Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

Έπρεπε να το κάνει σήμερα το τεστ θα ήταν πιο ενδεικτικό μετα το ροζ΄ που είδες ;)  Εμείς είναι ο δεύτερος μήνας προσπαθειών. Είχα ξαναμείνει πριν 3 χρόνια, έχω ένα κοριτσάκι 2 και κάτι. Απλά με αγχώνει η ηλικία κάπως, είμαι σχεδον 39 και ο άντρας μου 41. Ο γιατρός μου είπε μετά τα 36 πέφτουν οι πιθανότητες! Θα δείξει :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 5 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@annie!Σοβαρα μιλάς? Τοσο συνηθες ειναι το αιμα στο πρώτο τριμηνο δε το γνωριζα . Έμεινες ξαπλωμενη αυτο το διάστημα? Ειχες αποκόλληση ή απλα ειχες αιμα; Μπορει να ρωτάω και βλακείες τώρα αλλα δε τα ξερω και καλα

Αποκολλησουλες ναι. Όχι δε με ξάπλωσε ο γιατρός μου. Συνέχισα κανονικά την καθημερινότητα μου χωρίς ακρότητες. 

στις On 7/11/2024 at 10:31 ΜΜ, ο/η Sandyb είπε:

Α πολύ χρήσιμη πληροφορία αυτή.. πρώτη φορά ακούω αυτή τη μέθοδο.. ή είναι πολύ καινούρια ή δεν την έχει το κέντρο μας.. σε μας έκαναν imsi για καλύτερο αποτέλεσμα λόγω του προβλήματος στο σπέρμα και τότε οντως πήγε καλά αλλά θα τους ρωτήσω αν είναι τώρα.. σε ποιο κέντρο είσαι? Αθήνα ή Θεσσαλονίκη?

Ειμαι Αθήνα! Ξερω πως το κανουν σιγουρα στο Ι@σω στο Εμβρυογ..σις και στο Γενεσ..ις.. αλλα ναι μ ειπαν κ εμενα πως ειναι κατι σχετικα καινουριο! Εκανα οωληψια τον Μάιο αλλα δεν με ενημερωσαν σχετικα αλλα μ ειπαν μονο πως δεν χρειαστηκε.. Απλα μιλωντας κ με αλλο γιατρο απογοητευτηκα π δε μας ειπαν να το κανουμε αφου εχω παλινδρομες κ δεν εχουμε βρει την αιτια!

Ευτυχως η ιατρική εξελίσσεται και πιστεύω συντομα θα εχουμε ολες μας τα μωρακια μας αγκαλια ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο!! Ωστοσο

στις πριν 34 λεπτά, ο/η terry1986 είπε:

Ειμαι Αθήνα! Ξερω πως το κανουν σιγουρα στο Ι@σω στο Εμβρυογ..σις και στο Γενεσ..ις.. αλλα ναι μ ειπαν κ εμενα πως ειναι κατι σχετικα καινουριο! Εκανα οωληψια τον Μάιο αλλα δεν με ενημερωσαν σχετικα αλλα μ ειπαν μονο πως δεν χρειαστηκε.. Απλα μιλωντας κ με αλλο γιατρο απογοητευτηκα π δε μας ειπαν να το κανουμε αφου εχω παλινδρομες κ δεν εχουμε βρει την αιτια!

Ευτυχως η ιατρική εξελίσσεται και πιστεύω συντομα θα εχουμε ολες μας τα μωρακια μας αγκαλια ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο!! Ωστοσο

Μπράβο όντως εξελίσσονται και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για όλες μας. εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και εξωσωματική έκανα πριν 3.5 χρόνια οπότε δεν ξέρω τι κάνουν τώρα και αν έχει αλλάξει κάτι και στο κέντρο μου.. θα τους ρωτησω τώρα που το έμαθα όμως.. ούτε κ μας πάντως μας είχαν ενημερώσει τι μέθοδο θα ακολουθήσουν, δεν επιλέξαμε εμείς δηλαδή απλά μας το ανακοίνωσαν, ποιος ξέρει με τι κριτήρια επιλεγουν.. σε τι φάση είστε τώρα? Πήγατε καλά?

στις πριν 4 ώρες, ο/η kalokairini είπε:

Έπρεπε να το κάνει σήμερα το τεστ θα ήταν πιο ενδεικτικό μετα το ροζ΄ που είδες ;)  Εμείς είναι ο δεύτερος μήνας προσπαθειών. Είχα ξαναμείνει πριν 3 χρόνια, έχω ένα κοριτσάκι 2 και κάτι. Απλά με αγχώνει η ηλικία κάπως, είμαι σχεδον 39 και ο άντρας μου 41. Ο γιατρός μου είπε μετά τα 36 πέφτουν οι πιθανότητες! Θα δείξει :)

Δεν πειρααααζει!! Έχω παραγγειλει τεστ και θα μου έρθουν αύριο οποτε ίσως κάνω Κυριακή πρωί..καλύτερα να έχουν περάσει λίγες μέρες..

Πέφτουν η αλήθεια είναι αλλα μιλάμε απλά για αριθμούς..μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω ή να χρειαστεί να κάνετε κάποιες απλές εξετάσεις μηπως χρειαστεί κάποιο μπουσταρισμα ο οργανισμος, αλλα θα έρθει!! Εύχομαι σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα :)

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Μπράβο όντως εξελίσσονται και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για όλες μας. εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και εξωσωματική έκανα πριν 3.5 χρόνια οπότε δεν ξέρω τι κάνουν τώρα και αν έχει αλλάξει κάτι και στο κέντρο μου.. θα τους ρωτησω τώρα που το έμαθα όμως.. ούτε κ μας πάντως μας είχαν ενημερώσει τι μέθοδο θα ακολουθήσουν, δεν επιλέξαμε εμείς δηλαδή απλά μας το ανακοίνωσαν, ποιος ξέρει με τι κριτήρια επιλεγουν.. σε τι φάση είστε τώρα? Πήγατε καλά?

Εχω κανει 4 προσπαθειες (2 παλινδρομες, 1 μηδενικη χοριακη και μια βιοχημικη) επειτα απο 2 ωοληψιες (5 βλαστοκυστες η πρωτη και 6 η δευτερη)! Εχω αλλα 4 στην καταψυξη οποτε αγχωνομαι γτ στην ουσια ειναι 2 προσπαθειες κ μοκις εκλεισα τα 38.. επισης με αγχωσε το σεναριο πως ισως θα ηταν καλυτερα να εχουμε κανει αυτη τη μέθοδο & πως ισως δεν ασχολήθηκαν οσο θα επρεπε με το ιστορικο μου.. αυτο νιωθω πλεον 6 μηνες μετα .. η τελευταία ωοληψια και μεταφορα ηταν το Μάιο σε νεο κεντρο με νεο γιατρο π οδηγησε στη βιοχημικη.. για να καταλαβεις πριν 1 μηνα περασα μια φαση π σκεφτομουν αν θα προχωρησω με τα 4 που εχω ή αν θα παρω την αποφαση να προχωρησω σε νεα ωοληψια.. 

Η μέθοδος νομιζω δεν υπηρχε πριν 3,5 χρόνια! 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Υπάρχει εδώ στο φόρουμ κοπέλα που είχε Βιοχημική και παλινδρομη, βγήκε ο κατακερματισμός κακός αλλά έμεινε έγκυος πριν κάνουν το οτιδήποτε. Μάντεψε. . απέκτησε ένα υγιέστατο μωράκι..  Έτσι για να δώσουμε λίγη ελπίδα μέσα στο άγχος μας ♥️

Εννοειται ειναι ζαρια καλε!! Ο υψηλος κατακερματισμος ειναι θεμα αλλα εννοείται πως δεν πετυχαίνεις παντα εγκυμοσυνη με το σπερμα που εχει κατακερματισμο αλλα ακομα κ να πετυχεις με αυτο μπορει να πανε ολα καλα..οπως μας ειχε πει εμας ο ουρολογος π εχουμε 26% κατακερματισμό ειναι πως στα 100 τα 26 εχουν θεμα στο dna τους που ωστοσο κατά τη διαδικασια της γονιμοποίησης και των διαιρεσεων το ωαριο εχει την ικανοτητα να το "διορθωνει"! Δηλαδη ακομα κ αν πιασεις με το σπερμα π εχει θεμα μπορει κ παλι να γεννηθει υγιες παιδι!! 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η terry1986 είπε:

Εχω κανει 4 προσπαθειες (2 παλινδρομες, 1 μηδενικη χοριακη και μια βιοχημικη) επειτα απο 2 ωοληψιες! Εχω αλλα 4 στην καταψυξη οποτε αγχωνομαι..με αγχωσε το σεναριο πως ισως θα ηταν καλυτερα να εχουμε κανει αυτη τη μέθοδο & πως ισως δεν ασχολήθηκαν οσο θα επρεπε με το ιστορικο μου.. η τελευταία ωοληψια και μεταφορα ηταν το Μάιο σε νεο κεντρο με νεο γιατρο π οδηγησε στη βιοχημικη.. για να καταλαβεις πριν 1 μηνα περασα μια φαση π σκεφτομουν αν θα προχωρησω με τα 4 που εχω ή αν θα παρω την αποφαση να προχωρησω σε νεα ωοληψια.. 

Η μέθοδος νομιζω δεν υπηρχε πριν 3,5 χρόνια! 

Ω ρε συ έχετε περάσει πολλά.. δύσκολη απόφαση γιατί έχετε και 4 εμβρυακια έτοιμα και είναι κρίμα να τα κάνεις όλα από την αρχή πάλι.. προεμφυτετικο σας έχουν προτείνει? Εγώ η τρελή με μια παλινδρομη τοτε τους το είχα ζητήσει, φυσικά δεν με άφησαν.. ευτυχώς δηλαδή γιατί αμέσως μετά με την επόμενη ετ έκανα το παιδάκι μου.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...