2 με 3 φορές την εβδομάδα... παραπάνω ούτε για αστείο 🤣🤣 άντε στις γιορτές μόνο αν γίνει παραπάνω 🤣🤣

Μακάρι να αποδώσει!!!εσύ έκανες εχθές τελικά ; Πώς πάνε οι επαφές;

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Τελείωσε κ αυτό το μήνα η περίοδος ελπίζω να είναι η τελευταία φορά κ να αργήσει να ξανά έρθει 😊 Πήραμε μια απόφαση με τον σύζυγο γιατί όσο κ αν προσπαθούμε κ θεωρητικά όλα δουλεύουν ρολόι με μικ΄ρά θέματα κ από τις 2 πλευρές, εγκυμοσύνη δεν έρχεται 😌 Φταίει το άγχος, η τύχη, ο συνδυασμός μας δεν ξέρω τι φταίει.... Μετά από πολύ σκέψη κ άγχος αποφασίσαμε τη νέα χρονιά να κάνουμε εξωσωματική γιατί κ θα είμαστε 34 χρονών (ξέρω δεν είμαστε μεγάλοι αλλά αν σκεφτείτε ότι αρχίσαμε τις προσπάθειες στα 31 έχουμε μεγαλώσει) κ θα κλείσουμε κ 3 χρόνια προσπαθειών ΄μέχρι να ξεκινήσουμε. Κ ψυχολογικά δεν αντέχουμε άλλο. Εύχομαι να μας προλάβει κάποια εγκυμοσύνη κ αν όχι του χρόνου τέτοια εποχή να είμαι έγκυος 🙏 Θα μεταπηδήσω κ στο θεματάκι με τις μελλοντικές εξωσωματικές!!!! Απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί νιώθω πολύ μόνη από τον περ΄ίγυρο μου κ μόνο εσείς θα με καταλάβετε κ ας μην γνωριζόμαστε!!!!

Μακάρι να σας έρθει αυτό τον μήνα και εφόσον οι αποφάσεις βοηθάνε εσάς  ψυχολογικα αυτό μετράει πάνω από όλα...γιατί είδα και από εμένα ότι δεν βοηθάει να γίνεται εμμονή... Σε εμένα τώρα πλέον κατάλαβα ότι οι επαφές είχαν γίνει κάτι σαν εμμονή....ούτε εγώ ούτε ο σύζυγος το ευχαριστιομασταν εν τέλει....το πλήρωμα του χρόνου φέρνει τα πράγματα εκεί που πρέπει ...καλά λένε ο χρόνος είναι γιατρός!

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Κορίτσι μου, αρχικά πιστεύω πως αυτή η απόφαση θα σε βοηθήσει πολύ ψυχολογικά! Όταν ξέρουμε πως θα υπάρχει εξέλιξη, με όποιον τρόπο, σίγουρα μας βοηθάει. Εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα και μόνο η σκέψη να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να έρθει το μωράκι. Εγώ γενικά είμαι της άποψης αυτής, να κάνουμε δλδ ότι περνάει από το χέρι μας με «επιθετική» προσέγγιση. Δεν μπορώ καθόλου να χαλαρώνω και να περιμένω να έρθουν τα πράγματα μόνα. Όπως έλεγαν και χθες τα κορίτσια, σκέψου πως του χρόνου τέτοια εποχή, ή θα κρατάς το μωράκι ή θα το κουβαλάς και θα γίνει!! ❤️❤️

@Sia A αν νομιζεις οτι ηρθε η ωρα για το επόμενο βημα να το κανεις κορίτσι μου! Και γω υπερ ειμαι. Εχετε μιλήσει με ειδικο υπογονιμοτητας? Μήπως να δοκιμαζατε σπερματεγχυση πρωτα?

@marinamanoulitsa 3 φορες τη βδομαδα πιστευω πως ειναι υπερ αρκετες. Εννοείται πως αν νιωθεις οτι δ απολαμβανεις τις επαφες πετα τα τεστ κτλ. Εγω τα χρησιμοποιουσα για να ξέρω που βρισκομαι αλλα ποτε δ πιεσα για επαφη. Σε 2 κυκλους ειχα θετικο κ εγω δουλευα νυχτα. Ε δ θα εσκαγα κιολας να βγει. Κ δ βγηκε εννοειται. Δ χρειάζεται να γινεται εκβιαστηκα η επαφη. Μονο τον πρωτο μηνα π ξεκινησαμε προσπάθειες εκ νεου ειχα θετικο τεστ κ ο αντρας μ ηταν άρρωστος και καναμε με το στανιο, ισα ισα για να γινει κ ξενερωσαμε κ οι 2. Κ λεω ποιο το νοημα? Εγω ειμαι κατα των τεστ εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση. Αλλα τα τεστ ωορηξιας προσωπικα με βοηθουσαν.

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!! Το φόρουμ πολύ αισιόδοξο και αποφασιστικό σήμερα! :) Είναι σαν να είμαστε πριν την Πρωτοχρονιά με τόσες αποφάσεις που ανακοινώνονται! Μπράβο σας και συμφωνώ απόλυτα με όλες. Ούτε εγώ μπορώ να κάθομαι και να περιμενω, πρέπει κι εμείς λίγο να κινητοποιηθούμε και να χαλαρώσουμε (για μένα κάπως πάνε μαζί αυτά). :) Εν τω μεταξύ είμαστε προχθές μόνοι μας με τον άντρα μου και είχα στο μυαλό μου να του πω για σπερμοδιαγραμμα αλλά δεν ήθελα ούτε να ασχοληθώ. Επιτέλους μετά από καιρό βγήκαμε μόνοι μας και περνούσαμε τέλεια και σιγά μην το χαλούσα. Από Ιανουάριο έτσι κ αλλιώς θα πάω για τεστ Παπ (αν και πέρσι πήγα Μάρτιο) και θα μιλήσω και με τον γιατρό μου και βλέπουμε. Άντε να χαλαρώσουμε λίγο τις γιορτές τα προγραμματά μας, να πάμε καμία βόλτα και να βάλουμε καινούριους στόχους για το 2025. :) Αποφασιστική και εγώ σήμερα!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Καλημέρα κορίτσι μου.. κι εγώ μαζί σου!!! Νομίζω πήρατε την καλύτερη απόφαση, καλή και η τύχη αλλά καμιά φορά δεν φτάνει μόνο αυτή για να επέλθουν κάποιες καταστάσεις. Μετά απο τρία χρόνια νομίζω πως το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει. Και εγώ ξεκίνησα τις προσπάθειες στα 33 και με βρήκαν τα 35 και οδεύω στα 36.. η ηλικιά μας νομίζω είναι η κατάλληλη και μη σου πω έχουμε αργήσει κι όλας! Βάλτε το ως στόχο ζωής και στο τέλος θα δείτε πως θα βγήτε νικητές..!!! 

Καλησπέρα κορίτσια μου, @marinamanoulitsa καλά θα κανεις αγάπη, ούτως ή άλλως με αυτές τις επαφες είσαι καλυμμένη!!

@Sia A μην αποκλείεις την  σπερματέγχυση δεν ξέρεις τι θα σου πει ο ειδικός γονιμότητας.. 

Εγω ακόμα περιμένω… Έχω τουμπανιάσει κ έχω κ δυσκοιλιότητα από χθες😢😢😢 Είμαι έτοιμη να εκραγώ

@marinamanoulitsa@Rena92@Diwni@annie!@melitiniღΕυχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις!!! Ναι δεν πάει άλλο έχουμε ΄χάσει τους εαυτούς μας όλο αυτό το διάστημα κ από εκεί που ήμουν ένα τέρμα θετικό κ ευχάριστο άτομο τα τελευταία χρόνια είμαι μέσα στο κλάμα κ την μιζέρια 😔 Κ δεν αντέχω άλλο, κουράστηκα, αν κάποιος μου έλεγε ότι είναι τόσο δύσκολο να κάνεις ένα παιδί δεν ξέρω αν θα έμπαινα στη διαδικασία. Τώρα που το έζησα έστω κ για λίγο το θέλω όσο τίποτα στον κόσμο!!! Κ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τα καταφέρουμε.  Είπαμε πάμε να κάνουμε κ το τελευταίο βήμα κ αν δεν πετύχει μετά να το πάρουμε απόφαση κ ότι θα μείνουμε οι 2 μας κ η αγάπη μας 😊

@Diwni@annie! Ναι έχουμε μιλήσει ήδη μας ε΄ίπε για σπερματέγχυση αλλά θα πάμε κατευθείαν σε εξωσωματική γιατί έχει πολύ χαμηλά ποσοστά επιτυχίας κ τα θεωρούμε τσάμπα λεφτά (Έχω κάνει κ 3 προκλήσεις ωορρηξίας πριν από αυτό οπότε δεν πιστεύω ότι θα πετύχει). Που μεταξύ μας δεν πιστεύω ότι θα πετύχει κ κάτι γενικά αλλά είπαμε να το πάμε μέχρι το τέρμα

Προς το παρόν μας απάντησε η επιτροπή για 20 Ιανουαρίου σιγά σιγά θα αρχίσουμε☺️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...