Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!!🌈🌈🌈🌈 @Naty_Την αλλη Τετάρτη εχω ραντεβού για πρώτο υπέρηχο τώρα!!! @marinamanoulitsaΠιστεύω πολυ στις αχνές γραμμές μακαρι να είσαι 🙏🙏🙏❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!!🌈🌈🌈🌈 @Naty_Την αλλη Τετάρτη εχω ραντεβού για πρώτο υπέρηχο τώρα!!! @marinamanoulitsaΠιστεύω πολυ στις αχνές γραμμές μακαρι να είσαι 🙏🙏🙏❤️

με το καλό ❤️ έκανες εκπληξη στον συζυγο τελικά? :)

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Ωωω τι ωραίο νούμερο μπράβο κορίτσι μου με το καλό 🥳🥳🥳🧿 μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και να απολαύσεις αυτό το ταξίδι όσο δεν πάει 🥰

@anna30 Εκανα ναιι..εβαλα σε ενα κουτι το τεστ και ενα βρεφικό φορμακι που αγόρασα και του ζητησα να το ανοίξει! Τρελάθηκε 🤍 Εννοείται οτι ειχα ετοιμο το κινητό και το τραβηξα βίντεο 🤍🤍🤍

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Πολύ ωραία νεα!!!! Έτσι υπέροχα όπως ξεκίνησε ο μήνας μας ξεκινάει και η εβδομάδα μας εύχομαι να συνεχίσει και όλος ο μήνας με τόσο όμορφα νέα από όλες μας🌈

Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Τι ωραία!!Με το καλό για όσες κρατάνε θετικό τεστάκι και χοριακή!! 5 Νοεβρίου του 2021 είχα κάνει το πρώτο τεστ της ζωής μου και ήταν θετικό. Δεν θα την ξεχάσω αυτή τη μέρα. ❤️ 

στις πριν 4 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Πολλά συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Με το καλό το μωράκι σας! :)

@marinamanoulitsa στο δεύτερο το βλέπω κι εγώ! Εύχομαι να μην έρθει και την Παρασκευή να κλείσει η βδομάδα σου με χοριακάρα! :)

Τα δικά μου νέα είχα βρει την ωορρηξία μου 23/10 και επαφές 23 και 24. Οι 14 μέρες είναι την Τετάρτη και σήμερα είχα αρνητικό τεστ αλλά το μεσημέρι όχι το πρωί. Κι έρχομαι να ρωτήσω αυτό το one step που έκανα είναι πρώιμης ανίχνευσης? Εν τω μεταξύ είχα την αίσθηση ότι έβλεπα μια σκιά αλλά μπορεί να ήταν και αυτό το αυλάκι που έχει επάνω το στικάκι και αν είναι θετικό θα γίνει κόκκινο.

στις πριν 30 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

@marinamanoulitsa στο δεύτερο το βλέπω κι εγώ! Εύχομαι να μην έρθει και την Παρασκευή να κλείσει η βδομάδα σου με χοριακάρα! :)

Τα δικά μου νέα είχα βρει την ωορρηξία μου 23/10 και επαφές 23 και 24. Οι 14 μέρες είναι την Τετάρτη και σήμερα είχα αρνητικό τεστ αλλά το μεσημέρι όχι το πρωί. Κι έρχομαι να ρωτήσω αυτό το one step που έκανα είναι πρώιμης ανίχνευσης? Εν τω μεταξύ είχα την αίσθηση ότι έβλεπα μια σκιά αλλά μπορεί να ήταν και αυτό το αυλάκι που έχει επάνω το στικάκι και αν είναι θετικό θα γίνει κόκκινο.

Ναι είναι πρώιμης τα one-step..και αυτά βγάζουν εξάτμισης δυστυχώς... Αλλά μπορεί να είναι και πολύ νωρίς ακόμη και για αυτό να βγαίνει έτσι... μακάρι να μην μας έρθει 🙏🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η MinaSam είπε:

Εγώ τα one step δεν τα εμπιστεύομαι καθώς πριν ένα μηνα είχε  βγάλει καραμπινάτο θετικό αποτέλεσμα στην αδερφή μου και τελικά  της ήρθε περίοδος!

Κλαιγαμε από χαρά και μετά από απογοήτευση !😖

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναι είναι πρώιμης τα one-step..και αυτά βγάζουν εξάτμισης δυστυχώς... Αλλά μπορεί να είναι και πολύ νωρίς ακόμη και για αυτό να βγαίνει έτσι... μακάρι να μην μας έρθει 🙏🙏

@marinamanoulitsaΚαι το δικο μου one step ηταν 3 μερες πριν την περίοδο ήταν τοσο αχνο μονο κατω απο λάμπα φαινόταν!Μακαρι μακάρι 🌈🌈🙏🙏🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου καλησπερα!!! 🥰❤️ Εχω πολλες μερες να μπω στ φορουμ, μην πω εβδομαδες... ειχα πολλα τρεξιματα με τη δουλεια, με καθαριοτητες μετα γτ μας εφεραν τα χαλια κ στρωσαμε (ευτυχως βοηθαει πολυ ο αντρας μου στις δουλειες στ σπιτι αλλα θελω ν συμμετεχω κι εγω μ τους ρυθμους μου κ ν κανω τις λεπτομερειες 😊😋)  Επισης φυγαμε εκδρομουλα για 5 μερουλες κ καπως ετσι περασαν οι μερες... Δν εχω προλαβει ν διαβασω τα τελευταια νεα σας αλλα πιστευω ν το κανω αυριο!! Στα δικα μας νεα οι μικρες ειναι πολυ πολυ ζωηρες!!! Χορευουν κ κλωτσανε πολλες φορες μεσα στη μερα κ τις χαιρομαι... εγω δν εχω ενοχλησεις ουτε μεσα στ μερα ουτε στν υπνο προς το παρον...  Εκανα κ το αντιγριπικο εμβολιο πριν λιγες μερες κ ολα καλα!!!✌️ 12/11 εχω γιατρο κ ανυπομονωωωωω ν τις δουμε!!🫠🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩💞💞💞💞 Σας φιλω κ ελπιζω ολες να ειστε καλα κ τα κουκουνια σας το ιδιο!!! 🙏❤️🤰🧿🤗✨️
    • Κι εγώ αύριο θα πάω στην παιδίατρο!  @μαμά12345 κι εγώ αυτό σκέφτομαι..έξω γενικά είναι οκ μόνο αν νυστάζει και δεν μπορεί να κοιμηθεί βγάζει γκρίνια αν είμαστε έξω. 
    • Kι εμείς πήγαμε παιδίατρο κορίτσια μου..κάναμε εμβόλιο ..τελικά πήρε 800 γραμμάρια..δεν το περίμενα..και 2 πόντους ..για τις γουλιές μου είπε αν θέλω να ξεκινήσω ειδικό γάλα αλλά μου λέει το παιδί παίρνει κιλά κανονικά και δεν ενοχλείται κιόλας.αν τον ξεκινήσω γάλα μπορεί να προκαλέσουμε αλλά προβλήματα.δισκοιλιοτητα ας πούμε η διαρροια.ετσι το άφησα και συνεχίζουμε κανονικά...μην το ταλαιπωρήσω τζαπα..το bexero μου το έβαλε τον άλλο μήνα δυστυχώς ..του πα για αργότερα αλλά δεν... @Barbieeέλα μωρέ ταλαιπωρηθηκατε πολύ..τζαπα εν τω μεταξύ..ελπίζω τώρα να είστε καλύτερα να ηρεμήσετε.. @Christi.D.εγώ κορίτσι μου θα πήγαινα..όπως είστε στο σπίτι έτσι κι εκεί μην το φοβάσαι..ίσα ίσα θα ξεσκασετε κιόλας..στις βόλτες κάθεται γενικά η γκρινιάζει?
    • Άντε μπράβο!! Μεγαλώνουμε ρε παιδιά αφήστε τα …Οι μέρες περνάνε σα νερό!! Εμείς θα κάνουμε την Παρασκευή για να δούμε 🙏🏻♥️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...