Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Maria98

Recommended Posts

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Όχι δεν ήμουν άρρωστη, αλλά είχα αποβολές και πριν την μικρή..

Ο γιατρός είπε συνεχίζουμε, όπως ήρθε η κόρη μου θα έρθει κ άλλο. Και νευρίασα τόσο πολύ με αυτήν την απάντηση την ώρα που του έλεγα κουράστηκα με τις αποβολες και έκλαιγα.,

Λογικό να νευριασεις. Οι γιατροί τα βλέπουν πιο "ωμά" τα πράγματα. Πάρε το χρόνο σου και όταν είσαι έτοιμη ξανά μπαίνεις στη διαδικασία. Φρόντισε τον εαυτό σου όσο μπορείς.. κυρίως ψυχολογικά. Είναι κουραστικό οι αποβολές σε καταλαβαίνω τόσο πολύ. Αλλά θα ρθει η μέρα που θα πεις προχωράμε πάλι!! 

Έχεις κάνει εξετάσεις στις προηγούμενες να δεις αν φταίει κάτι; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ναι, με παρακολουθούσε σε όλη την εγκυμοσύνη της κόρης μου. Τα πιο άδικα 80€/επίσκεψη, τίποτα δεν μου είχε βρει, απλά ένιωθα εγώ σιγουριά και πήγαινα 

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς... Σε αυτήν την εγκυμοσύνη είμαι λίγο άρρωστη, σαν γρίπη, όχι κάτι σοβαρό. Οπότε φαντάζομαι δεν είναι αυτό με το ανοσοποιητικό 

@Elli13Λυπαμαι τοοσο πολυ για την απώλεια σου🥹

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσια δυστυχώς άλλη μια απώλεια. Έχει ανέβει λίγες μονάδες μόνο. Ελπίζω να μην χρειαστεί αποξεση και να φύγει με μια απλή περίοδο. 

Οχι ρε γαμωτο!! Λυπάμαι πολύ Ελλη μου!! Ξέρεις πως έστω με αυτόν τον τρόπο, είμαστε μαζί σου κ στέλνουμε αγκαλιά! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ο γιατρός είπε συνεχίζουμε, όπως ήρθε η κόρη μου θα έρθει κ άλλο. Και νευρίασα τόσο πολύ με αυτήν την απάντηση την ώρα που του έλεγα κουράστηκα με τις αποβολες και έκλαιγα.,

Λυπάμαι πάρα πολύ κορίτσι μου.. είναι τόσο άδικο όλο αυτό.. σε καταλαβαίνω που νευριασες εγώ θα ειχα γίνει έξαλλη, δεν είναι απάντηση γιατρού φυσικά αυτή. Προφανώς το είπε γιατί δεν ξέρει να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να βρει την αιτία, κατά τη γνώμη μου γιατί δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. αλλά είναι πολύ συχνό αυτό, το συνάντησα δυστυχώς από πολλούς γιατρούς... να θυμάσαι ότι για όλα υπάρχει κάποια εξήγηση αρκεί να ψάξουμε σωστά.. αυτό που προέχει είναι να πάρεις το χρόνο σου να ηρεμήσεις γιατί είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς και εύχομαι να βρεις την άκρη σύντομα..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσια δυστυχώς άλλη μια απώλεια. Έχει ανέβει λίγες μονάδες μόνο. Ελπίζω να μην χρειαστεί αποξεση και να φύγει με μια απλή περίοδο. 

Ελα ρε κορίτσι μου πάλι ; Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.. δεν έχω λόγια αλήθεια.. μάλλον κάτι φταίει δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο ίσως κάτι σας έχει διαφύγει 🤷‍♀️

Πήγαινε και σε άλλον γιατρό να πάρεις μια γνώμη..

Ίσως να κάνει ο σύζυγος μια εξέταση dfi  να το δείτε λίγο το σπερμα νομίζω είπες πως δεν την έχει κάνει 

Λυπάμαι 😞 σου στέλνω μια αγκαλιά είμαστε εδώ για εσένα 

Κορίτσι μου λυπάμαι πολυ..να κανεις μια σφιχτή αγκαλιά την κορούλα σου❤️ είμαστε εδώ αν χρειαστείς να μοιραστείς το οτιδήποτε! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια δεν κρατήθηκα πήγα πήρα το predictor που λέει 6 ημέρες πριν...έβγαλε μια πολύ αχνή γραμμουλα από την αρχή που βραχηκε.... χάρηκα  αλλά δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι!!!επίσης το χθεσινό δεν ήταν πρώιμης ανίχνευσης το τεστ...

Για δείτε και πείτε μου ...αν την καταλαβαίνετεIMG20241030163356.thumb.jpg.7e85a36faadda279f874c634b8767a3d.jpg

Κορίτσι μου διακρίνω και εγώ μια αχνη γραμμή αλλα από την φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει χρωμα ή όχι! Θα περιμένουμε και τα επόμενα τεστακια σου! Εύχομαι να σκουραινει η γραμμηηηη

Αλλαξε γιατρο και παρε αλλη γνωμη. Ο γιατρος σου ειναι περα βρεχει. Ποσες απωλειες πρεπει να εχεις για να το ψαξετε; 

@Elli13 κοροτσικορίτσι μου δεν έχω λόγια, μακάρι να ταλαιπωρηθείς όσο γίνεται λιγότερο και να μπορέσεις γρήγορα να έχεις νέες προσπάθειες🤞🤞🤞 και γω πιστεύω χρειάζεται να πάρεις και άλλη γνώμη,  είμαστε εδώ μαζί σου κορίτσι μου,  κουράγιο 🫶

Κορίτσια καλημέρα!

Έχω καιρό να μπώ και γενικά να επικοινωνίσω μαζί σας!  Το ελευταίο διάστημα περιμένωντας την απόφαση της επιτροπής ήθελα λίγο να αποστασιοποιηθώ απο τα πάντα οπότε και δεν έμπαινα στα διάφορα σαιτ, ούτε κι εδώ. Εχθές όμως έμαθα την απόφαση της επιτροπής και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας!

Εκριθήκαμε!!!!! Για δύο προσπάθειες σε διάστημα ενός έτους και μου είπανε πως ασχέτως αποτελέσματος απο τη στιγμή που θα πάω σε ιδιωτικό δικαιούμαι απο τον ΕΟΠΠΥ και επιστροφή κάποιων χρημάτων. Καλά αυτό είναι το λιγότερο που με απασχολεί, εγώ θέλω να έχω αποτέλεσμα.

Σήμερα περιμένω την courier να με ειδοποιήσει να πάω να πάρω το φάκελο και να στείλω την απόφαση στο γιατρό για να μου γράψει τα φάρμακα! Δεν το πιστεύω ότι τελικά έχει ανοίξει ο δρόμος προς την εξωσωματική και σιγά σιγά έρχονται όλα, εκεί που ήμουν στο πουθενά.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν προβάλω να ξεκινήσω τη διέγερση αυτό το μήνα γιατί περιμένω περίοδο 2-3 Νοεμβρίου (νομίζω δεν θα προλάβω να έχω τα φάρμακα στα χέρια μου μέχρι τότε) και είμαι απο προχθές και λίγο γριπωμένη οπότε δεν ξέρω αν επειρεάζει την όλη διαδικασία. Διαφορετικά φορτσάρουμε για Δεκέμβριο που είναι και ο αγαπημένος μου μήνας γιατί βγάζει τα Παρθενάκια..!!! ;) 

@Elli13 λυπάμαι πολύ κορίτσι μου! :( 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Έχω καιρό να μπώ και γενικά να επικοινωνίσω μαζί σας!  Το ελευταίο διάστημα περιμένωντας την απόφαση της επιτροπής ήθελα λίγο να αποστασιοποιηθώ απο τα πάντα οπότε και δεν έμπαινα στα διάφορα σαιτ, ούτε κι εδώ. Εχθές όμως έμαθα την απόφαση της επιτροπής και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας!

Εκριθήκαμε!!!!! Για δύο προσπάθειες σε διάστημα ενός έτους και μου είπανε πως ασχέτως αποτελέσματος απο τη στιγμή που θα πάω σε ιδιωτικό δικαιούμαι απο τον ΕΟΠΠΥ και επιστροφή κάποιων χρημάτων. Καλά αυτό είναι το λιγότερο που με απασχολεί, εγώ θέλω να έχω αποτέλεσμα.

Σήμερα περιμένω την courier να με ειδοποιήσει να πάω να πάρω το φάκελο και να στείλω την απόφαση στο γιατρό για να μου γράψει τα φάρμακα! Δεν το πιστεύω ότι τελικά έχει ανοίξει ο δρόμος προς την εξωσωματική και σιγά σιγά έρχονται όλα, εκεί που ήμουν στο πουθενά.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν προβάλω να ξεκινήσω τη διέγερση αυτό το μήνα γιατί περιμένω περίοδο 2-3 Νοεμβρίου (νομίζω δεν θα προλάβω να έχω τα φάρμακα στα χέρια μου μέχρι τότε) και είμαι απο προχθές και λίγο γριπωμένη οπότε δεν ξέρω αν επειρεάζει την όλη διαδικασία. Διαφορετικά φορτσάρουμε για Δεκέμβριο που είναι και ο αγαπημένος μου μήνας γιατί βγάζει τα Παρθενάκια..!!! ;) 

Τέλεια.. καλή αρχή κορίτσι μου.. είναι μέχρι να γίνει η αρχή στην εξωσωματική μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους βήμα βήμα.. δεν ξέρω αν προλάβεις αυτό τον κύκλο γιατί όντως πρέπει να έχεις τα φάρμακα εγκαίρως.. έχει φαρμακείο εοππυ εκεί που μένεις? Αν έχει θα προλάβεις αλλιώς πας δυνατά για τον επόμενο μήνα, σημασία έχει που έγινε η αρχή..

@Elli13 πραγματικά είναι τόσο στενάχωρο αυτό που σου συμβαίνει. 

εμείς τώρα είμαστε απ έξω από το χορό αλλά σίγουρα η απάντηση του γιατρού δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κάποιος γι αυτό κ στα μνμ των κοριτσιών διακρίνω όλες να έχουμε την ίδια σκέψη. Ότι κάτι συμβαίνει για να έχεις τόσες απώλειες. Το ότι ήρθε ένα μωρό υγιές δεν αναιρεί τις άλλες απώλειες. 

Δεν ξέρω τι εξετάσεις έχετε κάνει αλλά σίγουρα θέλει πολύ ψάξιμο (και με άλλες ειδικότητες γιατρών). Θεωρώ ότι πρέπει να ξανά επισκεφτείς αιματολόγο (κάποιον άλλον μετά από συστάσεις) και να βρεις ένα γιατρό εξειδικευμένο ή με εμπειρία στο κομμάτι της απώλειας. 

Θα τα έχεις σκεφτεί και εσύ αυτά φαντάζομαι! Απλά είναι κρίμα να σου συμβαίνουν όλα αυτά, τόσες απώλειες  και να μην έχει κινήσει γη και ουρανό ο γιατρός να βρείτε απαντήσεις. Κάτι ευθύνεται δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός μετά από αυτά που έχεις βιώσει. 

Πιστεύω το γνωρίζεις κ εσύ μέσα σου ότι θέλεις καλύτερη καθοδήγηση. 

(Αν είσαι επαρχία ισως πρεπει να πας σε μεγάλη πόλη για γιατρούς)

εύχομαι από καρδιάς πιο πολύ απ’ οτιδήποτε να σου δοθούν απαντήσεις και την επόμενη φορά να μην θρηνείς άλλη μια απώλεια αλλά να κρατάς ένα γερό μωρό ξανά στην αγκαλιά σου ❤️

(ζητά συστάσεις για γιατρούς σε ομάδες πχ που αφορούν την απώλεια/τεκνοποίηση στο φβ ,με εμπειριες γυναικών. Δεν έχεις να χάσεις κάτι) 

Με κάθε καλή πρόθεση! 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Τέλεια.. καλή αρχή κορίτσι μου.. είναι μέχρι να γίνει η αρχή στην εξωσωματική μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους βήμα βήμα.. δεν ξέρω αν προλάβεις αυτό τον κύκλο γιατί όντως πρέπει να έχεις τα φάρμακα εγκαίρως.. έχει φαρμακείο εοππυ εκεί που μένεις? Αν έχει θα προλάβεις αλλιώς πας δυνατά για τον επόμενο μήνα, σημασία έχει που έγινε η αρχή..

Ευχαριστώ πολύ @Sandyb..!!! Ευτυχώς ναι! υπάρχει φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ στην πόλη όπου μένω αν και νομίζω ότι θα περιμένω λίγες μέρες μέχρι να τα παραλάβω. Απο ότι έχω ακούσει και απο άλλες κοπέλες στην περιοχή κάνουν μία εβδομάδα, έρχονται απο Αλεξαδρούπολη απο την κεντρική αποθήκη προς τα πάνω σε μας!

στις πριν 12 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Μια μεγάλη αγκαλιά 🫂

στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ @Sandyb..!!! Ευτυχώς ναι! υπάρχει φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ στην πόλη όπου μένω αν και νομίζω ότι θα περιμένω λίγες μέρες μέχρι να τα παραλάβω. Απο ότι έχω ακούσει και απο άλλες κοπέλες στην περιοχή κάνουν μία εβδομάδα, έρχονται απο Αλεξαδρούπολη απο την κεντρική αποθήκη προς τα πάνω σε μας!

Εντάξει μια χαρά.. δεν πειράζει, θα είστε πανέτοιμοι για τον επόμενο μήνα.. εγώ να φανταστείς που δεν πέρασα επιτροπή έψαχνα να τα αγοράσω και γύρισα πόσα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης γιατί φυσικά ούτε για να τα αγοράσεις τα έχουν τα απλά φαρμακεία.. είχα βρει δύο κουτιά και χρειαζομουν άλλο ένα γιατί ξεκινούσα σε δύο μέρες.. αφού δεν φάγαμε και κάνα πρόστιμο γιατί τότε είχαμε την καραντίνα και εγώ γυρνούσα όλες τις περιοχές και άντε να εξηγήσεις τι ψάχνεις χαχα!!! ήταν πολύ αγχωτικό.. καλύτερα να είστε έτοιμοι και να αρχίσετε με ηρεμία.. η καλή ψυχολογία μετράει πολύ!!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Εντάξει μια χαρά.. δεν πειράζει, θα είστε πανέτοιμοι για τον επόμενο μήνα.. εγώ να φανταστείς που δεν πέρασα επιτροπή έψαχνα να τα αγοράσω και γύρισα πόσα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης γιατί φυσικά ούτε για να τα αγοράσεις τα έχουν τα απλά φαρμακεία.. είχα βρει δύο κουτιά και χρειαζομουν άλλο ένα γιατί ξεκινούσα σε δύο μέρες.. αφού δεν φάγαμε και κάνα πρόστιμο γιατί τότε είχαμε την καραντίνα και εγώ γυρνούσα όλες τις περιοχές και άντε να εξηγήσεις τι ψάχνεις χαχα!!! ήταν πολύ αγχωτικό.. καλύτερα να είστε έτοιμοι και να αρχίσετε με ηρεμία.. η καλή ψυχολογία μετράει πολύ!!

Αααα κατάλαβα! Εσύ πως και δεν μπήκες στη διαδικασία της επιτροπής; Από όσο γνωρίζω είναι πανάκριβα τα φάρμακα. Εγώ κοιτάζω απο όπου μπορώ να κερδίσω, γιατί θα φύγουν πολλά χρήματα έτσι κι αλλιώς στην υπόλοιπη διαδικασία. 

Έχω καλή διάθεση γενικότερα όλο αυτό το διάστημα και το έχω πάρει πολύ χαλαρά, οπότε δεν θα με πειράξει αν δεν ξεκινήσω αυτό το μήνα, είμαι της άποψης "κάθε εμπόδιο για καλό"..! ;) 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Αχ ειλικρινά λυπάμαι. Είναι ψυχοφθόρο ψυχολογικά και σωματικά. Να κλάψεις να πονέσεις, να το βγάλεις από μέσα σου. Οι γιατροί κάποιες φορές δεν νιώθουν, το έχουν ζήσει τόσες πολλές φορές που τους είναι φυσιολογικό.😔

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Συγχαρητήρια! Μπράβο! Εμένα μου άλλαξαν το ραντεβού για 6/11 και έχω σκάσει. Ήθελα πολύ να προλάβω τον Νοέμβρη αλλά ότι θέλω εγώ πότε δεν έρχεται

στις πριν 19 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αααα κατάλαβα! Εσύ πως και δεν μπήκες στη διαδικασία της επιτροπής; Από όσο γνωρίζω είναι πανάκριβα τα φάρμακα. Εγώ κοιτάζω απο όπου μπορώ να κερδίσω, γιατί θα φύγουν πολλά χρήματα έτσι κι αλλιώς στην υπόλοιπη διαδικασία. 

Έχω καλή διάθεση γενικότερα όλο αυτό το διάστημα και το έχω πάρει πολύ χαλαρά, οπότε δεν θα με πειράξει αν δεν ξεκινήσω αυτό το μήνα, είμαι της άποψης "κάθε εμπόδιο για καλό"..! ;) 

Πώς το κάνεις αυτό; Μάθε με!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Έχεις δίκιο.. τα φάρμακα μας κοστισαν σχεδόν 800 ευρώ και φυσικά πρέπει να κοιτάμε τι μπορούμε να γλιτώσουμε..

εγώ είχα εξουθενωθεί ψυχολογικά.. προσπαθούσαμε ήδη πολύ καιρό και είχα μια γυναικολόγο που δεν με βοηθούσε καθόλου, άλλαξα γιατρό και εκεί που αρχίσαμε να βγάζουμε μια άκρη έπρεπε να αφαιρέσω έναν πολύποδα και μας πήγε πίσω η πρώτη καραντίνα μετά μπλέξαμε με ουρολόγους (επίσης άσχετους) και τρίμηνες θεραπείες του συζύγου, άστα να πάνε οπότε είπα θα κάνω εξωσωματική και η επιτροπή Θεσσαλονίκης μου έκλεισε ραντεβού για 3 μήνες μετά.. μιλάμε έκλαιγα όλη μέρα, δεν μπορούσα να διαχειριστώ άλλη καθυστέρηση κ έτσι ξεκινήσαμε ιδιωτικά ευτυχώς γιατί όλα πήγαν τέλεια..

για μένα η δυσκολότερη περίοδος ήταν όταν προσπαθούσα φυσιολογικά.. και τώρα που προσπαθουμε το κάνω γιατί ακόμα θηλάζω το πρώτο μου παιδί αλλά κατά βάθος ξέρουν και ο γιατρός μου και ο άντρας μου ότι σε λίγο διάστημα θα τους ανακοινώσω ότι ξαναπάω για εξωσωματική.. δεν το μπορώ εγώ αυτό κάθε μήνα αν ήταν να έρθει θα ερχόταν..

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Έχεις δίκιο.. τα φάρμακα μας κοστισαν σχεδόν 800 ευρώ και φυσικά πρέπει να κοιτάμε τι μπορούμε να γλιτώσουμε..

εγώ είχα εξουθενωθεί ψυχολογικά.. προσπαθούσαμε ήδη πολύ καιρό και είχα μια γυναικολόγο που δεν με βοηθούσε καθόλου, άλλαξα γιατρό και εκεί που αρχίσαμε να βγάζουμε μια άκρη έπρεπε να αφαιρέσω έναν πολύποδα και μας πήγε πίσω η πρώτη καραντίνα μετά μπλέξαμε με ουρολόγους (επίσης άσχετους) και τρίμηνες θεραπείες του συζύγου, άστα να πάνε οπότε είπα θα κάνω εξωσωματική και η επιτροπή Θεσσαλονίκης μου έκλεισε ραντεβού για 3 μήνες μετά.. μιλάμε έκλαιγα όλη μέρα, δεν μπορούσα να διαχειριστώ άλλη καθυστέρηση κ έτσι ξεκινήσαμε ιδιωτικά ευτυχώς γιατί όλα πήγαν τέλεια..

για μένα η δυσκολότερη περίοδος ήταν όταν προσπαθούσα φυσιολογικά.. και τώρα που προσπαθουμε το κάνω γιατί ακόμα θηλάζω το πρώτο μου παιδί αλλά κατά βάθος ξέρουν και ο γιατρός μου και ο άντρας μου ότι σε λίγο διάστημα θα τους ανακοινώσω ότι ξαναπάω για εξωσωματική.. δεν το μπορώ εγώ αυτό κάθε μήνα αν ήταν να έρθει θα ερχόταν..

Κατάλαβα! και δεν ξέρεις πόσο σε νοιώθω.

Εμείς έχουμε κλείσει 2 χρόνια προσπαθειών και εννοείται πως τζίφος τα πράγματα γι' αυτό κι εγώ απο τον Αύγουστο ακόμη κινητοποιήθηκα με το γιατρό και την επιτροπή για να μην αφήνω τους μήνες να περνάνε άσκοπα απο τη στιγμή που ξέρουμε ότι το πρόβλημα βρίσκεται αποκλειστικά στο σπέρμα. Είχα βέβαια το σύζυγο τόσο καιρό σε μία διαρκή άρνηση για τα πάντα αλλά ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Τα "μαγείρεψα" με το γιατρό του και τον έπεισε να πάμε σε εξωσωματική και να μην χάνουμε άλλο το χρόνο μας άσκοπα με θεραπείες που μπορεί και να μην έχουν κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα απο αυτό το οποίο έχει μέχρι στιγμής.

Αυτό με το να περιμένεις κάθε μήνα το θαύμα και να μην έρχετε δεν μπορώ να το ζω άλλο γι' αυτό και τώρα είμαι πιο χαλαρή που ξέρω ότι τουλάχιστον πάω στοχευμένα και όχι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Χαίρομαι πολύ που ακούω ότι τελικά έχεις ήδη ένα παιδάκι και πας για το δεύτερο.. μακάρι να έχω κι εγώ επιτυχία με την πρώτη και να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθώ κι άλλο.

Καλημέρα κορίτσια μου. Δυστυχώς πέρα από τα χαρούμενα που μοιραζόμαστε εδώ, υπάρχει και το άλλο κομμάτι της απώλειας, της απογοήτευσης και ό,τι άλλο φέρνει. Εδώ είμαστε να δίνουμε η μία στην άλλη κουράγιο, ελπίδα και διαδικτυακή αγκαλιά!

Ποιες αναμένετε περίοδο σε λίγες μέρες; Οι εγκυούλες μας, πώς είστε; Αύριο αλλάζει ο μήνας, ποια θα ανοίξει το θέμα;;!!

Καλημέρα κορίτσια μου.

@Elli13 λυπάμαι πάρα πολύ κορίτσι μου. Έχοντας περάσει από αυτό το στάδιο θα σου πω να αφήσεις λίγο τον εαυτό σου να ηρεμήσει σωματικά και ψυχολογικά και σιγά σιγά να μπεις σε μια σειρά εξετάσεων και με άλλες ειδικότητες πχ ρευματολογο. Στο λέω απο προσωπική εμπειρία, όλες οι εξετάσεις από αιματολο ήταν τέλειες και τελικά ανακάλυψα μετά απο διαφορά συμπτώματα που δεν μας κινουσαν υποψία πως έχω αυτοάνοσο.

@melitiniღ καλη αρχη κοριτσι μου, σου ευχομαι να πανε ολα τελεια και οσο μπορεις να εισαι χαλαρη στην ολη διαδικασία και η αρχη του νεου ετους να σε βρει με ενα σπορακι στην κοιλίτσα.

Εγώ κορίτσια χθες είχα πονάκια χαμηλά και είναι 3 μέρες που με ενοχλούν τα πόδια μου,ξεκίνησα και μαγνησιο μια σκέτη αηδία. Σήμερα είμαι 12+5 και μπορώ να πω πως οι αναγουλες καλά κρατούν αλλά δεν με ενοχλεί τόσο πολύ πλέον.  Σήμερα θα μιλήσει ο γιατρός μου με την εμβρυολογο αν εκτός από την ηπαρινη που κάνω χρειαστεί να αρχίσω και salospir και Δευτέρα θα πάω να κάνω και έναν υπέρηχο για να δω ότι όλα πάνε καλά. Θέλει να έρθει και ο γιος μου να δει το αδερφάκι του. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ααα και εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικος μου το κάνει 😂😂 τι στο καλο; γιατι το κάνουν αυτο;😂😂 εγω κορίτσια δεν πάω πουθενά εκτος απο την πεθερά μου ( ουτε στη μαμα μου τοσο συχνά γιατί ο αδερφός μου παει Πέμπτη Δημοτικού και φοβάμαι μην φερει καμία ίωση) και οταν τυχει σε κανένα γιατρό και πίσω 🤷 ο νονός έρχεται εκει στο σπίτι της πεθεράς και βλέπει τον μικρούλη... αυτές είναι οι συναναστροφές μας... μέχρι τώρα μόνο 2 φιλες μου εχουν έρθει στο σπίτι...
    • Σήμερα έχω ραντεβού μαζί του για να του δείξω τον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε με τον εμβρυομητρικό στις αρχές του μήνα, να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού που ετοίμασα και λογικά θα μου γράψει το τεστ για τον στρεπτόκοκκο και το παραπεμπτικό για τον τοκετό. Είναι κάτι διαδικαστικά... Επίσης! Ξέχασα να σας πω ότι έκανα και τις εξετάσεις του 3τριμηνου και σοκαρίστηκα 😬 Θυρεοειδής μια χαρά Σίδηρος παρόλο που αυξήσαμε τη δόση σε δεύτερο χάπι καθημερινά από 20 έπεσε στο 18 😒 αλλά τλχ αιματοκρίτης και αιμοσφαιρίνη είναι στα κατώτατα φυσιολογικά  Ουρά όλα κομπλέ, καθαρά  Και τώρα το τρελό της υπόθεσης 🥁🥁🥁 Μου έβαλε και χοληστερίνη που λέτε γιατί είχα να κάνω απ' τον πρώτο τρίμηνο... Τότε ήταν 220 - ανεβασμένο μεν αλλά χαμηλότερο δε απ' τις προηγούμενες εξετάσεις μιας και έκανα ειδική διατροφή λόγω του ότι έχω κληρονομικά αυξημένη χοληστερίνη. Και τώρα.... 370!!!! Έπαθα σοκ! Ο γιατρός στο τηλ μου είπε περιληπτικά ότι στο 3ο τρίμηνο είναι αναμενόμενο να ανέβει η χοληστερίνη σε υψηλά επίπεδα γιατί το μωρό τη χρειάζεται για να πάρει βάρος και να χτίσει λίπος όσο προετοιμάζεται για τη γέννα... Αλλά και πάλι οι φυσιολογικές τιμές είναι 200-300. Είπε θα το συζητήσουμε σήμερα 😬😬😬 με βλέπω σε διαιτα πάλι.... Αλλά δε ξέρω ρε κορίτσια, ειλικρινά δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου, εντάξει τρωω τη φέρουσα μου δε λέω, αλλά 370... Στα πέναλτι είμαι 🤣🤣🤣🤣
    • Αφήστε κορίτσια, αυτό το ντοπλερ εγώ θα το κάνω στις 35 εβδ (σήμερα είμαι 33+1)! 😂😂  Είναι επειδή έχω κάνει ήδη 2 υπερήχους που παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη του εμβρύου, μητριαιες κτλ οπότε μας παίρνει είπε ο γιατρός να το βάλουμε λίγο πιο μακριά. Τώρα τι να πω, απλά ανυπομονώ να τον δω κι εγώ ξανά 3/4D που λέτε να δούμε την πρόοδο ως προς τα χαρακτηριστικά! Πάλι καλά είχα κάνει σ εκείνο το ο ιδιωτικό κέντρο στις 21 εβδ 😅 απλά έχω την περιέργεια να δω πως εξελίχθηκαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου από τότε, αλλά θα μου πείτε σε λίγο καιρό θα τον δω και λάιβ 😂😂 @Kiddo μου εσύ πως είσαι; Είδα ότι σε προβλημάτισαν οι μετρήσεις στις μητριαιες αλλά πραγματικά πιστεύω με την αύξηση του σαλοσπιρ που σου έδωσε όλα θα πάνε καλά ! Σε μένα πάντως το "πρόβλημα" εξαλείφθηκε, πλέον είναι εντός ορίων 🙏🏻 @MarMar90κορίτσι μου με προβλημάτισε κι εμένα η αντίδραση του γιατρού σας και ήθελα να σου γράψω ότι συμφωνώ απόλυτα Μ αυτά που προείπαν όλα τα κορίτσια εδώ! Δε μου άρεσε καθόλου αυτό το "εγώ σα γιατρός δε θα ανησυχούσα, αλλά σα πατέρας θα το έψαχνα"! Δλδ τι πάει να πει αυτό; Επίσης η αμνιο σ αυτή τη φάση που βρίσκεσαι δλδ τι θα προσφέρει; Μόνο παραπάνω άγχος + το ρίσκο προωρότητας.... Τελικά που καταλήξατε; Πήρατε δεύτερη γνώμη;  Εύχομαι να πάνε όλα καλα ♥️♥️♥️
    • Πω πω!! Πολύ γρήγορα πηγές από διαστολή 4 σε 9!! Και λένε ότι η επισκληριδιος μπορεί να καθυστερήσει τη διαστολή 😲 πάνω σ αυτό το θέμα, κορίτσια όσες έχετε στο πλάνο να κάνετε, σε ποιο στάδιο του τοκετού σας έχουν προτείνει ότι είναι καλά; Εγώ απ' τα λεγόμενα της μαίας και του γιατρού έγραψα στο πλάνο μου να μου βάλουν τον καθετήρα/υποδοχή πώς λέγεται απ' την αρχή ώστε να είμαι έτοιμη και να γίνει η έγχυση της επισκληριδιου περίπου όταν κάνω διαστολή 5-6 (καλά μιλάμε φυσικά για φουλ ιδανικό σενάριο). Ούτε πολύ αργά, ούτε πολύ νωρίς δηλαδή - εσείς τι λέτε; Τι σας είπαν οι δικοί σας γιατροί/μαίες; Επίσης @_piripiri_ πες μας λίγο κι αυτό με τα κακα 😂 φυσικά οπότε βρεις χρόνο! Τα έμβρυα κάνουν κενώσεις μέσα στη μήτρα;; Νόμιζα μόνο κατουράνε εκεί μέσα, δεν ήξερα ότι μας χεζουν κιόλας 😂😂😂 💩💩💩 Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες δεύτερη φορά μαμά σε σχέση με την πρώτη φορά; Ο μεγάλος σου γιος γνώρισε τον αδερφούλη του ή όχι ακόμα; Να μας πεις οπότε φυσικά θελήσεις, τώρα έχεις δύο κουκλους 💙💙
    • Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...