Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰


Maria98

Recommended Posts

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ κορίτσι μου πιστεύω πως έχεις πιθανότητες…αυτά τα τεστ δεν είναι πρώιμης ανίχνευσης, οπότε λογικό να μην δείξει 2 μέρες πριν..

Μακάρι κορίτσι μου! :) πάντως και τζίφος να είναι ο μήνας μόνο που λέω τις σκέψεις μου και μου απαντάτε, νιώθω καλύτερα ειλικρινά. Ευχαριστώ κορίτσια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 226
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 4 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Λοιπόν λογικά περιμένω περίοδο Πέμπτη με μόνη ένδειξη το πρησμένο στήθος. Έκανα τώρα ένα τεστ της home test και πιο άσπρο δεν γίνεται. Πάει λέτε? Θα έδειχνε?

Εγώ πάντως την ημέρα που περίμενα περίοδο είχα αρκετά αχνό τεστ. Κ τη μεθεπόμενη του τεστ αρκετά χαμηλή χοριακη δλδ 53 αν θυμάμαι καλά.. οπότε κ να μην έδειχνε τώρα δεν μου φαίνεται περίεργο:) 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Πολύ όμορφο που έβαλες τον πίνακα δίπλα στην κούνια..🤗κι εγώ πιστεύω στις ενέργειες..
    • Εγώ δεν έκλεισα ακόμη αλλά η β γίνεται μεταξύ 21-24 αν θυμάμαι καλά οπότε είσαι οκ ξέρουν άλλωστε αυτοί!  Εμβόλια τι εννοείς; 
    • Εγώ πάντως την ημέρα που περίμενα περίοδο είχα αρκετά αχνό τεστ. Κ τη μεθεπόμενη του τεστ αρκετά χαμηλή χοριακη δλδ 53 αν θυμάμαι καλά.. οπότε κ να μην έδειχνε τώρα δεν μου φαίνεται περίεργο:) 
    • @Christi.D.γιατί απογοητεύεσαι κορίτσι μου;;; Εγώ απο τα λιγα που καταλαβαίνω μια χαρά σου πάει ο αποκλειστικός θηλασμός!  Κορίτσια, εμείς με το που ήρθαμε Λευκάδα δε μου ξανά έκανε κολικό! Τι να πω;;; η αλλαγή περιβάλλοντος βοήθησε; η δική μου διάθεση;;; Δεν ξέρω, αλλά, ησυχάσαμε! Σιγά σιγά μπαίνουμε και σε ρουτίνα. Αυξάνει τις ώρες που κοιμάται το βράδυ. Να δω τι θα πει και η παιδίατρος την επόμενη εβδομάδα.
    • Ο μπαμπάς του υπάρχει μόνο. Η μαμά του πέθανε πριν 4 χρόνια. Η οποία μου είχε κάνει δώρο έναν πίνακα της (ζωγράφιζε πολύ και πολύ ωραία) τον οποίο έβαλα πάνω από την κούνια της Ισμήνης-Μαρίας. Από την αρχή της εγκυμοσύνης μου την αισθάνομαι κοντά μας. Σα να μας προστατεύει από εκεί ψηλά, σα φύλακας άγγελος για την Ισμήνη-Μαρία. Πείτε με τρελή αλλά εγώ πιστεύω πολύ στις ενέργειες. Κάθε φορά που αλλάζω πάνα στην μπουμπού, κοιτάει τον πίνακα και χαμογελάει!!! Πραγματικά ελπίζω να συνεχίσουν να έχουν επαφή μαζί μας οι από εκεί συγγενείς. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...