Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

@Sotiria_94 τι κούκλος ειναι αυτός? Έχουμε τ ιδιο μαλλι σε κάστανο. Ακριβώς την ίδια χωρίστρα 😅. Δ κοιμαται ουτε 10λεπτά μεσα στη μερα?

@Kn1 πολυ καλο προγραμμα έχετε μπραβο.

Εμεις της δίνουμε να γλείφει μήλο κ αχλαδι κ τρελαινεται.  Τον αλλο μηνα ξεκιναμε κ εμεος τροφές.

Κατά τ αλλα προσπαθούμε να βρούμε ρυθμούς με τ διαβασματα, τ αγγλικά, τις δραστηριότητες. Τ καλο ειναι ότι τ μωρο εκει π κοιμοταν 11 11.30 με τ π ξεκίνησαν τ σχολεια, μπηκε σε πρόγραμμα σχολειου μαζί με τ κορίτσια χαχα. 9.30 την ξεκιναω μέχρι 10 εχει κοιμηθει.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

@Sotiria_94 τι κούκλος ειναι αυτός? Έχουμε τ ιδιο μαλλι σε κάστανο. Ακριβώς την ίδια χωρίστρα 😅. Δ κοιμαται ουτε 10λεπτά μεσα στη μερα?

@Kn1 πολυ καλο προγραμμα έχετε μπραβο.

Εμεις της δίνουμε να γλείφει μήλο κ αχλαδι κ τρελαινεται.  Τον αλλο μηνα ξεκιναμε κ εμεος τροφές.

Κατά τ αλλα προσπαθούμε να βρούμε ρυθμούς με τ διαβασματα, τ αγγλικά, τις δραστηριότητες. Τ καλο ειναι ότι τ μωρο εκει π κοιμοταν 11 11.30 με τ π ξεκίνησαν τ σχολεια, μπηκε σε πρόγραμμα σχολειου μαζί με τ κορίτσια χαχα. 9.30 την ξεκιναω μέχρι 10 εχει κοιμηθει.

@Diwni δε το τηρούμε πάντα όπως καταλαβαίνεις ..Ερώτηση:τα βαζεις σε αυτό το διχτάκι ;Μου είπε ο παιδίατρος να πάρω αλλά δεν ξέρω καν τι είναι αυτό 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.

@Kn1 καλή αρχή στο μικρακι με ρις τροφες! Με τι ξεκινησες?

@Diwni και εμείς προσπαθούμε να προσαρμοστουμε. Το πρωι έχω θεμα που κοιμάται η μικρή και έρχεται η μαμά μου την κρατάει και πάω τον μεγάλο σχολείο. Μας άλλαξαν την ώρα προέλευσης και δεν προλαβαίνει ο άντρας μου να τον πάει. 

Εμείς από στερεές λογικά τώρα στις 25 που έχουμε παιδίατρο θα μας πει. Μας βλέπει να τρώμε και γλυφεται. Δεν της έχω δώσει κάτι να γλύφει φοβάμαι. Αλλά μας έχουν γονατίσει τα δόντια. Κοιμάται και ξυπνάει με κλάματα. Και κλαίει και μέσα στον ύπνο της και βάζει τα χέρια και τα δαγκώνει. 

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια🌸 

Κάναμε το εμβόλιο μας σήμερα και από αύριο ξεκινάμε τροφές!

Με λαχανικά ξεκινάμε για μια βδομάδα και την άλλη βδομάδα βάζουμε φρούτα!

Ανυπομονώ να δω πως θα πάει και έχω και ένα άγχος η αλήθεια ταυτόχρονα! 

Μας είπε να σταματήσουμε αποστείρωση και πλέον νερό να δίνουμε από βρύση αν έχουμε φίλτρο ή εμφιαλωμένο. Όσον αφορά το νερό έχω λίγους ενδοιασμούς δεν ξέρω τι να κάνω 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

@Kn1 καλή αρχή στο μικρακι με ρις τροφες! Με τι ξεκινησες?

@Diwni και εμείς προσπαθούμε να προσαρμοστουμε. Το πρωι έχω θεμα που κοιμάται η μικρή και έρχεται η μαμά μου την κρατάει και πάω τον μεγάλο σχολείο. Μας άλλαξαν την ώρα προέλευσης και δεν προλαβαίνει ο άντρας μου να τον πάει. 

Εμείς από στερεές λογικά τώρα στις 25 που έχουμε παιδίατρο θα μας πει. Μας βλέπει να τρώμε και γλυφεται. Δεν της έχω δώσει κάτι να γλύφει φοβάμαι. Αλλά μας έχουν γονατίσει τα δόντια. Κοιμάται και ξυπνάει με κλάματα. Και κλαίει και μέσα στον ύπνο της και βάζει τα χέρια και τα δαγκώνει. 

Ακριβώς το ίδιο περνάμε με τα δόντια.. όλη μέρα τα χέρια είναι στο στόμα και κάποιες φορές μου έκανε και εμετό.. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Kn1 οχι τ κοβουμε κομματια κ της το βάζουμε να τ γλείφει. Με προσοχη μην κοψει κανένα κομμάτι. Τα πιπίλαει. Λιγο με τη γλώσσα λιγο με τ ούλα. Πλακα εχει.

Θα το κάνω κ εγώ να δω πως θ αντιδράσει τότε.

@ΜαρίαΔημήτρηςΛοιπόν ξεκινήσαμε με λαχανικά καρότο πατάτα κολοκύθι τα οποία τα δέχεται πολύ καλά και του αρέσουν  θα προσθέσω και μπρόκολο και αβοκάντο.Θελει κ λίγο γάλα μετά όμως γιατί είναι πεινάλας Αχαχ Τώρα μπήκαμε και στα φρούτα και ξεκινήσαμε με αχλάδι το οποίο του αρέσει πολύ εξίσου .

@Eirinistz Εμάς μας είπε το νερό που θα πιει θα πρέπει να είναι αποστειρωμένο  κ όχι βρύσης .Εγω πιστεύω πάντως να ξέρεις ότι ο κάθε παιδίατρος λέει διαφορετικά .Τωρα τι να σου πω ;Εγώ το αποστειρώνω ψέμματα δε θα σου πω .

Σε άλλα νέα έχω το Σάββατο γυναικολόγο για παπ και δεν έχω καμία όρεξη να πάω.Τελικα όλα εμείς τα τραβάμε .Αυτο έχω να πω .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...