Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Sotiria_94 ναι εφτασε στο 3ο για να σκεφτεται ετσι χαχα. Τοσα χρόνια τα είχα σχεδόν αποκλειστικά εγω 2 παιδια. Οχι ότι δ ασχολουνταν αλλα δ τα έτρεχε οπως τ τρεχεθ τωρα π εχω εγω τ μωρο. Οπότε καταλαβε το ζόρι κ την κούραση. Κ το λέει ότι για να είμαστε όλοι καλά πρέπει εσύ να είσαι καλα.

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σας διαβασα προσεκτικά.

Να σας πω κ γω τον πόνο μου χαχα. Σας εχω πει ότι τ απογεύματα τ μωρο δ στέκεται πουθενα. Εγω ολα τ απογεύματα πλέον μενω μεσα. Όπως ξέρετε πριν τ μωρο,  δ μαζευομουν. Χθες κάποια στιγμή π ήμουν μόνη μου κ κουνουσα κουνουσα με.πηρε καπως τ παραπονο. Σκεφτόμουν ότι εχουμε 2 μεγαλα σχετικα παιδια, είχαμε ξεπαιδιασει, τ σωμα μ πριν την εγκυμοσύνη ήταν συα καλυτερα του, βγαιναμε ποθ κ ποθ κανενα βραδθ σαν ζευγάρι. Ακομα κ με τ παιδια οπου πηγαιναμε ειμασταν ανετοι. Κ ξαφνικα κλείστηκα πολύ, σε όλα. Ενιωσα να με πηγαίνουν πισω πολύ ολα αυτά κ καπης με πήρε απο κατω. Ξςρω οτι θα μεγαλώσει κι αυτο. Κ ξανα θα βγούμε βραδυ κ τ σωμα μ σιγα σιγα θα επανέλθει κ ολα. Αλλα λιγο οι ορμόνες, λιγι η αϋπνία, λιγο ολα, λύγισα. Φυσικά κ είμαι ευγνώμων γι αυτο τ μωρο κ σιγουρα δ τ αλλαζβ με τίποτα κ εννοείται το ήθελα. Αλλα να... σαν άτομο... μ λειπουν πράγματα. Τ βραδυ π γυρισε ο άντρας μου τ συζητήσαμε λίγο γτ με ειδε βουρκωμενη. Σ αυτό τ μωρο ευτυχως με στηρίζει παρα πολυ. Μ λέει συνεχεια ότι προτεραιότητα εχω εγω κ η ψυχολογία μου κ αν μπορεί να κάνει κάτι αυτος. Να τα είπα κ γω κ ησύχασα.

Όσο για τις επαφες κορίτσια πρέπει να τους δωσετε εσεις τ πράσινο φως. Αν σας βλεπουν ταλαιπωρημενες, π λογικο να είμαστε έτσι, φοβούνται να κάνουν κινηση κι αυτοί. Τ πρώτο διάστημα, τις πρώτες πρώτες μερες, κάποια στιγμή γυρισα κ είπα στον άντρα μ ουτε με ακουμπάς, όχι ερωτικα, γενικά. Κ μ λεει σε βλεπω που πονας παντού, σε νιώθω τόσο εύθραυστη, φοβαμαι μην σε πονεσω. Κ τώρα π ξεκινησαμε επαφές, τ λεω ολο εγω σ λεω ελα να κάνουμε. Μ λέει εισαι κουρασμενη, αυπνη, δ θελω να νιωθεις ότι σε πιεζβ για κατι. Οπότε έχεις εσύ ορεξη θα μ λες. Εγω σε θελω πάντα. Γι αυτο κορίτσια να μιλάτε. Να λέτε τι σκέφτεστε. Δ ξέρετε πως τ έχουν κι αυτοί στο κεφάλι τους.

Συμφωνώ απόλυτα πρέπει να λέμε πως νιώθουμε και τι θέλουμε .

λογικο είναι να σε παίρνει από κάτω .Το ένιωσα τις πρώτες μέρες μετά προσπάθησα να προσαρμοστώ κ εγώ στα δεδομένα του μωρού και το μωρό σε μένα .Τι θέλω να πω .Θα βγούμε για φαγητό θα τον πάρω μαζί δε θα τον αφήσω πχ στους δικούς μου .Θα έχω πάρει όλα τα σύνεργα για το γάλα κ όλα καλά .Σιγα σιγά θα βρεις τα πατήματα σου είναι νωρίς ..Όπως ισχύει για όλες μας ..Κ εμένα ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο είναι κ η κούραση είναι όλα μαζί ..

εμείς σε άλλα νέα έχουμε δυσκοιλιότητα έχει δυο μέρες που δεν έχει κάνει κακα .Τι να πω ;Θα μιλήσω κ με τον γιατρό αν δεν ..

Δημοσίευση

@Kn1 βρε κ μεις παντού τα παίρνουμε τα παιδια κ τα 3. Απλά είχαμε καπως ξεπαιδιασει. Είχαμε πάρει παλι τ πάνω μας. Επίσης τ μωρο τ απογεύματα δ ειναξ για πουθενα. 2 3 φορες π επιχείρησα εστω βολτα να τ βγαλω γκρινιάζε κ γυρισα πισω. Ελπίζω να στρώσει. Σήμερα θα κάνουμε απόπειρα να παμε παιδοτοπο αργα τ απογεύμα. Για να δούμε πως θα πάει...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...