Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Amp92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια κ από μένα! 

Εμείς θηλάζουμε μόνο..οικογενειακως θα πω!! Γιατί ζητάει κ ο μεγάλος μου πιο πολύ από πριν... αλλά προσπαθώ να του δίνω όσο πριν ... δλδ μεσημέρι κ βράδυ.. ενδιάμεσα το αποφεύγω με κάθε τρόπο 🤣 

Περάσαμε ένα δύσκολο 6ημερο γιατί ξαφνικά ο μεγάλος μου ανέβασε πυρετό κ ήμασταν έτσι με αβέρτα πυρετους μέχρι 39.6 ... κλείσαμε τον μικρό σε ένα δωμάτιο κ πήγαινα με μάσκες αλλαγές ρούχων μπάνιο για να τον αλλάξω κτλ... καταλαβαίνετε τι πέρασα..γιατί είναι κ ο άλλος μικρός κ με ζητούσε πολύ με είχε ανάγκη... ευτυχώς είχε ο άντρας μου άδεια λόγω της γέννας κ ήταν εδώ... τέλος καλό όλα καλά την γλίτωσε ο μπέμπης! 

Από φαγητό που λες Κατερίνα και ύπνο εμένα γενικά προσπαθούμε να τρώει στις 2:30 -3 ώρες μέσα στην ημέρα κ ας γεννήθηκε μικρός εφόσον είδαμε ότι παίρνει φουλ κ τον καταλαβαίνω κ εγώ ότι έχει μεγαλώσει κ έχει πάρει βάρος. Επίσης επειδή τρώει πολύ παρατρωει μάλλον κ βγάζει γαλατακι ή δυσανασχετεί γενικά μετα σα να έχει βαρύνει πολλές φορές δεν έχει ησυχία ακούγεται το εντερακι του κτλ. Οπότε προσπαθώ έτσι ανά τόσο... ωστόσο επειδή είναι μικρό κ η σίτιση είναι ελεύθερη ακόμη θα τύχει να του δώσω κ μέσα σε μια ώρα αν δω ότι δεν ηρεμεί ή ψάχνεται έντονα... 

Ο παιδίατρος μου είπε Μαξ μέχρι 4 ώρες να τον αφήνω κ αυτό κυρίως τα βράδια αν βλέπω ότι κοιμάται. Αλλιώς να τον ξυπνάω... το 4ωρο το βράδυ το κάνουμε αρκετά συχνά αφού κ αυτός είναι οκ ...Κ ξεκουράζομαι κ εγώ.. 

Με τον μεγάλο μου κ εμείς σε γενικές γραμμές καλά..  αλλά υπάρχει η ζήλια με τη μορφή κυρίως της αναστάτωσης , σκαμπανεβασματα στον βραδινο υπνο ή κάποιων σημαδιών όπως πχ πιο έντονη επιθυμία για θηλασμο ή πιπίλα.... σιγά σιγά θα τα βρούμε όλα ελπίζω.. 

Καλησπέρα @Amp92 μου. Πωωω τραβήξατε μεγάλο ζόρι! Ευτυχώς όλα καλά! Ρε συ κι εμένα η μικρή έτσι ακριβώς, νομίζω ότι τρώει υπερβολικά για αυτό το θεωρώ υπερβολή να την ξυπνάω την μέρα στο 2ωρο για να φάει. Προς το παρόν το κάνω, θα ξαναρωτήσω την Παρασκευή που έχουμε γιατρό.

Επίσης το ίδιο ακριβώς και με τον θηλασμό, η μεγάλη μου από εκεί που θηλάζε μόνο βράδυ, τώρα θέλει κάθε φορά που βλέπει το μωρό και είναι τόσο εκνευριστικο γιατί δεν πίνει θέλει να κάνει μόνο την κίνηση, ίσα να μας ξεσηκώσει δηλαδή,αλλά εντάξει θα το ξεπεράσουμε ελπίζω! Και το ίδιο κάνει και με τον ύπνο η μεγάλη μου, περνάει διάφορες φάσεις! Εσένα μωρέ είναι και μικρούλης ο μεγάλος, λογικό! Σύντομα όλα θα ναι καλύτερα!!

Κορίτσια βγαίνετε βόλτες? Αν το επιτρέπει ο καιρός φυσικά!

• Απαντήσεις 2.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα @Amp92 μου. Πωωω τραβήξατε μεγάλο ζόρι! Ευτυχώς όλα καλά! Ρε συ κι εμένα η μικρή έτσι ακριβώς, νομίζω ότι τρώει υπερβολικά για αυτό το θεωρώ υπερβολή να την ξυπνάω την μέρα στο 2ωρο για να φάει. Προς το παρόν το κάνω, θα ξαναρωτήσω την Παρασκευή που έχουμε γιατρό.

Επίσης το ίδιο ακριβώς και με τον θηλασμό, η μεγάλη μου από εκεί που θηλάζε μόνο βράδυ, τώρα θέλει κάθε φορά που βλέπει το μωρό και είναι τόσο εκνευριστικο γιατί δεν πίνει θέλει να κάνει μόνο την κίνηση, ίσα να μας ξεσηκώσει δηλαδή,αλλά εντάξει θα το ξεπεράσουμε ελπίζω! Και το ίδιο κάνει και με τον ύπνο η μεγάλη μου, περνάει διάφορες φάσεις! Εσένα μωρέ είναι και μικρούλης ο μεγάλος, λογικό! Σύντομα όλα θα ναι καλύτερα!!

Κορίτσια βγαίνετε βόλτες? Αν το επιτρέπει ο καιρός φυσικά!

K εμένα στην αρχή ζητούσε κάθε φορά..τώρα δεν ζητάει κάθε φορά... αλλά σίγουρα πιο πολύ από πριν. Πριν σχεδόν αναρωτιόμουν αν είχα πλέον γάλα... ήταν μόνο βράδυ ίσως κανένα μεσημέρι κ αυτό λίγο... έτσι για την παρηγοριά. Τώρα ζητάει μεσημέρι βράδυ σίγουρα κ ενδιάμεσα καμια φορά. Πάντως κ να μην ζητήσει όταν θηλάζει ο μικρός είναι μπαστακας κολλημένος πάνω μου δεν ξεκολλάει 😜🤣 που κ γενικά δεν ξεκολλάει αλλά κυρίως όταν τρώει το μωρό..  άσε ναι είναι πολύ μωρό κ αυτός ο καημένος κατσλαβαινω ότι είναι λογικά αυτά που προέκυψαν..  στενοχωριεμαι καμία φορά βέβαια... Κ η αρρώστια μας πήγε λίγο πίσω γιατί έκαναν να βρεθούν 6 μέρες στον ίδιο χώρο οπότε μετσ φτου κ από την αρχή..  Κ στον ύπνο βγάζει αναστάτωση που γενικά ήταν καλός στον ύπνο... τώρα προσπαθούμε κ για το δωμάτιο γιατί συν τοις άλλοις ο μικρός κάνει συνέχεια ήχους κ ετρεμα μην τον ξυπνάει που τον ξυπνουσε κιόλας κάποιες φορές..   οπότε λέω δεν γίνεται πρέπει να γίνει το βήμα για καλό ολων... 

Νομίζω κ εγώ ότι είναι υπερβολή να την ξυπνάς αλλά ναι εμπιστευομαστε τον γιατρό μας κ πάμε ανάλογα... 

Εδώ θεσσαλονικη μας έχει σαπίσει. . Σήμερα δε το πρωί 6 η ώρα που σηκώθηκα για τάισμα κτλ έριχνε ένα χιόνι τρομερό!!! Όταν δούμε ήλιο 2 3 φορές δλδ ξεμυτιζουμε για καμιά βόλτα γιατί την χρειαζόμαστε όλοι 😜 εσείς; 

Δημοσίευση

Αυτό σκεφτόμουν σήμερα, να παραγγείλω το κρεβάτι που θέλει και να πάει σιγά σιγά έστω η μεγάλη στο δωμάτιο της, είναι θετική, η αλήθεια είναι, εγώ το καθυστέρησα με τις μετακομίσεις, την εγκυμοσύνη κλπ... Κι εμείς τα ίδια, βγήκαμε 3 φορές, αλλά κι εδώ ο καιρός δεν βοηθάει!  Αααχ άντε να ανοιξιασει!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...