Ναι θα συνεχίσω με αυτόν και αν όλα πάνε καλά προς το τέλος θα αλλάξω και θα πάω σε άλλον που ξεγενναει στο Αρεταίειο. Εκεί γέννησα την κόρη μου και εκεί πρώτα ο Θεός θέλω να γεννήσω και το δεύτερο. Ήταν όλα αψογα για δημόσιο. Απλά τώρα είναι πολύ μακριά ο γιατρός που έχω επιλέξει (το ιδιωτικό του ιατρείο), οπότε θα συνεχίσω με τον ίδιο για μερικούς μήνες ακόμα.
Χχαχαχα μιλήσατε στην καρδούλα μου 😂...5 μήνες η σιδερωστρα αναπόσπαστο διακοσμητικό του σαλονιού μας 😅...μου λέει ο άντρας μου να την πάω στο δωμάτιο να φύγει από δω,του λέω άμα πάει μέσα νομίζω δε θα ξανά σιδερωσω τίποτα άντε καλέ μου λέει ποιον ενοχλεί ας κάτσει εδώ 😂😂😂
@Θέτις Κ.μου εσύ πως είσαι;!! Σταμάτησες από τη δουλειά;!! Σε έχω χάσει εντωμεταξυ δε θυμάμαι αν μας το είπες.. έχω την αίσθηση ότι θα δουλεύεις μέχρι να γεννήσεις!!! 🤣🤣🤣 Έχει έρθει και η πεθερά σου νομίζω μας είπες..;!
Και η @lilly1984 μας έχει καιρό να μας γράψει... Κοριτσάκι μου πως είσαι εσύ;!!! Τι κάνεις;!!
Και η κοπέλα από τη Σουηδία δεν μας έχει ξαναγράψει... Ελπίζω να είναι καλά το κορίτσι...
@Kate1992 εσύ, τα νέα σου;! Ορίσατε ημερομηνία για τη πρόκληση;!
Μπράβο τα κοριτσάκια σου γλυκιά μου!!!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια!!!! Πάντα έτσι αγαπημένες να είναι!!! ❤️❤️❤️❤️
Εσύ πως είσαι; Πως νοιώθεις;! Έχεις βοήθεια αυτές τις μέρες;