Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θετικό και μετά αρνητικό τεστ

Recommended Posts

Καλησπερα! Ξεκινήσαμε τις προσπαθείες με τον σύζυγο μου για το πρώτο μας παιδί. Δυο μέρες μετά την ωορρηξία μου διαπίστωσα πως έχω λίγο αίμα το οποί διήρκησε 2 μέρες. 7 μέρες μετά την ωορρηξία μου κάναμε τεστ και βγήκε θετικό, ήταν άχνη βέβαια η γραμμή.  Προχθές για να το επιβεβαιώσουμε κάναμε ακόμα ένα ωστόσο βγήκε αρνητικό. Αύριο κανονικά είναι η πρώτη μέρα περιόδου. Ξαναέκανα ένα τεστ τώρα το απόγευμα και πάλι αρνητικό. Να μην ελπίζω ε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 16 ώρες, ο/η Chris1994 είπε:

Καλησπερα! Ξεκινήσαμε τις προσπαθείες με τον σύζυγο μου για το πρώτο μας παιδί. Δυο μέρες μετά την ωορρηξία μου διαπίστωσα πως έχω λίγο αίμα το οποί διήρκησε 2 μέρες. 7 μέρες μετά την ωορρηξία μου κάναμε τεστ και βγήκε θετικό, ήταν άχνη βέβαια η γραμμή.  Προχθές για να το επιβεβαιώσουμε κάναμε ακόμα ένα ωστόσο βγήκε αρνητικό. Αύριο κανονικά είναι η πρώτη μέρα περιόδου. Ξαναέκανα ένα τεστ τώρα το απόγευμα και πάλι αρνητικό. Να μην ελπίζω ε;

Ξανακάνε ένα τεστ αύριο που περιμένεις ή όταν θα έχεις καθυστέρηση για να δείξει σίγουρα, με πρωινά ούρα όμως όχι το απόγευμα!!!!

Την ωορρηξία σου την επιβεβαιωσες με κάποιον τρόπο; Θετικό 7 μέρες μετά είναι παααρα πολύ δύσκολο αφού η εμφύτευση θέλει 6-12 μέρες και αλλες 2-3 για να ανέβει η μοριακή. Εκτός κ αν έκανες ωορρηξία νωρίτερα. Ποιο τεστ έκανες; Σε ρωτάω γιατί πχ τα clear blu βγάζουν γραμμές εξάτμισης και είναι σαν θετικά.

Τη μόνη έγκυρη απάντηση θα στη δώσει μια χοριακη. Καλή επιτυχία 🤞🤞

στις On 9/10/2024 at 6:21 ΜΜ, ο/η Chris1994 είπε:

Κορίτσι μου 7 μέρες μετά την ωορρηξία είναι πολύ νωρίς για να σου βγει θετικό τεστ. Εκτός κι αν δεν ήταν τότε η ωορρηξία σου και είχε γίνει νωρίτερα. Κάνε ξανά ένα τεστ μετά την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου και το πρωί με πρωινά ούρα καλύτερα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...