Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου! Μπήκα να σου γράψω κι είδα το μήνυμα σου! Λογικό ρε συ, πόση ψυχραιμία πια! Όλα καλά να πάνε θα ευχηθώ εγώ και σε 2 μερουλες να κρατάς την μπεμπουλα σου αγκαλιά όσο το δυνατόν ανώδυνα!!!❤️❤️❤️

Εγώ έχω 3 μέρες που δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου το βράδυ, ξυπνάω στις 2 τα ξημερώματα και δεν μπορώ να ξανακοιμηθω. Χτες σηκώθηκα στις 3 και σιδερωνα... τρελα...Έχω πολύ άγχος, δεν ξέρω, δεν νιώθω καθόλου έτοιμη ψυχολογικά. Από τη μία σκέφτομαι να αργησω ακόμα κι από την άλλη λέω να γίνει κάτι να γεννήσω άμεσα να μην ζω με αυτό το άγχος...

• Απαντήσεις 2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Μπήκα να σου γράψω κι είδα το μήνυμα σου! Λογικό ρε συ, πόση ψυχραιμία πια! Όλα καλά να πάνε θα ευχηθώ εγώ και σε 2 μερουλες να κρατάς την μπεμπουλα σου αγκαλιά όσο το δυνατόν ανώδυνα!!!❤️❤️❤️

Εγώ έχω 3 μέρες που δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου το βράδυ, ξυπνάω στις 2 τα ξημερώματα και δεν μπορώ να ξανακοιμηθω. Χτες σηκώθηκα στις 3 και σιδερωνα... τρελα...Έχω πολύ άγχος, δεν ξέρω, δεν νιώθω καθόλου έτοιμη ψυχολογικά. Από τη μία σκέφτομαι να αργησω ακόμα κι από την άλλη λέω να γίνει κάτι να γεννήσω άμεσα να μην ζω με αυτό το άγχος...

Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου...να σαι καλά!! Κάνω υπομονή και περιμένω να την κρατήσω αγκαλίτσα...💖💖 Με το καλό να έρθει και εσένα το μωράκι σου ...όσον αφορά τον ύπνο,είναι ένα μεγάλο ζήτημα που απασχολεί και εμένα. Δεν κοιμάμαι κανονικά αλλά κάθομαι και γέρνω για να κοιμηθώ και γενικά δυσκολεύομαι... ξυπνάω έξι και μετά δεν μπορώ να ξανά κοιμηθώ. Υπομονή...η ουρά μας έμεινε ... σκέψου ότι οι αϋπνία θα συνεχιστεί για καιρό ακόμα 😵

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Καλημέρα κορίτσια...πως είστε; Σήμερα πήγα να κάνω το πρώτο μου καρδιοτοκογραφημα και κάποιες προεγχειρητικες εξετάσεις πριν μπω την Τρίτη για την καισαρική... μπαίνοντας στους χώρους της Κλινικής να σας πω την αλήθεια άρχισα να αγχώνομαι που πλησιάζει η ώρα ...😰

Αχ κορίτσι μου μια από τα ίδια ! Πήγαμε χθες στην κλινική για καρδιοτοκογραφο και έδειξε κάποιες στιγμές αυξημένους παλμούς ! Μου λέει ο γιατρός μάλλον μπαίνουμε σήμερα σοκ εγώ ! Τελικά μου κάνανε Υπερυχο και ντοπλερ και ο μπέμπης ήταν μια χαρά ! Εχω πολύ άγχος αυριοο μπαίνουμε το βράδυ εισαγωγή και την τρίτη το πρωί πρώτα ο θεός καισαρική🙏με το καλό κορίτσι μου και να μας πάνε όλα καλά🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Αχ κορίτσι μου μια από τα ίδια ! Πήγαμε χθες στην κλινική για καρδιοτοκογραφο και έδειξε κάποιες στιγμές αυξημένους παλμούς ! Μου λέει ο γιατρός μάλλον μπαίνουμε σήμερα σοκ εγώ ! Τελικά μου κάνανε Υπερυχο και ντοπλερ και ο μπέμπης ήταν μια χαρά ! Εχω πολύ άγχος αυριοο μπαίνουμε το βράδυ εισαγωγή και την τρίτη το πρωί πρώτα ο θεός καισαρική🙏με το καλό κορίτσι μου και να μας πάνε όλα καλά🙏🙏🙏🙏

Αχ και εσύ σιγά σιγά μπαίνεις στην τελική ευθεία.... φαντάζομαι το άγχος και το φόβος σου ...όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς...έφτασες αισίως στην πηγη 👍 Γερά και υγιή μωράκι εύχομαι για ολες μας σύντομα 💗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...