Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης Μην κοιτας εγω που παιρνω 6 χαπια την ημερα και δεν κουνιεται φυλλο, εσενα σου χει δωσει ελαφρα δοση αν θυμαμαι, επομενως αν δε σε πιασουν μπορει να επελθει τοκετος. Ελπιζω να ηρεμησει η κοιλιτσα σου. Παντως ειναι ενημερος και διαθεσιμος ο γιατρος οποτε τον χρειαστεις επομενως να εισαι ησυχη. 

Δημοσίευση

Και εγώ σήμερα το σκέφτηκα να κατέβω στην περιφορά. Μου είπε ο άντρας μου αν θέλω να πάμε. Αλλά το σκέφτηκα και λέω κάτσε στα αυγά σου και του χρόνου πάτε και οι 4! Ψήθηκα για λίγο να ετοιμαστώ να πάμε αλλά είναι και μακρια η ελληνική εκκλησία από εμάς, οπότε μαζεύτηκα ξανά.

@ΜαρίαΔημήτρης θα σου πω αυτό που σκέφτομαι και για μένα. Οταν είναι να έρθει θα έρθει. Οποτε, αφού το ξέρει ο γιατρός και σου έδωσε οδηγίες, προχωρά όπως θέλει το μωράκι!!! 

@Diwni τι ωραία που πήγατε στο χωριό και κατάφερες να ηρεμισεις έστω για λίγο! Μάζεψε δυνάμεις. Σωματικές και ψυχικές!

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια συνεχίζω με πονόλαιμο και προς το βράδυ προστέθηκε και μπούκωμα. Είμαι πια σίγουρη ότι κάτι περνάω. Αλλά μέχρι στιγμής σκέφτομαι ότι πέρασε ήδη η πρώτη μέρα και αφού δεν έχω πυρετό, ελπίζω απλά να κάνει τον κύκλο του. 4-5 μέρες να ηρεμισω. Ελπίζω ✌🏻

Οσο φθάνει ο καιρός με αγχώνει μην είμαι άρρωστη εγώ ή ο μεγάλος μου, τις μέρες που γεννάω. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Μονο όσο μπορώ να προσέχουμε και ελπίζω. Τα κατάφερα και πρόσθεσα ένα έξτρα άγχος 😂 Το απέκτησα σήμερα!

Δημοσίευση

@Katerinioo μου περαστικα να ειναι, μην αγχωνεσαι ενα κρυωματακι ολες το χουμε περασει λιγο πολυ, θα περασει εχεις ακομα χρονο. Πώς ειστε σημερα κοριτσια μου ομορφα; Εγω πηγα εκκλησια το πρωι και κοινωνησα κιολας χαρηκα τοσο πολυ. @ΜαρίαΔημήτρης πώς πας ηρεμησε καθολου η κοιλιτσα σου;; 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,σήμερα ειμαι καλυτερα μέχρι στιγμής ευτυχώς. Υπνηλία έχω πολύ,ίσως επειδή δεν κάνω και τίποτα σήμερα, μόνο έβαλα λιγες πανσετες στο φούρνο να φαμε και όλη μέρα κάθομαι. Πήγα και τουαλέτα καλύτερα σήμερα και ισως ηρέμησα και από αυτό ή επειδή και η μικρή είναι πιο ήσυχη σήμερα δεν με πονάει τόσο. 

Δημοσίευση

Μπραβο Μαρακι μου πιστευω σιγουρα παιζει ρολο και το εντερο, κατσε αραχτη δεν πειραζει που δεν κανεις κατι. Ειδες η μπεμπουλα καθεται μια χαρα στην κοιλιτσα, βοηθανε και τα χαπια ευτυχως. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης Μαράκι μου μερα μερα πας και όσο κάτσει μεσα. Καθε μερα οφελος ειναι αλλά μια χαρά τελειομηνο θα είναι τ μωρακι σου οπότε δ θα εχεθς θέμα.. για να δούμε ποιο θα είναι τ πρώτο μωρακι της ομάδας.

Δημοσίευση

Καλημερα σε όλες!! Εγώ σήμερα σηκώθηκα πιο χάλια από χθες αλλά όσο περνάει η μέρα νιώθω ότι ίσως πάω καλύτερα. Θα δείξει. Εφτιαξα μια καρυδόπιτα για αύριο και ο άντρας μου, κάνει μαγειρίτσα και τα αυριανά. Εγώ φέτος μαγειρίτσα δεν θα φάω αλλά τα αγόρια θα την τιμήσουν! Πιστεύω αύριο και μεθαύριο θα κάτσουμε να ξεκουραστούμε όλη η οικογένεια! Εχει υπέροχο ανοιξιάτικο καιρό. Μου έχει φτιάξει η διάθεση. Αύριο μπαίνω 35η εβδομάδα ✌🏻

Πώς είστε εσείς; @ΜαρίαΔημήτρης  Ωραία νέα έχεις!! Καλύτερα όλα!

@Diwni και εγώ περιμένω να δω ποιο θα είναι το πρώτο! 

Δημοσίευση

@Diwni μου οπου να ναι μπαινεις στον 9ο περασε ο καιρος😁!! Εχει ωραιο καιρο κοριτσια μου πραγματι ειναι για βολτα. Με χει πιασει αααλλη πεινα σημερα απορω με τον εαυτο μου πρεπει να συμμαζευτω. Να ειμαι ειλικρινης εκοψα το κρεας αυτη την εβδομαδα γιατι δε μου καθοταν καλα λογω νηστειας (μη με κραξετε) και δε με χορταινει οτι κι αν φαω. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,εγώ θα πάω στην μαμά μου απόψε που θα έρθει και ο αδερφός μου,θα με πάει ο άντρας μου με το αυτοκίνητο αν και με τα πόδια είναι 3 λεπτά ακριβώς αλλά δεν θέλω να περπατήσω.  Θα πανε Ανάσταση όλοι μαζί και εγώ θα κάτσω σπίτι με την μαμά μου. Δεν θέλω να κάτσω μόνη μου σπίτι απόψε και αύριο θα πάμε στον αδερφό μου. Από το μεσημέρι και μετά που έφαγα πάλι έχω πονάκια χαμηλά, επίσης η μπέμπα έχει κατέβει ακόμα πιο χαμηλά σήμερα και όπως κουνιεται σπρώχνει κιόλας με το κεφάλι.

Εν τω μεταξύ έχουν αρχίσει και πέφτουν προβλέψεις για το πότε θα γεννήσω από συγγενείς και φίλους.  Θέλω να δω ποιος θα πέσει μέσα. 

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια 🌸 εγώ να καλωσορίσω το πρήξιμο σήμερα , δε ξέρω εάν φταίει και η καλτσουλα που φοράω στον ύπνο αλλά ο αστραγαλος μου έχει φουσκώσει ο γλυκουλης 🤣

Δημοσίευση

@Sotiria_94 φαε καλε! Όχι κρέας το καταλαβαίνω αυτό που λες κ τ σεβομαι. Αλλα φαε σιγα τι εμεινε. Μετα θα τ χασεις ολα. Κ γω αυτο τ μηνα έχω αφεθει, δ ζυγιζομαι, δ κανω τίποτα. Αλλα που θα πάει? Θα επανέλθουμε μετά. Εσύ κιολας που εισαι τόσο περιορισμένη σε ολα, αυτό έλειπε να στερηθείς κ τ φαι.

Δημοσίευση

Εγώ από ενέργεια είμαι έτσι και έτσι,  την βρίσκω την χάνω την βρίσκω την χάνω αλλά εντάξει, θα πάμε και μεις εκκλησία εδώ στο χωριό και μετά θα πάμε στα πεθερικά μου για φαγητό 

Εγώ πάντως @Kateriniooτην λαχταραω την μαγειρίτσα μου και περιμένω πως και πως, όσο την έφτιαχνα σκεφτόμουν το βράδυ που θα τη φάω (δοκίμασα βέβαια λιγάκι 🤗

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης κοριτσι μου πως καταλαβαίνεις πως κατεβαίνει το μωράκι; αχ δε ξερω νιωθω πως φτανει σιγα σιγα με την περιγραφή σου 😇😇😇😇😇 

Καλύτερα που θα μείνεις με τη μαμά να είσαι και συ πιο ήρεμη 🤗

Δημοσίευση

Κορίτσια μια κοπέλα που είμαστε στον ίδιο γιατρό μου είπε πως της έκανε κολπική εξέταση και πόνεσε αρκετά, θα κάνουν λέει και στις επόμενες επισκέψεις,  σκέφτομαι τώρα μήπως με δει και μένα την επόμενη φορά 🤔🤔🤔 

Δημοσίευση

@Maria98 σε ποια βδομάδα εισαι τώρα? Δ υπάρχει λογος να σε δει από κάτω πριν την έναρξη του τοκετου. Μόνο αν συμπληρώσεις 40 βδομαδες. Τηβ πονεσε γτ θέλει να της προκαλέσει τοκετο. Κανονικα όταν κάνουν για να διαπιστωσουν τη διαστολή, δεν ποναει, μια ενόχληση νιώθεις.

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Maria98 σε ποια βδομάδα εισαι τώρα? Δ υπάρχει λογος να σε δει από κάτω πριν την έναρξη του τοκετου. Μόνο αν συμπληρώσεις 40 βδομαδες. Τηβ πονεσε γτ θέλει να της προκαλέσει τοκετο. Κανονικα όταν κάνουν για να διαπιστωσουν τη διαστολή, δεν ποναει, μια ενόχληση νιώθεις.

Εκείνη μου είπε πως την ενόχλησε πάντως, δε ξέρω αλλά το σκέφτομαι και γω , θα δείξει τώρα αν μου πει να κάνουμε και μεις 

Εγώ σήμερα είμαι 36+2 βάση του τελευταίου υπερηχου και έχουμε ξανά ραντεβού την Τετάρτη που θα κάνουμε και ένα καρδιοτοκογραφημα

Δημοσίευση

@Maria98 ειλικρινά στο λέω δ υπάρχει λογος να σε εξετασει ετσι από τώρα. Και να στο προτείνει δηλ αν δ τ θέλεις δ ειναι κάτι π γίνεται υποχρεωτικά, έχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς. Μακαρι να ειχα την ίδια ενημέρωσα για όλα αυτά στην 1η μου κυηση. 

Δημοσίευση

@Maria98 συμφωνω με την @Diwni αρχικα δεν κανουν κολπικη εξεταση με χερι στην εβδομαδα σου, αλλα μετα την 39η συμπληρωμενη και να ξερεις οτι δεν ενοχλει σχεδον καθολου. Στο λεω ως παθουσα με κολπικη εξεταση με χερι και ματσουκι υπερηχο καθε δυο εβδομαδες απο το γιατρουλη μου μεχρι την 32 εβδομαδα. Με το χερι κοιτουσε αν εχει μαλακωσει ο τραχηλος και με τον υπερηχο τον μετρουσε. Εγω ειχα το προβλημα γιαυτο με ψαχουλευε μην τρομαξεις. Επισης απο την 36 εχω και γω πρηξιμο τους αστραγαλους εχω σοκαριστει🤣🤣. @ΜαρίαΔημήτρης καλα κανεις να πας στη μανουλα σου να εχεις παρεουλα. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Kateriniooνα κατσεις να χαλαρωσεις, να περάσεις όμορφα. Καλε αύριο κλεινεις 35 βδομαδες. Τι μπαινεις? 36η μπαινεις. Εγω ας πούμε τώρα ειμαι 34+3, διανυω την 35η δηλ. Την Τετάρτη θα είμαι 35 ακριβώς.

Λες να μην ξέρω να μετράω; Από την πρώτη εγκυμοσύνη κάτι έχανα!!! Αύριο θα είμαι ακριβώς 35! Με μπερδεύει, λίγο, το είμαι 35 και κάτι και διανύω την 36 😂 Κορίτσια μην γελάσετε αλλά στον ένατο ποτέ μπαίνουμε; Όταν είμαστε ακριβώς 36 ή ακριβώς 37;

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κορίτσια! Χριστός Ανέστη! Πηγαμε εκκλησία ίσα ίσα κ γυρισαμε σπίτι. Με τ καλο να υποδεχτούμε τ μωρακια μας.

@Katerinioo από 36 μέχρι 40η εισαι στον 9ο. Αρα μολις κλείσεις 35 βδομαδες μπαινεις ενατο. Η τ πας με την πητ. Εγω π εχω πητ 28 Μαΐου, αλλαζω μηνα πχ καθε 28. 

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κορίτσια,με το καλό να αγκαλιάσουμε τα μπεμπακια μας! Εγώ απόψε αρκέστηκα στο χοιρινό με πατάτες και λίγο τζατζίκι και πολύ κόκα κόλα!

Η μικρή εκεί με το κεφάλι χαμηλά με πιέζει πολύ, 2 βήματα κάνω και με πιάνει πέτρωμα, όσοι με είδαν σήμερα μου είπαν μέσα στην εβδομάδα θα γεννήσω, για να δούμε. 

Εμάς απόψε ήταν λίγο επεισοδιακά, γύρισαν από την εκκλησία και βάλανε τις λαμπαδες σε ένα μεγαλο ποτήρι και από κάτω ένα μεγάλο πιάτο και όπως τρώγαμε πήρε το μάτι της νύφης μου μια φωταψια έντονη και είχε πιάσει φωτιά το τραπέζι της κουζίνας. Αφού δεν καήκαμε όλοι μαζί, φανταστείτε το έσβησαν με λεκάνη νερό και το έβγαλαν στην αυλή μετά.  Ταραχτηκα λίγο αλλά τα άκουσε και η μάνα μου γιατί κάθε χρόνο αφήνει όλα τα κεριά αναμμένα ενώ ανάβει και το καντήλι.  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...