Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Ωωω θεεε μου...εύχομαι να μην είναι τίποτα κορίτσι μου! Μήπως βγάζει κάποιο δοντακι? Είναι και μικρούλης μωρέ ο γλυκούλης δεν μπορείς ακόμα και να συνεννοηθείς να ξέρεις τι του φταίει! 

Εμένα η δικιά μου μου χει βγάλει την πίστη γιατί δεν θέλει ούτε θερμόμετρο, ούτε σιρόπι ούτε ορό και έχουμε όλη μέρα μάχη...πφφφφ εύχομαι να ναι περαστικά όλα σύντομα και για μας και για σας να πάμε κι εμείς να γεννησουμε με ησυχία!

Σε άλλα νέα σήμερα έχασα και το τραχηλικό πώμα, ελπίζω να κρατήσει ακόμα 2 μερουλες να μαστε εντάξει!

Ααααα ! Είχες ροζ δλδ; εγώ είχα στον μικρό έτσι 2 3 φορές ροζ από αρχές Αυγούστου κ γέννησα με πρόκληση στις 23 σκέψου 🤣

• Απαντήσεις 2.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Ααααα ! Είχες ροζ δλδ; εγώ είχα στον μικρό έτσι 2 3 φορές ροζ από αρχές Αυγούστου κ γέννησα με πρόκληση στις 23 σκέψου 🤣

Όχι ήταν διάφανο αλλά πολύ χαρακτηριστικό,μεγάλο και πηχτό πολυ.. συγγνώμη για την περιγραφή. Εγώ στην κόρη μου το είδα πρωί και μεσημέρι γέννησα, αλλά είχα πάει επίσης με πρόκληση οπότε δεν ξέρω πότε θα γεννούσα πραγματικά! Για να δούμε!! Πάντως κάτι άλλο δεν έχω! Ο μικρός σου είναι καλύτερα?

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Όχι ήταν διάφανο αλλά πολύ χαρακτηριστικό,μεγάλο και πηχτό πολυ.. συγγνώμη για την περιγραφή. Εγώ στην κόρη μου το είδα πρωί και μεσημέρι γέννησα, αλλά είχα πάει επίσης με πρόκληση οπότε δεν ξέρω πότε θα γεννούσα πραγματικά! Για να δούμε!! Πάντως κάτι άλλο δεν έχω! Ο μικρός σου είναι καλύτερα?

Δεν ξέρω εγώ γενικά έχω υγρα στην εγκυμοσύνη κυρίως στους τελευταίους μήνες. Και στον πρώτο κ τώρα.. αλλά δε νομίζω να είναι κάτι τέτοιο γιατί θα είχα θέμα προ πολλού χαχαα . Έχω διαβάσει πάντως πως μπορεί να κρατήσει κάποιον καιρό. Με έχει τσακίσει το εμβρυο πάντως 😜🤣 από χθες η κίνηση είναι σε άλλο επίπεδο! 

Ο μικρός κοιμήθηκε αλλά είναι ανήσυχος φαίνεται δλδ και στον ύπνο του. Δεν ξέρω πώς θα μας πάει το βράδυ κι ελπίζω να μην έχουμε τίποτα γιατί με την κούραση που έχω δε νομίζω ότι έχω κουράγιο να γεννήσω 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Amp92 είπε:

Δεν ξέρω εγώ γενικά έχω υγρα στην εγκυμοσύνη κυρίως στους τελευταίους μήνες. Και στον πρώτο κ τώρα.. αλλά δε νομίζω να είναι κάτι τέτοιο γιατί θα είχα θέμα προ πολλού χαχαα . Έχω διαβάσει πάντως πως μπορεί να κρατήσει κάποιον καιρό. Με έχει τσακίσει το εμβρυο πάντως 😜🤣 από χθες η κίνηση είναι σε άλλο επίπεδο! 

Ο μικρός κοιμήθηκε αλλά είναι ανήσυχος φαίνεται δλδ και στον ύπνο του. Δεν ξέρω πώς θα μας πάει το βράδυ κι ελπίζω να μην έχουμε τίποτα γιατί με την κούραση που έχω δε νομίζω ότι έχω κουράγιο να γεννήσω 🤣

Αχ ακριβώς το ίδιο έλεγα πριν στον άντρα μου, ότι αν δεν συνέλθει, να κοιμηθώ έστω αυτό το 5ωρο που κοιμόμουν σπαστά πριν αρρωστήσει και να κάτσω έστω λίγο να ηρεμήσω, δεν νομίζω ότι έχω κουράγιο να γεννήσω. Άσε που εχουν σπάσει εντελώς τα νεύρα μου με την όλη κατάσταση και λέω αχ αυτό το μωράκι με νεύρα θα βγει σίγουρα και μετά ποιος μας σώζει😂😂😂

Κουράγιο μανούλα! Θα ρθουν κάποτε και ήρεμες μέρες! Το πότε θα έρθουν με τρομάζει, αλλά λέμε τώρα!😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...