Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 2 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Όχι αυτό είναι πολύ λάθος λογική πραγματικά στο λέω με κάθε καλή πρόθεση. Το έκανα στην αρχή αλλά όχι με το γιο μου, με το γυμναστηριο. Δύο εβδομάδες προσπαθούσα να αλλάξω το πρόγραμμα μου και να μη σηκωνω βάρη και τι καταλαβα? Μετά άλλαξα τελείως και ξεκίνησα να κάνω μόνο ομαδικά προγράμματα ώστε να είναι πιο χαλαρά και εμ δεν το ευχαριστιόμουν εμ δεν ερχόταν το παιδακι. Τελικά για τη δικήου ηρεμία άλλαξα σε γιόγκα αλλά επειδή μου αρέσει όχι μόνο για αυτο. Αν είναι να μείνει ένα σποράκι θα μείνει. Πάρα πολλές γυναίκες πάνε γυμναστήριο και σηκώνουν βάρη και παρόλα αυτά μια χαρά έγκυες είναι. Εγώ το μόνο που κάνω και όχι πάντα είναι τρεις τέσσερις μέρες πριν την περίοδο δεν πίνω αλκοόλ. Αλλά μέχρι εκεί. Είναι άδικο για τα παιδάκια μας να μην τα παίρνουμε αγκαλιά μήπως και έρθει ένα σποράκι κάποια στιγμή και πόσο μάλλον στα δύο εσύ και στα τρία εγώ που μας έχουν πολύ ανάγκη. Τώρα από την άλλη, στον δικό μου κάνουμε εκπαίδευση να μαθαίνει να ανεβαίνει στο κάθισμα του αυτοκινήτου μόνος του αλλά είναι και 16 κιλά λεβεντάκος. Αν θες να δείξεις στο παιδάκι σου πως να κάνει κάποια πράγματα μόνο του και αν το επιτρέπει και η ανάπτυξη της τότε μπορείτε να το κάνετε παιχνίδι και να είσαι πιο ήρεμη.

Αυτο το κάνω, δηλαδή προσπαθώ να την κάνω πιο αυτόνομη ώστε να μη χρειάζεται να την σηκώνω ή να σκύβω συνέχεια. Κι εγώ σκέφτομαι αν αργήσει να έρθει το σποράκι τι θα γίνει, μια έτσι και μια αλλ΄ιως !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 9 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Μακάρι, μακάρι!!! Αλλά να έρθει κ να μείνει. Κ την προηγούμενη φο΄ρά Φεβρουάριος ήταν κ από τότε δεν τον αντέχω σαν μήνα, μου θυμίζει άσχημα πράγματα :(

Ήταν σοκ γενικά. Αφού δεν χρειάστηκε είστε τυχεροί μια χαρά :)  Εμείς έχουμε θέματα κ οι 2 οπότε έχουμε κάνει ένα κάρο εξετάσεις

Τα πρώτα ούρα έχουν πιο πολύ συγκέντρωση ;) Κάνε κ αύριο με τα πρώτα πρωινά κ εύχομαι να είσαι 🙏

Θα σου πω 

01.09.2021 ωοληψια 

03.09 2021 εμβρυομεταφορα

19.09.2021 πρώτος υπέρηχος είδαμε 

03.09.2022 θετικό τεστ από φυσιολογική σύλληψη 

19.09.2022 πρώτος υπέρηχος 

Ακριβώς ένα χρόνο τα συναισθήματα μου κάποιες φορές είναι κάπως αλλά μετά βλέπω το ουράνιο τόξο μου και χαίρομαι. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...