Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Maria98

Recommended Posts

@ΜαρίαΔημήτρηςΑν αυτος ο κυκλος ειναι 26 περιμένω αυριο , αν ειναι 28 περιμένω την Παρασκευή. Τους τελευταίους μηνες η διάρκεια παίζει μεταξυ 26 και 28 μερες 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 15 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@ΜαρίαΔημήτρηςΑν αυτος ο κυκλος ειναι 26 περιμένω αυριο , αν ειναι 28 περιμένω την Παρασκευή. Τους τελευταίους μηνες η διάρκεια παίζει μεταξυ 26 και 28 μερες 

Αν μπορείς να κρατηθεις μέχρι Παρασκευή και πάρε ένα predictor,για εμένα είναι τα πιο αξιόπιστα. Σου εύχομαι ολόψυχα μια κατακόκκινη γραμμή!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Μετά το θετικό τεστ ωορρηξιας ήρθε και το θετικό τεστ κοβιντ 🫣🫣 όταν έχεις timing Ε;😂😂

Τρίτωσε :) Περαστικά σου!

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Ο γιατρός μου ειπε πως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες για κάποιο συνδρομο. Θα μιλήσει και με την εμβρυομητρικο για να ξεκινήσω salospir εκτός από τις αντιπηκτικες που κάνω γιατί έχω πιθανότητες προεκλαμψιας και περιορισμό ανάπτυξης πριν τις 37 εβδομάδες,αλλά μου είπε να μην ανησυχώ. 

Άρα μια χαρά. Να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Μετά το θετικό τεστ ωορρηξιας ήρθε και το θετικό τεστ κοβιντ 🫣🫣 όταν έχεις timing Ε;😂😂

Περαστικά σου βρε κορίτσι μου!! 

Σας ευχαριστω για τα περαστικά ❤️ έχω πολλά συμπτώματα μαζί και είμαι λίγο αδύναμη αλλα από αύριο θα είμαι καλύτερα!ευχομαι να τριτωσουν και τα τεστ😂🤞 ότι προλάβαμε προλάβαμε! Την υγεία μας να έχουμε! Σας φιλω

Προσπαθώ να το παίξω χαλαρή και τώρα που έκατσα μετα από όλη τη μέρα σκάω πώς θα περάσει αυτό το 10ημερο ρε κορίτσια;;!! Και ξανά μανά τα ίδια μετά αν δεν μας έκατσε πάλι.  Στο μεταξύ με χτύπησε η ωχρινική φάση εντελώς και ζήτησα γλυκιά κρέπα από τον αγαπημένο να μου φέρει 😅🤤 εσείς πώς είστε;; 

@anna_30περαστικά εύχομαι και το επόμενο τεστ να είναι καρα θετικό!!

Επίσης Παρασκευη ποια θα ανοίξει το θέμα Νοεμβρίου;;!! 🤗

στις πριν 6 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Μακάρι να δεις και 3ο θετικοοο😄😄

Γρηγορη ανάρρωση εύχομαι !

Καλημέρα κορίτσια εγώ αυτό τον μήνα δεν έχω καθόλου πόνο και πρήξιμο στο στήθος...που συνήθως αμέσως μετά την ωορρηξία πρήζεται και πονάει φριχτά μέχρι την περίοδο...και λέω αφού είναι κάτι διαφορετικό ίσως να σημαίνει ότι κάτι έγινε;;;;;🤔🤔 Πάντως εχθές δεν έδειξε κάτι το τεστ... περιμένω περίοδο την Δευτέρα...έχω κάτι σαν ένστικτο ότι κάτι έγινε....σαν προαίσθημα 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια εγώ αυτό τον μήνα δεν έχω καθόλου πόνο και πρήξιμο στο στήθος...που συνήθως αμέσως μετά την ωορρηξία πρήζεται και πονάει φριχτά μέχρι την περίοδο...και λέω αφού είναι κάτι διαφορετικό ίσως να σημαίνει ότι κάτι έγινε;;;;;🤔🤔 Πάντως εχθές δεν έδειξε κάτι το τεστ... περιμένω περίοδο την Δευτέρα...έχω κάτι σαν ένστικτο ότι κάτι έγινε....σαν προαίσθημα 

Καλημέρα , σου εύχομαι ολόψυχα να βγει το ένστικτο σου!

Εύχομαι να δούμε πολλά θετικά τεστ την άλλη εβδομάδα 🍾

στις πριν 13 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Πραγματικά εύχομαι να βγει αληθινό το προαίσθημα!! Αύριο θα είσαι 11η ΜΤΩ; 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Προσπαθώ να το παίξω χαλαρή και τώρα που έκατσα μετα από όλη τη μέρα σκάω πώς θα περάσει αυτό το 10ημερο ρε κορίτσια;;!! Και ξανά μανά τα ίδια μετά αν δεν μας έκατσε πάλι.  Στο μεταξύ με χτύπησε η ωχρινική φάση εντελώς και ζήτησα γλυκιά κρέπα από τον αγαπημένο να μου φέρει 😅🤤 εσείς πώς είστε;; 

@anna_30περαστικά εύχομαι και το επόμενο τεστ να είναι καρα θετικό!!

Επίσης Παρασκευη ποια θα ανοίξει το θέμα Νοεμβρίου;;!! 🤗

Αχ σε νιώθω! Εγώ είμαι στις γόνιμες και μάλλον σήμερα είμαι στο πικ, θα κάνω τεστακι το μεσημέρι, και αναρωτιέμαι το ίδιο.. πως θα περάσει το 10ημερο... 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου ,εύχομαι και γω το προαίσθημα σου να βγει αληθινό 🤞🤞🤞

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Αχ σε νιώθω! Εγώ είμαι στις γόνιμες και μάλλον σήμερα είμαι στο πικ, θα κάνω τεστακι το μεσημέρι, και αναρωτιέμαι το ίδιο.. πως θα περάσει το 10ημερο... 

Αχ πως θα περάσουν οι μέρες;;;εγώ περιμένω Δευτέρα και έχω φαγωθεί να κάνω τεστ καθημερινά!!!αλλά κρατιέται...έκανα εχθές ένα αλλά ήμουν μόνο 8η ημέρα μετά την ωορρηξία και δεν έδειξε κάτι...είναι νωρίς λογικά και να είμαι δεν θα έδειχνε!!!!! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου ,εύχομαι και γω το προαίσθημα σου να βγει αληθινό 🤞🤞🤞

Σε ευχαριστώ πολύ 😘 😘 αμήν 🙏 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Πραγματικά εύχομαι να βγει αληθινό το προαίσθημα!! Αύριο θα είσαι 11η ΜΤΩ; 

Αύριο θα είμαι 10η ημέρα μετά την ωορρηξία.....μακάρι  κορίτσι μου🙏🙏🙏 σε ευχαριστώ πολύ ι

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα!! Μακάρι να βγει αληθινό το προαίσθημα στο εύχομαι ολόψυχα 🙏🏻

Εμένα πάλι το στήθος πονάει φουλ και έχω από τότε που τελείωσε η ωορρηξία βλέπω αγχωτικά όνειρα και πολύ έντονα. Συνήθως βλέπω λίγες μέρες πριν την περίοδο τώρα ξεκίνησαν νωρίτερα. Τι να πω..

@Mantarini καλές επαφές κορίτσι και μετά τι άλλο, υπομονή θα περάσουν οι μέρες που θα πάει!! 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αχ πως θα περάσουν οι μέρες;;;εγώ περιμένω Δευτέρα και έχω φαγωθεί να κάνω τεστ καθημερινά!!!αλλά κρατιέται...έκανα εχθές ένα αλλά ήμουν μόνο 8η ημέρα μετά την ωορρηξία και δεν έδειξε κάτι...είναι νωρίς λογικά και να είμαι δεν θα έδειχνε!!!!! 

Ναι έκανες το τεστακι πολύ νωρίς... Περίμενε να πιάσουμε ΠΣΚ και μετά ξανακάνε.καλα αποτελέσματα εύχομαι!! 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! Μακάρι να βγει αληθινό το προαίσθημα στο εύχομαι ολόψυχα 🙏🏻

Εμένα πάλι το στήθος πονάει φουλ και έχω από τότε που τελείωσε η ωορρηξία βλέπω αγχωτικά όνειρα και πολύ έντονα. Συνήθως βλέπω λίγες μέρες πριν την περίοδο τώρα ξεκίνησαν νωρίτερα. Τι να πω..

@Mantarini καλές επαφές κορίτσι και μετά τι άλλο, υπομονή θα περάσουν οι μέρες που θα πάει!! 

Να σαι καλά κορίτσι μου!! Επίσης καλά αποτελέσματα!!

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ναι έκανες το τεστακι πολύ νωρίς... Περίμενε να πιάσουμε ΠΣΚ και μετά ξανακάνε.καλα αποτελέσματα εύχομαι!! 

Σε ευχαριστώ!!!και σε εσένα καλή επιτυχία..εύχομαι να είναι ο τυχερός μήνας 🙏

Κορίτσια μου καλημέρα σύμφωνα με το ημερολόγιο μου περιμένω σε εφτά μέρες και επειδή είχα τεστ είπα να κάνω!

Το θέμα είναι ότι μου έβγαλε μία άχνη θετική γραμμή λίγο μπερδεμένη! Δεν πίστευα στα μάτια μου γιατί έχω κάνει πάρα πολλά από αυτά και δε μου ‘χει ξανατύχει κάτι ανάλογο πέρα που όταν όντως ήμουνα έγκυος στο κοριτσάκι μου!

Έκανα άλλο ένα κατευθείαν για να σιγουρευτώ και βγήκε όλο λευκό😭

Τον Αύγουστο είχα κανει τηςclear blue το ηλεκτρονικό και μου είχε βγει θετικό και πραγματικά δεν θέλω να το ξανά περάσω αυτό!😭

στις πριν 21 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Πειτε μου οτι κάποια βλέπει την αχνη γραμμή γιατι νομίζω οτι κανουν πουλάκια τα μάτια μου. Εβγαλα μια δε ξερω κατά πόσο σας βοηθάω να δειτε  από κοντά υπάρχει πάντως κατιphotostudio_1730205412542.thumb.jpg.55231b76034be66bf9ab2c719b1dc313.jpg

Έκανες άλλο τεστακι σήμερα;;;;

@marinamanoulitsaΘα κάνω Παρασκευή πρωί ξανα αν δεν εχω αδιαθετησει ως τότε.Ειμαι μεσα στο αγχος από χθες. Καλη επιτυχία σου εύχομαι να βγει το προαίσθημα σου αληθινό 🙏

στις πριν 18 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@marinamanoulitsaΘα κάνω Παρασκευή πρωί ξανα αν δεν εχω αδιαθετησει ως τότε.Ειμαι μεσα στο αγχος από χθες. Καλη επιτυχία σου εύχομαι να βγει το προαίσθημα σου αληθινό 🙏

Μακάρι κορίτσι μου 🙏 και σε εσένα εύχομαι το ίδιο, να είσαι έγκυος 🤰🏼 🤞 ❣️ 

Έκανα τεστάκι ωορρηξίας πριν μια ώρα περίπου και ενώ νιώθω ότι η ωορρηξία γίνεται τώρα η γραμμή του τεστ δεν είναι αρκετά έντονη. 

Είναι πιο έντονη από εχτές αλλά όχι τόσο όσο περίμενα. Βάση ημερολογίου αύριο θεωρητικά "πρέπει" να γίνει. ίσως να είναι το έντερο και να με μπερδεύει... πάντως τα υγρά είναι αυξημένα! 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Έκανα τεστάκι ωορρηξίας πριν μια ώρα περίπου και ενώ νιώθω ότι η ωορρηξία γίνεται τώρα η γραμμή του τεστ δεν είναι αρκετά έντονη. 

Είναι πιο έντονη από εχτές αλλά όχι τόσο όσο περίμενα. Βάση ημερολογίου αύριο θεωρητικά "πρέπει" να γίνει. ίσως να είναι το έντερο και να με μπερδεύει... πάντως τα υγρά είναι αυξημένα! 

Μήπως ήπιες πολλά υγρά πριν το τεστ? Και επίσης κάνε ξανά και το βράδυ γιατί μπορεί να σκουρύνει πιο μετά. Πάντως εγώ στη θέση σου θα άκουγα το σώμα μου και αν μπορείς επαφές σήμερα, αύριο και μεθαύριο θα είσαι σίγουρα μέσα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πω πω!! Πολύ γρήγορα πηγές από διαστολή 4 σε 9!! Και λένε ότι η επισκληριδιος μπορεί να καθυστερήσει τη διαστολή 😲 πάνω σ αυτό το θέμα, κορίτσια όσες έχετε στο πλάνο να κάνετε, σε ποιο στάδιο του τοκετού σας έχουν προτείνει ότι είναι καλά; Εγώ απ' τα λεγόμενα της μαίας και του γιατρού έγραψα στο πλάνο μου να μου βάλουν τον καθετήρα/υποδοχή πώς λέγεται απ' την αρχή ώστε να είμαι έτοιμη και να γίνει η έγχυση της επισκληριδιου περίπου όταν κάνω διαστολή 5-6 (καλά μιλάμε φυσικά για φουλ ιδανικό σενάριο). Ούτε πολύ αργά, ούτε πολύ νωρίς δηλαδή - εσείς τι λέτε; Τι σας είπαν οι δικοί σας γιατροί/μαίες; Επίσης @_piripiri_ πες μας λίγο κι αυτό με τα κακα 😂 φυσικά οπότε βρεις χρόνο! Τα έμβρυα κάνουν κενώσεις μέσα στη μήτρα;; Νόμιζα μόνο κατουράνε εκεί μέσα, δεν ήξερα ότι μας χεζουν κιόλας 😂😂😂 💩💩💩 Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες δεύτερη φορά μαμά σε σχέση με την πρώτη φορά; Ο μεγάλος σου γιος γνώρισε τον αδερφούλη του ή όχι ακόμα; Να μας πεις οπότε φυσικά θελήσεις, τώρα έχεις δύο κουκλους 💙💙
    • Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 
    • Κορίτσια και εγώ το ίδιο με το αριστερό πόδι όταν πάω να σηκωθώ πονάει απο πάνω ψηλά ψηλά και δε μπορώ να κουνηθώ!! Σήμερα το πρωί που σηκ΄ώθηκα από το κρεβάτι για να πάω 8η φορά τουαλέτα (😅) πιάστηκα τελείως απο την αριστερή μεριά με χτυπούσε μέχρι το κόκκαλο χαμηλά χαμηλά και πήγαινα κουτσαίνοντας.
    • Κορίτσια μου @*Vasoula @Lila86 θετικηηηηη περίμενα τηλ από το κέντρο για να είμαι σίγουρη και μετά να σας πω ττα ευχαριστααα. Θα χαζεψωωω .ακομα δεν σταματησε το τρέμουλο σαν το ψαρι πηγαινω .ειναι λιγο χαμηλη βεβαια αλλα μ ειπν οτι εινι και η 9 μερα μ ενα εμβρυακι και να μην αγχωνομαι αλλα ακομα ειναι νωρις και τριτη να ξαναπαω για χωριακη ,συνεχιζω κανονικα την αγωγη μου ...και ευχομαι να εχω αυξησεις μεχρι την τριτη ... @*Vasoula λογικά αυτά τα καφε που είχα πριν δυο μέρες  ήταν η εμφυτευση αυτό μου το είπαν σήμερα οι άτιμοι και εγώ είχα χεστει 
    • Είμαστε πολλές ❤️❤️❤️ θα ήμασταν πιο πολλές αν είχαμε στήριξη από επαγγελματίες υγείας κ το στενό περιβάλλον.    προσωπικά ευτυχώς το οικογενειακό περιβάλλον δεν ανακατεύεται. Κ οι επαγγελματίες υγείας που έχω είτε ήταν θετικοί είτε όχι εγώ επέλεξα αυτό που πιστεύω καλύτερα για μένα κ για τα παιδιά μου.    τώρα θηλάζω τα 2 παιδιά μου κ σε 3 μήνες το πολύ θα έρθει κ το τρίτο άρα θα τ θηλάζω κ τα τρία ❤️ ( η κόρη μου το πιο μεγάλο παιδί μου είχε κόψει τον θηλασμό τώρα στο δεύτερο τρίμηνο γιατί είχε κοπεί το γάλα μου όπως κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά τώρα που μπήκα στο τρίτο τρίμηνο κ έχω πρωτογαλα πάλι μου ζήτησε πολλές φορές να πιει. Ο γιος μου, το δεύτερο παιδί μου δεν το συζητώ δεν τον ένοιαξε καθόλου θήλαζε κ στεγνά- dry nursing- κ τώρα που ήρθε το γάλα χαμουλης 🤣🤣🤣🤣🤣).    δεν είναι πάντα εύκολο να θηλάζεις εννοείται… ούτε αρέσει σε όλες τις γυναίκες. Όσες θέλουν κ μπορούν όμως καλώς το επιλέγουν ❤️❤️❤️ ο,τι μπορεί κάνει η κάθε μητέρα με βάση τις ανάγκες της οικογένειας ❤️❤️❤️ Με το καλό σε όλα τα κορίτσια της παρέας ❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...