Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2024 at 2:55 ΜΜ, ο/η evaa__ είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!!🌈🌈🌈🌈 @Naty_Την αλλη Τετάρτη εχω ραντεβού για πρώτο υπέρηχο τώρα!!! @marinamanoulitsaΠιστεύω πολυ στις αχνές γραμμές μακαρι να είσαι 🙏🙏🙏❤️

Expand  

με το καλό ❤️ έκανες εκπληξη στον συζυγο τελικά? :)

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2024 at 1:49 ΜΜ, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Expand  

Ωωω τι ωραίο νούμερο μπράβο κορίτσι μου με το καλό 🥳🥳🥳🧿 μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και να απολαύσεις αυτό το ταξίδι όσο δεν πάει 🥰

Δημοσίευση

@anna30 Εκανα ναιι..εβαλα σε ενα κουτι το τεστ και ενα βρεφικό φορμακι που αγόρασα και του ζητησα να το ανοίξει! Τρελάθηκε 🤍 Εννοείται οτι ειχα ετοιμο το κινητό και το τραβηξα βίντεο 🤍🤍🤍

Δημοσίευση

424 σημερα!!!!

Expand  

Πολύ ωραία νεα!!!! Έτσι υπέροχα όπως ξεκίνησε ο μήνας μας ξεκινάει και η εβδομάδα μας εύχομαι να συνεχίσει και όλος ο μήνας με τόσο όμορφα νέα από όλες μας🌈

Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Δημοσίευση

424 σημερα!!!!

Expand  

Πολλά συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Με το καλό το μωράκι σας! :)

@marinamanoulitsa στο δεύτερο το βλέπω κι εγώ! Εύχομαι να μην έρθει και την Παρασκευή να κλείσει η βδομάδα σου με χοριακάρα! :)

Τα δικά μου νέα είχα βρει την ωορρηξία μου 23/10 και επαφές 23 και 24. Οι 14 μέρες είναι την Τετάρτη και σήμερα είχα αρνητικό τεστ αλλά το μεσημέρι όχι το πρωί. Κι έρχομαι να ρωτήσω αυτό το one step που έκανα είναι πρώιμης ανίχνευσης? Εν τω μεταξύ είχα την αίσθηση ότι έβλεπα μια σκιά αλλά μπορεί να ήταν και αυτό το αυλάκι που έχει επάνω το στικάκι και αν είναι θετικό θα γίνει κόκκινο.

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2024 at 6:15 ΜΜ, ο/η MinaSam είπε:

@marinamanoulitsa στο δεύτερο το βλέπω κι εγώ! Εύχομαι να μην έρθει και την Παρασκευή να κλείσει η βδομάδα σου με χοριακάρα! :)

Τα δικά μου νέα είχα βρει την ωορρηξία μου 23/10 και επαφές 23 και 24. Οι 14 μέρες είναι την Τετάρτη και σήμερα είχα αρνητικό τεστ αλλά το μεσημέρι όχι το πρωί. Κι έρχομαι να ρωτήσω αυτό το one step που έκανα είναι πρώιμης ανίχνευσης? Εν τω μεταξύ είχα την αίσθηση ότι έβλεπα μια σκιά αλλά μπορεί να ήταν και αυτό το αυλάκι που έχει επάνω το στικάκι και αν είναι θετικό θα γίνει κόκκινο.

Expand  

Ναι είναι πρώιμης τα one-step..και αυτά βγάζουν εξάτμισης δυστυχώς... Αλλά μπορεί να είναι και πολύ νωρίς ακόμη και για αυτό να βγαίνει έτσι... μακάρι να μην μας έρθει 🙏🙏

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2024 at 6:15 ΜΜ, ο/η MinaSam είπε:

Expand  

Εγώ τα one step δεν τα εμπιστεύομαι καθώς πριν ένα μηνα είχε  βγάλει καραμπινάτο θετικό αποτέλεσμα στην αδερφή μου και τελικά  της ήρθε περίοδος!

Κλαιγαμε από χαρά και μετά από απογοήτευση !😖

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2024 at 6:47 ΜΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναι είναι πρώιμης τα one-step..και αυτά βγάζουν εξάτμισης δυστυχώς... Αλλά μπορεί να είναι και πολύ νωρίς ακόμη και για αυτό να βγαίνει έτσι... μακάρι να μην μας έρθει 🙏🙏

Expand  

@marinamanoulitsaΚαι το δικο μου one step ηταν 3 μερες πριν την περίοδο ήταν τοσο αχνο μονο κατω απο λάμπα φαινόταν!Μακαρι μακάρι 🌈🌈🙏🙏🙏

Δημοσίευση
  στις On 4/11/2024 at 12:58 ΜΜ, ο/η Sofi990 είπε:

Έχεις κάνει κάποιο τεστ; Έχεις καθυστέρηση δηλαδή;

Expand  

Όχι δεν έχω καθηστέρηση είμαι κανονικά μέσα στις μέρες. Εχθές το βράδυ - ξημερώματα μου ήρθε η περίοδος κανονικά.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 13η μέρα από το θετικό τεστ ωορρηξίας και αρνητικό τεστ. Και δε μου έφτανε η μιζέρια μου με το που ήρθα στη δουλειά μια συνάδελφος μου είπε ότι είναι 4 μηνών έγκυος. Ουφ.

Και σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι αν ακούσω άλλη μια φορά ήταν έκπληξη θα εκραγω! Ή χρησιμοποιείς προφυλακτικά ή όχι, αν όχι και η επαφή είναι ολοκληρωμένη τότε δεν είναι έκπληξη!!! (Έξαλλη)

Δημοσίευση
  στις On 5/11/2024 at 6:37 ΠΜ, ο/η MinaSam είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 13η μέρα από το θετικό τεστ ωορρηξίας και αρνητικό τεστ. Και δε μου έφτανε η μιζέρια μου με το που ήρθα στη δουλειά μια συνάδελφος μου είπε ότι είναι 4 μηνών έγκυος. Ουφ.

Και σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι αν ακούσω άλλη μια φορά ήταν έκπληξη θα εκφραγω! Ή χρησιμοποιείς προφυλακτικά ή όχι, αν όχι και η επαφή είναι ολοκληρωμένη τότε δεν είναι έκπληξη!!! (Έξαλλη)

Expand  

Πφφφ πόσο μα πόσο πολύ σε νιώθω!!!!! 

Κιντερ έκπληξη είναι πεστην 🤣🤣🤣 

Δημοσίευση

Και σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι αν ακούσω άλλη μια φορά ήταν έκπληξη θα εκφραγω! Ή χρησιμοποιείς προφυλακτικά ή όχι, αν όχι και η επαφή είναι ολοκληρωμένη τότε δεν είναι έκπληξη!!! (Έξαλλη)

Expand  

Καλημέρα!!! Πω ρε κορίτσι όλες τα ίδια περνάμε 😕 Ε μα πες τα τι έκπληξη αν έχεις ελεύθερες επαφές είναι τα ήθελα κ τα έπαθα!!!!

Κ εγώ μπαίνω στο club της αποτυχίας για αυτόν τον μήνα, άρχισαν τα καφέ υγρά κ ο πόνος, έρχεται στην ώρα της η κυρία κ πάλι έπεσα ψυχολογικά 😡

Δημοσίευση

Expand  

Καλημέρα! Σε νιώθω ρε κορίτσι.. ψυχραιμία όσο γίνεται, θα περάσει η μέρα και θα επανέλθεις. 

@marinamanoulitsa ακόμα άφαντη η κυρία;; 

Δημοσίευση

Μπράβο βρε κορίτσια γιατί θα χαζέψω με αυτά που ακούω και είναι το δεύτερο παιδί της, ξέρει το πρακτικό του θέματος :) τέλος πάντων άντε πάμε για Χριστουγεννιάτικα/Αυγουστιάτικα μωράκια :)

Δημοσίευση

Expand  

σε μερικους ανθρωπους ερχονται ολα τοσο ευκολα που απορρεις εσυ τι εκανες και παιδευεσαι. καλημερα!

Δημοσίευση
  στις On 5/11/2024 at 7:12 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Σε νιώθω ρε κορίτσι.. ψυχραιμία όσο γίνεται, θα περάσει η μέρα και θα επανέλθεις. 

@marinamanoulitsa ακόμα άφαντη η κυρία;; 

Expand  

Ναι άφαντη!!!1η ημέρα καθυστέρησης 😁

Δημοσίευση
  στις On 5/11/2024 at 5:52 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Όχι δεν έχω καθηστέρηση είμαι κανονικά μέσα στις μέρες. Εχθές το βράδυ - ξημερώματα μου ήρθε η περίοδος κανονικά.

Expand  

δεν πειράζει κοπέλα μου..ξέρω ότι το μυαλό σου είναι ήδη στην εξωσωματική..εύχομαι κάθε καλό και σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα :) 

Δημοσίευση

Και σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι αν ακούσω άλλη μια φορά ήταν έκπληξη θα εκραγω! Ή χρησιμοποιείς προφυλακτικά ή όχι, αν όχι και η επαφή είναι ολοκληρωμένη τότε δεν είναι έκπληξη!!! (Έξαλλη)

Expand  

Όταν συμβαίνει αυτό…πφφφ δεν πειράζει προχωράμε στον επόμενο μήνα. Δες κ την καλή πλευρά..θα κάνουμε τα μπάνια μας τον Ιούλιο, γιατί αν γεννούσαμε θα τα χάναμε 😝

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου διάβασα τα νέα σας και βλέπω ότι είστε μια χαρά όλες και τα νινακια σας το ίδιο! @Xrisa95 όλα θα πάνε μια χαρά κορίτσι μου! Βλέπω ότι έχετε πλάνο και καλούς γιατρούς δίπλα σας!  Εμείς κορίτσια είμαστε καλά! Έχουμε πολύ καλή ανάπτυξη στο ύψος! Στο βάρος το ίδιο αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια! Το παιδί συνεχίζει να κοιμάται πολύ καλά την νύχτα αλλά μου βγάζει την πίστη την ημέρα μιας και δεν του αρέσει ο ύπνος 🤣 μάτι γαρίδα και θέλει όλη μέρα να του μιλάω!! Σε 10 μέρες θα γίνουμε 2 μηνών! Ακόμα δεν το πιστεύω! Τον θηλασμό τον σταμάτησα εδώ και αρκετό καιρό και δίνω μόνο ξενο πλέον και είμαστε και οι δύο χαρούμενοι! Οι κολικοί μας σταμάτησαν εντελώς με ένα φανταστικό σκεύασμα που μου έστειλε η φίλη μου από Γερμανία (sab Simplex) και έτσι μαγικά εξαφανίστηκαν! Χρειάζονται 2-3 μέρες για να δράσουν οι σταγόνες αλλά στο μωράκι μου έκανε θαύματα! Κατά τα άλλα μεγαλώνουμε γελάμε λέμε αγκου ξέρετε τα κλασικά που κάνουν τα μωρά και μας παίρνουν τα μυαλά 🥰♥️♥️
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Είμαστε πολύ καλά!! Ο μικρός όλο κ βελτιώνεται στο κάθισμα. Τον βάζω στο πάτωμα να καθήσει κ στέκεται όλο κ περισσότερο σε χρόνο χωρίς να πέφτει κ παίζει τέλεια!! Το βράδυ μου κοιμάται 11ωρο σερί κ το μεσημέρι έχω καταφέρει να μην κοιμάται στην αγκαλιά μου, αλλά στο κρεβάτι δίπλα μου να μου κρατάει το δάχτυλο 🤣. Πλέον ο ύπνος του είναι 3 μισάωρο τη μέρα. Το πρώτο με τη μαμά μου το πρωί, το δεύτερο με εμένα το μεσημέρι κ το τρίτο το απόγευμα με την πεθερά μου. Για τα δοντακια που λες πονάνε μέχρι να σκίσει το δόντι το ούλο, μετά ηρεμούν! Είναι θέμα κάποιων ημερών!! Τον παιδίατρο που ρώτησα εγώ για το τι μπορώ να βάλω στα δόντια του μου είπε από τζελ τίποτα, παρά μόνο λίγο ντεπον για να ηρεμήσει αν βλέπω ότι υποφέρει. Επίσης, λόγω των ούλων που είναι πρησμένα το ζεστό το φαγητό τον ερεθίζει κ κλαίει, οπότε του το κρυώνω και το δίνω και το τρώει μια χαρά! Πάντως για τον ύπνο είναι δύσκολο να μην κοιμάσαι κι εσύ. Μετά σέρνεσαι όλη μέρα. Πιπίλα σου παίρνει;; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σου κοιμάται τόσο λίγο το βράδυ και σου ξυπνάει. Τουλάχιστον να σου κοιμόταν ένα 3ωρο σερί. Η φίλη μου που θηλάζει κι αυτή αποκλειστικά ο μπέμπης της επίσης κοιμάται στο στήθος και είναι από τα δικά μας ένα μήνα μικρότερος κοιμάται όλο το βράδυ σαν τον δικό μου μόνο με θηλασμό. Σου είπε πως μπορείς να το αλλάξεις;;
    • Κι εγω ψιλοπεθανα απ τον πονο αλλα καποιες κοπελες οντως δεν πονανε! 
    • Κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι!  Επειδή είναι μεταχειρισμένο ίσως χρειάζεται να αλλαχτούν κάποια ανταλλακτικά.   Επίσης έχει σημασία το μέγεθος χοανης!  Τέλος να ξέρεις ότι τα οικιακά θήλαστρο (ακόμα και τα καλά τυπου medela) έχουν κάποια διάρκεια ζωής. Επειδή το μοτερακι που έχουν κάποια στιγμή εξασθενει..Αν δηλαδή η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έκανε συχνές αντλήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί πλέον αυτά τα θηλαστρα να είναι "αδυναμα". Αν έχεις κάποιο κατάστημα medela κοντά μπορείς να πας για να σε κατατοπισουν και να δουν το θήλαστρο αν είναι εντάξει.  Πάντως για να θηλάζεις αποκλειστικά και να έχεις ένα μωρό που μεγαλώνει κανονικά εννοείται δεν είναι αυτή η παραγωγή σου αν αυτό σε αγχώνει!   
    • @Sotiria_94 εγω παλι σκέφτομαι εκεί αρχές Μαΐου να πάω να κάνω χέρια πόδια νυχια, μη σ πω κ μια βαφή τ μαλλι να είμαι έτοιμη. Να μην τ σκέφτομαι μετά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...