Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Όσο το δυνατόν πιο αργά...γτ να το πάρει αμέσως...αργηστε το κοριτσια η φύση ξέρει πότε...φυσικά πάντα αν υπάρχει ιατρικός λόγος οι γιατροί ξέρουν καλύτερα!!! Με το καλό όλα..

στις πριν 10 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Δεν ξέρω αν το έγραψες πιο πάνω..πόσο γεννήθηκε για 38+4;Να σου ζήσει γερός και ευλογημένος!!

3500!! 52εκ! Ευχαριστώωω!! Επίσης κορίτσι  μου!!

• Απαντήσεις 2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 26/2/2025 at 11:49 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα  κορίτσια!!! Έχω έναν  μπέμπη πανέμορφο!! Τρελααα!!! Με το καλό και στις υπόλοιπες!!

@MarwDim να σου ζήσει!! Πως εισαι? 

@Mpourmpoulo να σας ζήσει!! πως εισαι? Σε ποιον όροφο? Όλα καλά με ιασω?

στις πριν 23 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Ευχαριστώ πολύ...με το καλό και σε εσένα 💗

Καλημέρα κορίτσια μου να σας ζήσουν τα μωράκια σας ❤️❤️❤️ να έχετε καλή ανάρρωση   και να γυρίσετε με το καλό στο σπιτάκι σας❤️ γεννήσαμε και εμείς πήγαν όλα πάρα πολύ καλααα εμείς 37+6 2860γρ ! Χάσαμε βέβαια 200γρ λόγω ότι δεν μου έτρωγε πολύ με τον θηλασμό μέχρι να κατεβάσω γάλα κτλ και του δίνω και λίγο συμπλήρωμα ! Σήμερα τον ζυγίσανε και πήρε 40γρ και με τον θηλασμό τα πάμε πολύ καλά! Επίσης ο ίκτερος είναι μια χαρά και πρώτα ο θεός σήμερα θα πάμε σπίτι μας 🥰 

ααα επίσης είμαι στον 5ο όροφο του Ιασώ και η εμπειρία της γέννας μου παρόλο που ήταν καισαρική ήταν πολύ ωραιααα δεν έχω πονέσει καθόλου μέχρι τώρα ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Τα μωράκια σας ?  Εμείς πήγαμε εχθές παιδίατρο γι το πρώτο εμβόλιο!!! Μέχρι στιγμής κανένα συμπτωμα,  όλα καλά!!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου να σας ζήσουν τα μωράκια σας ❤️❤️❤️ να έχετε καλή ανάρρωση   και να γυρίσετε με το καλό στο σπιτάκι σας❤️ γεννήσαμε και εμείς πήγαν όλα πάρα πολύ καλααα εμείς 37+6 2860γρ ! Χάσαμε βέβαια 200γρ λόγω ότι δεν μου έτρωγε πολύ με τον θηλασμό μέχρι να κατεβάσω γάλα κτλ και του δίνω και λίγο συμπλήρωμα ! Σήμερα τον ζυγίσανε και πήρε 40γρ και με τον θηλασμό τα πάμε πολύ καλά! Επίσης ο ίκτερος είναι μια χαρά και πρώτα ο θεός σήμερα θα πάμε σπίτι μας 🥰  ααα επίσης είμαι στον 5ο όροφο του Ιασώ και η εμπειρία της γέννας μου παρόλο που ήταν καισαρική ήταν πολύ ωραιααα δεν έχω πονέσει καθόλου μέχρι τώρα ❤️
    • Καλημέρα! Εύχομαι να είναι κάτι απλό που να ρυθμίζεται με μια απλή διατροφή (μην στερηθεις και πολλά 😋)  Εγώ είμαι πολύ καλύτερα πλέον από συμπτώματα, αύριο κλείνω την 18η οπότε μπαίνω και επίσημα στον 5ο. Το άγχος ωστόσο είναι ακόμα αμείωτο... Σε αναμονή του επόμενου υπερήχου (γύρω στις 10 του μήνα είπε ο γιατρός να κλείσω ραντεβού) και μετά σειρά έχει η β επιπέδου 🙏 
    • Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; Πως είστε ;
    • Κορίτσι μου δεν το πιστεύω ότι κ να πω είναι λίγο.... Δυστυχώς γινόμαστε όλο κ πιο πολλές που το περνάμε αυτό... Καλά έκανες κ επέλεξες απόξεση κ για να στείλετε το έμβρυο για καρυότυπο κ γτ με τα χάπια απ'οτι έχω ακούσει δεν είναι κ τόσο ασφαλή μέθοδος... Ε΄΄ύχομαι γρήγορα να αναρρώσεις σωματικά κ ψυχικά κ να έχεις ανθρώπους που είναι δίπλα σου κ σε στηρίζουν... Κ όταν νιώσετε έτοιμοι ξαναπροσπαθείτε 🙏 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...