Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καθ' έξιν αποβολές. 

Με το σύζυγο προσπαθούμε 6 χρόνια να κάνουμε παιδί. Είχαμε 4 εγκυμοσύνες με φυσιολογικό τρόπο και αποβολές στο πρώτο τρίμηνο. Είχαμε επίσης 5 εξωσωματικες στις οποίες το έμβρυο παλινδρομης στην 5η ή 6η εβδομάδα. Εχει κάποιος με  ανάλογη εμπειρία βρει λύση στο θέμα; Έχουμε επισκεφθεί ανοσολογος, αιματολογους, έχουμε κάνει αντιπατρικά, intralipids, pro ενδομητριου και ότι εξετάσεις υπήρχαν διαθέσιμες να γίνουν. Βοήθεια...... 

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Helena14 είπε:

Καθ' έξιν αποβολές. 

Με το σύζυγο προσπαθούμε 6 χρόνια να κάνουμε παιδί. Είχαμε 4 εγκυμοσύνες με φυσιολογικό τρόπο και αποβολές στο πρώτο τρίμηνο. Είχαμε επίσης 5 εξωσωματικες στις οποίες το έμβρυο παλινδρομης στην 5η ή 6η εβδομάδα. Εχει κάποιος με  ανάλογη εμπειρία βρει λύση στο θέμα; Έχουμε επισκεφθεί ανοσολογος, αιματολογους, έχουμε κάνει αντιπατρικά, intralipids, pro ενδομητριου και ότι εξετάσεις υπήρχαν διαθέσιμες να γίνουν. Βοήθεια...... 

Καλημέρα, δεν έχω ανάλογη εμπειρία όμως ήθελα να ρωτήσω, ελέγξατε την υγεία των εμβρύων; Έχετε κάνει καρυότυπο δικό σας; Μήπως δλδ υπάρχει κάποιο θέμα συνδρόμου;

Κατά τα άλλα έχω ακουστα το τμήμα αποβολών του Έλενα, χωρίς όμως να έχω προσωπική εμπειρία όπως είπα.

Εύχομαι να τα καταφέρετε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τελειααα!! Λίγο έμεινε να τον πάρεις στην αγκαλιά σου κορίτσι! Μου αρέσει το 1/11 σαν ημερομηνία χαχα 😍
    • Το μπεμπακι έχει γυρίσει ναι! Θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες τώρα γιατρό, θα τη ρωτήσω για το καρδιοτοκογραφημα. Στην κλινική εννοείς το κάνω όλες λες ιδιωτικά; Δεν μου το κάνει η γιατρός;  Εσύ πως είσαι; Πότε με το καλό;;! Το έχεις αναφέρει σίγουρα αλλά έχω μπερδευτεί τόσες που είστε και με διδυμακια 😊
    • 😅😅μην με παρεξηγεις, εδω ζουμε ανεπαναληπτες στιγμες με το λεγομενο pregnancy brain!! σημερα του γιατρου του λεω ποτε μπαινουμε στον ενατο με το καλο την 38η εβδομαδα?? και με κοιταξε με απορια και μου λεει οχι, την 36η, καθε μηνας 4 εβδομαδες 🤣 το σαββατο θα συναντησω αυτον τον γιατρο να δω τι θα κανουμε!
    • Από 36η κ μετά. Συνήθως κάνουν κάθε βδομάδα από κει κι έπειτα.    Γυρίσαμε από το γιατρό κοριτσάκια μου!! Κάναμε καρδιοτοκογραφο όλα καλά με το μαναρακι μου!! Έφτασε κιόλας 3 κιλά😱😱😱 Και μεις κλείσαμε ραντεβού για 1/11 με το καλό. Ο τράχηλος λέει κλειστός κ ψηλά 😊 Μαζι θα γεννήσουμε από τι φαίνεται κορίτσι μου!! Κ μας είπε ότι μπορεί να είναι μέσα κ ο άντρας μου στην καισαρική!!! Ότι δεν έζησε ο ερμος στα δίδυμα (2021 φουλ κοβιντ) θα το ζήσει τώρα!! 
    • Καλησπέρα Naty_!!! Καρδιοτοκογραφημα ξεκινάς να κάνεις την 36η εβδομάδα μια φορά την εβδομάδα μέχρι να γεννήσεις. Δεν χρειάζεται ραντεβού αν είσαι σε ιδιωτικό πας και κάνεις όποτε σου πει! Για δημόσιο δεν ξέρω αλλά νομίζω ούτε εκεί κλείνεις.  Εμένα στις δύο τελευταίες μου γέννες μου έκαναν στρεπ τεστ την ημέρα που πήγα για να γεννήσω στο μαιευτήριο. Ενώ στην πρώτη είχα κάνει έξω σε διαγνωστικό. Πως είσαι;έχει γυρίσει το μπεμπακι;;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...