Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

Έπρεπε να το κάνει σήμερα το τεστ θα ήταν πιο ενδεικτικό μετα το ροζ΄ που είδες ;)  Εμείς είναι ο δεύτερος μήνας προσπαθειών. Είχα ξαναμείνει πριν 3 χρόνια, έχω ένα κοριτσάκι 2 και κάτι. Απλά με αγχώνει η ηλικία κάπως, είμαι σχεδον 39 και ο άντρας μου 41. Ο γιατρός μου είπε μετά τα 36 πέφτουν οι πιθανότητες! Θα δείξει :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 5 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@annie!Σοβαρα μιλάς? Τοσο συνηθες ειναι το αιμα στο πρώτο τριμηνο δε το γνωριζα . Έμεινες ξαπλωμενη αυτο το διάστημα? Ειχες αποκόλληση ή απλα ειχες αιμα; Μπορει να ρωτάω και βλακείες τώρα αλλα δε τα ξερω και καλα

Αποκολλησουλες ναι. Όχι δε με ξάπλωσε ο γιατρός μου. Συνέχισα κανονικά την καθημερινότητα μου χωρίς ακρότητες. 

στις On 7/11/2024 at 10:31 ΜΜ, ο/η Sandyb είπε:

Α πολύ χρήσιμη πληροφορία αυτή.. πρώτη φορά ακούω αυτή τη μέθοδο.. ή είναι πολύ καινούρια ή δεν την έχει το κέντρο μας.. σε μας έκαναν imsi για καλύτερο αποτέλεσμα λόγω του προβλήματος στο σπέρμα και τότε οντως πήγε καλά αλλά θα τους ρωτήσω αν είναι τώρα.. σε ποιο κέντρο είσαι? Αθήνα ή Θεσσαλονίκη?

Ειμαι Αθήνα! Ξερω πως το κανουν σιγουρα στο Ι@σω στο Εμβρυογ..σις και στο Γενεσ..ις.. αλλα ναι μ ειπαν κ εμενα πως ειναι κατι σχετικα καινουριο! Εκανα οωληψια τον Μάιο αλλα δεν με ενημερωσαν σχετικα αλλα μ ειπαν μονο πως δεν χρειαστηκε.. Απλα μιλωντας κ με αλλο γιατρο απογοητευτηκα π δε μας ειπαν να το κανουμε αφου εχω παλινδρομες κ δεν εχουμε βρει την αιτια!

Ευτυχως η ιατρική εξελίσσεται και πιστεύω συντομα θα εχουμε ολες μας τα μωρακια μας αγκαλια ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο!! Ωστοσο

στις πριν 34 λεπτά, ο/η terry1986 είπε:

Ειμαι Αθήνα! Ξερω πως το κανουν σιγουρα στο Ι@σω στο Εμβρυογ..σις και στο Γενεσ..ις.. αλλα ναι μ ειπαν κ εμενα πως ειναι κατι σχετικα καινουριο! Εκανα οωληψια τον Μάιο αλλα δεν με ενημερωσαν σχετικα αλλα μ ειπαν μονο πως δεν χρειαστηκε.. Απλα μιλωντας κ με αλλο γιατρο απογοητευτηκα π δε μας ειπαν να το κανουμε αφου εχω παλινδρομες κ δεν εχουμε βρει την αιτια!

Ευτυχως η ιατρική εξελίσσεται και πιστεύω συντομα θα εχουμε ολες μας τα μωρακια μας αγκαλια ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο!! Ωστοσο

Μπράβο όντως εξελίσσονται και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για όλες μας. εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και εξωσωματική έκανα πριν 3.5 χρόνια οπότε δεν ξέρω τι κάνουν τώρα και αν έχει αλλάξει κάτι και στο κέντρο μου.. θα τους ρωτησω τώρα που το έμαθα όμως.. ούτε κ μας πάντως μας είχαν ενημερώσει τι μέθοδο θα ακολουθήσουν, δεν επιλέξαμε εμείς δηλαδή απλά μας το ανακοίνωσαν, ποιος ξέρει με τι κριτήρια επιλεγουν.. σε τι φάση είστε τώρα? Πήγατε καλά?

στις πριν 4 ώρες, ο/η kalokairini είπε:

Έπρεπε να το κάνει σήμερα το τεστ θα ήταν πιο ενδεικτικό μετα το ροζ΄ που είδες ;)  Εμείς είναι ο δεύτερος μήνας προσπαθειών. Είχα ξαναμείνει πριν 3 χρόνια, έχω ένα κοριτσάκι 2 και κάτι. Απλά με αγχώνει η ηλικία κάπως, είμαι σχεδον 39 και ο άντρας μου 41. Ο γιατρός μου είπε μετά τα 36 πέφτουν οι πιθανότητες! Θα δείξει :)

Δεν πειρααααζει!! Έχω παραγγειλει τεστ και θα μου έρθουν αύριο οποτε ίσως κάνω Κυριακή πρωί..καλύτερα να έχουν περάσει λίγες μέρες..

Πέφτουν η αλήθεια είναι αλλα μιλάμε απλά για αριθμούς..μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω ή να χρειαστεί να κάνετε κάποιες απλές εξετάσεις μηπως χρειαστεί κάποιο μπουσταρισμα ο οργανισμος, αλλα θα έρθει!! Εύχομαι σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα :)

στις πριν 8 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Δεν πειρααααζει!! Έχω παραγγειλει τεστ και θα μου έρθουν αύριο οποτε ίσως κάνω Κυριακή πρωί..καλύτερα να έχουν περάσει λίγες μέρες..

Πέφτουν η αλήθεια είναι αλλα μιλάμε απλά για αριθμούς..μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω ή να χρειαστεί να κάνετε κάποιες απλές εξετάσεις μηπως χρειαστεί κάποιο μπουσταρισμα ο οργανισμος, αλλα θα έρθει!! Εύχομαι σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα :)

❤️

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Μπράβο όντως εξελίσσονται και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για όλες μας. εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και εξωσωματική έκανα πριν 3.5 χρόνια οπότε δεν ξέρω τι κάνουν τώρα και αν έχει αλλάξει κάτι και στο κέντρο μου.. θα τους ρωτησω τώρα που το έμαθα όμως.. ούτε κ μας πάντως μας είχαν ενημερώσει τι μέθοδο θα ακολουθήσουν, δεν επιλέξαμε εμείς δηλαδή απλά μας το ανακοίνωσαν, ποιος ξέρει με τι κριτήρια επιλεγουν.. σε τι φάση είστε τώρα? Πήγατε καλά?

Εχω κανει 4 προσπαθειες (2 παλινδρομες, 1 μηδενικη χοριακη και μια βιοχημικη) επειτα απο 2 ωοληψιες (5 βλαστοκυστες η πρωτη και 6 η δευτερη)! Εχω αλλα 4 στην καταψυξη οποτε αγχωνομαι γτ στην ουσια ειναι 2 προσπαθειες κ μοκις εκλεισα τα 38.. επισης με αγχωσε το σεναριο πως ισως θα ηταν καλυτερα να εχουμε κανει αυτη τη μέθοδο & πως ισως δεν ασχολήθηκαν οσο θα επρεπε με το ιστορικο μου.. αυτο νιωθω πλεον 6 μηνες μετα .. η τελευταία ωοληψια και μεταφορα ηταν το Μάιο σε νεο κεντρο με νεο γιατρο π οδηγησε στη βιοχημικη.. για να καταλαβεις πριν 1 μηνα περασα μια φαση π σκεφτομουν αν θα προχωρησω με τα 4 που εχω ή αν θα παρω την αποφαση να προχωρησω σε νεα ωοληψια.. 

Η μέθοδος νομιζω δεν υπηρχε πριν 3,5 χρόνια! 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Υπάρχει εδώ στο φόρουμ κοπέλα που είχε Βιοχημική και παλινδρομη, βγήκε ο κατακερματισμός κακός αλλά έμεινε έγκυος πριν κάνουν το οτιδήποτε. Μάντεψε. . απέκτησε ένα υγιέστατο μωράκι..  Έτσι για να δώσουμε λίγη ελπίδα μέσα στο άγχος μας ♥️

Εννοειται ειναι ζαρια καλε!! Ο υψηλος κατακερματισμος ειναι θεμα αλλα εννοείται πως δεν πετυχαίνεις παντα εγκυμοσυνη με το σπερμα που εχει κατακερματισμο αλλα ακομα κ να πετυχεις με αυτο μπορει να πανε ολα καλα..οπως μας ειχε πει εμας ο ουρολογος π εχουμε 26% κατακερματισμό ειναι πως στα 100 τα 26 εχουν θεμα στο dna τους που ωστοσο κατά τη διαδικασια της γονιμοποίησης και των διαιρεσεων το ωαριο εχει την ικανοτητα να το "διορθωνει"! Δηλαδη ακομα κ αν πιασεις με το σπερμα π εχει θεμα μπορει κ παλι να γεννηθει υγιες παιδι!! 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η terry1986 είπε:

Εχω κανει 4 προσπαθειες (2 παλινδρομες, 1 μηδενικη χοριακη και μια βιοχημικη) επειτα απο 2 ωοληψιες! Εχω αλλα 4 στην καταψυξη οποτε αγχωνομαι..με αγχωσε το σεναριο πως ισως θα ηταν καλυτερα να εχουμε κανει αυτη τη μέθοδο & πως ισως δεν ασχολήθηκαν οσο θα επρεπε με το ιστορικο μου.. η τελευταία ωοληψια και μεταφορα ηταν το Μάιο σε νεο κεντρο με νεο γιατρο π οδηγησε στη βιοχημικη.. για να καταλαβεις πριν 1 μηνα περασα μια φαση π σκεφτομουν αν θα προχωρησω με τα 4 που εχω ή αν θα παρω την αποφαση να προχωρησω σε νεα ωοληψια.. 

Η μέθοδος νομιζω δεν υπηρχε πριν 3,5 χρόνια! 

Ω ρε συ έχετε περάσει πολλά.. δύσκολη απόφαση γιατί έχετε και 4 εμβρυακια έτοιμα και είναι κρίμα να τα κάνεις όλα από την αρχή πάλι.. προεμφυτετικο σας έχουν προτείνει? Εγώ η τρελή με μια παλινδρομη τοτε τους το είχα ζητήσει, φυσικά δεν με άφησαν.. ευτυχώς δηλαδή γιατί αμέσως μετά με την επόμενη ετ έκανα το παιδάκι μου.. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα φίλη!! Είχες τίποτα ξανά; Τι εννοείς θα περιμένεις μέχρι Κυριακή πρωί;;;; Δε μπορείς να κανεις σήμερα δηλαδή ένα τεστακι να με σκάσεις θέλεις;;; Γιατί στο δικό μου το μυαλό είσαι έγκυος!!!! Εγώ 13η ΜΤΩ στήθος ακόμα ανύπαρκτο κ πονάκια πιο πολύ σαν τράβηγμα κεντρικά. Θεωρητικά αύριο περιμένω. Τελευταίο τεστ την Τετάρτη το πρωί αρνητικό.

@evaa__ Πως είσαι κοριτσάκι μου σήμερα ;

Κορίτσια μου καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Σήμερα 9 μτω και είχα ροζ στο σκούπισμα και ελαφρά πονάκια σαν να μου έρχεται περίοδος. Δεν ξέρω τι να υποθέσω, μικρή ωχρινικη;; Μια απογοήτευση την ένιωσα πάλι 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Σήμερα 9 μτω και είχα ροζ στο σκούπισμα και ελαφρά πονάκια σαν να μου έρχεται περίοδος. Δεν ξέρω τι να υποθέσω, μικρή ωχρινικη;; Μια απογοήτευση την ένιωσα πάλι 

Καλημέρα! Αποκλείεις να είναι εμφύτευσης;; 

Καλημέρα κορίτσια και καλό μας σαβ/κο.

Από τη μέρα που μου ήρθε περίοδος δεν είμαι στα καλά μου, κλαίω ανά διαστήματα μου βγαίνει ένας θυμός μια απογοήτευση. Νιώθω κουρασμένη. Είμαι κουρασμένη. Όσο και να ζω στο τώρα και να είμαι ευγνώμων για όσα έχω τώρα για τον σύντροφο μου κλπ δεν μπορώ να κρύβω όλο το υπόλοιπο που νιώθω. Ξέρω θα περάσει είναι κι οι ορμόνες ακόμα της περιόδου. Αναρωτιέμαι αν κάνουμε καλά που θα κάνουμε dna σπέρματος τώρα εφόσον ήδη ξεκινήσαμε πάλι εδώ κ 3 μήνες ελεύθερες επαφές. Γιατί και απ' ότι είπε η γιατρός και απ' ό,τι διαβάζω εδώ, ακόμα και καλά να είναι όλα πάλι κάτι μπορεί να τύχει, ακόμα και κάτι να βρεθεί στο σπέρμα πάλι είναι θέμα πιθανοτήτων να πάνε τελικά όλα καλά. 

Ποια είναι η άποψη σας; Νιώθω ότι ξεκινάω από την αρχή, νιώθω χαμένη. Και για αρχή πάμε ένα μήνα πίσω, δεν θα κάνω ελεύθερα μέχρι να βγουν οι εξετάσεις, αλλιώς τι νόημα έχει να τις κάνουμε, δεν στέκει. Οκ δεν είναι πολύ ένας μήνας αλλά θα βγουν όλα καλά μετά; 

Νιώθω ότι δεν έχει νόημα η καθημερινότητα μου, εκεί που το είχα βρει ξαφνικά μπουμ! Ήρθε και με χτύπησε η θλίψη πάλι. 

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Αποκλείεις να είναι εμφύτευσης;; 

Δεν αποκλείω τίποτα αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό 

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Από τη μέρα που μου ήρθε περίοδος δεν είμαι στα καλά μου, κλαίω ανά διαστήματα μου βγαίνει ένας θυμός μια απογοήτευση. Νιώθω κουρασμένη. Είμαι κουρασμένη. Όσο και να ζω στο τώρα και να είμαι ευγνώμων για όσα έχω τώρα για τον σύντροφο μου κλπ δεν μπορώ να κρύβω όλο το υπόλοιπο που νιώθω. Ξέρω θα περάσει είναι κι οι ορμόνες ακόμα της περιόδου. Αναρωτιέμαι αν κάνουμε καλά που θα κάνουμε dna σπέρματος τώρα εφόσον ήδη ξεκινήσαμε πάλι εδώ κ 3 μήνες ελεύθερες επαφές. Γιατί και απ' ότι είπε η γιατρός και απ' ό,τι διαβάζω εδώ, ακόμα και καλά να είναι όλα πάλι κάτι μπορεί να τύχει, ακόμα και κάτι να βρεθεί στο σπέρμα πάλι είναι θέμα πιθανοτήτων να πάνε τελικά όλα καλά. 

Ποια είναι η άποψη σας; Νιώθω ότι ξεκινάω από την αρχή, νιώθω χαμένη. Και για αρχή πάμε ένα μήνα πίσω, δεν θα κάνω ελεύθερα μέχρι να βγουν οι εξετάσεις, αλλιώς τι νόημα έχει να τις κάνουμε, δεν στέκει. Οκ δεν είναι πολύ ένας μήνας αλλά θα βγουν όλα καλά μετά; 

Νιώθω ότι δεν έχει νόημα η καθημερινότητα μου, εκεί που το είχα βρει ξαφνικά μπουμ! Ήρθε και με χτύπησε η θλίψη πάλι. 

Για ποιο λόγο να μην κάνετε ελεύθερες επαφές άσχετα με τις εξετάσεις

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Δεν αποκλείω τίποτα αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό 

Πότε περιμένεις κανονικά περίοδο;;

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Για ποιο λόγο να μην κάνετε ελεύθερες επαφές άσχετα με τις εξετάσεις

επαφές θα έχουμε όπως ξαναείπα σε ένα άλλο post, αλλά όχι στοχευμένα για σύλληψη. Λίγο που το συζητήσαμε χθες μαζί μου είπε και εκείνος πως αφού κάνουμε την εξέταση να δούμε αν όλα είναι καλά, αν ήταν δεν θα την κάναμε. Αν είναι όλα καλά συνεχίζουμε κανονικά. Βέβαια ελπίζω σε αργοπορημένη ωορρηξία τον Νοέμβρη, να βγουν τα αποτελέσματα να είναι όλα οκ και να προλάβουμε επαφή 😆

στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα φίλη!! Είχες τίποτα ξανά; Τι εννοείς θα περιμένεις μέχρι Κυριακή πρωί;;;; Δε μπορείς να κανεις σήμερα δηλαδή ένα τεστακι να με σκάσεις θέλεις;;; Γιατί στο δικό μου το μυαλό είσαι έγκυος!!!! Εγώ 13η ΜΤΩ στήθος ακόμα ανύπαρκτο κ πονάκια πιο πολύ σαν τράβηγμα κεντρικά. Θεωρητικά αύριο περιμένω. Τελευταίο τεστ την Τετάρτη το πρωί αρνητικό.

@evaa__ Πως είσαι κοριτσάκι μου σήμερα ;

Καλημερααα παρτενέρ στην τρέλα!! Φοβάμαι να κάνω τεστ 😂 δεν έχουν έρθει ακόμη..φαντάζομαι απόγευμα θα τα έχω..από την Πέμπτη που είδα το ροζ δεν είχα ξανά κάτι..χθες είχα πάλι κάτι τραβήγματα κι γενικά ανακατευομαι όλες αυτές τις μέρες..από την μια μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας με 3 επαφές και κοβιντ να είμαι έγκυος από την άλλη σκέφτομαι λες να το πετύχαμε τώρα που ήμασταν χαλαροί; 
Θα κανεις πάλι αυριο πρωί τεστ;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Βρε κορίτσι μου σε λίγες μέρες ξαναδιάβασε το μήνυμα σου να δεις πόσο διαφορετικά γράφεις όταν μιλάνε σε ένα βαθμό οι ορμόνες. Δεν εννοώ ότι λες πράγματα που δεν ισχύουν αλλά όταν χτυπάνε οι ορμόνες βλέπουμε μόνο τα αρνητικά και χάνουμε κάθε διάθεση αισιοδοξίας. Επίσης θέλω να πω ότι τα πάντα είναι θέμα τύχης ή ατυχίας. Και έγκυος να είσαι, και να γεννήσεις κλπ κλπ έχεις ποτέ κάποια εγγύηση ότι όλα θα είναι τέλεια και εύκολα στη ζωή σου? Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι απτό να έχεις τις αμφιβολίες σου και αν κάτι δεν πάει όπως το θέλεις να κατηγορείς τον εαυτό σου, καλύτερα ένα μήνα να μην έχεις ελεύθερες επαφές. Αντιλαμβάνομαι τη λαχτάρα αλλά νιώθω ότι κάπου μας τυφλώνει. Και το ίδιο σκέφτομαι και όταν υπάρχουν καθ έξιν αποβολές. Ε κάτι φταίει βρε κορίτσια και εκεί το αν θα περιμένεις εξετάσεις εξαρτάται από τα ψυχικά σου αποθέματα. Ίσως αν κάναμε ένα διάλειμμα και ένα μήνα να μη βιώναμε το άγχος των δύο εβδομάδων να μπαίναμε στον επόμενο μήνα πιο ξεκούραστες και πιο ήρεμες και πιο έτοιμες. Τι να πω δεν ξέρω? Όσο αντέχει η καθεμία μαλλον. Εγώ πάντως έκανα χθες χοριακή, αρνητική, ξενέρωσα αλλά ηρέμησα και φυσικά το πρωί σήμερα περίοδος. Μήπως πιεζομαστε πάρα πολύ και έχουμε βάλει ένα στόχο και δε βλέπουμε καθαρά και ψύχραιμα?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα!!!9dpo αποκλείεται να είναι αίμα περιόδου!!!τόσα χρόνια ποτέ δεν μου έχει γίνει!!!πάντα έρχεται 14 dpo και βαριά σε κάποιες κοπέλες 12dpo!!!!αρααααα μου μυρίζει εμφύτευσης 💝💝💝😘😘😘😘

στις πριν 4 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλημερααα παρτενέρ στην τρέλα!! Φοβάμαι να κάνω τεστ 😂 δεν έχουν έρθει ακόμη..φαντάζομαι απόγευμα θα τα έχω..από την Πέμπτη που είδα το ροζ δεν είχα ξανά κάτι..χθες είχα πάλι κάτι τραβήγματα κι γενικά ανακατευομαι όλες αυτές τις μέρες..από την μια μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας με 3 επαφές και κοβιντ να είμαι έγκυος από την άλλη σκέφτομαι λες να το πετύχαμε τώρα που ήμασταν χαλαροί; 
Θα κανεις πάλι αυριο πρωί τεστ;

Όχι δεν έχω!! Αν δε μου έρθει μέχρι Δευτέρα πρωί θα παω να πάρω. Θα έχω καθυστέρηση. Σποράκι μυρίζομαι φίλη στην κοιλιτσα σουυυυυ!!!😍😍😍

στις πριν 5 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Βρε κορίτσι μου σε λίγες μέρες ξαναδιάβασε το μήνυμα σου να δεις πόσο διαφορετικά γράφεις όταν μιλάνε σε ένα βαθμό οι ορμόνες. Δεν εννοώ ότι λες πράγματα που δεν ισχύουν αλλά όταν χτυπάνε οι ορμόνες βλέπουμε μόνο τα αρνητικά και χάνουμε κάθε διάθεση αισιοδοξίας. Επίσης θέλω να πω ότι τα πάντα είναι θέμα τύχης ή ατυχίας. Και έγκυος να είσαι, και να γεννήσεις κλπ κλπ έχεις ποτέ κάποια εγγύηση ότι όλα θα είναι τέλεια και εύκολα στη ζωή σου? Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι απτό να έχεις τις αμφιβολίες σου και αν κάτι δεν πάει όπως το θέλεις να κατηγορείς τον εαυτό σου, καλύτερα ένα μήνα να μην έχεις ελεύθερες επαφές. Αντιλαμβάνομαι τη λαχτάρα αλλά νιώθω ότι κάπου μας τυφλώνει. Και το ίδιο σκέφτομαι και όταν υπάρχουν και έξιν αποβολές. Ε κάτι φταίει βρε κορίτσια και εκεί το αν θα περιμένεις εξετάσεις εξαρτάται από τα ψυχικά σου αποθέματα. Ίσως αν κάναμε ένα διάλειμμα και ένα μήνα να μη βιώναμε το άγχος των δύο εβδομάδων να μπαίναμε στον επόμενο μήνα πιο ξεκούραστες και πιο ήρεμες και πιο έτοιμες. Τι να πω δεν ξέρω? Όσο αντέχει η καθεμία μαλλον. Εγώ πάντως έκανα χθες χοριακή, αρνητική, ξενέρωσα αλλά ηρέμησα και φυσικά το πρωί σήμερα περίοδος. Μήπως πιεζομαστε πάρα πολύ και έχουμε βάλει ένα στόχο και δε βλέπουμε καθαρά και ψύχραιμα?

Καλημέρα κορίτσι μου, και να σου πω συμφωνώ με όσα λες. Και σ'ευχαριστώ για την υπενθύμιση. Μερικές φορές μας πιάνει παράνοια, δεν σκεφτόμαστε λογικά, από τη λαχτάρα και τον πόνο. Έτσι είναι. Για αυτό και είμαι της άποψης πλέον όχι τεστ αν δεν υπάρχει καθυστέρηση γιατί αλήθεια μας πιάνει τρέλα. Ίσως ένα διάλειμμα να χρειάζεται πού και πού..δυστυχώς δεν είναι μόνο στο χέρι μας. Είναι κάτι πολύ ανώτερο και εγώ το ξεχνάω αυτό συχνά

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πότε περιμένεις κανονικά περίοδο;;

επαφές θα έχουμε όπως ξαναείπα σε ένα άλλο post, αλλά όχι στοχευμένα για σύλληψη. Λίγο που το συζητήσαμε χθες μαζί μου είπε και εκείνος πως αφού κάνουμε την εξέταση να δούμε αν όλα είναι καλά, αν ήταν δεν θα την κάναμε. Αν είναι όλα καλά συνεχίζουμε κανονικά. Βέβαια ελπίζω σε αργοπορημένη ωορρηξία τον Νοέμβρη, να βγουν τα αποτελέσματα να είναι όλα οκ και να προλάβουμε επαφή 😆

στις πριν 20 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα!!!9dpo αποκλείεται να είναι αίμα περιόδου!!!τόσα χρόνια ποτέ δεν μου έχει γίνει!!!πάντα έρχεται 14 dpo και βαριά σε κάποιες κοπέλες 12dpo!!!!αρααααα μου μυρίζει εμφύτευσης 💝💝💝😘😘😘😘

14/11 περιμένω περίοδο, το αίμα πάντως σταμάτησε, έχω μόνο τις ενοχλήσεις. Αν δεν μου έρθει μέχρι αύριο θα κάνω ένα πρώιμης μήπως και φανεί τίποτα. Μου δίνεις ελπίδες @marinamanoulitsa ,προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη. 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Όχι δεν έχω!! Αν δε μου έρθει μέχρι Δευτέρα πρωί θα παω να πάρω. Θα έχω καθυστέρηση. Σποράκι μυρίζομαι φίλη στην κοιλιτσα σουυυυυ!!!😍😍😍

Θα περιμένω τα νέα σου ❤️

μακαρι κορίτσι μου να είμαι..προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη! Έχει και γενέθλια ο άντρας μου αυτόν τον μηνα! Μήπως του κάνω ένα ακόμη δώρο…

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

14/11 περιμένω περίοδο, το αίμα πάντως σταμάτησε, έχω μόνο τις ενοχλήσεις. Αν δεν μου έρθει μέχρι αύριο θα κάνω ένα πρώιμης μήπως και φανεί τίποτα. Μου δίνεις ελπίδες @marinamanoulitsa ,προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη. 

Ναι να κάνεις ένα αύριο!!!!καλά αποτελέσματα!!!

Κορίτσια προσπαθώ να παραμείνω ψύχραιμη. Είμαι θεωρητικά 4η μέρα περιόδου (τώρα έχω καφέ κυρίως αλλά είχα κανονικά αίμα τις προηγούμενες μέρες) και για κάποιο λόγο είπα να κάνω τεστ ωορρηξίας να δω αν δείξει τίποτα γιατί δεν ξέρω γιατι, έτσι ένιωθα! Και απευθείας βγήκε αυτό. Τι είναι τώρα αυτό;; Και με πονάει φουλ η μέση αλλά το στήθος μου δεν πονάει όσο πονούσε 

IMG_20241109_130030.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εμένα στο μήνα πάνω πηρε 550γρ και εγώ περίμενα πάρα πάνω 😂 θύμισε μου θηλάζεις ; Και εμένα καλά μου είπε η παιδίατρος πως ειναι
    • @KiddoΠού έχεις χαθεί;;;; Ελπίζω να είναι όλα καλά!! 😊
    • Κι εγώ παθούσα με κληρονομική χοληστερίνη! Γενικά οι γιατροί δε δίνουν τόση σημασία... ναι μεν το 370 φαίνεται εξτρίμ, αλλά πρ΄ώτον έχει να κάνει με το ότι από πριν είχες τσιμπημένη τιμή και δεύτερον όπως σου ειπαν δικαιολογείται φουλ λόγω εγκυμοσύνης.  Και΄ για την τρανσαμινάση μου που βγήκε πάνω απο το φυσιολογικό που ρώτησα μου είπαν να μην ασχοληθώ καν... Μετά που θα γεννήσουμε με το καλό, θα περάσει ο απαιτούμενος χρόνος και θα τις επαναλάβουμε τις εξετάσεις με πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.
    • χαχαχα Καλή απορία! Κι αφού πιάσαμε 💩συζήτηση... κλύσμα κάνουν πάντα;;; Τα έχω τόσο μπλεγμένα στο κεφάλι μου... Κι αν ναι, σε ποια φάση στο πλάνο τοκετού μπαίνει; Φαντάζομαι με το που φτάνεις στο μαιευτήριο.... 
    • Άσε άσε...κι εμείς έχουμε ξενερώσει φουλ... Είχα ήδη κάποια red flags από πριν, αλλά έκανα ότι δεν τα βλέπω λόγω του καλού ονόματος που έχει... Τελικά άμα κάτι σε χαλάει, δεν πρέπει να το αφήνεις. Δεν κάνουν όλοι για όλους! Τίποτα δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Μεθαύριο έχουμε τον επανέλεγχο κι εκεί θα κριθούν όλα. Κοντός ψαλμός αλληλούια.... Θα δούμε αν έχει αυξηθεί η τιμή και πόσο... θα ακούσουμε τη γνώμη του εμβρυομητρικού που είχε μιλήσει μόνο για μαγνητική και βλέποντας και κάνοντας... Φυσικά και θα αναζητήσω δεύτερη γνώμη αν δεν τα βρει καλά τα πράγματα, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι. Στείλτε μου όλη τη θετική σας ενέργεια!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...