Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@ΜαρίαΔημήτρηςΑν αυτος ο κυκλος ειναι 26 περιμένω αυριο , αν ειναι 28 περιμένω την Παρασκευή. Τους τελευταίους μηνες η διάρκεια παίζει μεταξυ 26 και 28 μερες 

Αν μπορείς να κρατηθεις μέχρι Παρασκευή και πάρε ένα predictor,για εμένα είναι τα πιο αξιόπιστα. Σου εύχομαι ολόψυχα μια κατακόκκινη γραμμή!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Ο γιατρός μου ειπε πως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες για κάποιο συνδρομο. Θα μιλήσει και με την εμβρυομητρικο για να ξεκινήσω salospir εκτός από τις αντιπηκτικες που κάνω γιατί έχω πιθανότητες προεκλαμψιας και περιορισμό ανάπτυξης πριν τις 37 εβδομάδες,αλλά μου είπε να μην ανησυχώ. 

Άρα μια χαρά. Να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω για τα περαστικά ❤️ έχω πολλά συμπτώματα μαζί και είμαι λίγο αδύναμη αλλα από αύριο θα είμαι καλύτερα!ευχομαι να τριτωσουν και τα τεστ😂🤞 ότι προλάβαμε προλάβαμε! Την υγεία μας να έχουμε! Σας φιλω

Δημοσίευση

Προσπαθώ να το παίξω χαλαρή και τώρα που έκατσα μετα από όλη τη μέρα σκάω πώς θα περάσει αυτό το 10ημερο ρε κορίτσια;;!! Και ξανά μανά τα ίδια μετά αν δεν μας έκατσε πάλι.  Στο μεταξύ με χτύπησε η ωχρινική φάση εντελώς και ζήτησα γλυκιά κρέπα από τον αγαπημένο να μου φέρει 😅🤤 εσείς πώς είστε;; 

@anna_30περαστικά εύχομαι και το επόμενο τεστ να είναι καρα θετικό!!

Επίσης Παρασκευη ποια θα ανοίξει το θέμα Νοεμβρίου;;!! 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Μετά το θετικό τεστ ωορρηξιας ήρθε και το θετικό τεστ κοβιντ 🫣🫣 όταν έχεις timing Ε;😂😂

Μακάρι να δεις και 3ο θετικοοο😄😄

Γρηγορη ανάρρωση εύχομαι !

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια εγώ αυτό τον μήνα δεν έχω καθόλου πόνο και πρήξιμο στο στήθος...που συνήθως αμέσως μετά την ωορρηξία πρήζεται και πονάει φριχτά μέχρι την περίοδο...και λέω αφού είναι κάτι διαφορετικό ίσως να σημαίνει ότι κάτι έγινε;;;;;🤔🤔 Πάντως εχθές δεν έδειξε κάτι το τεστ... περιμένω περίοδο την Δευτέρα...έχω κάτι σαν ένστικτο ότι κάτι έγινε....σαν προαίσθημα 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια εγώ αυτό τον μήνα δεν έχω καθόλου πόνο και πρήξιμο στο στήθος...που συνήθως αμέσως μετά την ωορρηξία πρήζεται και πονάει φριχτά μέχρι την περίοδο...και λέω αφού είναι κάτι διαφορετικό ίσως να σημαίνει ότι κάτι έγινε;;;;;🤔🤔 Πάντως εχθές δεν έδειξε κάτι το τεστ... περιμένω περίοδο την Δευτέρα...έχω κάτι σαν ένστικτο ότι κάτι έγινε....σαν προαίσθημα 

Καλημέρα , σου εύχομαι ολόψυχα να βγει το ένστικτο σου!

Εύχομαι να δούμε πολλά θετικά τεστ την άλλη εβδομάδα 🍾

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Πραγματικά εύχομαι να βγει αληθινό το προαίσθημα!! Αύριο θα είσαι 11η ΜΤΩ; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Προσπαθώ να το παίξω χαλαρή και τώρα που έκατσα μετα από όλη τη μέρα σκάω πώς θα περάσει αυτό το 10ημερο ρε κορίτσια;;!! Και ξανά μανά τα ίδια μετά αν δεν μας έκατσε πάλι.  Στο μεταξύ με χτύπησε η ωχρινική φάση εντελώς και ζήτησα γλυκιά κρέπα από τον αγαπημένο να μου φέρει 😅🤤 εσείς πώς είστε;; 

@anna_30περαστικά εύχομαι και το επόμενο τεστ να είναι καρα θετικό!!

Επίσης Παρασκευη ποια θα ανοίξει το θέμα Νοεμβρίου;;!! 🤗

Αχ σε νιώθω! Εγώ είμαι στις γόνιμες και μάλλον σήμερα είμαι στο πικ, θα κάνω τεστακι το μεσημέρι, και αναρωτιέμαι το ίδιο.. πως θα περάσει το 10ημερο... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου ,εύχομαι και γω το προαίσθημα σου να βγει αληθινό 🤞🤞🤞

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Αχ σε νιώθω! Εγώ είμαι στις γόνιμες και μάλλον σήμερα είμαι στο πικ, θα κάνω τεστακι το μεσημέρι, και αναρωτιέμαι το ίδιο.. πως θα περάσει το 10ημερο... 

Αχ πως θα περάσουν οι μέρες;;;εγώ περιμένω Δευτέρα και έχω φαγωθεί να κάνω τεστ καθημερινά!!!αλλά κρατιέται...έκανα εχθές ένα αλλά ήμουν μόνο 8η ημέρα μετά την ωορρηξία και δεν έδειξε κάτι...είναι νωρίς λογικά και να είμαι δεν θα έδειχνε!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου ,εύχομαι και γω το προαίσθημα σου να βγει αληθινό 🤞🤞🤞

Σε ευχαριστώ πολύ 😘 😘 αμήν 🙏 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Πραγματικά εύχομαι να βγει αληθινό το προαίσθημα!! Αύριο θα είσαι 11η ΜΤΩ; 

Αύριο θα είμαι 10η ημέρα μετά την ωορρηξία.....μακάρι  κορίτσι μου🙏🙏🙏 σε ευχαριστώ πολύ ι

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα!! Μακάρι να βγει αληθινό το προαίσθημα στο εύχομαι ολόψυχα 🙏🏻

Εμένα πάλι το στήθος πονάει φουλ και έχω από τότε που τελείωσε η ωορρηξία βλέπω αγχωτικά όνειρα και πολύ έντονα. Συνήθως βλέπω λίγες μέρες πριν την περίοδο τώρα ξεκίνησαν νωρίτερα. Τι να πω..

@Mantarini καλές επαφές κορίτσι και μετά τι άλλο, υπομονή θα περάσουν οι μέρες που θα πάει!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αχ πως θα περάσουν οι μέρες;;;εγώ περιμένω Δευτέρα και έχω φαγωθεί να κάνω τεστ καθημερινά!!!αλλά κρατιέται...έκανα εχθές ένα αλλά ήμουν μόνο 8η ημέρα μετά την ωορρηξία και δεν έδειξε κάτι...είναι νωρίς λογικά και να είμαι δεν θα έδειχνε!!!!! 

Ναι έκανες το τεστακι πολύ νωρίς... Περίμενε να πιάσουμε ΠΣΚ και μετά ξανακάνε.καλα αποτελέσματα εύχομαι!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! Μακάρι να βγει αληθινό το προαίσθημα στο εύχομαι ολόψυχα 🙏🏻

Εμένα πάλι το στήθος πονάει φουλ και έχω από τότε που τελείωσε η ωορρηξία βλέπω αγχωτικά όνειρα και πολύ έντονα. Συνήθως βλέπω λίγες μέρες πριν την περίοδο τώρα ξεκίνησαν νωρίτερα. Τι να πω..

@Mantarini καλές επαφές κορίτσι και μετά τι άλλο, υπομονή θα περάσουν οι μέρες που θα πάει!! 

Να σαι καλά κορίτσι μου!! Επίσης καλά αποτελέσματα!!

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ναι έκανες το τεστακι πολύ νωρίς... Περίμενε να πιάσουμε ΠΣΚ και μετά ξανακάνε.καλα αποτελέσματα εύχομαι!! 

Σε ευχαριστώ!!!και σε εσένα καλή επιτυχία..εύχομαι να είναι ο τυχερός μήνας 🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα σύμφωνα με το ημερολόγιο μου περιμένω σε εφτά μέρες και επειδή είχα τεστ είπα να κάνω!

Το θέμα είναι ότι μου έβγαλε μία άχνη θετική γραμμή λίγο μπερδεμένη! Δεν πίστευα στα μάτια μου γιατί έχω κάνει πάρα πολλά από αυτά και δε μου ‘χει ξανατύχει κάτι ανάλογο πέρα που όταν όντως ήμουνα έγκυος στο κοριτσάκι μου!

Έκανα άλλο ένα κατευθείαν για να σιγουρευτώ και βγήκε όλο λευκό😭

Τον Αύγουστο είχα κανει τηςclear blue το ηλεκτρονικό και μου είχε βγει θετικό και πραγματικά δεν θέλω να το ξανά περάσω αυτό!😭

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Πειτε μου οτι κάποια βλέπει την αχνη γραμμή γιατι νομίζω οτι κανουν πουλάκια τα μάτια μου. Εβγαλα μια δε ξερω κατά πόσο σας βοηθάω να δειτε  από κοντά υπάρχει πάντως κατιphotostudio_1730205412542.thumb.jpg.55231b76034be66bf9ab2c719b1dc313.jpg

Έκανες άλλο τεστακι σήμερα;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@marinamanoulitsaΘα κάνω Παρασκευή πρωί ξανα αν δεν εχω αδιαθετησει ως τότε.Ειμαι μεσα στο αγχος από χθες. Καλη επιτυχία σου εύχομαι να βγει το προαίσθημα σου αληθινό 🙏

Μακάρι κορίτσι μου 🙏 και σε εσένα εύχομαι το ίδιο, να είσαι έγκυος 🤰🏼 🤞 ❣️ 

Δημοσίευση

Έκανα τεστάκι ωορρηξίας πριν μια ώρα περίπου και ενώ νιώθω ότι η ωορρηξία γίνεται τώρα η γραμμή του τεστ δεν είναι αρκετά έντονη. 

Είναι πιο έντονη από εχτές αλλά όχι τόσο όσο περίμενα. Βάση ημερολογίου αύριο θεωρητικά "πρέπει" να γίνει. ίσως να είναι το έντερο και να με μπερδεύει... πάντως τα υγρά είναι αυξημένα! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Έκανα τεστάκι ωορρηξίας πριν μια ώρα περίπου και ενώ νιώθω ότι η ωορρηξία γίνεται τώρα η γραμμή του τεστ δεν είναι αρκετά έντονη. 

Είναι πιο έντονη από εχτές αλλά όχι τόσο όσο περίμενα. Βάση ημερολογίου αύριο θεωρητικά "πρέπει" να γίνει. ίσως να είναι το έντερο και να με μπερδεύει... πάντως τα υγρά είναι αυξημένα! 

Μήπως ήπιες πολλά υγρά πριν το τεστ? Και επίσης κάνε ξανά και το βράδυ γιατί μπορεί να σκουρύνει πιο μετά. Πάντως εγώ στη θέση σου θα άκουγα το σώμα μου και αν μπορείς επαφές σήμερα, αύριο και μεθαύριο θα είσαι σίγουρα μέσα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...