Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Απριλίου 2025 ☺️❤️

Recommended Posts

στις On 8/10/2024 at 8:14 ΜΜ, ο/η peacock είπε:

Ανοίγω το θέμα δειλά δειλά.... Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα με Πητ τον Απρίλιο; 

Να ευχηθώ και από εδώ, με το καλό το νέο μέλος 😊😊😊 Μόνο να ξέρεις ότι υπάρχει άλλο section που ανοίγονται αυτά τα θεματακια. Ίσως εδώ δεν το δουν οι κοπέλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 8/10/2024 at 8:14 ΜΜ, ο/η peacock είπε:

Ανοίγω το θέμα δειλά δειλά.... Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα με Πητ τον Απρίλιο; 

Ειιιιι εγώωωω!! Δεν το πιστεύω ότι βρισκόμαστε εδώ!!Πριν λιγους μήνες τα λέγαμε και ήμουν στο χάλι μου, θυμάσαι?? Και τώρα να μαστε παλιιι.. Πολύ χαίρομαι!!

Εγώ έχω ΠΗΤ 13/4, αλλά με δίδυμα οπότε για πιο νωρίς μεε βλέπω! Εσύ??

στις πριν 2 ώρες, ο/η elissavet90 είπε:

Ειιιιι εγώωωω!! Δεν το πιστεύω ότι βρισκόμαστε εδώ!!Πριν λιγους μήνες τα λέγαμε και ήμουν στο χάλι μου, θυμάσαι?? Και τώρα να μαστε παλιιι.. Πολύ χαίρομαι!!

Εγώ έχω ΠΗΤ 13/4, αλλά με δίδυμα οπότε για πιο νωρίς μεε βλέπω! Εσύ??

Χαίρομαι πολύ που είσαι καλά και που έχεις διδυμακια στη κοιλίτσα σου! 

Κι εγώ 13/04 Πητ!!!

στις πριν 15 ώρες, ο/η peacock είπε:

Χαίρομαι πολύ που είσαι καλά και που έχεις διδυμακια στη κοιλίτσα σου! 

Κι εγώ 13/04 Πητ!!!

Καλημέρα κορίτσι μου! Έκανες αυχενική? ΝΙΠΤ? Σε τι φάση είσαι τώρα? 

στις πριν 5 ώρες, ο/η elissavet90 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Έκανες αυχενική? ΝΙΠΤ? Σε τι φάση είσαι τώρα? 

Ναι έκανα αυχενική διαφάνεια και δόξα τω Θεώ βγήκε πολύ καλή οπότε δε χρειάστηκε να προχωρήσουμε σε νιπτ. 

Στην αυχενική μας είπαν για κοριτσάκι ενώ χθες στον υπέρηχο αγορακι 🤣 σε δύο εβδομάδες που θα με ξαναδεί θα δούμε ελπίζω με σιγουριά. 

Εσείς έχετε κάνει αυχενική, ξέρετε φύλα;

στις πριν 52 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Ναι έκανα αυχενική διαφάνεια και δόξα τω Θεώ βγήκε πολύ καλή οπότε δε χρειάστηκε να προχωρήσουμε σε νιπτ. 

Στην αυχενική μας είπαν για κοριτσάκι ενώ χθες στον υπέρηχο κοριτσάκι 🤣 σε δύο εβδομάδες που θα με ξαναδεί θα δούμε ελπίζω με σιγουριά. 

Εσείς έχετε κάνει αυχενική, ξέρετε φύλα;

Α σας μπέρδεψαν, η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα για να βγάλουν σίγουρο συμπέρασμα.

Κι εμένα σούπερ η αυχενική αλλά είπε να κάνουμε και τη Νιπτ. Μας είπε ο εμβρυομητρικός ότι τα βλέπει για ένα κ ένα , και ο γιατρός μου την τελευταία φορά που πήγα που ήταν και πιο νωρίς είχε πει για το ένα ότι το βλέπει κοριτσάκι!!! Η νιπτ θα δείξει σίγουρα σε λίγες μέρες!

Πώς είσαι από συμπτώματα?

στις Just now, ο/η elissavet90 είπε:

Α σας μπέρδεψαν, η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα για να βγάλουν σίγουρο συμπέρασμα.

Κι εμένα σούπερ η αυχενική αλλά είπε να κάνουμε και τη Νιπτ. Μας είπε ο εμβρυομητρικός ότι τα βλέπει για ένα κ ένα , και ο γιατρός μου την τελευταία φορά που πήγα που ήταν και πιο νωρίς είχε πει για το ένα ότι το βλέπει κοριτσάκι!!! Η νιπτ θα δείξει σίγουρα σε λίγες μέρες!

Πώς είσαι από συμπτώματα?

Με το καλό να βγει και η νιπτ, καλά αποτελέσματα να έχει και με το καλό να μάθετε και τα φύλα! 

Στον γιο μου η αλήθεια είναι ότι από την αυχενική διαφάνεια είχε φανεί και στον επόμενο υπέρηχο το είχαμε σιγουρέψει. Αυτή τη φορά έχουμε μπερδευτεί. Υγεία να έχει και ότι είναι βέβαια καλοδεχούμενο! 

Δεν έχω καθόλου συμπτώματα! Εσύ; Πολλές φορές ξεχνάω ότι είμαι έγκυος! Δε ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι φυσιολογικη σύλληψη αλλά έχει τεράστια διαφορά από τη προηγούμενη εγκυμοσύνη του γιου μου που ήταν από έμβρυομεταφορά. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Με το καλό να βγει και η νιπτ, καλά αποτελέσματα να έχει και με το καλό να μάθετε και τα φύλα! 

Στον γιο μου η αλήθεια είναι ότι από την αυχενική διαφάνεια είχε φανεί και στον επόμενο υπέρηχο το είχαμε σιγουρέψει. Αυτή τη φορά έχουμε μπερδευτεί. Υγεία να έχει και ότι είναι βέβαια καλοδεχούμενο! 

Δεν έχω καθόλου συμπτώματα! Εσύ; Πολλές φορές ξεχνάω ότι είμαι έγκυος! Δε ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι φυσιολογικη σύλληψη αλλά έχει τεράστια διαφορά από τη προηγούμενη εγκυμοσύνη του γιου μου που ήταν από έμβρυομεταφορά. 

Σ ευχαριστώ!!! Πότε έχει υπέρηχο τώρα??

Αχ τυχερή..μήπως λόγω του μικρού που όλο κάτι κάνεις δν προλαβαίνουν να εκδηλωθούν, χαχα.

Εγώ πολλά θέματα με στομάχι, ανακατωσούρες, κάποιους εμετούς..Πχ χτες και προστές ήμουν πολύ καλά και σήμερα πάλι το στομάχι με παιδεύει. Ναι δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η φυσική σύλληψη αν και δε νομίζω, απλά η κάθε εγκυμοσύνη είναι και διαφορετική! Σε ποια εβδομάδα είσαι?

στις πριν 20 λεπτά, ο/η elissavet90 είπε:

Σ ευχαριστώ!!! Πότε έχει υπέρηχο τώρα??

Αχ τυχερή..μήπως λόγω του μικρού που όλο κάτι κάνεις δν προλαβαίνουν να εκδηλωθούν, χαχα.

Εγώ πολλά θέματα με στομάχι, ανακατωσούρες, κάποιους εμετούς..Πχ χτες και προστές ήμουν πολύ καλά και σήμερα πάλι το στομάχι με παιδεύει. Ναι δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η φυσική σύλληψη αν και δε νομίζω, απλά η κάθε εγκυμοσύνη είναι και διαφορετική! Σε ποια εβδομάδα είσαι?

Σε δύο εβδομάδες έχω υπέρηχο πάλι αλλά ακόμα δε μου έχουν πει την ακριβή ημερομηνία. Εσύ; 

Πω πω, εύχομαι να ξεμπερδεψεις από αυτά τα ανεπιθύμητα συμπτώματα! Εμετούς ευτυχώς δεν είχα ποτέ, ούτε σε αυτήν την εγκυμοσύνη ούτε στη προηγούμενη που θεωρώ ότι είναι το χειρότερο απ' όλα τα συμπτώματα που μπορεί να έχει μια κοπέλα. 

Είμαι σήμερα 13+5... Μπήκαμε 2ο τρίμηνο ☺️

στις πριν 2 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Σε δύο εβδομάδες έχω υπέρηχο πάλι αλλά ακόμα δε μου έχουν πει την ακριβή ημερομηνία. Εσύ; 

Πω πω, εύχομαι να ξεμπερδεψεις από αυτά τα ανεπιθύμητα συμπτώματα! Εμετούς ευτυχώς δεν είχα ποτέ, ούτε σε αυτήν την εγκυμοσύνη ούτε στη προηγούμενη που θεωρώ ότι είναι το χειρότερο απ' όλα τα συμπτώματα που μπορεί να έχει μια κοπέλα. 

Είμαι σήμερα 13+5... Μπήκαμε 2ο τρίμηνο ☺️

χαχαχαχα ρε συ κι εγώ ακριβώς 13+5!!! Τέλειο!! Ναι ο εμετός και αυτή η αίσθηση που θες να κάνεις εμετό όλη μέρα χωρίς να κάνεις όμως..

Εγώ πάω στις 23/10 στο γιατρό και ανυπομονώ αν και είμαι πολύ ήρεμη και τις καλές μέρες χωρίς συμπτώματα τις απολαμβάνω πολύ, χαίρομαι την εγκυμοσύνη!!! Θυμισέ μου, ο μικρός σου πόσο είναι??

στις πριν 3 λεπτά, ο/η elissavet90 είπε:

χαχαχαχα ρε συ κι εγώ ακριβώς 13+5!!! Τέλειο!! Ναι ο εμετός και αυτή η αίσθηση που θες να κάνεις εμετό όλη μέρα χωρίς να κάνεις όμως..

Εγώ πάω στις 23/10 στο γιατρό και ανυπομονώ αν και είμαι πολύ ήρεμη και τις καλές μέρες χωρίς συμπτώματα τις απολαμβάνω πολύ, χαίρομαι την εγκυμοσύνη!!! Θυμισέ μου, ο μικρός σου πόσο είναι??

Έτσι πρέπει, να απολαμβάνεις τη κάθε στιγμή γιατί πραγματικά θα περάσουν οι μήνες πολύ γρήγορα και μετά ίσως και να σου λείπει η αίσθηση.... Θα θυμάσαι πολύ γλυκα αυτό το ταξίδι, στο εύχομαι να γίνει έτσι, να έχεις ήρεμη εγκυμοσύνη! 

Ο μικρός τώρα 3/10 έγινε 15 μηνών, τον κοιτάζω και δε μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα έχει μεγαλώσει. ❤️

στις Just now, ο/η peacock είπε:

Έτσι πρέπει, να απολαμβάνεις τη κάθε στιγμή γιατί πραγματικά θα περάσουν οι μήνες πολύ γρήγορα και μετά ίσως και να σου λείπει η αίσθηση.... Θα θυμάσαι πολύ γλυκα αυτό το ταξίδι, στο εύχομαι να γίνει έτσι, να έχεις ήρεμη εγκυμοσύνη! 

Ο μικρός τώρα 3/10 έγινε 15 μηνών, τον κοιτάζω και δε μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα έχει μεγαλώσει. ❤️

Κι εγώ πάλι νιώθω ότι δεν περνάει γρ΄ηγορα ο καιρός.. Α ρε συ γρήγορα γρήγορα έμεινες έγκυος τι ωραία!! Θα ζοριστείς βέβαια τώρα λίγο με τη δύσκολη φάση που θα περνάει της εξερε΄υνησης που θέλει το κυνήγι κι εσύ θα είσαι με την κοιλιά, αλλά όλα καλά! Να προσέχεις όσο μπορείς !!!!😍

στις πριν 8 λεπτά, ο/η elissavet90 είπε:

Κι εγώ πάλι νιώθω ότι δεν περνάει γρ΄ηγορα ο καιρός.. Α ρε συ γρήγορα γρήγορα έμεινες έγκυος τι ωραία!! Θα ζοριστείς βέβαια τώρα λίγο με τη δύσκολη φάση που θα περνάει της εξερε΄υνησης που θέλει το κυνήγι κι εσύ θα είσαι με την κοιλιά, αλλά όλα καλά! Να προσέχεις όσο μπορείς !!!!😍

Έτσι ένιωθα κι εγώ στη πρώτη εγκυμοσύνη, ένιωθα ότι έχει κολλήσει ο χρόνος.... Μόλις γέννησα δε μπορούσα να πιστέψω πόσο γρήγορα πέρασε.. θα δεις ότι στο τέλος θα σου φανεί πως έφυγε νερό ο χρόνος. 

Ναι ήρθε πολύ γρήγορα αυτό το μωράκι, η αλήθεια είναι ότι με τρομάζει η τόσο μικρή διαφορά ηλικίας που θα έχουν αλλά οκ 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 

Προσέχω όσο μπορώ αλλά μη νομίζεις.. όταν έχεις ήδη ένα παιδάκι τόσο μικρό είναι δύσκολη η ξεκούραση. 

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χχαχαχα μιλήσατε στην καρδούλα μου 😂...5 μήνες η σιδερωστρα αναπόσπαστο διακοσμητικό του σαλονιού μας 😅...μου λέει ο άντρας μου να την πάω στο δωμάτιο να φύγει από δω,του λέω άμα πάει μέσα νομίζω δε θα ξανά σιδερωσω τίποτα άντε καλέ μου λέει ποιον ενοχλεί ας κάτσει εδώ 😂😂😂
    • @Θέτις Κ.μου εσύ πως είσαι;!! Σταμάτησες από τη δουλειά;!! Σε έχω χάσει εντωμεταξυ δε θυμάμαι αν μας το είπες.. έχω την αίσθηση ότι θα δουλεύεις μέχρι να γεννήσεις!!! 🤣🤣🤣 Έχει έρθει και η πεθερά σου νομίζω μας είπες..;!  Και η @lilly1984 μας έχει καιρό να μας γράψει... Κοριτσάκι μου πως είσαι εσύ;!!! Τι κάνεις;!!  Και η κοπέλα από τη Σουηδία δεν μας έχει ξαναγράψει... Ελπίζω να είναι καλά το κορίτσι... @Kate1992 εσύ, τα νέα σου;! Ορίσατε ημερομηνία για τη πρόκληση;! 
    • Μπράβο τα κοριτσάκια σου γλυκιά μου!!!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια!!!! Πάντα έτσι αγαπημένες να είναι!!! ❤️❤️❤️❤️ Εσύ πως είσαι; Πως νοιώθεις;! Έχεις βοήθεια αυτές τις μέρες;
    • 12 και σήμερα... Αλλά ποιος μετράει;!! 🤣🤣🤣 Αν σου απαντούσα χθες.. θα σου έλεγα "μη μου το θυμίζεις!!" 😅 Σήμερα όμως ανυπομονώ να τη γνωρίσουμε!!!! 😍❤️❤️❤️ Χθες να φανταστείς πήραμε τις πρώτες μας πάνες επιτέλους!! 🤣🤣🤣 Ούτε πλυντήρια δεν έχω βάλει ακόμα τα ρούχα της.. ούτε τη τσάντα μαιευτηρίου.. 😅😅 χαλαρά... Νομίζω ότι δε το έχω πιστέψει ακόμα... 🤭 Συσπάσεις έχω ναι.. κυρίως όταν είμαι όρθια ώρα με πιάνει, όπως χθες που μαγείρευα.. υπέφερα από ένα σημείο και μετά... Όταν περπατάω ή ανεβαίνω σκαλοπάτια... Ξαπλωμένη τίποτα! Και ο καρδιοτοκογραφος όλα καλά τα δείχνει..!  Εσύ τι έκανες χθες;! Πήγες στο γιατρό εντέλει;!! Πως είναι η μπουμπού σας;!!! Ο τράχηλος;!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...