Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τι γίνεται με την περίοδο? Κ μενα σήμερα μ ήρθε. Χάρηκα να σαε πω την αλήθεια. Να ισορροπησουν οι ορμόνες. Ευτυχβς δ θα εχω στις διακοπές.

@ΜαρίαΔημήτρης Μαράκι μου να τα περάσετε όμορφα! Να ειναι κ ηρεμη η μπεμπα, να χαρείτε τιε διακοπές σας!

Δημοσίευση

Τι γίνεται με την περίοδο? Κ μενα σήμερα μ ήρθε. Χάρηκα να σαε πω την αλήθεια. Να ισορροπησουν οι ορμόνες. Ευτυχβς δ θα εχω στις διακοπές.

@ΜαρίαΔημήτρης Μαράκι μου να τα περάσετε όμορφα! Να ειναι κ ηρεμη η μπεμπα, να χαρείτε τιε διακοπές σας!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γεια σας βρε κορίτσια τι κάνετε ;Σας διαβάζω αλλά εμάς μας ταλαιπωρούν τα ούλα και ρίχνουμε κάτι κλάμματα ιδίως το απόγευμα !!!

Αναμένουμε να πάμε διακοπές κ εμείς γιατί δεν την παλεύουμε εδώ πλέον  

Δημοσίευση

@Maria98 εχει δικιο σε αυτο που λεει η @Diwni δηλαδη μετα την εδραισω του θηλασμου το στηθος σταματα να ειναι πρησμενο, να σταζει κλπ και πολλες κοπελες νομιζουν οτι η παραγωγη τους μειωθηκε αλλα δεν ειναι ετσι. Σε καθε περιπτωση μη μου στεναχωριεσαι ακομα και να χρειαζεται συμπληρωμα η μπεμπουλα υπαρχει λυση. @ΜαρίαΔημήτρης τι ομορφα που περνατε, σε νιωθω πολυ χαρουμενη🌹🌷🌹. Και γω εξακολουθω να εχω αιμα και μαλιστα αρκετο και ουτε γω εχω μπει στη θαλασσα αλλα βουτηξα χθες τα ποδια του μπεμπεκου και φανηκε να του αρεσε. 

Δημοσίευση

Αααα @Diwni μου τωρα το ειδα τι ωραια αντε μπραβο μας αδιαθετησαμε σχεδον με τη σειρα που γεννησαμε χαχαχα. Καλη εβδομαδα σε ολες κοριτσια μου. @Kn1 εσεις για που ειστε;; Περαστικα σας με το καλο να βγουνε τα δοντακια σας. 

Δημοσίευση

Ναι εννοείται πως κι εμένα το στήθος είναι μαλακό, το νιώθω πρησμένο μόνο όταν έχουμε ώρα να θηλασουμε ή το έχω ρίξει στη μπύρα εγώ χαχα , θα πάμε αύριο στη παιδίατρο και βλέπουμε τι θα μας πει 

Δημοσίευση

Κορίτσια επίσης ξέχασα να σας πω , ήρθαμε κι εμείς σε επαφή τελικά 🫢🤩😊😁 σαν να περίμενε το πράσινο φως από μένα ο κύριος,  μάλιστα επειδή πονουσα κάπως ένιωθα περίεργα ως πρώτη φορά κάπως τον είδα κόλλησε κι εκείνος, ας δούμε τώρα πότε θα γίνει ξανά,  εντάξει ξεαραχνιασαμε χαχα

Δημοσίευση

@Maria98 μπραβο αστερι μου σουπερ σας βρισκω καθε φορα θα ειναι και καλυτερα. Ενταξει κοριτσια μονο εγω εμεινα και στο μεταξυ με κηνυγαει ο κακομοιρης αλλα εγω δε θελω εχω το μυαλο μ ολα τα υπολοιπα εκτος απο το σεξ. Θα συγκεντρωθω που θα παει. Μια μερα καπως πηγε να μ ερθει αλλα αρχισε να κλαιει ο μπεμπεκος και μ εφυγε αυτοματως. Να μας πεις τι ειπε ο παιδιατρος θα παμε και μεις αυριο πρωτα ο Θεος. 

Δημοσίευση

@Maria98ναι ειναι λογικο να νιωθεις ενοχληση. Φουλ λιπαντικο κ θα εισαι μια χαρα. Σε κανα 2 φοεες θα εχεις στρωσει. Αύριο θα μας πεις νέα κ απο τ γιατρό.

@Sotiria_94 μια απόφαση ειναι. Μην το αφήνεις. Χρειάζεται για τ ζευγάρι. Αλλωστε τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

@Kn1 που θα πάτε διακοπές?

Εγω απο περίοδο εχω κανονική ροη. Ουτε φοτλ αιμα π ακουω αλλες κοπελες ουτε λίγο. Όπως ειχα κ πριν.

Εμείς διακοπες θα πάμε στις 19. Έχουμε ακόμα. Προς τ παρόν προσπαθω να περνανε γεμάτες οι μέρες μας.

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε ;; Πως πάτε ;;

έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές αφού διάβαζα όλες τις απαντήσεις σας να γράψω κ εγώ κ όλο κ κάτι γίνεται .. λίγο το μωρό, λίγο οι ετοιμασίες της γαμοβαφτισης..

είμαστε καλά εμείς , μεγαλώνουμε πολύ καλά , τρώμε μόνο θηλασμό έχω ένα πολύ ψηλό αγόρι στους 68 ποντους στις 25 που κάναμε εμβόλιο κ 6400γρ σύμφωνα με τον παιδίατρο κ καλόβολο … νύχτα ακόμη σηκωνόμαστε κάθε 3-4 ώρες αναλόγως μόνο για θηλασμό χωρίς πολλά πολλά κ κοιμάται κατευθείαν .. έχουμε κάνει ήδη 2 ταξιδάκια , ένα Λευκάδα που είμαστε στο 2ωρο πριν 1-1.5μηνα κ ένα στο εξοχικό των δικών μου στο 5ωρο τώρα το πσκ.. οι δικοί μου που ήταν έκπληξη καταχάρηκαν γιατί είχαν καιρό να τον δούνε κ έπαθαν κοκομπλοκο με τον εγγονό !! 
στα δικά μου , εγώ δεν έχω ακόμη περίοδο εσείς όλες σας ήρθε ; Υπάρχει κάποια που θηλάζει αποκλειστικά κ της ήρθε ;; Δεν θέλω να μου έρθει ακόμη έχω γάμο στις 23 κ μετά λέμε να πάμε ταξιδάκι με το μωρό… επίσης να τα κιλά ενώ είναι στα ίδια όπως πριν την εγκυμοσύνη κ μου κάνουν όλα μου τα ρούχα έχω λίγο κοιλιτσα ακόμη κ δεν νιώθω άνετα ακόμη με όλα μου τα ρούχα παρόλο που όλοι μου λένε πως δεν φαίνεται ότι γέννησα … μόνο το στήθος μου είναι μπομπα κ δεν μπορώ να βάλω κααααποι ρούχα μου ή τα μαγιό μου κ την βγάζω με 2 παλιά μπικίνι κ κάτι ολόσωμα που δεν έχω θέμα ..

τώρα για την πρώτη επαφή κ εμείς πρόσφατα την είχαμε, ήταν αρκετά περίεργη η φάση λίγο το αγχος μου αν θα πονέσει κ εκείνος ήταν κάπως κομπλαρισμενος κ με το στήθος μου που θηλάζω , γενικά δύσκολα με το παιδί να βρεις χρόνο κ χώρο (έχουμε το κόλλημα του χώρου όταν είναι το παιδί δίπλα στο κρεβάτι μας)… γενικά ξηρότητα εκεί κάτω , όχι ιδιαίτερη διαφορά από παλιότερα πάρα τον φυσιολογικό τοκετο, τα 3.5 κιλά παιδί κ τόσα ράμματα … 

Δημοσίευση

@Elenaki12 τι καλα π ειναι καλοβολος ο μπεμπακος σου! Ναι ειναι παιδαρας φτου φτου. Κάνετε κ τιε εξορμήσεις σας μια χαρα! Εγω θηλαζω αποκλειστικά κ μ ήρθε στους 2.5 μήνες περιοδος. Η κοιλίτσα θελει 8 με 9 μήνες για να στρωσει. Μάλλον σε σενα π εχασες τ κιλα ειναι κατακράτηση μόλις αδιαθετησεις θα φύγει. Επαφες με πολύ λιπαντικο και στον καναπε αμα σας κολλαει ο μπέμπης π ειναι δίπλα στο κρεβάτι. Οι 2 3 πρώτες φορες ειναι περίεργες μετα φτιαχνει τ πραγμα. Εμεις ξεκινησαμε απο μεσα Ιουνίου π μας έδωσε ο γιατρος τ οκ κ έχουμε 3 επαφες ρη βδομαδα μέσο όρο. Νιώθω π Νιώθω περιεργα με τ σωμα μ ε ας Νιώθω τουλάχιστον επιθυμητή. Κιλα εχω κολλησει στα +4. Όλοι μ λένε κ μενα οτι δ φαίνονται. Μου λένε πλακα μας κανεις με 3 γέννες κ μάλιστα η μία πριν 2 μήνες? Αλλά εντάξει λιιιγο με ενοχλεί. Απο Σεπτέμβριο θα ξεκινήσω εντατικά καθημερινα περπάτημα και απο Οκτωβρίο γυμναστήριο. Αχ βρε κορίτσια παιζει κουραση ολη τη μερα, ειναι κ λίγο παρηγοριά τ τσιμπολόγημα.

Δημοσίευση

@Elenaki12 καλως την πολυ χαιρομαι που μας εγραψες, ποτε ειναι ο γαμος και η βαφτιση; Νομιζα του χρονου εγω στον κοσμο μου. Μια χαρα μπεμπαρος και ο δικος σου φτου φτου Παναγιτσα μου. Η κοιλιτσα μη σε νοιαζει πιο πολυ εσυ τη βλεπεις πιστευω αλλα και παλι θα υποχωρησει με τον καιρο. Θα παμε και μεις αυριο για τσιμπι τσιμπι θα σας πω πως ειμαστε. @Diwni μου εσυ με μπεμπακι και αλλα δυο παιδακια μην εισαι αυστηρη με τον εαυτο σ οπως το πες ενα τσιμπολογημα το χρειαζεσαι. Στο λεω τρωγοντας παγωτακι με σιροπι βυσσινο. Απο Σεπτεμβρη πρωτα ο Θεος θα τα χασουμε. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Περνάμε πολύ όμορφα αλλά εγώ σήμερα έχω πάρα πολύ αίμα και λίγο με δυσκολεύει.  Η μικρή ευτυχώς ειναι ήρεμη. Πηγαμε και σήμερα παραλια ,έφαγε και κοιμηθηκε. Της έβαλα λίγο τα δαχτυλάκια του ποδιού αλλά δεν της πολυαρεσε,ήταν και κρύα και δεν την εβαλα πολυ,χάζευε όμως το νερό στην ακρη που έσκαγε. 

Μακάρι να μη μου κρατήσει πολύ η περίοδος για να κάνω και εγώ κανένα μπάνιο. 

@Elenaki12 πολύ χάρηκα για τα νέα σας! Πόσο είναι ο μπεμπακος σας τώρα?

Εμείς πάντως επαφές ας κοιμάται δίπλα η μπέμπα έχουμε κανονικά.  Εξάλλου και με άλλο παιδί στο σπίτι δεν είναι εύκολο να πας και σε άλλο μέρος τπυ σπιτιού μην ξυπνήσει και σας πιάσει οπότε όσο δεν καταλαβαίνει η μπέμπα μια χαρά είμαστε. 

Τώρα έχουμε βγει βραδινή βόλτα και η μικρή έχει ξεραθεί στο καροτσι με μουσικη απο το μπαρακι διπλα μας,δ2ν χαμπαριαζει τιποτα.Ελπιζω να μην ξυπνήσει μόλις γυρισουμε. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης τι ωραια που κοιμάται στο καρότσι! Μακάρι να βγει ωραια η έξοδος σας κ βα μην ξαγρυπνησει στο σπίτι. Εγω αιμα εχω νορμαλ. Ελπίζω τουλάχιστον να καθαρισεις γρήγορα να κάνεις τ μπανακια σου. Ποσο θα καθίσετε?

@Sotiria_94κοβελία τ παγωτό το τρωω με έξτρα μερεντα απο πάνω χαχαχα. Ναι μωρέ τ εχω ξεπεράσει τ θεμα κιλών. Σιγα σιγα θα ξανά ρθω στα ίσα μου.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης τι ωραια που κοιμάται στο καρότσι! Μακάρι να βγει ωραια η έξοδος σας κ βα μην ξαγρυπνησει στο σπίτι. Εγω αιμα εχω νορμαλ. Ελπίζω τουλάχιστον να καθαρισεις γρήγορα να κάνεις τ μπανακια σου. Ποσο θα καθίσετε?

@Sotiria_94κοβελία τ παγωτό το τρωω με έξτρα μερεντα απο πάνω χαχαχα. Ναι μωρέ τ εχω ξεπεράσει τ θεμα κιλών. Σιγα σιγα θα ξανά ρθω στα ίσα μου.

Γυρίσαμε πριν κάνα μισάωρο την άλλαξα και ούτε που το κατάλαβε 😁.

16/8 απόγευμα φεύγουμε 17 ξημέρωμα θα φτάσουμε.  Εγώ υπολογίζω μέχρι Παρασκευή αντε Σάββατο να είμαι με περίοδο, δεν μπορώ και τα ταμπον καθόλου για να πεις πως θα κάνω καμιά βουτιά. Αλλά συνηθισμένη είμαι,κάθε χρόνο και μόλις να έχω τελειώσει από περίοδο με το που φτάνω Ικαρία μου ξανάρχεται η περίοδος.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης αα έχετε μερες μπροστά σας! Πολύ ωραία!

Κορίτσια μην τ ματιάσω τ μωρο εχει συμμορφωθεί αρκευα τ απογεύματα. Επισης χθες π γυρισαμε αργα σπιτι κ μέχρι να κοιμηθεο βαθια πιασαμε 1 παρα ξύπνησε σήμερα 8 παρα. ΣΟΚ. Δ τ πίστευα.

Δημοσίευση

Καλημερουδια @Diwni μου τωρα μπαινετε στα καλυτερα σας φτου φτου να χαλαρωσεις και συ λιγο μακαρι να συνεχισει ετσι. Μαρακι μου θα τα προλαβεις τα μπανακια σου καλη συνεχεια στις διακοπες σας, το εισπραττει η μπεμπα και εχει χαλαρωσει.  Εμεις χθες καναμε εμβολιακι το bexero και ηπιαμε και το ποσιμο για το ροταιο για τις γαστρεντεριτιδες και ειχαμε δυσκολο βραδυ. Ανεβασε δυο φορες πυρετο ψηθηκε και τ εσωσα ντεπον στεναχωρηθηκα πολυ. Δεν τον επιανε υπνος με τιποτα αλλα ευτυχως ειχε ορεξη για φαγητο ο ερμος. Σημερα το πρωι επανηλθε στις εργοστασιακες ρυθμισεις ξυπνησε με χαμογελο λετε να ειναι ενταξει!; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλημερουδια @Diwni μου τωρα μπαινετε στα καλυτερα σας φτου φτου να χαλαρωσεις και συ λιγο μακαρι να συνεχισει ετσι. Μαρακι μου θα τα προλαβεις τα μπανακια σου καλη συνεχεια στις διακοπες σας, το εισπραττει η μπεμπα και εχει χαλαρωσει.  Εμεις χθες καναμε εμβολιακι το bexero και ηπιαμε και το ποσιμο για το ροταιο για τις γαστρεντεριτιδες και ειχαμε δυσκολο βραδυ. Ανεβασε δυο φορες πυρετο ψηθηκε και τ εσωσα ντεπον στεναχωρηθηκα πολυ. Δεν τον επιανε υπνος με τιποτα αλλα ευτυχως ειχε ορεξη για φαγητο ο ερμος. Σημερα το πρωι επανηλθε στις εργοστασιακες ρυθμισεις ξυπνησε με χαμογελο λετε να ειναι ενταξει!; 

Μια χαρά θα είναι .Κ εμένα τον είχε κάνει τέζα .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...