Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Να κάνεις και αύριο τεστ να δεις ότι έπεσε 

Σήμερα αύριο και μεθαύριο θα έλεγα εγώ ☺️

Όταν πέσει σημάνει ότι έγινε???? Ευχαριστώ πολύ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 38 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Συνήθως όταν βρίσκεις θετικό, μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα γίνει ωορρηξία. Εγώ στην κόρη μου είχα ωορρηξία την ημέρα του θετικού (φάνηκε και από την ημερομηνία σύλληψης που προέκυψε από την αυχενική). Το ένιωσα κιόλας είχα έντονους πόνους στην ωοθήκη. Άλλες γυναίκες κάνουν την επόμενη του θετικού, όταν δηλαδή πέσει η ορμόνη. Και επειδή το ωάριο ζει 24 ώρες  για αυτό λέμε επαφές τη μέρα του θετικού και τις δύο επόμενες (όχι εμείς δηλαδή, οι κατασκευαστές των τεστ ωορρηξίας)

@ntina93 εγω κοριτσι μ κανω ωορηξια στο επομενο 12ωρο απο τ θετικο τεστ. Τις 2 τελευταίες κυησεις τις επιασα με θετικο τεστ τ μεσημερι κ επαφη αργα τ βραδυ. Καλο ειναι να κανεις τη μερα τ θετικου κ την επομενη. Κανε ομως κ αυριο τεστ οπως σ ειπαν τ κορίτσια γτ σε μερικα κοριτσια τ τεστ ειναι θετικο 2 μερες στη σειρα.

στις πριν 1 ώρα, ο/η ntina93 είπε:

Εγώ πχ έχω 2 μέρες θετικό τεστ και την τρίτη μέρα πέφτει οπότε υπολογίζω την τρίτη μέρα που πέφτει λογικά κάνω ωορρηξία στοχεύω σε εκείνη την μέρα πιο πολύ και κάνω επαφές σερί αυτές τις μέρες 

μακάρι σε λίγες μέρες να μας στείλεις και το θετικό εγκυμοσύνης 

Ρε σεις κορίτσια σήμερα 25η μέρα και μόλις είδα καφέ στο εσώρουχο και στο σκούπισμα. Και αναρωτιέμαι τι είναι τώρα αυτό γιατί αν υποθέσουυμε ότι είναι 1η μέρα περιόδου, ο κύκλος αυτός ήταν 24 μέρες. Τελευταία οι κύκλοι μου ήταν 25-27. Εκτός κι αν ήρθε νωρίτερα. Ξ ε ν ε ρ α 

στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Σήμερα ανακυρηχθηκε ημέρα περιόδου στο mammyland🤣🤣 όλες μαζί θα έχουμε ωορρηξία.... χαμός θα γίνει στα θετικά τεστ τον Δεκέμβριο 😜😜😜

Μακάρι να έχουμε ίδια ΠΗΤ όλες 😁

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ρε σεις κορίτσια σήμερα 25η μέρα και μόλις είδα καφέ στο εσώρουχο και στο σκούπισμα. Και αναρωτιέμαι τι είναι τώρα αυτό γιατί αν υποθέσουυμε ότι είναι 1η μέρα περιόδου, ο κύκλος αυτός ήταν 24 μέρες. Τελευταία οι κύκλοι μου ήταν 25-27. Εκτός κι αν ήρθε νωρίτερα. Ξ ε ν ε ρ α 

Γιατί αποκλείεις να είναι εμφύτευσης; 😊 θύμισε μου έκανες καθόλου τεστ;;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Γιατί αποκλείεις να είναι εμφύτευσης; 😊 θύμισε μου έκανες καθόλου τεστ;;

Τίποτα δεν έκανα 😆 Υπολογίζω ωορρηξία πριν 10-12 μέρες 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ή εμφύτευση… Κατευθείαν εσύ περίοδος… Κάτσε κουκλίτσα μου!!! Μέχρι να κατέβει κόκκινο με κομμάτια ελπίζουμε!!!!!!

@Naty_ αν ειναι περιοδος θα υπολογισεις αυριο σαν 1η μερα περιοδου. Οταν ερχεται βραδυ οι γιατροι την λογίζουν την επομενη ως 1η μερα. Ακομα αιμα αιμα δ ειδες. Μπορει οντως να ειναι εμφυτευσης αλλα δ θελω να σ φουσκωνω τ μυαλά κ να απογοητευτεις. Εφαγα 2 χρόνια απο τη ζωη μ να ερμηνευω καθε τι σαν συμπτωμα. Κρίμα. 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ αν ειναι περιοδος θα υπολογισεις αυριο σαν 1η μερα περιοδου. Οταν ερχεται βραδυ οι γιατροι την λογίζουν την επομενη ως 1η μερα. Ακομα αιμα αιμα δ ειδες. Μπορει οντως να ειναι εμφυτευσης αλλα δ θελω να σ φουσκωνω τ μυαλά κ να απογοητευτεις. Εφαγα 2 χρόνια απο τη ζωη μ να ερμηνευω καθε τι σαν συμπτωμα. Κρίμα. 

Μπα πιστεύω αύριο θα έρθει κανονικα αίμα. Γιατί παίζει έτσι με τα νεύρα μας η άτιμη πραγματικά... 

Και εκεί που σκρολαρεις πρώτη ημέρα περιόδου... βλέπεις αυτό...και είναι λες και κάποιος σου ξύνει την πληγή και ματώνει ξανά και ξανά....

IMG_20241105_235457.jpg

Καλησπέρα κορίτσια ♥️

Εδώ και ένα χρόνο προσπαθειών με το αγόρι μου δεν έχουμε ακόμα παιδάκι.Έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις και όλες με θετικά αποτελέσματα σε αυτόν τον κύκλο είπαμε να δοκιμάσουμε την πρόκληση ωορρηξίας,ετσι λοιπόν στην δεύτερη μέρα περιόδου 18/10 Ξεκίνησα δύο χάπια πρωί βράδυ femara. Στις 25/10. & 27/10 Δύο ενέσεις Altermon. Και στις 31/10 Είχα ραντεβού για να δούμε αν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό. Η γυναικολόγος μου είπε να κάνω την ένεση ovitrelle στις 01:30 το βράδυ και να έρθω σε επαφή το μεσημέρι 2/11…..Και την ακριβώς επόμενη μέρα να ξεκινήσω τα κολπικά χάπια utrogestan (3 πρωί-μεσημέρι-βράδυ) Μέχρι τις 18/11 Που θα πάω για την προγραμματισμένη Β χοριακή.

Η ερώτηση μου είναι:

1) Πόσο σίγουρο είναι πως θα υπάρχει επιτυχία με μία μόνο προσπάθεια,μόνο μία επαφή δηλαδή;

2)Να υπολογίζω την καθυστέρηση περιόδου αν προκύψει η είναι ανούσιο επειδή ακόμα θα παίρνω τα χάπια;

3)Μπορώ να ξανά επαναλάβω την ίδια διαδικασία κατευθείαν εάν αδιαθετήσω;

4)Ας μου πει κάποια εάν πετύχει αυτή η μέθοδος🥹♥️

**Κανονικά είναι να αδιαθετήσω 16/11

**Ο κύκλος μου είναι 28-29 μέρες και η περίοδος μου ήρθε 19/10

**Στο πρώτο 24ωρο μετά την τελευταία ένεση ένιωσα να κάνω ωορρηξία Αλλά η επαφή έγινε μετά από 12 ώρες,ακριβώς στις 36 ώρες που είπε η γυναικολόγος.

Εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία στον αγώνα σας ♥️ 

Καλημέρα! Ήρθε κανονικα το αίμα, χθες βράδυ από τις σκέψεις δεν κοιμήθηκα! 

Κλασικά απογοήτευση και απορία γιατί πάλι δεν μας έκατσε μπεμπέ. Τι να πω θα δοκιμάσω με τεστ ωορρηξίας αυτή τη φορά να τσεκαρω σίγουρα τη μέρα και να έχω στοχευμένες επαφές γιατί κι αυτό που το κάνουμε σαν τα κουνέλια και τελικά δεν γίνεται τίποτα με κουράζει. Προφανώς και μια χαρά το απολαμβάνω όταν γίνεται αλλά άλλο 1 βδομάδα σχεδόν σερί κι άλλο 3 μέρες σερί. 

Πάμε για χριστουγεννιάτικα δώρα κορίτσια μου, μακάρι τον Δεκέμβρη να έχουμε τα θετικά. 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Lxrusa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ♥️

Εδώ και ένα χρόνο προσπαθειών με το αγόρι μου δεν έχουμε ακόμα παιδάκι.Έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις και όλες με θετικά αποτελέσματα σε αυτόν τον κύκλο είπαμε να δοκιμάσουμε την πρόκληση ωορρηξίας,ετσι λοιπόν στην δεύτερη μέρα περιόδου 18/10 Ξεκίνησα δύο χάπια πρωί βράδυ femara. Στις 25/10. & 27/10 Δύο ενέσεις Altermon. Και στις 31/10 Είχα ραντεβού για να δούμε αν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό. Η γυναικολόγος μου είπε να κάνω την ένεση ovitrelle στις 01:30 το βράδυ και να έρθω σε επαφή το μεσημέρι 2/11…..Και την ακριβώς επόμενη μέρα να ξεκινήσω τα κολπικά χάπια utrogestan (3 πρωί-μεσημέρι-βράδυ) Μέχρι τις 18/11 Που θα πάω για την προγραμματισμένη Β χοριακή.

Η ερώτηση μου είναι:

1) Πόσο σίγουρο είναι πως θα υπάρχει επιτυχία με μία μόνο προσπάθεια,μόνο μία επαφή δηλαδή;

2)Να υπολογίζω την καθυστέρηση περιόδου αν προκύψει η είναι ανούσιο επειδή ακόμα θα παίρνω τα χάπια;

**Στο πρώτο 24ωρο μετά την τελευταία ένεση ένιωσα να κάνω ωορρηξία Αλλά η επαφή έγινε μετά από 12 ώρες,ακριβώς στις 36 ώρες που είπε η γυναικολόγος.

Καλημέρα κοπέλα μου λοιπόν θα πάμε με τη σειρά. 
1) οι πιθανότητες κύησης κυμαίνονται στο 15-20%. Μια επαφή αρκεί 

2) Με τα ουτρο δε θα σου έρθει περίοδος λογικά 

3) Φυσικά κ μπορείς κ στον επόμενο κύκλο 

4) Έχω φίλη που έτσι έπιασαν την κόρη τους.

Η ωορρηξία γίνεται ακριβώς 36 ώρες μετά την ovitrelle. Μη μπεις σε πειρασμό να κανεις τεστ πριν τις 10 μέρες καθώς θα φανεί ψευδώς θετικό λόγω της ένεσης. Ελπίζω να σε βοήθησα. Εύχομαι να τα καταφέρατε !!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Κλασικά απογοήτευση και απορία γιατί πάλι δεν μας έκατσε μπεμπέ. Τι να πω θα δοκιμάσω με τεστ ωορρηξίας αυτή τη φορά να τσεκαρω σίγουρα τη μέρα και να έχω στοχευμένες επαφές γιατί κι αυτό που το κάνουμε σαν τα κουνέλια και τελικά δεν γίνεται τίποτα με κουράζει. Προφανώς και μια χαρά το απολαμβάνω όταν γίνεται αλλά άλλο 1 βδομάδα σχεδόν σερί κι άλλο 3 μέρες σερί. 

Πάμε για χριστουγεννιάτικα δώρα κορίτσια μου, μακάρι τον Δεκέμβρη να έχουμε τα θετικά. 

Κριμα αγάπη!! Πάμε για εορταστικά μπεμπάκια!!! Σε καταλαβαίνω κ γω που οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου για φυσιολογική σύλληψη πάλι στεναχωριέμαι.. 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Lxrusa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ♥️

Η ερώτηση μου είναι:

Καλημέρα κορίτσια 

εγω να πω δεν γνωρίζω καθόλου από αυτά

γιατί μόνο μια επαφή; Σας είπε να μην κάνετε άλλες μέρες ; Αλλιώς εγώ θα έκανα στην θέση σου πιο πολλές επαφές να καλύψω όλο το γόνιμο παράθυρο για σιγουριά καλή επιτυχία σου εύχομαι να μην χρειαστεί να ξανά κάνετε πρόκληση 🤰 

ΥΓ 1,5 χρόνο προσπαθούσα για το πρώτο μου παιδάκι 

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα , κρίμα ! Ποσό καιρό προσπαθείτε ;;
Θετική ενέργεια όσο δύσκολο και να είναι !!!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η elemi είπε:

Καλημέρα , κρίμα ! Ποσό καιρό προσπαθείτε ;;
Θετική ενέργεια όσο δύσκολο και να είναι !!!

Τον Σεπτέμβρη ξεκινήσαμε πάλι ελεύθερα αλλά έχω στο ιστορικό μου ήδη 3 εγκυμοσύνες (που δεν κατέληξαν καλά)

Έτσι.. προχωράμε! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τον Σεπτέμβρη ξεκινήσαμε πάλι ελεύθερα αλλά έχω στο ιστορικό μου ήδη 3 εγκυμοσύνες (που δεν κατέληξαν καλά)

Έτσι.. προχωράμε! 

Το έχετε ψάξει να δείτε που οφείλετε ;

στις πριν 23 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

δεν πειράζει κοπέλα μου..ξέρω ότι το μυαλό σου είναι ήδη στην εξωσωματική..εύχομαι κάθε καλό και σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα :) 

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.! Ναι! η αλήθεια είναι ότι δεν πίστεψα ποτέ ότι θα μου έρθει σύλληψη φυσιολογικά μετά τη διάγνωση του συζύγου και του θέματος που έχει. Οπότε το μυαλό μου είναι αποκλειστικά και μόνο στην εξωσωματική και σε αυτό ελπίζω φυσικά. Εύχομαι να ρθει με την πρώτη και να μην "γανιάσω" περισσότερο που λένε και οι θρακιώτες.

στις πριν 19 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Με τα φάρμακα τι έκανες τελικά;

Λοιπόν εχθές το μεσημέρι μου τα συνταγογράφησε ο γιατρός οπότε πήγα για αυτά που είναι με συμμετοχή 25% να τα πάρω απο ένα κοινό φαρμακείο της γειτονιάς, δεν τα είχε, αλλά μου είπε να πάω σήμερα να τα πάρω μετά τις 11:30 γιατί τα έκανε παραγγελιά και θα είναι εδώ σήμερα.. και τα δε ακριβά του ΕΟΠΥΥ πήγα σήμερα στα γραφεία που έχουμε εδώ στην πόλη, κατέθεσα τα χαρτιά και μου είπαν ότι θα είναι εδώ την επόμενη Τρίτη, για να πάω να τα παραλάβω. Εντάξει δεν έχω θέμα με το χρόνο γιατί το μήνα τον έχω χάσει έτσι κι αλλιώς, σήμερα είμαι δεύτερη μέρα περιόδου, οπότε πάω γερά για Δεκέμβριο..!!!

@elemiΜακάρι να μην σου έρθει κορίτσι!!! Πότε θα κάνεις τεστάκι?

@Mantarini@anna_30 @kalokairiniέχετε μέρες ακόμη, υπομονή, μην αρχίσετε από τώρα τα τεστ 🤣

@Rena92 @Naty_ Άλλες 2 στο club για αυτόν μήνα 😒 Μακάρι τον άλλο μήνα να είμαστε στο club της καθυστέρησης 😁

@Lxrusa Καλημέρα κορίτσι!!! Καλή αρχή σου εύχομαι.

1) Επαφές συνέχισε να κάνεις για 1-2 μέρες ακόμη, δεν κάνει κακό.

2) Για την καθυστέρηση μη δώσεις σημασία γιατί παίρνεις χάπια. Κάνε χοριακή όταν σου πει ο γιατρός κ όχι πιο νωρίς τεστ γιατί το τεστ μπορεί να βγει θετικό κ λόγω της ovitrelle.

3) Μπορείς να ξανακάνεις την διαδικασία ξανά, εύχομαι να μη χρειαστεί 🙏

4) Για την επιτυχία φυσικά κ μπορεί να πετ΄ύχει με την 1η, μπορεί με τη 2η. Εγώ δυστυχώς έκανα 3 φορές κ δεν πέτυχε ενώ πριν είχαμε σύλληψη φυσιολογικά που δεν προχώρησε. Αλλά υπάρχουν κορίτσια που πέτυχε αυτή η μέθοδος, να σκέφτεσαι θετικά 😊

στις On 5/11/2024 at 9:20 ΠΜ, ο/η MinaSam είπε:

Μπράβο βρε κορίτσια γιατί θα χαζέψω με αυτά που ακούω και είναι το δεύτερο παιδί της, ξέρει το πρακτικό του θέματος :) τέλος πάντων άντε πάμε για Χριστουγεννιάτικα/Αυγουστιάτικα μωράκια :)

Καλημέρα! Πετάγομαι σαν την πορδή 😜 για να πω ότι αυτές τις βλακείες λέμε στη δουλειά γιατί νιώθουμε λίγο άσχημα και ενοχές που μείναμε έγκυες. Εννοείται πως το θέλαμε 😜 

Εγώ έμεινα έγκυος τον 2ο μήνα που ήμουν στην εταιρεία... Μια τέτοια βλακεία είπα κι εγώ 😜 Τι να πω; Το προσπαθώ καιρό... Είναι περίεργη η κατάσταση...

Καλημέρα κορίτσια! Καλό μήνα και από εμένα! Χάθηκα λίγο γιατί είχαμε δουλειές, πήγαμε διακοπές και μετά πάλι δουλειές 😜 Θα σας διαβάσω τώρα! 

Συγχαρητήρια στην τελευταία εγκυουλα του Οκτωβρίου! 

Εγώ αυτόν τον μήνα έμαθα ότι ήμουν έγκυος 🤰, το ίδιο και η αδερφή μου. Οπότε ελπίζω να είναι γουρλης και για άλλες κοπέλες! 

@Elli13 κορίτσι μου πολύ λυπήθηκα για την κατάληξη 🫤 Πίστευα ότι αυτό το σπορακι ήρθε για να μείνει. Δεν έχω λόγια... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...