Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Maria98

Recommended Posts

στις πριν 8 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ. Νιώθω ένα χάος στο κεφάλι μου, δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω, που να απευθυνθώ πάλι. Απογοητεύτηκα από τον γυναικολόγο μου, δεν θέλω να ξαναπάω... Είμαι όμως χαμένη, ψάχνω ανάμεσα σε ειδικότητες και γιατρούς και ειλικρινά δεν ξέρω. Στο Έλενα στο τμήμα αποβολών έχουν αρκετά μακριά ραντεβού. Το έκλεισα μεν, αλλά θα ήθελα να κάνω κάτι πιο σύντομα..

@Elli13 κορίτσι μου γίνεται αναφορά απο πολλά κορίτσια στο φόρουμ σε μια αιματολόγο στο Έλενα η οποία κανει ενδελεχη ελεγχο στις καθ εξής αποβολές, αν είσαι κοντά πήγαινε από εκεί, όλες λένε τα καλύτερα. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 46 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Σας το ειχα ξανα πει οταν εκανα το νεο λογαριασμό οτι ήμουν στην παρεα σας και ολο το καλοκαίρι με τον προηγούμενο λογαριασμό αλλα ειχα θεμα με το e mail μου και χρειάστηκε να γίνει νεος! Θελω να σας πω οτι ονειρευτηκα πολλες φορές οτι σας στέλνω το θετικό μου τεστ γιατί ηξερα ότι θα χαρείτε! @ΠαρασκευαιδουΣου είχα ζητήσει πρόβλεψη πρόσφατα αλλα σου είχα ζήτησει και το καλοκαίρι και ειχες πει Σεπτεμβρίο Οκτώβριο ΔΕΝ το ξεχνω με τπτ! Στέλνεις θετική ενέργεια❤️Μακαρι να εχει καλή εξέλιξη αυτη η εγκυμοσύνη και ευχομαι σε ολες οτι ονειρεύεστε να γινει πραγματικότητα❤️❤️❤️🫶

Συγχαρητήρια τι υπέροχες γραμμουλες εύχομαι τα καλύτερα μια υγιή και όμορφη εγκυμοσύνη 😍😍είμαι στη φάση που δεν θέλω άλλο παιδάκι αλλά πραγματικά τρελαίνομαι να μαθαίνω για θετικά αποτελέσματα από κορίτσια που θέλουν νινακι. 

Οοοο.. θα αρχίσω να σας φακελωνω για να ανοίξω γραφείο και να γράφετε αξιολογήσεις 😂😂

Το όνομα μου είναι Ελπίδα 🫣 τυχαία δεν το διάλεξαν οι γονείς μου μάλλον το έχω απ' την αγαπημένη μου γιαγιακα, όταν ήταν να βαπτιστεί πήγε η νονά της στο δρόμο και το πρώτο κοριτσάκι που είδε το ρώτησε πώς σε λένε ; Ελπίδα είπε το κοριτσάκι και έτσι η γιαγιά μου ονομαστικέ ελπίδα 😍 και φυσικά μετά και εγώ 😍

στις πριν 4 ώρες, ο/η kaounmar είπε:

Και όπως φίλες μου υπάρχουν γιατροί που δεν έχουν καμία κατανόηση για το περνάμε! Έχοντας χάσει 14 εβδομάδων το πρώτο μου μωρό με αιφνίδιο σπάσιμο νερ΄ών, η γιατρός μου έλεγε ότι εντάξει πως κάνεις έτσι; δεν είσαι η πρώτη που το παθαίνει και στην τελική δεν είναι αυτοσκοπός τα παιδιά! Την άλλαξα, εννοείται!!!

Τι να λέμε .. πραγματικά βρίσκω τόσο άσχημη αντιμετώπιση από κάποιους επαγγελματίες υγείας, πολύ καλά ξέρουμε φιλενάδα μου τι έχουμε συναντήσει πραγματικά... Ακόμα ηχεί στα αφτιά μου 'ενταξει λάθη γίνονται τι να κάνουμε τώρα ' 

@Elli13 θα ακούσεις πολλές ιστορίες , δυστυχώς εκεί έξω δεν είναι όλοι ιατροί που έχουν ορκιστεί να σέβονται τους ασθενείς τους. Όμως είμαι σίγουρη θα βρεις έναν άνθρωπο που θα σε ακούσει και θα είναι εκεί για εσένα . Διάβασε την ιστορία της @peacock  πόσους γιατρούς άλλαξε και όμως ο μοναδικός που έκατσε κάτω και ΑΚΟΥΓΕ τι του έλεγε ήταν και αυτός που της χάρισε τον μπόμπιρα της και τώρα περιμένει και το δεύτερο μωρακι της. Εάν πας στον πρώτο γιατρό και δεν σε εμπνεύσει φύγε μη φοβάσαι να αλλάξεις γιατρό να φοβάσαι όταν δεν σε ακούνε. 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Συγχαρητήρια τι υπέροχες γραμμουλες εύχομαι τα καλύτερα μια υγιή και όμορφη εγκυμοσύνη 😍😍είμαι στη φάση που δεν θέλω άλλο παιδάκι αλλά πραγματικά τρελαίνομαι να μαθαίνω για θετικά αποτελέσματα από κορίτσια που θέλουν νινακι. 

Οοοο.. θα αρχίσω να σας φακελωνω για να ανοίξω γραφείο και να γράφετε αξιολογήσεις 😂😂

Το όνομα μου είναι Ελπίδα 🫣 τυχαία δεν το διάλεξαν οι γονείς μου μάλλον το έχω απ' την αγαπημένη μου γιαγιακα, όταν ήταν να βαπτιστεί πήγε η νονά της στο δρόμο και το πρώτο κοριτσάκι που είδε το ρώτησε πώς σε λένε ; Ελπίδα είπε το κοριτσάκι και έτσι η γιαγιά μου ονομαστικέ ελπίδα 😍 και φυσικά μετά και εγώ 😍

Μα τι ωραία ιστορία, όνομα και πράγμα! 😍

Εμένα συνεχίζεις να με "βλέπεις" στα κοντά Ελπίδα μου;; Είχες πει ότι από Νοέμβρη και μετα να αναμένω για τα ευχάριστα (η καθεμία με τον πόνο της 😅)

στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Μα τι ωραία ιστορία, όνομα και πράγμα! 😍

Εμένα συνεχίζεις να με "βλέπεις" στα κοντά Ελπίδα μου;; Είχες πει ότι από Νοέμβρη και μετα να αναμένω για τα ευχάριστα (η καθεμία με τον πόνο της 😅)

Φυσικά κρατά την πρόβλεψη μου . Επίσης σου έχω δώσει και πλάνο.. δεν πιστεύω να το ξεχνάς 😁 3 συνεχόμενες μέρες .  😍

Η @evaa__ θα έχει κοριτσάκι 🫣

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Φυσικά κρατά την πρόβλεψη μου . Επίσης σου έχω δώσει και πλάνο.. δεν πιστεύω να το ξεχνάς 😁 3 συνεχόμενες μέρες .  😍

Θα πεις και για εμένα;;;;;;;;;🤞🤞😉😉😉

στις πριν 5 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Τρέμω ολόκληρη εμφανίστηκαν απο το πρώτο δευτερόλεπτο 

IMG_20241031_154042.jpg

Το ήξερα ότι θα είσαι έγκυος!!!!τέλειαααααα τώρα φαίνονται καλά καλά!!!!μακάρι να φανεί και εμένα έτσι το Σαββατοκύριακο που θα ξανακάνω τεστ

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τις έκανα τις 3 συνεχόμενες μου τώρα αναμένω στα αυγά μου 🙏🏻😛😍

στις πριν 28 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Το ήξερα ότι θα είσαι έγκυος!!!!τέλειαααααα τώρα φαίνονται καλά καλά!!!!μακάρι να φανεί και εμένα έτσι το Σαββατοκύριακο που θα ξανακάνω τεστ

@marinamanoulitsaΣτο εύχομαι ολοψυχα και να είμαστε μαζι στο θεμα Ιουνίου ❤️❤️❤️ @ΠαρασκευαιδουΤην Τρίτη που εκανα το αχνο τεστ ειδα όνειρο οτι κρατάω ενα νεογέννητο κοριτσάκι🩷🩷🩷

στις πριν 2 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

@Elli13 Κορίτσι μ λυπαμαι πολυ για την νεα απώλεια.. εκανες πολυ καλα που εκλεισες στο Ελενα.. η κα Οικονομοπουλου ειναι εξαιρετική και η ημερομηνια που θα πας νομιζω ειναι ιδανικη. εμενα μετα απο παλινδρομες και βιοχημική μου ζητησε να παω περίπου ενα μήνα μετα να δει καποιους δεικτες.. εαν θες μπορω να σου στείλω το mail της να της στειλεις πως ειχες βιοχημική και πως εχεις κλεισει ραντεβου την ταδε ημερομηνια.. εαν θεωρει πως η ημερομηνία που εχεις κλεισει ειναι μακρινη θα βρει να σε βαλει εκεινη νωριτερα.. εννοειται θα παρεις μαζι σου οοοοο,τι εξεταση εχεις κανει!

Σχετικα με τον γιατρο σου θα πω οπως ειπαν κ τα κοριτσια πως ειναι επιεικως απαράδεκτος με αυτα που σου είπε, αλλα για εμενα κ με αυτο που σε εβαλε να περασεις την τελευταια φορα στην 12η βδομαδα αν θυμαμαι καλα π ησουν.. γτ εκτος του οτι περασες κατι τρομερα ψυχθοφορο που ακομα δεν μπορεις να το ξεπερασεις δεν στειλατε κ το εμβρυο για ελεγχο που ισως σου ειχε δωσει τωρα καποιες απαντησεις.. Ελπιζω αυτη η πληγη απο αυτη την τρομακτικη εμπειρία να καταφερει να επουλωθει με τον καιρο. .

Πραγματικά ευχομαι να βρεις τις απαντησεις που θα σε βοηθησουν να κρατησεις στα χερια σου ενα ακομα υγιες παιδακι! ❤️

Ναι σε παρακαλώ στείλε μου το email. Βρήκα ραντεβού και στο Αλεξάνδρας στο αντίστοιχο τμήμα για τη Δευτέρα, δεν ξέρω αν έχει πάει κάποια... 

Το χειρότερο για εμένα τώρα είναι να περιμένω να πέσει η χοριακη για να ξεκινήσει το αίμα και να τελειώνω.. αυτή η αναμονή με σκοτώνει..

στις On 24/10/2024 at 10:27 ΠΜ, ο/η Elli13 είπε:

@Elenaki12 Υπέροχα νέα κορίτσι μου! Με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σας!! Περάσατε το πρώτο σκαλοπάτι, μπράβο!! Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται και πρότειναν να κάνεις nipt; Προσωπικά, αν όλα ήταν καλά στην αυχενική δεν θα έμπαινα στη διαδικασία, οχι. Όπως γράφτηκε και αλλού, λίγο πολύ όλα αυτά είναι μια βιομηχανία πλέον...

στις On 24/10/2024 at 10:22 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Συμφωνώ και εγώ..και εμένα με είπε επειδή κοντεύω τα 37 τώρα αν μείνω έγκυος θα κάνω και εγώ αυτή την εξέταση!!οπότε ναι ανάλογα την ηλικία και τις μετρήσεις 

στις On 24/10/2024 at 10:21 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Με το καλό το αγοράκι σας !

μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι ☺️

πρώτη εγκυμοσύνη 33 οι μετρήσεις καλές δεν μου ζήτησαν κάτι 

δεύτερη εγκυμοσύνη 35 οι μετρήσεις καλές αλλά λίγο πιο πεσμένες από την πρώτη λόγο ηλικίας δεν μου ζήτησαν κάτι 

όμως ΑΝ ξανά πάω για τρίτο παιδάκι εκεί λόγο ηλικίας θα μου την ζητήσει γιατί λέει απο 37 και μετά την θέλουν τουλάχιστον ο δικός μου εμβρυολογος το γράφει στο χαρτί 

εγώ αν είχα καλές μετρήσεις στην ηλικία σου νομίζω δεν θα έμπαινα στην διαδικασία τώρα εσύ θα αποφασίσεις κορίτσι μου και πάλι με το καλό !

Η αλήθεια είναι πως αποφασίσαμε με τον άντρα μου πως εφόσον δεν είναι επεμβατικό κ δεν έχει κινδύνους, παρά μόνο κάποιο κόστος να την κάνουμε σαν εξεταση.. σήμερα λοιπόν μου πήρε αίμα ο γιατρός μου με ξεζουμισε.. δεν τον ρώτησα πόσες μέρες κάνει να βγει, αλλά θεωρώ σύντομα κ θα με ειδοποιήσει καθώς είμαστε στενοί φίλοι… ευχηθείτε μου καλά αποτελέσματα !

στις On 25/10/2024 at 3:14 ΜΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πριν λίγο γύρισα από την αυχενική, όλα πολύ καλά και αναμένουμε και το αίμα,αλλά βάση υπερηχου αυχενική έχουμε 1.4 και όλα είναι φυσιολογικά,φύλλο δεν μπόρεσε να διακρίνει αλλά μάλλον κοριτσάκι μας είπε αν και εγώ ακόμα έχω το προαίσθημα για αγόρι. Με βρήκε 4 μέρες μεγαλύτερη και μου έδωσε τελική 10/5. Κάθε Σάββατο αλλάζω βδομάδα και το άλλο Σάββατο μου είπε πως ολοκληρώνω τον 3ο μήνα.

Είμαι πολύ χαρούμενη!

Με το καλό κορίτσι μου!! Εύχομαι μια καλή κ τελειομηνο κύηση!! Πως είσαι ;;

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ναι σε παρακαλώ στείλε μου το email. Βρήκα ραντεβού και στο Αλεξάνδρας στο αντίστοιχο τμήμα για τη Δευτέρα, δεν ξέρω αν έχει πάει κάποια... 

Το χειρότερο για εμένα τώρα είναι να περιμένω να πέσει η χοριακη για να ξεκινήσει το αίμα και να τελειώνω.. αυτή η αναμονή με σκοτώνει..

Κορίτσι μου ποσό στεναχωρέθηκα με την έκβαση σου… ελπιζω σύντομα όλα αυτά να είναι παρελθόν κ να έρθει το μωράκι σας ! Κ όντως να ήταν τυχαίο γεγονός …

στις πριν 31 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@marinamanoulitsaΣτο εύχομαι ολοψυχα και να είμαστε μαζι στο θεμα Ιουνίου ❤️❤️❤️ @ΠαρασκευαιδουΤην Τρίτη που εκανα το αχνο τεστ ειδα όνειρο οτι κρατάω ενα νεογέννητο κοριτσάκι🩷🩷🩷

Με το καλό κορίτσι μου κ σε σένα !! Εύχομαι καλά αποτελέσματα αύριο κ καλούς διπλασιασμούς !!! 🤞

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Elenaki12 είπε:

Η αλήθεια είναι πως αποφασίσαμε με τον άντρα μου πως εφόσον δεν είναι επεμβατικό κ δεν έχει κινδύνους, παρά μόνο κάποιο κόστος να την κάνουμε σαν εξεταση.. σήμερα λοιπόν μου πήρε αίμα ο γιατρός μου με ξεζουμισε.. δεν τον ρώτησα πόσες μέρες κάνει να βγει, αλλά θεωρώ σύντομα κ θα με ειδοποιήσει καθώς είμαστε στενοί φίλοι… ευχηθείτε μου καλά αποτελέσματα !

Με το καλό κορίτσι μου!! Εύχομαι μια καλή κ τελειομηνο κύηση!! Πως είσαι ;;

Κορίτσι μου ποσό στεναχωρέθηκα με την έκβαση σου… ελπιζω σύντομα όλα αυτά να είναι παρελθόν κ να έρθει το μωράκι σας ! Κ όντως να ήταν τυχαίο γεγονός …

Με το καλό κορίτσι μου κ σε σένα !! Εύχομαι καλά αποτελέσματα αύριο κ καλούς διπλασιασμούς !!! 🤞

Κορίτσια ανοιξα το θέμα Νοεμβρίου από σήμερα 🍁

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

@Παρασκευαιδου τώρα που πήρες φορά πες και για εμάς😂😂

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Θα πεις και για εμένα;;;;;;;;;🤞🤞😉😉😉

Σας έχω δώσει .. 🥰🥰🥰 +- 3 μήνες .  Μάρτιο ☺️

στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

2 παλινδρομες ναι και μια εκτοπη. 

Έκανα καρυότυπους και έμβρυο και δικούς μας (όλα καλά σε εμάς, το έμβρυο είχε χρωμοσωμικη ανωμαλία) και αιματολόγο εγώ πήγα κλπ. Και σε καθηγητή γυναικολογο στη Θεσ/νίκη και απλά μου είπαν ήμουν άτυχη και παίζουμε κάθε φορά με πιθανότητες. Τελειαααα

Νάνσυ μου μπορεί να συμβεί. Μην ξεχνάς 1 στις 4 γυναίκες έχουν μια αποβολή στο ενεργητικό τους αν βάλουμε και αυτές που δεν το μαθαίνουν ποτέ (δεν έχουν κάνει κάποιο τεστ ) τότε αυτό το 4 μπορεί να γίνει 3 ή 2. 

Οπότε όπως βλέπουμε υπάρχουν οι αποβολές ,η φύση που λέμε ξέρει κάποιες φορές ΟΜΩΣ όταν έχουμε πάνω από 2 αποβολές συνεχόμενες κάτι υποβόσκει και πρέπει να βρεθεί. 

Κατα την ταπεινή μου άποψη ψάχνεις με τον ανδρικό παράγοντα πρώτα που είναι πιο εύκολο να βρεθεί και πιο οικονομικό. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Νάνσυ μου μπορεί να συμβεί. Μην ξεχνάς 1 στις 4 γυναίκες έχουν μια αποβολή στο ενεργητικό τους αν βάλουμε και αυτές που δεν το μαθαίνουν ποτέ (δεν έχουν κάνει κάποιο τεστ ) τότε αυτό το 4 μπορεί να γίνει 3 ή 2. 

Οπότε όπως βλέπουμε υπάρχουν οι αποβολές ,η φύση που λέμε ξέρει κάποιες φορές ΟΜΩΣ όταν έχουμε πάνω από 2 αποβολές συνεχόμενες κάτι υποβόσκει και πρέπει να βρεθεί. 

Κατα την ταπεινή μου άποψη ψάχνεις με τον ανδρικό παράγοντα πρώτα που είναι πιο εύκολο να βρεθεί και πιο οικονομικό. 

Στη δική μας περίπτωση οι γιατροί (ουρολόγος/ανδρολογος, και 2 γυναικολόγοι) μας είπαν ότι το σπέρμα είναι οκ απ' ότι έδειξε και το σπερμοδιαγραμμα. Εγώ έχω mthfr μεταλλάξεις αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό απλά παίρνω συνέχεια φολικό. Το μπεμπέ το δεύτερο που χάθηκε είχε τριπλοειδία, δεν θα ήταν βιώσιμο οπότε η φύση καλά προέβλεψε (όπως πάντα). 

Μετά από όσα έχω διαβασει και ακούσει καταλήγω ότι έχει να κάνει και με το αν σε θέλει. Ξέρω ζευγάρια που δεν προσέχουν ιδιαίτερα η καπνίζουν κλπ και μια χαρά πάνε όλα. Κι εμείς που είμαστε σχετικά "υγιείς" μας έκατσαν αυτά. Τι να πω ο καθένας έχει το δρόμο του σε αυτό. 

Η γιατρός μου όταν μου έκανε την τελευταία απόξεση ήταν έγκυος, γεννάει αυτές τις μέρες και η ίδια μέσα σ' ένα χρόνο βίωσε 3 αποβολές. 

Εύχομαι και προσεύχομαι και έχω πίστη ότι η επόμενη εγκυμοσύνη μου θα έρθει και θα μείνει. Έχω δηλώσει δε δέχομαι τίποτα λιγότερο! Άσε που εμπιστεύομαι και τη γυάλα σου 😅🩷

στις πριν 40 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια ανοιξα το θέμα Νοεμβρίου από σήμερα 🍁

Συγχαρητήρια κορίτσακι μου!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! Στείλε λίγη μπεμπεδοσκονη να κολλήσουμε και εμείς!! Με το καλό!! 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σας έχω δώσει .. 🥰🥰🥰 +- 3 μήνες .  Μάρτιο ☺️

Αααα ωραίος μήνας στα γενέθλια μου λες να είμαι έγκυος; αμήν 🙏 🙏 🙏 

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Κι εγώ κοριτσάκι είδα στο όνειρο μου και μάλιστα το φώναξε κάποιος με το όνομα του Αγίου στο οποίο το έχω τάξει το επόμενο μωρο!!!  κορίτσι μου εσύ είσαι έγκυος πλέον και το ξέρεις οπότε μπορεί να είναι και κορίτσι το μωράκι σου 💝💝💝με το καλοοοοο

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Στη δική μας περίπτωση οι γιατροί (ουρολόγος/ανδρολογος, και 2 γυναικολόγοι) μας είπαν ότι το σπέρμα είναι οκ απ' ότι έδειξε και το σπερμοδιαγραμμα. Εγώ έχω mthfr μεταλλάξεις αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό απλά παίρνω συνέχεια φολικό. Το μπεμπέ το δεύτερο που χάθηκε είχε τριπλοειδία, δεν θα ήταν βιώσιμο οπότε η φύση καλά προέβλεψε (όπως πάντα). 

Μετά από όσα έχω διαβασει και ακούσει καταλήγω ότι έχει να κάνει και με το αν σε θέλει. Ξέρω ζευγάρια που δεν προσέχουν ιδιαίτερα η καπνίζουν κλπ και μια χαρά πάνε όλα. Κι εμείς που είμαστε σχετικά "υγιείς" μας έκατσαν αυτά. Τι να πω ο καθένας έχει το δρόμο του σε αυτό. 

Η γιατρός μου όταν μου έκανε την τελευταία απόξεση ήταν έγκυος, γεννάει αυτές τις μέρες και η ίδια μέσα σ' ένα χρόνο βίωσε 3 αποβολές. 

Εύχομαι και προσεύχομαι και έχω πίστη ότι η επόμενη εγκυμοσύνη μου θα έρθει και θα μείνει. Έχω δηλώσει δε δέχομαι τίποτα λιγότερο! Άσε που εμπιστεύομαι και τη γυάλα σου 😅🩷

Σοκ με την γιατρό και τις αποβολες. Και λέω σοκ γιατί εγώ προσωπικά αρνούμαι να δεχτώ ότι τόσες αποβολές είναι τυχαίο γεγονός, αλλά εφόσον το ζει και γυναίκα του επαγγέλματος αυτού που θα μπορούσε να είχε βρει την αιτία πολύ πιο εύκολα από εμάς, με κάνει να ξανασκέφτομαι τον παράγοντα τύχη...

Τι να πω, εγώ είμαι της άποψης να το ψάξω όσο γίνεται, τουλάχιστον να μην μου τριβελιζει το μυαλό αυτό το αν... 

Αλλά βρε κορίτσια κακά τα ψέματα, σαν το πρώτο χαστούκι της πρώτης απώλειας δεν υπάρχει. Κάθε φορά πονάει, και πολύ, αλλά δεν θα ξεχάσω την πρώτη παλινδρομη, όπου δεν ειχα και το παιδάκι μου. Ήταν τόσο δυνατό αυτό το χαστούκι, που χρειάστηκα ηρεμιστικά για να κοιμηθώ το πρώτο βράδυ.. πολύ δυνατά κιόλας. Και πάλι ξυπνούσα και ούρλιαζα. Την πρώτη φορά δεν έχεις ιδέα ότι είναι τόσο σύνηθες, και ότι μπορεί να συμβεί και σε εσένα.

Αυτή τη φορά, ήμουν προετοιμασμένη... Λίγο στην αρχή που πείστηκα ότι δεν προχωρούσε, λίγο τα τεστ που δεν έγιναν ποτέ τέρμα σκούρα... Δεν μου ήρθε απότομο δηλαδή. Ενώ αν πήγαινα για υπέρηχο και ήταν κενό, ναι πιστεύω θα πονούσα πολύ περισσότερο (αυτό το λέω γιατί ο σύζυγος με κατηγορούσε που έκανα τεστ και αγχωνομουν, αλλά εμένα αυτό με έκανε να προετοιμαστώ για το χειρότερο). Χτες έκλαψα πολύ. Σήμερα κάπως καλύτερα, και γελάσαμε με την μικρή και κάναμε και πλάκα με τον καλό μου.. Υπάρχουν και στιγμές που πέφτω αλλά δεν έχω επιλογη.. πρέπει να ξανασηκωθω! Το θετικό είναι ότι με τόσο μικρό νούμερο χοριακής θα αποβάλλω μόνη μου με μια απλή περίοδο (η οποία εύχομαι να μην αργήσει πολύ).

Και τώρα που φεύγει ο Οκτώβρης, το ταξίδι μου ξεκίνησε με μια βιοχημική 2 χρόνια πριν και καταλήγει με άλλη μια πάλι τον ίδιο μήνα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Στο μεσοδιάστημα, ο Οκτώβρης μου έφερε το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Σοκ με την γιατρό και τις αποβολες. Και λέω σοκ γιατί εγώ προσωπικά αρνούμαι να δεχτώ ότι τόσες αποβολές είναι τυχαίο γεγονός, αλλά εφόσον το ζει και γυναίκα του επαγγέλματος αυτού που θα μπορούσε να είχε βρει την αιτία πολύ πιο εύκολα από εμάς, με κάνει να ξανασκέφτομαι τον παράγοντα τύχη...

Τι να πω, εγώ είμαι της άποψης να το ψάξω όσο γίνεται, τουλάχιστον να μην μου τριβελιζει το μυαλό αυτό το αν... 

Αλλά βρε κορίτσια κακά τα ψέματα, σαν το πρώτο χαστούκι της πρώτης απώλειας δεν υπάρχει. Κάθε φορά πονάει, και πολύ, αλλά δεν θα ξεχάσω την πρώτη παλινδρομη, όπου δεν ειχα και το παιδάκι μου. Ήταν τόσο δυνατό αυτό το χαστούκι, που χρειάστηκα ηρεμιστικά για να κοιμηθώ το πρώτο βράδυ.. πολύ δυνατά κιόλας. Και πάλι ξυπνούσα και ούρλιαζα. Την πρώτη φορά δεν έχεις ιδέα ότι είναι τόσο σύνηθες, και ότι μπορεί να συμβεί και σε εσένα.

Αυτή τη φορά, ήμουν προετοιμασμένη... Λίγο στην αρχή που πείστηκα ότι δεν προχωρούσε, λίγο τα τεστ που δεν έγιναν ποτέ τέρμα σκούρα... Δεν μου ήρθε απότομο δηλαδή. Ενώ αν πήγαινα για υπέρηχο και ήταν κενό, ναι πιστεύω θα πονούσα πολύ περισσότερο (αυτό το λέω γιατί ο σύζυγος με κατηγορούσε που έκανα τεστ και αγχωνομουν, αλλά εμένα αυτό με έκανε να προετοιμαστώ για το χειρότερο). Χτες έκλαψα πολύ. Σήμερα κάπως καλύτερα, και γελάσαμε με την μικρή και κάναμε και πλάκα με τον καλό μου.. Υπάρχουν και στιγμές που πέφτω αλλά δεν έχω επιλογη.. πρέπει να ξανασηκωθω! Το θετικό είναι ότι με τόσο μικρό νούμερο χοριακής θα αποβάλλω μόνη μου με μια απλή περίοδο (η οποία εύχομαι να μην αργήσει πολύ).

Και τώρα που φεύγει ο Οκτώβρης, το ταξίδι μου ξεκίνησε με μια βιοχημική 2 χρόνια πριν και καταλήγει με άλλη μια πάλι τον ίδιο μήνα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Στο μεσοδιάστημα, ο Οκτώβρης μου έφερε το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.. 

Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά. 

Αμήν για όλες μας 🙏🏻

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...