Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Maria98

Recommended Posts

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ κορίτσι μου πιστεύω πως έχεις πιθανότητες…αυτά τα τεστ δεν είναι πρώιμης ανίχνευσης, οπότε λογικό να μην δείξει 2 μέρες πριν..

Μακάρι κορίτσι μου! :) πάντως και τζίφος να είναι ο μήνας μόνο που λέω τις σκέψεις μου και μου απαντάτε, νιώθω καλύτερα ειλικρινά. Ευχαριστώ κορίτσια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Λοιπόν λογικά περιμένω περίοδο Πέμπτη με μόνη ένδειξη το πρησμένο στήθος. Έκανα τώρα ένα τεστ της home test και πιο άσπρο δεν γίνεται. Πάει λέτε? Θα έδειχνε?

Εγώ πάντως την ημέρα που περίμενα περίοδο είχα αρκετά αχνό τεστ. Κ τη μεθεπόμενη του τεστ αρκετά χαμηλή χοριακη δλδ 53 αν θυμάμαι καλά.. οπότε κ να μην έδειχνε τώρα δεν μου φαίνεται περίεργο:) 

στις πριν 4 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Λοιπόν λογικά περιμένω περίοδο Πέμπτη με μόνη ένδειξη το πρησμένο στήθος. Έκανα τώρα ένα τεστ της home test και πιο άσπρο δεν γίνεται. Πάει λέτε? Θα έδειχνε?

Κορίτσι μου γεια σου , εγώ στην κόρη μου περιμενα Τετάρτη και είχα κάνει Κυριακή και μου είχε βγει αρνητικό !!

Τώρα περιμένω το Σάββατο  και έχω κάνει και γώ της ίδιας εταιρίας και είναι και μενα ασπροοο ,εύχομαι να αλλάξει τις επόμενες μέρες☺️☺️ 

στις On 7/10/2024 at 9:35 ΠΜ, ο/η Girly είπε:

Γκούντ μορνινγκκκκκκκ κορίτσια μου γλυκά!! 

Σας διαβάζω και ας μην μην συμμετέχω πια! Πολλές οι νέες κοπέλες και έχω χάσει την μπάλα! Στις παλιές μου συμμαθήτριες να πω "κοριτσαρες μου η ώρα έφτασε, η @Παρασκευαιδου έχει δώσει πάνω κάτω ημερομηνίες και ξέρετε...είναι να μη σας δει στην γυάλα της! Αν σας δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσει μέσα!! @marinamanoulitsa είμαι σίγουρη ότι ο επόμενος μήνας θα είναι ο τυχερός! @Elli13 αρχηγε μου αγαπημένε , είμαι σίγουρη πως όλα μα όλα θα έρθουν την πιο κατάλληλη στιγμή...όπως σωστά έγραψες να έρθει για να μείνει αυτό έχει σημασία μόνο ...περιμένω να ξαναδώ θετικό σου τεστ και "μήπως είμαι τρελός...🎵🎵"😉😜

Σε άλλα νέα εγώ κοντεύω τον 7ο κορίτσια μου! Έχω αγοράκι,την καλύτερη παρέα δλδλ για τον μεγάλο μου γιό! Έχω διαβήτη κύησης όπως και την πρώτη φορά και κάνω ινσουλίνη...τακαιπωρουμαι με διατροφή κλπ από τον 4μηνα..τα ζω φτυσει...και κιλά βάζω και ακριβώς δεν μπορώ να ακολουθήσω την αυστηρή διατροφή γιατί όλο κάτι φτιάχνω για τον γιο μου και πόσο να αντέξω η ταλαίπωρη? Και να τα τσουρέκια και να τα κέικ και να τα παν κεικς και να τα τυροπιτάκια και να τα κουλούρια...και άλλο φαγητό για μένα άλλο για τον σύζυγο και τον γιο μου...😩..αλλά τι να κάνω!! Κάνω γλυκά μωρά αυγό φταίει!! Χαχαχαχαχ

Επίσης έχω πάλι θέμα με τα αιμοπετάλια μου, είναι λίγα και πέφτουν σταθερά ευτυχώς προς το παρόν και ελεγχόμενα. Με παρακολουθεί αιματολογος στο Ιπποκράτειο και επίσης εμφάνισα τώρα και αναιμία ενώ δεν είχα ποτέ...μάλλον θα προχωρήσουμε σε εγχύσεις σιδήρου ενδοφλεβίως σιγά σιγά ..βλέπουμε!! 

Αυτά πάνω κάτω , λίγα έγραψα πάλι 🥴🥴... @Elk μου μαθαίνω τα νέα σου και ελπίζω να σου στέλνουν τα χαιρετίσματα μου όταν τα στέλνω μέσω σουσουραδων εδώ μέσα!!!! 

Υγ. Κορίτσια σιγά σιγά αυτόν τον μήνα τελειώνει η επ απειλούμενη μου επειδή θα μπω στον 7!. Μπορεί κάποια που ξέρει να με κατευθύνει τι πρέπει να κάνω ώστε να αρχίσω να πληρώνομαι κανονικά για την άδεια εγκυμοσύνης? Έχω πλήρη μεσάνυχτα γιατί στον πρώτο μου γιό ήμουν άνεργη και δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω και σε ποια υπηρεσία κλπ...

Με το καλό κορίτσι μου!!!!πως πέρασε ο καιρος;;;;;; Απίστευτο!!!!

Λίγο προσοχή με τον ενδοκρινολόγο σου και όλα θα πάνε καλά 🥰🥰🥰 μακάρι κορίτσι μου και εγώ όπως εσύ σε λίγο καιρό να είμαι έγκυος και να πάνε όλα καλά και να μιλάω για το μπεμπακι μου 🙏🥰 αξίζει κάθε θυσία!!!!

Καλημέρα κορίτσια,

Rena92 κ MinaSam όσο δεν έρχεται περίοδος μη χάνεται την ελπίδα σας :) Το μήνα που ήμουν έγκυος δεν είχα κανένα μα κανένα σύμπτωμα, ούτε στήθος, ούτε υγρά ούτε τπτ, άσχετα με τη κατάληξη. Μόνο λίγο καφέ ροζ 2 μέρες πριν μου έρθει κ θυμάμαι έκλαιγα ότι πάλι θα μου έρθει. Κάντε ένα τεστάκι με καθυστέρηση κ σίγουρα θα δείξει!!!

Καλημέρα κορίτσια! Μια μέρα πριν την περίοδο και αρνητικό hometest με πρωινά ούρα άρα πάμε για Νοέμβριο! :) Πολύ καλοκαιρινά θα μας βγουν τα μωράκια :)

στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Rena92 κ MinaSam όσο δεν έρχεται περίοδος μη χάνεται την ελπίδα σας :) Το μήνα που ήμουν έγκυος δεν είχα κανένα μα κανένα σύμπτωμα, ούτε στήθος, ούτε υγρά ούτε τπτ, άσχετα με τη κατάληξη. Μόνο λίγο καφέ ροζ 2 μέρες πριν μου έρθει κ θυμάμαι έκλαιγα ότι πάλι θα μου έρθει. Κάντε ένα τεστάκι με καθυστέρηση κ σίγουρα θα δείξει!!!

Χαχαχα κάθε φορά που διαβάζω ένα τέτοιο μήνυμα αναθαρρεύω λες και βλέπω γραμμούλα :) όχι εντάξει δύσκολα για μένα αυτό το μήνα. Πάμε οι υπόλοιπες κορίτσια!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Χαχαχα κάθε φορά που διαβάζω ένα τέτοιο μήνυμα αναθαρρεύω λες και βλέπω γραμμούλα :) όχι εντάξει δύσκολα για μένα αυτό το μήνα. Πάμε οι υπόλοιπες κορίτσια!

Χαχαχα τι να κάνουμε από τη λαχτάρα μας γίνονται όλα αυτά!!!! Τα λέω κ σε έμενα μπας κ βάλω μυαλό κ σταματήσω να ψάχνω συμπτώματα κάθε μήνα γιατί κάθε γυναίκα κ κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Θα ήθελα να βρω αυτόν που σκέφτηκε τα συμπτώματα περιόδου κ εγκυμοσύνης να είναι τα ίδια για να του πω 2 λογάκια ΄χαχαχα ;)

Πα΄ντως εύχομαι να μη σου έρθει!!!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Καλημέρα!! Εμένα μου ήρθε περίοδος ξημερώματα με πολύ πόνο δυστυχώς! Οπότε και άυπνη και αδύναμη και κυνηγάω ένα ζωηρό μωρό ολημερίς 😂

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα!! Εμένα μου ήρθε περίοδος ξημερώματα με πολύ πόνο δυστυχώς! Οπότε και άυπνη και αδύναμη και κυνηγάω ένα ζωηρό μωρό ολημερίς 😂

Δεν πειράζει κορίτσι!!!! Πάμε για τον επόμενο μήνα!!!!

Ωχ σε καταλαβαίνω πάρε κανά χάπι για το πόνο, πιες κ καφ΄έ να πάρεις δυνάμεις :)

στις πριν 28 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μια μέρα πριν την περίοδο και αρνητικό hometest με πρωινά ούρα άρα πάμε για Νοέμβριο! :) Πολύ καλοκαιρινά θα μας βγουν τα μωράκια :)

Καλημέρα! Εγώ νιώθω ότι μου έρχεται περίοδος δηλαδή πονάει η μέση, το στήθος, τέλος εβδομάδας αναμένω. Βλέπω και κάτι χαζα όνειρα. Ναι μωρέ και να έρθει πάμε για Νοέμβρη! Τώρα που το μάθαμε 😅

Νομίζω ότι πρέπει να μετονομάσουμε το γκρουπ σε κάτι πιο ταιριαστό τύπου "θα αργήσει αλλά θα έρθει" ( αναφέρομαι στην περίοδο, όχι σε εγκυμοσύνη) ή "η ελπίδα όντως πεθαίνει τελευταία" ή "κάθε μήνα, τέτοιες μέρες"  κλπ κλπ :)

Κορίτσια μου καλημέρα!

Απο εχθές που έμαθα ότι η επιτροπή θα συνεδριάσει 24 του μήνα με έχει πιάσει μια ανεξήγητη προσμονή. Δεν κρατιέμαι που λένε.. δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω τη διέγερση στον επόμενο κύκλο μου. Θέλω ο Νοέμβριος να είναι όντως ο τυχερός μου μήνας.. και μη ξεχνάμε η Ζαϊρα @Παρασκευαιδου μου είπε +-3 Φεβρουάριο, οπότε έχω και αυτό στο μυαλό μου! 😜 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!

Απο εχθές που έμαθα ότι η επιτροπή θα συνεδριάσει 24 του μήνα με έχει πιάσει μια ανεξήγητη προσμονή. Δεν κρατιέμαι που λένε.. δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω τη διέγερση στον επόμενο κύκλο μου. Θέλω ο Νοέμβριος να είναι όντως ο τυχερός μου μήνας.. και μη ξεχνάμε η Ζαϊρα @Παρασκευαιδου μου είπε +-3 Φεβρουάριο, οπότε έχω και αυτό στο μυαλό μου! 😜 

Μακάρι κορίτσι μου να μη καθυστερήσει η διαδικασία 🤞

Κορίτσια σε οσες ήρθε η ακατανομαστη , μην απελπιζεστε ...και το ότι ήρθε στην ώρα της είναι πολύ σημαντικό,  μακάρι να μη ξανάρθει βέβαια 🫶

Πόσες είναι ακόμα που περιμένουν;

Για μένα αυτές τις μέρες η ναυτία με ταλαιπωρεί κυρίως μέχρι το μεσημέρι,  μετά είμαι καλύτερα, έχω σταματήσει την προγεστερόνη, σήμερα είμαι ακριβώς 8 εβδομάδων, επόμενο υπέρηχο έχουμε την Δευτέρα

Δεν σας κρύβω πως φοβάμαι για το αν προχωράει οπως πρεπει το σπορακι,  αλλά προσπαθώ να μη το σκέφτομαι και να δίνω θετική ενέργεια 🤞

στις πριν 35 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!

Λογικό να νιώθεις προσμονή!!! Έγινε η αρχή κ όλα θα π΄άρουν το δρόμο τους βήμα βήμα προς το στόχο σας!!! Έχεις κάνει υπομονή τόσο καιρό λίγο έμεινε για να ξεκινήσεις... Όσο μπορείς ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεχνιέσαι :)

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια σε οσες ήρθε η ακατανομαστη , μην απελπιζεστε ...και το ότι ήρθε στην ώρα της είναι πολύ σημαντικό,  μακάρι να μη ξανάρθει βέβαια 🫶

Εγώ περιμένω 💪🏻🙋‍♀️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Δεν πειράζει κορίτσι!!!! Πάμε για τον επόμενο μήνα!!!!

Ωχ σε καταλαβαίνω πάρε κανά χάπι για το πόνο, πιες κ καφ΄έ να πάρεις δυνάμεις :)

Μόλις περπάτησε για πρώτη φορά το κοριτσάκι μου και μου πέρασαν όλα! 🥹❤️❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria98 είπε:

Εγώ περιμένω την Κυριακή. Έκανα βέβαια εχθές το πρωί τεστ πρώιμης και ήταν αρνητικόι. Το στήθος σα να ξεπρήστηκε λίγο οπότε έρχεται. Μην αγχώνεσαι για τα συμπτώματα, συνηθίζει ο οργανισμός στις ορμόνες και μειώνονται. Μια χαρά θα είναι το σποράκι σου!!!

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Μπράβοοοοοοοο!!!! Συγχαρητήρια στο αστεράκι σου!!!!! Φαντάζομαι χαρά που έκανε... Καλό κυνήγι τώρα μανουλάαααααα

στις πριν 14 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εγώ περιμένω την Κυριακή. Έκανα βέβαια εχθές το πρωί τεστ πρώιμης και ήταν αρνητικόι. Το στήθος σα να ξεπρήστηκε λίγο οπότε έρχεται. Μην αγχώνεσαι για τα συμπτώματα, συνηθίζει ο οργανισμός στις ορμόνες και μειώνονται. Μια χαρά θα είναι το σποράκι σου!!!

Μπράβοοοοοοοο!!!! Συγχαρητήρια στο αστεράκι σου!!!!! Φαντάζομαι χαρά που έκανε... Καλό κυνήγι τώρα μανουλάαααααα

Ευχαριστώ κορίτσι μου ❤️❤️

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Τι όμορφη εικόνα θα είναι αυτή, πάντα με το καλό η μικρούλα σου 🌹

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Ωωωωω εντάξει ξέχνα τα όλα τώρα! Ο μήνας είναι δικός της! Η μικρή ξεκλείδωσε καινούριο επίπεδο! Καλά κυνηγητά εύχομαι! :)

στις πριν 2 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Για μένα αυτές τις μέρες η ναυτία με ταλαιπωρεί κυρίως μέχρι το μεσημέρι,  μετά είμαι καλύτερα, έχω σταματήσει την προγεστερόνη, σήμερα είμαι ακριβώς 8 εβδομάδων, επόμενο υπέρηχο έχουμε την Δευτέρα

Δεν σας κρύβω πως φοβάμαι για το αν προχωράει οπως πρεπει το σπορακι,  αλλά προσπαθώ να μη το σκέφτομαι και να δίνω θετική ενέργεια 🤞

Πρώτα από όλα υπομονή λίγο κρατάει και μετά θα πετάς! Με το καλό να δείτε ξανά το μικράκι και όλα θα πάνε καλά! Ήθελα να σου πω ότι διάβαζα χθες γενικά στο φόρουμ και πέτυχα μια συζήτηση του Αυγούστου σχετικά με το ποια περιμένει κλπ και έλεγες ότι και εσύ περιμένεις και τις γνωστές ανησυχίες μας. Και σκέφτηκα χαχαχα που να ήξερες ότι σε ένα μήνα θα άλλαζαν οι ανησυχίες σου ;)

Κορίτσια με το καλό όσες είχατε θετικά τεστακια τους τελευταίους μήνες, σας διαβάζω λίγο αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω συχνά. Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σε όσες συνεχίζετε!

Μια ερώτηση προς όσες έχετε παιδάκια και εργάζεστε. Επιστρέφω πολύ σύντομα στη δουλειά μου μετά το πρώτο μου παιδάκι και πραγματικά αισθάνομαι ότι δε θα τα βγάζω πέρα, έχω αγχωθεί πολύ. Νομίζω ότι όλη μέρα απλώς θα δουλεύω και μετά θα κάνω δουλειές στο σπίτι. Ότι δε θα έχω όσο χρόνο θέλω να ασχοληθώ με τον μικρό μου και ότι δε θα αντέξω την κούραση. Να σημειώσω πως ακόμα κάνει ξυπνήματα τα βράδια. Τι κάνατε όσες δουλεύατε με παιδάκι; Πώς μοιράζατε τον χρόνο σας και πότε προλαβαίνατε να κάνετε δουλειές του σπιτιού, μαγείρεμα, κλπ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...