Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Katerinioo είπε:

Εγώ βάζω μια κρέμα της weirds. Και στην Ελλάδα έβαζα Fresyderm. Στην πρώτη ήμουν τυχερή έκανα ελάχιστες και έφυγαν. Κυτταρίτιδα έκανα ΤΡΟΜΕΡΗ ακόμα το θυμάμαι. Το πρώτο καλοκαίρι με έριξε και ψυχολογικά. Είχα χάσει τα κιλά αλλά εκεί. Μετά από καιρό έφυγε κάπως και αυτή. Τώρα είδα ότι έχω κάνει πάλι αλλά δεν κοιτάω τον καθρέφτη. Προς το παρόν δεν έκανα ραγάδες αλλά έως το τέλος δεν ξέρεις. Εχω και εγώ τόσο τσίτα κοιλιά που νομίζω ότι δεν έχει άλλο δέρμα. Βάζω κρέμα και βούτυρο από weleda και ελπίζω. Μου έδωσαν και ένα τσάι εμένα να το αρχίσω μετά την 36η εβδομάδα που είναι για τοκετό και θηλασμό. 

Κυτταρίτιδα έχω και εγώ φουλ. Γενικά είχα και πριν παρόλο τα 46 κιλα που ήμουν αλλά τώρα έχω κάνει μπούτια και είμαι μένει το γόνατο κυτταρίτιδα. Μόλις γεννήσω θα αρχίσω κρέμες και θα πάρω και καμιά βούρτσα για μασάζ. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θαβτα τηρώ. Γενικά ακόμα και κρέμες προσώπου παίρνω βάζω στην αρχή και μετά οπότε το θυμάμαι. 

• Απαντήσεις 951
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια λίγο εμεινε. Στις περισσότερες ακόμα πιο λίγο. Εγω τελευταία! Τι να πρώτο σχολιασω δ ξέρω.

@Maria98 και γω τ ιδιο τον ρώτησα τις προάλλες. Τ συνειδητοποίεις ότι σε λίγο θα έχουμε μωρό ξανα στο σπίτι? Εντωμεταξύ αυριο κλείνω 34η βδομάδα κ δ έχουμε μισο μωρουδιακο στο σπίτι, πως να τ συνειδητοποίησουμε? Κάτι κουτιά παμπερς μόνο κι αυτά σε ντουλάπια.

Οσον αφορα ραγάδες κτλ είμαι από τις τυχερές π δ έκαναν στην κοιλια. Στη 2η πεταξα δύο γυρω απο τ αφαλό, σ αυτη τίποτα. Βαζω μια απλή ενυδατική οπότε τ θυμαμαι. Οταν νιώθω τ δέρμα κυριως γυρω από τ αφαλό να με.τραβαει πολύ. Έχει να κάνει κ με τ δέρμα. Αν είναι έτσι απαλές ροζ, με πολύ ενυδάτωση, απο οποιαδήποτε κρεμα δ χρειάζεται να είναι ακριβή , συνήθως εξαφανιζονται μετά.

Δημοσίευση

Και εγώ ξεκινάω δυναμικά τις κρέμες και μετά από δύο εβδομάδες τις αφήνω! Για αυτό αποφάσισα και τα τελευταία 2 χρόνια παίρνω μια και όντως την βάζω άντε μέρα παρά μέρα. Τώρα που θα γεννήσουμε θέλω να βάλω και σερουμ 😂😂 παίζει να τα λέμε σε τρία χρόνια και ακόμα να λέω ότι θα βάλω.

Με τις ραγάδες το τηρώ βέβαια και 5 στις 7 μέρες βάζω όντως γιατί λέω ας μείνω μόνο με την κυτταρίτιδα όχι και με ραγάδες. Βέβαια νομίζω είναι στο δέρμα. Αν είσαι τυχερή είσαι αλλιώς θα την κάνεις ότι και να βάλεις. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου. Σήμερα κοιμάμαι πάλι όρθια, χθες βράδυ μας έκανε κάτι μικροσεισμους από Πάρνηθα  τους οποιους καταλάβαινα και άργησα να κοιμηθώ. Σήμερα ξύπνησα με πολύ ενόχληση χαμηλά σαν να σπρώχνει η μικρή και για πολύ ώρα είχε βάλει και το γόνατο μάλλον εκεί κοντά στον αφαλό και πέταγε ένα μπαλάκι, είχε πολύ πλάκα.  Σήμερα λέω να πάω για καφέ με την κουμπάρα μου να βγω λίγο έξω να γιορτάσω τα 40 μου χρόνια, θα δείξει βέβαια μέχρι το απόγευμα πως θα είμαι. 

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες κοριτσια μου. @ΜαρίαΔημήτρης χρονια πολλα και καλα με υγεια, να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις, κυριως ομως να ρθει γερη και αφρατουλα η μπεμπουλα σου!! Να περασεις ομορφα σημερα οτι και να κανεις!! Και μεις εχουμε πολλη κινητικοτητα σημερα φτου φτου τουρλωνει το πωπουδακι του ο μπεμπης μου. Εχω και μια συχνοουρια και παω και βγαζω μια σταγονα καθε τοσο ρε κοριτσια (σορρυ για τη λεπτομερεια) λετε να μου συμβαινει τιποτα;; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλησπερα σε ολες κοριτσια μου. @ΜαρίαΔημήτρης χρονια πολλα και καλα με υγεια, να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις, κυριως ομως να ρθει γερη και αφρατουλα η μπεμπουλα σου!! Να περασεις ομορφα σημερα οτι και να κανεις!! Και μεις εχουμε πολλη κινητικοτητα σημερα φτου φτου τουρλωνει το πωπουδακι του ο μπεμπης μου. Εχω και μια συχνοουρια και παω και βγαζω μια σταγονα καθε τοσο ρε κοριτσια (σορρυ για τη λεπτομερεια) λετε να μου συμβαινει τιποτα;; 

Σε ευχαριστώ πολύ! Γερά και υγιή μωρά σε όλες μας. 

Καλέ η συχνοουρια σε εμένα είναι μόνιμη,δεν είναι τίποτα.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης χρόνια πολλά κορίτσι μου! Να τ εκατοστήσεις! Να είσαι πάντα γερή κ ευτυχισμένη! Με τ καλο να ρθει κ τ μωρακι σας! 

@Sotiria_94καπου πατάει τ μωρο, νομιζεις οτι θες τσισα, πας κάνεις λίγα αλλά δ αδειάζει η κύστη. Την προηγ φορά π ειχα πάει στο γιατρό, πάω τουαλέτα κ καπακι για υπερηχο. Μ λέει να κ η κύστη σου γεματη, λεω γιατρε πριν να μπω πήγα τουαλέτα. Μ λέει κάπου μουλιάσει κανα νεύρο, κ νομίζεις ότι έχεις αδειασει, αλλά δεν...

Και γω η μόνη κρεμα είναι μια απλή ημέρας για τ προσωπο. Έχω κ μια για τ βραδυ αλλά οπότε θυμαμαι...Ανα διαστηματα έχω πάρει κ για κυτταρίτιδα κτλ αλλά δεν... νιώθω καπως μετά ρε κορίτσια... οτι δ ειναι καθαρο τ δέρμα μου..  δ ξερω

Δημοσίευση

@Diwni εξηγουνται πολλα με αυτο που λες καλα που μου το πες γιατι λεω παει θα μου μεινει χουι να πηγαινω καθε τρεις και λιγο. Αχ κοριτσια οσο για το κορμι και τις ραγαδες αφηστε τα μαυρο χαλι. Τολμησα μια μερα να κοιταχτω στον ολοσωμα καθρεφτη και ειδα το πωπουδακι μου, ειναι για γελια αλλα κατι θα κανουμε αμα ρθει με το καλο ο μπεμπης μου. Εγω απο την ξαπλα εχασα τους μυες μου και ειναι σαν μαραμενα καποια σημεια. Εβαλα και 2 κιλα στον 9ο μαλλον επειδη αρχισα να τρωω λιγο ψωμακι εντυπωση μου εκανε. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης Χρόνια πολλά με το καλό το μωράκι!!! Ότι επιθυμείς 😊😊

Κοριτσια πως είστε; Σήμερα με έχει ταράξει το στομάχι; Το έντερο; Ούτε που ξέρω! Πήγα 3 φορές τουαλέτα τρέχοντας. Φοβήθηκα μην είναι κάτι αλλά το πρωί είχα γιατρό και λέω τι στο καλό δεν θα το είχαν δει; Πήγαμε στο νοσοκομείο είδαμε το γιατρό όλα πάνε καλά μας είπε. 2600 ο μπέμπης και ραντεβού σε ένα μήνα για υπέρηχο και πρώτο nst! Για να δούμε. Θα προλάβω να πάω ή θα γεννήσω πριν τις 38 βδομαδες;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerinioo είπε:

Κοριτσια πως είστε; Σήμερα με έχει ταράξει το στομάχι; Το έντερο; Ούτε που ξέρω! Πήγα 3 φορές τουαλέτα τρέχοντας. Φοβήθηκα μην είναι κάτι αλλά το πρωί είχα γιατρό και λέω τι στο καλό δεν θα το είχαν δει; Πήγαμε στο νοσοκομείο είδαμε το γιατρό όλα πάνε καλά μας είπε. 2600 ο μπέμπης και ραντεβού σε ένα μήνα για υπέρηχο και πρώτο nst! Για να δούμε. Θα προλάβω να πάω ή θα γεννήσω πριν τις 38 βδομαδες;;;

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Με το καλό και σε σένα το νινί σου!

Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα σήμερα πραγματικά με έχει τσακίσει η μικρή.  Δεν έχει σταματήσει να κάνει κωλοτουμπες και με πονάει κιόλας.  Από το πρωί ζήτημα αν έχει κάνει διάλειμμα από τις βόλτες μια ώρα σήμερα.  Ούτε να περπατήσω δεν μπορώ. Νιώθω και μαχαιριές από κάτω. 

Δημοσίευση

@Katerinioo μου σουπερ βαρος εχει και ο μπεμπης σου μπραβο σας με το καλο να συνεχισετε ετσι. Οσο για το στομαχι σου εχω διαβασει οτι στις μεγαλες εβδομαδες της κυησης υπαρχει μια ταση για ευκοιλιοτητα ή πιο συχνες κενωσεις, αλλα πες το και στο γιατρο σου να το ξερει. Γενικα αυξανεται η δραστηριοτητα στην περιοχη και επηρεαζει και το εντερο. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης η μπεμπα ειναι χαρουμενη που η μανουλα της εχει γενεθλια σημερα και κανει χαμο στην κοιλιτσα. Να ξεκουραστεις τωρα και αυριο να ηρεμησουν λιγο τα πονακια, να βγαλουμε και αυτες τις 2 εβδομαδες και μετα πρωτα ο Θεος ας ερθουν τα μπεμπινια. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης η μπεμπα ειναι χαρουμενη που η μανουλα της εχει γενεθλια σημερα και κανει χαμο στην κοιλιτσα. Να ξεκουραστεις τωρα και αυριο να ηρεμησουν λιγο τα πονακια, να βγαλουμε και αυτες τις 2 εβδομαδες και μετα πρωτα ο Θεος ας ερθουν τα μπεμπινια. 

Ελπίζω μόλις γεννηθεί να είναι ήσυχη. Ο γιος μου στην κοιλια ήταν ήσυχος,δεν καταλαβαινα οτι υπαρχει μωρο μεσα μου και βγήκε κλαψιαρης μετά και νυχτοβιος! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια 🤗 πως είστε σήμερα; εχθές για μένα γεμάτη μέρα, με έπιασε και ένας πόνος από την αριστερή πλευρά της μέσης απαπα, σήμερα να δούμε πως θα πάει 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Katerinioo είπε:

Κορίτσι μου και γω κάποιες φορές πηγαίνω συχνά από λίγο και αναρωτήθηκα και γω , λέω τι συμβαίνει αλλά από ότι φαίνεται συμβαίνει γενικά 🤣 μας παίζει παιχνίδια και το έντερο 

Φτου φτου ο μπεμπουλης σας μεγαλώνει!!!! Στο επόμενο ραντεβού πόσο θα είσαι; αχ αυτή η αναμονή του ενός μήνα,  ευτυχώς τελείωσε και θα οηγαινω κάθε βδομάδα τώρα 😇

Δημοσίευση

Όσον αφορά το συχνό κατουρημα ,κορίτσια και γωω κάποιες φορές δεν κρατιέμαι, σαν να το κάνει το μωράκι επίτηδες με πατάει εκεί και λίγο να αφήσω τον εαυτό μου λέω θα κάνω πιπί πάνω μου , πως να περπατήσεις μετά; χαχα θα προχωράμε και θα μας φεύγουν 🤣

Δημοσίευση

Κορίτσια να ρωτήσω, μέρη που θα ακουμπά το μωρό που δεν πλένονται, πχ κάποια παιχνιδάκια κάποια υφάσματα, τι κάνουμε; σκεφτηκα να ψεκασω με οινόπνευμα ή κάποιο dettol σπρέι; τι λέτε εσείς;

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω, μέρη που θα ακουμπά το μωρό που δεν πλένονται, πχ κάποια παιχνιδάκια κάποια υφάσματα, τι κάνουμε; σκεφτηκα να ψεκασω με οινόπνευμα ή κάποιο dettol σπρέι; τι λέτε εσείς;

Καλημέρα κορίτσι. Εγώ έπλυνα ότι μπορούσα και τα υπόλοιπα τα ψέκασα με dettol και τα έβγαλα στον ήλιο. Πχ στο αυγο έβγαλα τα εσωτερικά αλλά δεν το έλυσα όλο το υπόλοιπο. Στο λαροτσι έπλυνα το επιπλέον στρωματακι. Σήμερα θα καθαρίσω με dettol και το λικνο και το στρώμα αν και καινούργιο θα το βγάλω στον ήλιο.

Δημοσίευση

@Maria98 δεν χρειάζεται κ τερμα υπερβολή. Θα καθαρισεις πχ τ καροτσι τ μερη τ πλαστικα κ θα κάνεις ένα νεράκι τ υφάσματα. Ε παιχνίδια κουδουνίστρες κτλ δ χρειάζονται κάτι εκτός αν κάτι έχει σκόνες πχ. Μωρα γεννιούνται και μεγαλώνουν υπο άθλιες συνθήκες μην τρελαθούμε τωρα και για τις κουδουνίστρες κριμα.

Δημοσίευση

Ναι εννοείται δεν θέλω να μαι της υπερβολής, το λικνο για παράδειγμα μας το έδωσαν και μας είπαν είναι πλυμένα τα υφάσματα του και είναι μέσα στη θήκη του, σκέφτομαι δηλαδή απλά να το αερισω λιγάκι

Από την άλλη μου είχαν δώσει μια φωλια ήταν εύκαμπτη, την έβαλα πλυντηριο οκευ , αγόρασα όμως και μια άλλη που δεν είναι εύκαμπτη για να μπει Πλυντήριο, θα την ψεκασω με dettol θα την αερισω , έτσι κι αλλιώς θα βάζω μια πάνα για να ακουμπάω το μωράκι πάνω 

Το καρότσι σήμερα ήρθε στην μεταφορική αλλά δεν ξέρω αν τα υφάσματα κλπ βγαίνουν ίσως απλά το αερισω κι αυτό 

Δημοσίευση

@Maria98 τ καροτσι εγω ειχα καθαρίσει τ σκελετό, στην 1η μου, τα υφάσματα δ τ ειχα πλύνεις, στην καλαθουνα ουτως η αλλως εβαζα σεντονακι, μετά στο 2ο κ τωτα στο 3ο εννοείται θα τ κανω ενα νεράκι, πέρασαν κ τόσα χρόνια κλειστά. Κ τη φωλιά επίσης. 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου ομορφα, τι ωραια που ετοιμαζεστε σιγα σιγα. @Maria98 σιγα σιγα μη σε πιασει καμια μεσα, απο λιγο καθε μερα θα τα ετοιμασεις ολα τελεια. Υπαρχει ειδικο καθαριστικο απολυμαντικο σπρει στα online φαρμακεια (stroller cleanser) που ειναι για καθαρισμο καροτσιου και καθισματος αυτοκινητου και γενικως οτι εχει υφασματινη επιφανεια στα 7 ευρω περιπου. Δε το θεωρω απαραιτητο, αλλα το ανακαλυψε το αγορι μου και σας το αναφερω μηπως σας ενδιαφερει. Παντως εχει δικιο η @Diwni μας πιανει μια υπερβολη χωρις λογο. Να δειτε οι μαναδες μας μας τρομαζουν. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια συνεχίζω με πονόλαιμο και προς το βράδυ προστέθηκε και μπούκωμα. Είμαι πια σίγουρη ότι κάτι περνάω. Αλλά μέχρι στιγμής σκέφτομαι ότι πέρασε ήδη η πρώτη μέρα και αφού δεν έχω πυρετό, ελπίζω απλά να κάνει τον κύκλο του. 4-5 μέρες να ηρεμισω. Ελπίζω ✌🏻 Οσο φθάνει ο καιρός με αγχώνει μην είμαι άρρωστη εγώ ή ο μεγάλος μου, τις μέρες που γεννάω. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Μονο όσο μπορώ να προσέχουμε και ελπίζω. Τα κατάφερα και πρόσθεσα ένα έξτρα άγχος 😂 Το απέκτησα σήμερα!
    • Και εγώ σήμερα το σκέφτηκα να κατέβω στην περιφορά. Μου είπε ο άντρας μου αν θέλω να πάμε. Αλλά το σκέφτηκα και λέω κάτσε στα αυγά σου και του χρόνου πάτε και οι 4! Ψήθηκα για λίγο να ετοιμαστώ να πάμε αλλά είναι και μακρια η ελληνική εκκλησία από εμάς, οπότε μαζεύτηκα ξανά. @ΜαρίαΔημήτρης θα σου πω αυτό που σκέφτομαι και για μένα. Οταν είναι να έρθει θα έρθει. Οποτε, αφού το ξέρει ο γιατρός και σου έδωσε οδηγίες, προχωρά όπως θέλει το μωράκι!!!    @Diwni τι ωραία που πήγατε στο χωριό και κατάφερες να ηρεμισεις έστω για λίγο! Μάζεψε δυνάμεις. Σωματικές και ψυχικές!
    • @ΜαρίαΔημήτρης Μην κοιτας εγω που παιρνω 6 χαπια την ημερα και δεν κουνιεται φυλλο, εσενα σου χει δωσει ελαφρα δοση αν θυμαμαι, επομενως αν δε σε πιασουν μπορει να επελθει τοκετος. Ελπιζω να ηρεμησει η κοιλιτσα σου. Παντως ειναι ενημερος και διαθεσιμος ο γιατρος οποτε τον χρειαστεις επομενως να εισαι ησυχη. 
    • Κοριτσια μίλησα με τον γιατρό, θα το παρακολουθήσω και αν δυναμώσουν οι πονοι θα πάω στο Ρεα να με δουν.Ηπια το χάπι για τις συσπασεις,δεν πονάω τόσο αλλά έχω συνέχεια πετρώματα. Λεω στον γιατρο ε αφπυ πινω τα χαπια δεν γενναω και μου λεει φυσικα και μπορει να γεννησεις. Ελπιζω να κυλήσει ομαλά το βράδυ. 
    • Nαι μπορεί να εμποδίσει την σύλληψη ή να επηρεάζει την ωορηξια. Είναι σημαντικό να είναι ρυθμισμένος  και πριν αλλα και για την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ να φανταστείς είχα 6,48 και μου είπε ο ενδοκρινολόγος που να χτυπιωσουν δεν έμενες έγκυος.. Τώρα έχει 2 μήνες που το ρύθμισα αλλά έχουμε κ άλλα θεματακια εμείς.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...