Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλά που έχω χρόνο μπροστά μου.. αυτά τα φάρμακα θα γίνουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας απο τον ΕΟΠΥΥ... Πήγα την Τετάρτη εδώ στον τοπικό σταθμό να καταθέσω τα χαρτιά για να πάρω τα φάρμακα, μου είπαν να πάω να τα πάρω την Τρίτη που μας έρχεται 12/11.... Τελικά όμως με παίρνουν τηλέφωνο πριν απο 5 λεπτά απο το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ της Αλεξανδρούπολης ότι τελικά δεν τα έχουν ετοιμοπαράδοτα τα άτιμα τα φαρμακάκια και να μην πάω την Τρίτη 12/11 να τα παραλάβω, θα ρθούν την παρ' άλλη Τρίτη 19/11. Πφ! ευτυχώς δηλαδή που είπα θα το πάω χαλαρά απο τον επόμενο μήνα και δεν ήταν να περιμένω να ξεκινήσω αυτόν.. και να ήθελα δεν θα μπορούσα.

Α καλάαα ΄αθάνατο ελληνικό κράτος 😒 Δεν πειράζει κορίτσι αφού δεν σε επηρεάζει κάπου η καθυστέρηση don't worry όλα καλά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 5 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

μακάριιι..η αλήθεια είναι πως ροζ δεν είχα ποτέ...σε κάποιους κύκλους είχα πολλά καφε 1-2 μέρες πριν έρθει..τώρα είδα αυτό το ροζ χθες το απόγευμα και από τότε τίποτα ξανά...

Εγώ θα το έβλεπα σαν πολύ καλο σημάδι παντως ;) κ εγω περίμενω την άλλη Τρίτη Τετάρτη αλλά κανένα σημάδι, μόνο κλασικοί πόνοι περιόδου.

στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Α καλάαα ΄αθάνατο ελληνικό κράτος 😒 Δεν πειράζει κορίτσι αφού δεν σε επηρεάζει κάπου η καθυστέρηση don't worry όλα καλά!!!!

Αυτό είπα κι εγώ μόλις με πήραν τηλέφωνο.. λέω να τύχει να τα χρειάζεσαι άμεσα και να μην τα έχεις! Είπαμε είμαστε τέρμα Θεού αρχές Αλλάχ εδώ στην Ορεστιάδα αλλά όχι κι έτσι. Τη μία εβδομάδα αναμονή την ήξερα, γιατί είπαμε, πας καταθέτεις χαρτιά εδώ στα τοπικά γραφεία και παίρνεις τα φάρμακα μία εβδομάδα μετά γιατί έρχονται απο την Αλεξανδρούπολη, αλλά τώρα αυτό με έστειλε αδιάβαστη με αναμονή δύο εβδομάδων. Ευτυχώς ευτυχώς όπως είπα έχω ολόκληρο το μήνα μπροστά μου οπότε δεν με καθηστερεί κάπου η όλη διαδικασία. Αλλιώς θα είχα φρικάρει νομίζω.. καλά θα μπορούσα να είχα φρικάρει και με αυτό τον μήνα γιατί αν δεν υπήρχε αυτή η γραφειοκρατία θα την προλάβαινα την περίοδο και θα ξεκινούσα μια χαρά στην ώρα μου, αλλά είπα δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό, πάμε τον επόμενο.. αλλά μέχρι εκεί...

στις πριν 22 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

μακάριιι..η αλήθεια είναι πως ροζ δεν είχα ποτέ...σε κάποιους κύκλους είχα πολλά καφε 1-2 μέρες πριν έρθει..τώρα είδα αυτό το ροζ χθες το απόγευμα και από τότε τίποτα ξανά...

Και μένα πολύ θετικό σημάδι μου φαίνεται αυτό... 🤞🤞🤞🙏🙏🙏

Κορίτσια καλησπέρα! Εγώ 30η μέρα σήμερα και ακόμα στην αναμονή. Με βάση την ωορρηξία και τις επαφές έχω καθυστέρηση 1-2 μέρες αλλά έκανα χοριακή και μόλις πήρα το αποτέλεσμα: αρνητική. Άντε και επίσημα πάμε για Δεκέμβριο. Τουλάχιστον να μου φύγει το άγχος.

Κορίτσια έχω φοβηθεί πάρα πολύ εφυγα και απο τη δουλειά μου μόλις. Ειδα ροζ υγρα προς κόκκινο. Περιμένω να με παρει τηλ ο γιατρός τώρα.Αχ Παναγια μου να μη γίνει τπτ κακο

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Εγώ 30η μέρα σήμερα και ακόμα στην αναμονή. Με βάση την ωορρηξία και τις επαφές έχω καθυστέρηση 1-2 μέρες αλλά έκανα χοριακή και μόλις πήρα το αποτέλεσμα: αρνητική. Άντε και επίσημα πάμε για Δεκέμβριο. Τουλάχιστον να μου φύγει το άγχος.

Για την ωορρηξία μήπως έκανες πιο αργά κ είναι καθυστερημένη σύλληψη????

στις πριν 3 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια έχω φοβηθεί πάρα πολύ εφυγα και απο τη δουλειά μου μόλις. Ειδα ροζ υγρα προς κόκκινο. Περιμένω να με παρει τηλ ο γιατρός τώρα.Αχ Παναγια μου να μη γίνει τπτ κακο

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου είναι συνηθισμένο στην αρχή κ όλα πηγαίνουν καλά!!! Μίλα με τον γιατρό σου, ακολούθα τις οδηγίες του κ όλα θα πάνε καλά 🙏

@kalokairini @Sia A @Elli13 μακάρι κορίτσια..μέχρι την Τρίτη θα είμαι ενα βήμα πριν από το Δαφνί λαλααλαλαλα 

@kalokairiniκοπέλα μου είσαι νέα στην παρέα μας; πες μας λίγα λόγια για εσένα..προσπαθείτε καιρό;

στις πριν 13 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Και ότι σε σκεφτόμουν πριν λίγο κορίτσι μου και έλεγα όλο θα μπω να γράψω πως είσαι αλλά με την δουλεία δεν τα κατάφερα..
Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα είναι. Περιμένουμε νέα σου μόλις μιλήσεις με τον γιατρό σου

στις πριν 20 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

κορίτσι μου ψυχραιμία..μίλα με τον γιατρό σου..μπορεί απλά να σου δώσει προγεστερόνη και 2-3 μέρες ξάπλα..μην παει ο νους σου στο κακό..θα περιμένουμε νεα σας 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Για την ωορρηξία μήπως έκανες πιο αργά κ είναι καθυστερημένη σύλληψη????

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου είναι συνηθισμένο στην αρχή κ όλα πηγαίνουν καλά!!! Μίλα με τον γιατρό σου, ακολούθα τις οδηγίες του κ όλα θα πάνε καλά 🙏

Μπα την είχα βρει και με τις κορονοεπαφές που είχα σήμερα είναι 15 μέρες μετά, θα έδειχνε σίγουρα. Τι να κάνουμε? Αυτό είναι.

@evaa__ κορίτσι μου ψυχραιμία όσο γίνεται. Μίλα με τον γιατρό σου, ξεκουράσου και περιμένουμε νέα σου.

στις πριν 36 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Όλα καλά θα είναι κορίτσι μου, είναι πολύ συχνό στο 1ο τρίμηνο ίσως χρειαζεται ξεκούραση. Αναμενουμε τα νέα σου 🙏🏻

στις πριν 41 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Ααχ ασε σήμερα και εγώ! Περίμενα την Τρίτη, πρώτη φορά καθυστέρηση,δεν μιλάω δεν λέω τίποτα σε κανένα,κάνω συμφωνία με τον ευατο μου εαν μέχρι σήμερα το πρωί δεν μου ερχόταν θα πήγαινα για χοριακή! Μάντεψε, ξύπνησα με περιοδο και μου γκρεμίστηκαν όλες οι σκέψεις,ότι μπορεί να γινόταν αυτόν το μηνα ! 

Μόλις μίλησα με το γιατρό ξεκιναω προγεστερόνη και το τριήμερο τωρα θα ξεκουραστώ πολύ. Τετάρτη εχω ραντεβού για τον υπέρηχο. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας οταν το ειδα με επιασε πανικός τη συνάδελφο μου σκεφτομαι την τρόμαξα 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Μπα την είχα βρει και με τις κορονοεπαφές που είχα σήμερα είναι 15 μέρες μετά, θα έδειχνε σίγουρα. Τι να κάνουμε? Αυτό είναι.

@evaa__ κορίτσι μου ψυχραιμία όσο γίνεται. Μίλα με τον γιατρό σου, ξεκουράσου και περιμένουμε νέα σου.

Α ίσως γι αυτό έχεις καθυστέρηση. Ο κόβιντ προκαλεί ανωμαλίες στον κύκλο. Κρίμα ρε γαμώτο. Όλες μαζί πάμε για Δεκέμβριο😊

στις πριν 12 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ααχ ασε σήμερα και εγώ! Περίμενα την Τρίτη, πρώτη φορά καθυστέρηση,δεν μιλάω δεν λέω τίποτα σε κανένα,κάνω συμφωνία με τον ευατο μου εαν μέχρι σήμερα το πρωί δεν μου ερχόταν θα πήγαινα για χοριακή! Μάντεψε, ξύπνησα με περιοδο και μου γκρεμίστηκαν όλες οι σκέψεις,ότι μπορεί να γινόταν αυτόν το μηνα ! 

Ε αμάν πια ο Νοέμβριος!!! Πάντως δεν ξέρω τι έγινε ΄στις περισσότερες συγχρονίστηκε η περίοδος κ όλες αδιαθετήσαμε αυτή την εβδομάδα 😮

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Ώπα ώπα φίλη κάτι γίνεται εδώ μάλλον🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Εγώ στα δίδυμα 2 μέρες πριν τη χοριακη είχα καφέ μια φορά στο σκούπισμακ στο σερβιετακι!!! Εύχομαι να ήταν εμφύτευσης!!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Ηρέμησε κοριτσάκι μου. Ξεκουράσου πάρε την προγεστερονη σου κ όλα θα πάνε καλά. Όλο το πρώτο 3μηνο το έβγαλα με ροζ/καφε κ 2 καλές αιμορραγίες 

στις πριν 51 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Μόλις μίλησα με το γιατρό ξεκιναω προγεστερόνη και το τριήμερο τωρα θα ξεκουραστώ πολύ. Τετάρτη εχω ραντεβού για τον υπέρηχο. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας οταν το ειδα με επιασε πανικός τη συνάδελφο μου σκεφτομαι την τρόμαξα 

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν τα κορίτσια συμβαίνει πολύυυυ συχνά στο πρώτο τρίμηνο και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Να ξεκουραστείς και να μας κρατάς ενήμερες 🧿♥️

Εμείς δώσαμε και το σπέρμα και 20 του μήνα θα έχουμε τις απαντήσεις... Το ένστικτο μου, μου λέει ότι κάτι θα βρεθεί εκεί, ελπίζω να πέφτω έξω. Βέβαια όπως είπα, ίσως να μην αφήσω τον μήνα να πάει χαμένος, γιατί μέχρι τις 20 του μήνα σίγουρα θα έχω κάνει ωορρηξία, αλλά θα δούμε... 

@annie!Σοβαρα μιλάς? Τοσο συνηθες ειναι το αιμα στο πρώτο τριμηνο δε το γνωριζα . Έμεινες ξαπλωμενη αυτο το διάστημα? Ειχες αποκόλληση ή απλα ειχες αιμα; Μπορει να ρωτάω και βλακείες τώρα αλλα δε τα ξερω και καλα

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Α ίσως γι αυτό έχεις καθυστέρηση. Ο κόβιντ προκαλεί ανωμαλίες στον κύκλο. Κρίμα ρε γαμώτο. Όλες μαζί πάμε για Δεκέμβριο😊

Ε αμάν πια ο Νοέμβριος!!! Πάντως δεν ξέρω τι έγινε ΄στις περισσότερες συγχρονίστηκε η περίοδος κ όλες αδιαθετήσαμε αυτή την εβδομάδα 😮

Ναι το σκέφτηκα κι εγώ ότι θα ειναι λόγω covid. Κι εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν και δε νομίζω και να πω να σας πω την αλήθεια. Αλλά θα δώσω και τον επόμενο μηνα με τεστ ωορρηξίας και μετά θα κάνω μια συζήτηση με τον άντρα μου για σπερμοδιαγραμμα. Αρκετά με το άγχος τουλάχιστον να ξέρουμε που βρισκόμαστε.

Εν τω μεταξύ πόσο γελοίο που έχουμε συγχρονιστεί μέσω φόρουμ :)

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Όλα καλά θα πάνε.... προγεστερόνη και ξάπλα όλη μέρα...μην κάνεις δουλειές 

Γεια σας κι απο μένα κορίτσια μου!! ❤️

Έχω χαθεί απ αυτή την ενότητα, ίσα ίσα μπαίνω να συντονίζομαι με τα κορίτσια απ το θεματάκι για τα μωράκια Χριστουγέννων/Νέας Χρονιάς 😅 Δουλεύω ακόμα (και μέχρι και 10/12) οπότε οταν τελειώνει η δουλειά απλά θέλω να απομακρύνομαι απ την οθόνη και να ξεκουράζομαι όσο μπορώ ☺️

Σας διαβάζω παρόλα αυτά και προσπαθώ με τις αντιδράσεις να δίνω το παρόν και να σας στηρίζω 🙏 Αυτό που με χαροποιεί να βλέπω πάντα είναι το πόσο στηρίζετε η μία την άλλη και στα ευχάριστα αλλά και στα δυσάρεστα και δε ξεχνώ κι εγώ το πόση αγάπη και στήριξη έχω λάβει από εσάς ❤️

Σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδόσκονη, να πιστεψετε ότι το θαυματάκι σας θα ρθει και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει αυτή η στιγμή για όλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! 💫🤞🌈

Όσα για εμάς, είμαι πλεόν 31+2 εβδ, εξακολουθεί να μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και πλέον μ εχει πιασει μια γλυκιά ανυπομονησία, δε ξέρω πως να το περιγράψω! Ούτε τον τοκετό σκέφτομαι, ούτε αν τα έχω ετοιμάσει όλα, πραγματικά το μόνο που με νοιάζει σ αυτή τη φάση είναι να γεννηθεί και να ναι καλά 🙏 Σε κάθε υπέρηχο, ακόμα κι αν έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, νιώθω την ίδια αγωνία όπως και στο πρώτο τρίμηνο - οπότε σας το επιβεβαιώνω (ίσως για τις κοπέλες που έχουν βιώσει απώλειες) η αγωνία δε φεύγει ποτέ.... και είμαι σίγουρη ότι αργότερα θα συναντήσω ένα κάρο άλλου τύπου αγωνίες 😅 

Καλή επιτυχία σε όλες εύχομαι, είστε πολύ δυνατές και όπως πάντα λέω: Καμία δε θα φύγει απ αυτή την ενότητα χωρίς μωράκι στην αγκαλιά 💫🤱 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα κορίτσια που με ταγκάρατε 🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κι απο μένα κορίτσια μου!! ❤️ Έχω χαθεί απ αυτή την ενότητα, ίσα ίσα μπαίνω να συντονίζομαι με τα κορίτσια απ το θεματάκι για τα μωράκια Χριστουγέννων/Νέας Χρονιάς 😅 Δουλεύω ακόμα (και μέχρι και 10/12) οπότε οταν τελειώνει η δουλειά απλά θέλω να απομακρύνομαι απ την οθόνη και να ξεκουράζομαι όσο μπορώ ☺️ Σας διαβάζω παρόλα αυτά και προσπαθώ με τις αντιδράσεις να δίνω το παρόν και να σας στηρίζω 🙏 Αυτό που με χαροποιεί να βλέπω πάντα είναι το πόσο στηρίζετε η μία την άλλη και στα ευχάριστα αλλά και στα δυσάρεστα και δε ξεχνώ κι εγώ το πόση αγάπη και στήριξη έχω λάβει από εσάς ❤️ Σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδόσκονη, να πιστεψετε ότι το θαυματάκι σας θα ρθει και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει αυτή η στιγμή για όλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! 💫🤞🌈 Όσα για εμάς, είμαι πλεόν 31+2 εβδ, εξακολουθεί να μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και πλέον μ εχει πιασει μια γλυκιά ανυπομονησία, δε ξέρω πως να το περιγράψω! Ούτε τον τοκετό σκέφτομαι, ούτε αν τα έχω ετοιμάσει όλα, πραγματικά το μόνο που με νοιάζει σ αυτή τη φάση είναι να γεννηθεί και να ναι καλά 🙏 Σε κάθε υπέρηχο, ακόμα κι αν έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, νιώθω την ίδια αγωνία όπως και στο πρώτο τρίμηνο - οπότε σας το επιβεβαιώνω (ίσως για τις κοπέλες που έχουν βιώσει απώλειες) η αγωνία δε φεύγει ποτέ.... και είμαι σίγουρη ότι αργότερα θα συναντήσω ένα κάρο άλλου τύπου αγωνίες 😅  Καλή επιτυχία σε όλες εύχομαι, είστε πολύ δυνατές και όπως πάντα λέω: Καμία δε θα φύγει απ αυτή την ενότητα χωρίς μωράκι στην αγκαλιά 💫🤱 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα κορίτσια που με ταγκάρατε 🥰
    • A! Και για εσάς που βρίσκεστε Αθήνα βλέπω τώρα ότι το ΜΝΒ έχει ένα δια ζώσης εργαστήριο/σεμινάριο αύριο - αν μπορείτε/θέλετε να παρευρεθείτε ☺️ not sponsored 🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣  🤣
    • Να μαι κι εγώ! Το μαύρο κόβει αλλά πλέον η κοιλιά δε κρύβεται 😅 31+2 σήμερα με τ αγοράκι μου 💙💙💙💙 Εμείς είχαμε και το δεύτερο υπέρηχο ανάπτυξης εμβρύου όπως σας είχα πει λόγω αντίστασης στις μητριαιες, αλλά φαίνεται να έχει εξαλειφθεί το θέμα πλήρως!! Προχθές πήγαμε (31εβδ), το μωρό πήρε θέση και είναι με το κεφαλάκι κάτω πλέον, και μας έβγαλε τον μικρούλη 1820γρ, περίπου 40εκ είπε, και στην 68η εκατοστιαία θέση - ακριβώς ίδια και με τον προηγούμενο υπέρηχο οπότε φαίνεται να μεγαλώνει με σταθερούς ρυθμούς ☺️ οπότε @MarMar90 μη μου ανησυχείς για την αντίσταση, λογικά θα σου έδωσε ασπιρίνη φαντάζομαι και να μειώσεις το αλάτι στη διατροφή σου; Εμένα τέτοια οδηγία μου είχε δωθεί τότε στη β επιπέδου όταν διαπιστώσαμε αυτό το θεματακι.  Τράχηλο δε μου μέτρησε ούτε στον 1ο ούτε στο 2ο υπέρηχο ανάπτυξης, αλλά μου είπαν ότι θα γίνει στο doppler. Και τώρα άκου @Kiddo να κουφαθεις που είπες ότι σου βάζουν αργά τις εξετάσεις! Εμένα μου έβαλε το ντοπλερ 35η εβδ, η τελευταία των Μοϊκανών 🤣🤣🤣🤣 με προβλημάτισε, αλλά μου εξήγησε ότι δεν έχει νόημα νωρίτερα γιατί στο 3ο τρίμηνο ήδη έχω κάνει 2 υπερήχους ανάπτυξης όπου έχουμε δει σημαντικές μετρήσεις 🤷🏻‍♂️ και διαπίστωσα και στο πορτογαλικό γκρουπ ότι κι άλλες 2 κοπέλες με το ίδιο θέμα με μένα έχουν την ίδια οδηγία. Άρα μάλλον είναι έτσι τον πρωτόκολλο εδώ, τι να πω. Κατά τ αλλά κορίτσια εγώ παρακολουθώ τα σεμινάρια του mbn center (https://www.mnbcenter.gr/seminaria/category/dorean-seminaria/) που είχατε πει εδώ! Απίστευτα κατατοπιστικά!! Η μαία εξαιρετική και πάρα πολύ ενημερωμένη θεωρώ ♥️ και χθες μπήκα σε μια σύσκεψη του le lèche Greece, του οργανισμού συμβούλων θηλασμού κι έπαθα πλάκα με την ποιότητα του περιεχομένου δεδομένου του ότι είναι δωρεάν. Επίσης μπορείς να έχεις τηλεφωνική επικοινωνία με τις συμβούλους θηλασμου, βαζω λινκ εδώ: https://www.lllgreece.org/symvouloi ! Έχει ανά περιοχή σε όλη την Ελλάδα μέχρι και Γερμανία/Γαλλία. 
    • Νύχια με αφήνει και εμένα κανονικά από την αυχενική και μετά και κάνω και εγώ ημιμομινο μια φορά το μήνα περίπου...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...