Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Να κάνεις και αύριο τεστ να δεις ότι έπεσε 

Σήμερα αύριο και μεθαύριο θα έλεγα εγώ ☺️

Όταν πέσει σημάνει ότι έγινε???? Ευχαριστώ πολύ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 38 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Συνήθως όταν βρίσκεις θετικό, μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα γίνει ωορρηξία. Εγώ στην κόρη μου είχα ωορρηξία την ημέρα του θετικού (φάνηκε και από την ημερομηνία σύλληψης που προέκυψε από την αυχενική). Το ένιωσα κιόλας είχα έντονους πόνους στην ωοθήκη. Άλλες γυναίκες κάνουν την επόμενη του θετικού, όταν δηλαδή πέσει η ορμόνη. Και επειδή το ωάριο ζει 24 ώρες  για αυτό λέμε επαφές τη μέρα του θετικού και τις δύο επόμενες (όχι εμείς δηλαδή, οι κατασκευαστές των τεστ ωορρηξίας)

@ntina93 εγω κοριτσι μ κανω ωορηξια στο επομενο 12ωρο απο τ θετικο τεστ. Τις 2 τελευταίες κυησεις τις επιασα με θετικο τεστ τ μεσημερι κ επαφη αργα τ βραδυ. Καλο ειναι να κανεις τη μερα τ θετικου κ την επομενη. Κανε ομως κ αυριο τεστ οπως σ ειπαν τ κορίτσια γτ σε μερικα κοριτσια τ τεστ ειναι θετικο 2 μερες στη σειρα.

στις πριν 1 ώρα, ο/η ntina93 είπε:

Εγώ πχ έχω 2 μέρες θετικό τεστ και την τρίτη μέρα πέφτει οπότε υπολογίζω την τρίτη μέρα που πέφτει λογικά κάνω ωορρηξία στοχεύω σε εκείνη την μέρα πιο πολύ και κάνω επαφές σερί αυτές τις μέρες 

μακάρι σε λίγες μέρες να μας στείλεις και το θετικό εγκυμοσύνης 

Ρε σεις κορίτσια σήμερα 25η μέρα και μόλις είδα καφέ στο εσώρουχο και στο σκούπισμα. Και αναρωτιέμαι τι είναι τώρα αυτό γιατί αν υποθέσουυμε ότι είναι 1η μέρα περιόδου, ο κύκλος αυτός ήταν 24 μέρες. Τελευταία οι κύκλοι μου ήταν 25-27. Εκτός κι αν ήρθε νωρίτερα. Ξ ε ν ε ρ α 

στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Σήμερα ανακυρηχθηκε ημέρα περιόδου στο mammyland🤣🤣 όλες μαζί θα έχουμε ωορρηξία.... χαμός θα γίνει στα θετικά τεστ τον Δεκέμβριο 😜😜😜

Μακάρι να έχουμε ίδια ΠΗΤ όλες 😁

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ρε σεις κορίτσια σήμερα 25η μέρα και μόλις είδα καφέ στο εσώρουχο και στο σκούπισμα. Και αναρωτιέμαι τι είναι τώρα αυτό γιατί αν υποθέσουυμε ότι είναι 1η μέρα περιόδου, ο κύκλος αυτός ήταν 24 μέρες. Τελευταία οι κύκλοι μου ήταν 25-27. Εκτός κι αν ήρθε νωρίτερα. Ξ ε ν ε ρ α 

Γιατί αποκλείεις να είναι εμφύτευσης; 😊 θύμισε μου έκανες καθόλου τεστ;;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Γιατί αποκλείεις να είναι εμφύτευσης; 😊 θύμισε μου έκανες καθόλου τεστ;;

Τίποτα δεν έκανα 😆 Υπολογίζω ωορρηξία πριν 10-12 μέρες 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ή εμφύτευση… Κατευθείαν εσύ περίοδος… Κάτσε κουκλίτσα μου!!! Μέχρι να κατέβει κόκκινο με κομμάτια ελπίζουμε!!!!!!

@Naty_ αν ειναι περιοδος θα υπολογισεις αυριο σαν 1η μερα περιοδου. Οταν ερχεται βραδυ οι γιατροι την λογίζουν την επομενη ως 1η μερα. Ακομα αιμα αιμα δ ειδες. Μπορει οντως να ειναι εμφυτευσης αλλα δ θελω να σ φουσκωνω τ μυαλά κ να απογοητευτεις. Εφαγα 2 χρόνια απο τη ζωη μ να ερμηνευω καθε τι σαν συμπτωμα. Κρίμα. 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ αν ειναι περιοδος θα υπολογισεις αυριο σαν 1η μερα περιοδου. Οταν ερχεται βραδυ οι γιατροι την λογίζουν την επομενη ως 1η μερα. Ακομα αιμα αιμα δ ειδες. Μπορει οντως να ειναι εμφυτευσης αλλα δ θελω να σ φουσκωνω τ μυαλά κ να απογοητευτεις. Εφαγα 2 χρόνια απο τη ζωη μ να ερμηνευω καθε τι σαν συμπτωμα. Κρίμα. 

Μπα πιστεύω αύριο θα έρθει κανονικα αίμα. Γιατί παίζει έτσι με τα νεύρα μας η άτιμη πραγματικά... 

Και εκεί που σκρολαρεις πρώτη ημέρα περιόδου... βλέπεις αυτό...και είναι λες και κάποιος σου ξύνει την πληγή και ματώνει ξανά και ξανά....

IMG_20241105_235457.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...