Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

Recommended Posts

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa και γω δ μπορω να σ πω με σιγουρια. Αρνητικο το βλεπω με την 1η ματια. ματια. Αν τ προσεξω καλα καλα ίσως βλεπω μοα σκια αλλα δ μπορω να πω ότι είναι ξεκαθαρα θετικο. Και στη γραμμη ελεγχου ομως σαν ξεθωριασμενη ειναι η γραμμη. Δεν εχω χρησιμοποιησει τετοια τεστ κ δ τα ξερω καθολου 

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@elemi@annie! Μακάρι βρε κορίτσια να μην μας έρθει!!! Καλά από συμπτώματα τίποτα όμως. Άλλους μήνες που έλεγα σίγουρα είμαι δεν γίνεται να πονάει τόσο το στήθος κ τζίφος. Οπότε μη ψάχνεται τζάμπα για συμπτώματα 😊

@annie!Σήμερα ή την άλλη Δευτέρα περιμένεις?

Την άλλη, Κυριακή/Δευτερα κάπου εκεί.

στις πριν 19 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έκανα κορίτσια αλλά πολύ αχνό μου φαίνεται....θα έπρεπε να είναι σκούρο αναμενομενη ημέρα περιόδου ...κράτησα ένα και για το πρωί να κάνω με τα πρωινά ούρα!δεν νομίζω να είναι θετικό τόσο αχνό 

IMG_20241104_135441.jpg

Κ γω οριακά τη βλέπω. Σκουρηνε καθόλου όσο πέρασε η ώρα ; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα σε όλες..!!!

Μόλις πήρα στα χέρια μου την πολυπόθητη έγκριση της επιτροπής για τα φάρμακα και είμαι απο το Σάββατο σε αναμονή περιόδου. Έστειλα στο γιατρό την έγκριση και λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας ελπίζω να έχω παραλάβει και τα φάρμακα απο το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. 

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ αισιόδοξη πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά, και αν δεν πάνε θα το προσπαθήσουμε ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να πάνε στο τέλος όοοολα καλα..!!!

Έχεις κάνει κάποιο τεστ; Έχεις καθυστέρηση δηλαδή;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έκανα κορίτσια αλλά πολύ αχνό μου φαίνεται....θα έπρεπε να είναι σκούρο αναμενομενη ημέρα περιόδου ...κράτησα ένα και για το πρωί να κάνω με τα πρωινά ούρα!δεν νομίζω να είναι θετικό τόσο αχνό 

IMG_20241104_135441.jpg

Αχ σε ένα που είχε στείλει πριν από αυτό την διέκρινα σίγουρα. Γιατί δεν πας να κάνεις μια χοριακή; Μπορεί να είναι η αρχή, να θες προγεστερόνη; Γιατί την καθυστερείς την χοριακή;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tonakiv είπε:

Χρησιμοποιώ κι εγώ Τ9! Αλλά με το χυμό "καραμπερης" ένα δάκρυ κύλησε 😂😂😂

Χαχαχαχα γράφω και γρήγορα γιατί έχω και τις μικρές ούτε που το είδα τώρα που το σχολίασες το είδα 😂 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Μπραβο κορίτσι μου, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

Είμαι και εγώ επίδοξη μανούλα Ιουνίου (τώρα στις 9+2 εβδομάδες), με το καλό να τα λέμε και αν γίνει θεματάκι κάποια στίγμη :)

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Συγχαρητήρια είσαι έγκυος. Απόλαυσε το!!!! 🥳🤰 Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Κορίτσια με μπεμπεδόσκονη άνοιξε το θέμα, πάμε όλες δυναμικά 💪

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Είμαι και εγώ επίδοξη μανούλα Ιουνίου (τώρα στις 9+2 εβδομάδες), με το καλό να τα λέμε και αν γίνει θεματάκι κάποια στίγμη :)

Αχ τι λέω για Ιούλιο πας εσύ!

Κορίτσια υπάρχει κάποιο άλλο κορίτσι που περιμένει πρώτα ο Θεός το παιδάκι της τον Ιούνιο;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Αχ τι λέω για Ιούλιο πας εσύ!

Κορίτσια υπάρχει κάποιο άλλο κορίτσι που περιμένει πρώτα ο Θεός το παιδάκι της τον Ιούνιο;

Με το καλό κι εσύ κορίτσι μου. Όλα δεξιά, να το απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε, σας αξίζει!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Ελα κ δεν έχω άλλες αντιδράσεις!!!🤬🤬🤬🤬 Συγχαρητήριααααααααα τέλειο το νούμερο!!! Υπερδιπλασιάστηκε!!!! Είσαι φουλ εγκυοοοοσσσσς!!!!🥳🥳🤰🏼🤰🏼🤰🏼🥳🤰🏼🤰🏼🥳🤰🏼😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Kορίτσι μου καλησπέρα. Με το καλό το μωράκι σας.

Εγώ είμαι 8 και 2 σήμερα! 

Δημοσίευση

Έκανα και το δεύτερο...γιατί ως γνωστόν αν έχω κι άλλο δεν κρατιέμαι χαχαχα

Καλύτερα φαίνεται το δεύτερο από το πρώτο....

Οκ ως εδώ ήταν τα τεστ...τώρα περιμένω να δω καθυστέρηση...και αν δεν έρθει Παρασκευή πρωί πρωί πάω για χοριακη 

IMG_20241104_162903.jpg

IMG_20241104_163146.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έκανα και το δεύτερο...γιατί ως γνωστόν αν έχω κι άλλο δεν κρατιέμαι χαχαχα

Καλύτερα φαίνεται το δεύτερο από το πρώτο....

Οκ ως εδώ ήταν τα τεστ...τώρα περιμένω να δω καθυστέρηση...και αν δεν έρθει Παρασκευή πρωί πρωί πάω για χοριακη 

IMG_20241104_162903.jpg

εδώ σαν να βλέπω!! συμφωνώ πάντως, άσε τα τεστ και τέλος βδομάδας πήγαινε για χοριακή!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα!! Είναι πολύ συνηθισμένα αυτά στην εγκυμοσύνη! Εγώ στην πρώτη μου είχα στην κολπική καλλιέργεια σταφυλόκοκκο και είχα φρικάρει…κανένα σύμπτωμα απολύτως, αλλά με διαβεβαίωσαν πως δεν είναι κάτι. Πήρα αντιβίωση και τελείωσε. Λίγο πριν γεννήσω έπαθα δύο απανωτές ουρολοιμώξεις, άλλες δύο φορές αντιβίωση. Και σε αυτήν την εγκυμοσύνη μετράω ήδη μια ουρολοίμωξη και περιμένω στον μήνα που μου απέμεινε μην τυχόν και ξανά πάθω. Γενικά είμαι υστερική με την υγιεινή της περιοχής λόγω ευαισθησίας από μικρή, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Απλά στην εγκυμοσύνη λόγω αλλαγής της εσωτερικής ανατομίας (ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο κατάλαβα από τον γιατρό) είναι πιο συνηθισμένα αυτά. 
    • Που είστε ώρε κόρες χαθήκατε.. τα νέα σας;;
    • Καλημέρα κοριτσάκια κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Κι εγώ είμαι σπίτι κλεισμένη με απαγορεύση εξόδου και δραστηριοτήτων γενικότερα. Βαδικά στο απόλυτο τπτ! Σήμερα έκλεισα 28 εβδομάδες, η μικρή μου είναι ακριβώς με το κεφάλι πάνω στον τραχήλο, εφάπτεται κανονικότατα  οπότε είμαι ξάπλα για αποφυγή πρόορου τοκετού. Ευτυχώς για την ώρα ο τραχήλος είναι ερμητικά κλειστός και με καλό μήκος οριακά. Προχθές το βράδυ είχα τρομερό πόνο χαμηλά στην πύελο, δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τπτ, και ούτε να περπατήσω καλά καλά για να πάω τουαλέτα, τελικά κατέληξα εχθές το απόγευμα νοσοκομείο οπού μου βρήκε ο γιατρός κολπίτιδα.. 😮‍💨😮‍💨😮‍💨 και μάλλον έχω και κάποιο μικρόβιο στα ούρα. Έχω ξεκινήσει ήδη από χθες Canesten κολπικά και ευτυχώς έκαναν αμέσως χρήση, σήμερα σηκώθηκα άλλος άνθρωπος, έστειλα το σύζυγο πήγε και ούρα για καλλιέργεια για να δούμε αν χρειαστεί να πάρω ενδεχομένως κάποια αντιβίωση, ελπίζω βέβαια να μην είναι τπτ και να μην χρειαστεί.. να της καπουλάρω με τα κολπικά χάπια μόνο.. Αλλά τι να πω ρε κορίτσια.. στα καλά του καθουμένου από το πουθενά μου εμφανίστηκε αυτό και η φάση είναι ότι δεν το κατάλαβα γιατί ούτε φαγούρα είχα, ούτε τσούξιμο, ούτε τπτ.
    • @Rena92 α εντάξει νόμιζα ήταν κανόνας για κάποιο λόγο,να κ τωρα απ την αλλη ξυπνησα🤷‍♀️ Το δικό μου ειναι 160 ,θα ερθει κ το αλλο, θα το εχω για στήριξη στην πλάτη ,θα τα βρω (βασικα το ενα γιατι κ εγω ως μη εγκυος το ειχα) πεταμένα στον κήπο να ξαπλώνουν πανω τα σκυλιά όταν θα διεκδικήσει ο αντρας μου την πλευρά του πίσω,μου δινω κανα δίμηνο απο τωρα🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...