Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κορίτσια εγώ την Πέμπτη που μας έρχεται έχω ξανά ραντεβού με τον γιατρό και μάλλον θα κανονίσουμε ραντεβού για πρόκληση την μεθεπόμενη βδομάδα δηλαδή 24-26/2 κάπου εκεί, διότι η μπέμπα στον τελευταλιο υπέρηχο που έκανα την Πέμπτη που μας πέρασε ήταν 3600 kg, βέβαια έχουν και απόκλιση τα μηχανήματα, αλλά αγχώθηκα λίγο..

Το άλλο το ωραίο είναι ότι από χθες ο συζυγος είναι πάλι με βήχα και δέκατα κι έχω αρχίσει κι αγχώνομαι.. τους εξω φοβάμαι, από εμάς θα την πατήσουμε..

τι να πω..ελπίζω να πανε όλα καλα! 

Είναι αλήθεια.. Κι εμείς έχουμε άρρωστο εδώ και 4 μέρες τον μεγάλο μου γιο! Πυρετός και ασταμάτητος βήχας.. και να σκεφτείς ήταν έτσι και πριν 20 μέρες και ξανακόλλησε πάλι.. Δε ξέρω πραγματικά.. είμαστε κ πολλά άτομα εδώ θέλει προσοχή το πρώτο καιρό!! 

Με το καλό το μωράκι σας όλα να πάνε καλά! 

• Απαντήσεις 1.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ πρέπει να χω πάρει 10 κιλά σίγουρα, ίσως και παραπάνω, δεν τολμώ να ανεβω 😁. Αλλά είναι ομοιόμορφα ευτυχώς και δεν φαίνονται!

Ααα τι είναι αυτό με την προπληρωμενή?δεν έχω ιδέα! Φανταζομουν ότι στα βάζουν στο λογαριασμό αλλά δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη.

Για διαφωτισε μας βρε @finallytheendμας !

Έτσι  λένε.. μισά θα μπορειε να τα βγάλεις μισά μόνο αγορές.. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Ακόμα και το επίδομα γέννας;

Έτσι έχω διαβασει  αλλά  δεν είμαι και σίγουρη..

https://www.google.com/amp/s/www.in.gr/2025/02/17/economy/ta-epidomata-pou-entassontai-stin-propliromeni-karta-osa-prepei-na-kserete/amp/

Δημοσίευση

Καλημέρα  κορίτσια!! Γυρίσαμε  και εμείς!! 37+2 σήμερα..3500 ο μπέμπης.. θα μας δει και την Δευτέρα  και θα μπούμε  Τετάρτη  26/2... το σκέφτηκα και για Παρασκευή 28/2..πιο πολύ καταλήξαμε Τετάρτη..

Είναι καμία εκείνες τις μέρες ιασω??

Δημοσίευση

Μπράβο @MarwDim μου ! Σούπερ η μπεμπουλα!!με το καλό, έμεινε πολύ λίγο πια! 

Αχ κορίτσια κι εμένα σήμερα με πήραν από τον παιδικό να πάρω τη μικρή γιατί έβγαλε κάτι εξανθήματα. Ο παιδίατρος είπε μάλλον κοξακι. Θα την δει αύριο. Πρέπει οπωσδήποτε να μην γεννήσω τις επόμενες 10 μερες που μεταδιδει. Ατυχία, όλη τη χρονιά τίποτα και τώρα βρήκε κι αυτό! 

Ναι @finallytheend μου κι εγώ αυτό καταλαβαίνω από αυτό που έστειλες. Πρέπει να κάνουμε αίτηση για κάρτα!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Καλημέρα  κορίτσια!! Γυρίσαμε  και εμείς!! 37+2 σήμερα..3500 ο μπέμπης.. θα μας δει και την Δευτέρα  και θα μπούμε  Τετάρτη  26/2... το σκέφτηκα και για Παρασκευή 28/2..πιο πολύ καταλήξαμε Τετάρτη..

Τελεια κορίτσι μου! Μπράβο! Με το καλό! Νομίζω η @Mpourmpoulo στις 25 Ε?

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Θα σας πω.. πάντως εμένα δεν θα με άφηνε να φθάσει 4 κιλά το μωρό..θα μου το έπαιρνε λόγω κιλών νωρίτερα αλλά όχι πριν τις 20/2.. θα δούμε αύριο λοιπόν. Επίσης δυστυχώς βρέθηκε κάτι σε στρεπτόκοκκο στην κολπική καλλιέργεια και έτσι την Τρίτη θα ξεκινήσω αντιβίωση και φοβάμαι πολύ την αλλεργία γτ τον Ιούλιο είχα πάθει αναφυλαξια με το Zinadol  την αντιβίωσης και ανησυχώ λιγο

Κι εμένα δεν θα με αφήσει να φτάσει εκεί..τώρα την Πέμπτη θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε..Μην αγχώνεσαι για την αντιβίωση..ανέφερε απλά που είχες αλλεργία ώστε να σου δώσουν κάτι διαφορετικό. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Κορίτσια γυρνάω από τον γιατρό και έχω υπέροχα νέα...η μικρούλα μου σήμερα 36+5 είναι 2960 γρ...ευτυχώς ησύχασα!! Αν γεννιοταν μέχρι την ΠΗΤ θα ξεπερνούσε τα 3500 κιλά όπως εκτιμά ο γιατρός μου... Άντε μπήκα στην τελική ευθεία 7 μερες και σήμερα...θα πάρω και την αντιβίωση μου και την Κυριακή πάω Γένεσις για καρδιοτοκογραφο και ότι απαραίτητες εξετάσεις πρέπει να κάνω ..και την Τρίτη πρωί πρωί θα κρατώ το 3ο μου θαύμα στα χέρια μου....τι ευλογία Θεέ μου!!! Υγιές και γερό να γεννηθεί και τίποτα άλλο δεν θέλω και για μένα και για όλες σας κορίτσια μου....♥️♥️♥️♥️

Τι όμορφα νέα!!! Πολύ χαίρομαι για σένα! Με το καλό να γεννηθεί η μικρούλα σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η athrain είπε:

Είναι αλήθεια.. Κι εμείς έχουμε άρρωστο εδώ και 4 μέρες τον μεγάλο μου γιο! Πυρετός και ασταμάτητος βήχας.. και να σκεφτείς ήταν έτσι και πριν 20 μέρες και ξανακόλλησε πάλι.. Δε ξέρω πραγματικά.. είμαστε κ πολλά άτομα εδώ θέλει προσοχή το πρώτο καιρό!! 

Με το καλό το μωράκι σας όλα να πάνε καλά! 

Αχ περαστικά και σε εσάς! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε θέμα ούτε εμείς ούτε εσείς. Είναι δύσκολη εποχή..

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Εμείς την προηγούμενη Πέμπτη 37+1 ήταν 3600 περίπου η μπέμπα μας. Κι εμένα τώρα θα με δει ξανά αυτή τη Πέμπτη και θα αποφασίσουμε. Λογικά από 24-26 μας βλέπω να μπαίνουμε κι εμείς στο Ιασώ, αλλά δεν ξέρω ακόμα.. Την Πέμπτη θα έχω νεότερα.. Λες να είμαστε παρέα?

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ κορίτσια κι εμένα σήμερα με πήραν από τον παιδικό να πάρω τη μικρή γιατί έβγαλε κάτι εξανθήματα. Ο παιδίατρος είπε μάλλον κοξακι. Θα την δει αύριο. Πρέπει οπωσδήποτε να μην γεννήσω τις επόμενες 10 μερες που μεταδιδει. Ατυχία, όλη τη χρονιά τίποτα και τώρα βρήκε κι αυτό! 

Ναι @finallytheend μου κι εγώ αυτό καταλαβαίνω από αυτό που έστειλες. Πρέπει να κάνουμε αίτηση για κάρτα!

Είδες? Όλα τελευταία στιγμή λες και το κάνουν επίτηδες... τι να πω..εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε εσας!

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Πολύ καλό βάρος! Θύμισε μ το πρώτο σου είναι; πως αισθάνεσαι ψυχολογικά;; έτοιμη;; 😀

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Αχ περαστικά και σε εσάς! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε θέμα ούτε εμείς ούτε εσείς. Είναι δύσκολη εποχή..

Ναι μόλις γυρίσαμε απο γιατρό διαγνώσθηκε με βρογχοπνευμονία και τον πάει ο άντρας μου τώρα στο νοσοκομείο για να περαιτέρω εξετάσεις και φυσικά αγωγή! Τι να πω ρε κορίτσια δεν ακούνε οι έφηβοι! Τον είπαμε μη βγαίνεις θα γίνεις χειρότερα, δεν άκουγε. Και είμαστε τόσα άτομα σπίτι φοβάμαι με το μωρό για ιώσεις.. όσο είναι στη κοιλίτσα είναι προστατευμένο..😐

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εμείς την προηγούμενη Πέμπτη 37+1 ήταν 3600 περίπου η μπέμπα μας. Κι εμένα τώρα θα με δει ξανά αυτή τη Πέμπτη και θα αποφασίσουμε. Λογικά από 24-26 μας βλέπω να μπαίνουμε κι εμείς στο Ιασώ, αλλά δεν ξέρω ακόμα.. Την Πέμπτη θα έχω νεότερα.. Λες να είμαστε παρέα?

Οοο πολύ καλά η δικιά σας!! Στα ίδια είμαστε.. ωραια ενημέρωσε μας!! 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Περαστικά σας @Katerina1990 μου! έτσι είναι στο παιδικό ότι ίωση θες κυκλοφορεί. Κι εμένα ο μεγάλος μου γιος στο νοσοκομείο τον πήγε ο άντρας μου με βρογχοπνευμονία! πυρετός και βήχας ασταμάτητος! Όταν γεννηθεί το μωρό και το φέρω σπίτι τους είπα! Όλοι μάσκες θα φοράτε! 🙄

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Περαστικά σας @Katerina1990 μου! έτσι είναι στο παιδικό ότι ίωση θες κυκλοφορεί. Κι εμένα ο μεγάλος μου γιος στο νοσοκομείο τον πήγε ο άντρας μου με βρογχοπνευμονία! πυρετός και βήχας ασταμάτητος! Όταν γεννηθεί το μωρό και το φέρω σπίτι τους είπα! Όλοι μάσκες θα φοράτε! 🙄

Πωωω περαστικά! Τι ωραία που ξεκίνησε η βδομάδα μας😏

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Πωωω περαστικά! Τι ωραία που ξεκίνησε η βδομάδα μας😏

α ναι κι εγώ το σκέφτηκα αυτο τι ωραία Δευτέρα λέω.. 😒 το βράδυ άυπνη εγώ με μάσκα να μη κολλήσω τίποτα στο δωμάτιο του γιου μου να του βάζω θερμόμετρα και να του δίνω αντιπυρετικά να βήχει ασταμάτητα μέσα στη νύχτα δε κοιμήθηκα καθόλου στεναχωριόμουν να τον ακούω έτσι.. το πρωί η διάγνωση με την βρογχοπνευμονία και βουρ στο νοσοκομείο, έχω το άγχος μου για το τοκετό, μας κλείσαν και τα φώτα το πρωί έγινε μπλακ αουτ διακοπή ρεύματος, εγώ αυτή τη στιγμή σέρνομαι κυριολεκτικά.. αύριο έχω το πρώτο καρδιοτοκογράφημα τελικά άκρη δεν έβγαλα με το τεστ στρεπτόκοκκου και θα πάω αύριο να τους πω οτι κανεις δε με δεχόταν για αυτή την εξέταση, ας μου τη κάνουν εκεί!! αμα πια..! άντε γιατί θέλω να ξέρω τι γίνεται για να ξεκινήσω και θεραπεία για τους μήκυτες που τους έχω απο την αρχή της εγκυμοσύνης και έχω κουραστεί με αυτό το θέμα!!! πρεπει να καθαρίσω γιατί δε ξέρουμε πότε θα σκάσει μύτη η μπουμπού!!

Δημοσίευση

Αχ άστα να πάνε κι εμείς τα ίδια από το πρωί, χάλασε το αυτοκίνητο του συζύγου, ένα σωρό λεφτά πάλι από το πουθενά. Το βράδυ άυπνη από καούρες και αναγουλα και το κερασάκι στην τούρτα το κοξακι της μικρής! Και με πανικοβαλαν τόσο πολύ στο τηλέφωνο από το σταθμο που πραγματικά νόμιζα ότι έπαθε κάτι σοβαρό. Και τώρα είμαι με ένα κεφάλι καζάνι ! Αααχ άντε να γίνουν καλά οι αρρωστουληδες μας, να γεννησουμε κι εμείς με την ησυχία μας. Εγώ αύριο έχω γιατρό κανονικά και καρδιοτοκογραφημα αλλά δεν ξέρω αν θα πάω τώρα..μην κολλήσω και κανέναν τίποτα, θα τον πάρω μετά να ρωτησω

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Ευχαριστώ πολύ... περαστικά στην μικρή και εύχομαι να περάσει πριν γεννήσεις. Πολύ προσοχή και όλα θα πάνε καλά...με το καλό να πας τον άλλον μηνα!!👍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κι εμένα δεν θα με αφήσει να φτάσει εκεί..τώρα την Πέμπτη θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε..Μην αγχώνεσαι για την αντιβίωση..ανέφερε απλά που είχες αλλεργία ώστε να σου δώσουν κάτι διαφορετικό. 

Ναι αυτο έγινε και θα πάρω άλλη. 

Δημοσίευση

Αστο μην ξύνεις πληγές...🤣🤣

Πάντως στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα βάλει 28 κιλά...αν θυμάμαι καλά και εσύ το πρώτο θα κάνεις σωστά; Άρα δικαιολογείσαι ειδικά αν ξεκινήσες με λίγα κιλα

Δημοσίευση

Είδες? Όλα τελευταία στιγμή λες και το κάνουν επίτηδες... τι να πω..εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε εσας!

Ε στο τέλος βλέπω ότι παίρνουν 300 γρ την βδομάδα και αυτό είναι καλό αν υπολογίσουμε ότι θα χάσουν στο μαιευτήριο περίπου μισό κιλό ..όλα καλά να πάνε και σε εσένα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...