Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Maria98

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Όχι δεν ήμουν άρρωστη, αλλά είχα αποβολές και πριν την μικρή..

Ο γιατρός είπε συνεχίζουμε, όπως ήρθε η κόρη μου θα έρθει κ άλλο. Και νευρίασα τόσο πολύ με αυτήν την απάντηση την ώρα που του έλεγα κουράστηκα με τις αποβολες και έκλαιγα.,

Λυπάμαι πάρα πολύ κορίτσι μου.. είναι τόσο άδικο όλο αυτό.. σε καταλαβαίνω που νευριασες εγώ θα ειχα γίνει έξαλλη, δεν είναι απάντηση γιατρού φυσικά αυτή. Προφανώς το είπε γιατί δεν ξέρει να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να βρει την αιτία, κατά τη γνώμη μου γιατί δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. αλλά είναι πολύ συχνό αυτό, το συνάντησα δυστυχώς από πολλούς γιατρούς... να θυμάσαι ότι για όλα υπάρχει κάποια εξήγηση αρκεί να ψάξουμε σωστά.. αυτό που προέχει είναι να πάρεις το χρόνο σου να ηρεμήσεις γιατί είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς και εύχομαι να βρεις την άκρη σύντομα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσια δυστυχώς άλλη μια απώλεια. Έχει ανέβει λίγες μονάδες μόνο. Ελπίζω να μην χρειαστεί αποξεση και να φύγει με μια απλή περίοδο. 

Ελα ρε κορίτσι μου πάλι ; Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.. δεν έχω λόγια αλήθεια.. μάλλον κάτι φταίει δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο ίσως κάτι σας έχει διαφύγει 🤷‍♀️

Πήγαινε και σε άλλον γιατρό να πάρεις μια γνώμη..

Ίσως να κάνει ο σύζυγος μια εξέταση dfi  να το δείτε λίγο το σπερμα νομίζω είπες πως δεν την έχει κάνει 

Λυπάμαι 😞 σου στέλνω μια αγκαλιά είμαστε εδώ για εσένα 

Κορίτσια δυστυχώς άλλη μια απώλεια. Έχει ανέβει λίγες μονάδες μόνο. Ελπίζω να μην χρειαστεί αποξεση και να φύγει με μια απλή περίοδο. 

Κορίτσι μου λυπάμαι πολυ..να κανεις μια σφιχτή αγκαλιά την κορούλα σου❤️ είμαστε εδώ αν χρειαστείς να μοιραστείς το οτιδήποτε! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια δεν κρατήθηκα πήγα πήρα το predictor που λέει 6 ημέρες πριν...έβγαλε μια πολύ αχνή γραμμουλα από την αρχή που βραχηκε.... χάρηκα  αλλά δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι!!!επίσης το χθεσινό δεν ήταν πρώιμης ανίχνευσης το τεστ...

Για δείτε και πείτε μου ...αν την καταλαβαίνετεIMG20241030163356.thumb.jpg.7e85a36faadda279f874c634b8767a3d.jpg

Κορίτσι μου διακρίνω και εγώ μια αχνη γραμμή αλλα από την φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει χρωμα ή όχι! Θα περιμένουμε και τα επόμενα τεστακια σου! Εύχομαι να σκουραινει η γραμμηηηη

Όχι δεν ήμουν άρρωστη, αλλά είχα αποβολές και πριν την μικρή..

Ο γιατρός είπε συνεχίζουμε, όπως ήρθε η κόρη μου θα έρθει κ άλλο. Και νευρίασα τόσο πολύ με αυτήν την απάντηση την ώρα που του έλεγα κουράστηκα με τις αποβολες και έκλαιγα.,

Αλλαξε γιατρο και παρε αλλη γνωμη. Ο γιατρος σου ειναι περα βρεχει. Ποσες απωλειες πρεπει να εχεις για να το ψαξετε; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...