Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η athrain είπε:

ναι με είπαν ότι είναι υποχρεωτικό αλλά στο μικροβιολογικό που πάω και κάνω τις εξετάσεις μου με είπαν δεν αναλαμβάνουν κολπικό θα φανεί λεει αν υπάρχει μικρόβιο στα ούρα.. Μα τι λένε? άλλο το ένα άλλο το άλλο δυο διαφορετικές εξετάσεις είναι!! Ο γυναικολόγος που έχω και δεν με παρακολουθεί τώρα γιατί πάω νοσοκομείο μου είπε να πάω στο μικροβιολογικό γι αυτην την εξέταση αλλα δε του διευκρίνισα οτι προκειται για κολπική καλλιέργεια μηπως καταλαβε για ουρα και με ειπε οτι δε το κανει αυτος.. τι να πω θα ξαναπαρω σημερα εχω μπερδευτει!!

Αν πας στο νοσοκομείο δεν μπορούν να σου πάρουν εκεί οι γυναικολόγοι δείγμα και εσύ να το πας σε διαγνωστικό;

• Απαντήσεις 1.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η athrain είπε:

α καλα είναι μέχρι το τέλος θα έχει πάει 3 κιλάκια... Εγώ θα πηγαίνω κάθε Τρίτη για καρδιοτοκογράφημα.

Εγώ μπερδεύτηκα με το στρεπτοκοκκο.. πηρα το γυναικολογο μου (ο οποίος δεν με παρακολουθεί σε αυτή την εγκυμοσυνη) του ειπα για καλλιεργεια στρεπτοκοκκου οχι λεει δε το κανουμε εμεις σε ενα μικροβιολογικο.. πηγα σημερα σε μικροβιολογικό έδωσα ούρα και τους ειπα για καλλιεργεια στρεπτοκοκκου.. λεει θα φανει αν υπαρχει καποιο μικροβιο στη καλλιεργεια λεω οχι με ειπαν να κανω αυτην την εξεταση χωρια.. λεει κολπικη εννοειται? λεω ναι! λεει αα οχι δεν αναλαμβανουμε ειδκα στον 9ο μηνα ειναι επικινδυνο οχι οχι.. (μη χειροτερα λεω απο μεσα μου τι να κανω τωρα).. θα ξαναπαρω σημερα το γυναικολόγο να ρωτήσω ο ένας δεν αναλαμβάνει ο αλλος δεν.... ε που να τη κανω??? τοσο δυσκολο ειναι πια??

Επειδή κι εγώ είχα την ίδια απορία, πήγα σε διαγνωστικό που έχουν και γυναικολογο που κάνει τεστ Παπ κλπ. Βασικά πήγα σε βιο...η, κατάλαβες τη γνωστή εταιρεία και μου πήρε δείγμα η ίδια η γυναικολόγος που ήταν εκεί.

Δημοσίευση

Αλλά και στο νοσοκομείο την κάνουν, τουλάχιστον στο Έλενα που πηγαίνω εγώ, αλλά και στα άλλα γιατί όχι; Εμένα αρχικά μου είπε να την κάνω εκεί, αλλά βαριόμουν τα πήγαινε ελα και πήγα σε διαγνωστικο

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Αλλά και στο νοσοκομείο την κάνουν, τουλάχιστον στο Έλενα που πηγαίνω εγώ, αλλά και στα άλλα γιατί όχι; Εμένα αρχικά μου είπε να την κάνω εκεί, αλλά βαριόμουν τα πήγαινε ελα και πήγα σε διαγνωστικο

Ξέρεις τι γινεται? μπαλάκι ο ένας στον άλλον! έλεος δηλαδή έχω κάτι νεύρα τώρα.. πήρα σε τόσα μικροβιολογικά μου είπαν θέλουμε έτοιμο το δείγμα για να κάνουμε την εξέταση... αλλά λήψη κολπικού υγρού σε προχωρημένη εγκυμοσύνη λέει δε κάνουμε! παίρνω ξανά το γυναικολόγο μου ο οποίος μου είπε ότι που κάνεις τις εξετάσεις? στο νοσοκομείο; εκείνοι πρέπει νατη κάνουν κι αυτήν την εξέταση μα λεω αυτοι μου ειπαν να τη κανω εξω!! οχι κανουν λαθος! ειναι υποχρεωμενοι να τη κανουν λεει να πας στο διευθυντη δε γινεται! εγω δε σε παρακολουθω λεει απο την αρχη για να σου κανω εγω.. δηλαδη λεει θα σε παρακολουθω εγω και θα σε στειλω να τη κανεις αλλου ειναι σωστο αυτο; ααα καταλαβα λεω οκ! τώρα δε ξέρω τι να κάνω έχω τη Τρίτη ραντεβού για καρδιοτοκογράφημα και θα τους τα πω!! το θέμα είναι οτι καθυστερούμε έτσι και φοβάμαι μη με πιάσουν τίποτα πόνοι κ στη τελική δε προλάβω να κάνω την εξέταση!!! έχω κάτι νεύρα!!!!!!! ο ένας δεν αναλαμβάνει ο αλλος δεν αναλαμβάνει ποοοοσο δύσκολο ειναι να γίνει πια αυτή η εξέταση!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Επειδή κι εγώ είχα την ίδια απορία, πήγα σε διαγνωστικό που έχουν και γυναικολογο που κάνει τεστ Παπ κλπ. Βασικά πήγα σε βιο...η, κατάλαβες τη γνωστή εταιρεία και μου πήρε δείγμα η ίδια η γυναικολόγος που ήταν εκεί.

ναι πήρα κι εκεί τηλ. μου ειπαν το κανουν βεβαια καλο θα ηταν ο γυναικολογος να τη κανει λεει την εξέταση αλλά αν δε βγάλεις άκρη λεει θα τη κάνουμε εμείς και τη λήψη και την εξέταση.. οπότε μάλλον θα πάω εκεί!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η athrain είπε:

Ξέρεις τι γινεται? μπαλάκι ο ένας στον άλλον! έλεος δηλαδή έχω κάτι νεύρα τώρα.. πήρα σε τόσα μικροβιολογικά μου είπαν θέλουμε έτοιμο το δείγμα για να κάνουμε την εξέταση... αλλά λήψη κολπικού υγρού σε προχωρημένη εγκυμοσύνη λέει δε κάνουμε! παίρνω ξανά το γυναικολόγο μου ο οποίος μου είπε ότι που κάνεις τις εξετάσεις? στο νοσοκομείο; εκείνοι πρέπει νατη κάνουν κι αυτήν την εξέταση μα λεω αυτοι μου ειπαν να τη κανω εξω!! οχι κανουν λαθος! ειναι υποχρεωμενοι να τη κανουν λεει να πας στο διευθυντη δε γινεται! εγω δε σε παρακολουθω λεει απο την αρχη για να σου κανω εγω.. δηλαδη λεει θα σε παρακολουθω εγω και θα σε στειλω να τη κανεις αλλου ειναι σωστο αυτο; ααα καταλαβα λεω οκ! τώρα δε ξέρω τι να κάνω έχω τη Τρίτη ραντεβού για καρδιοτοκογράφημα και θα τους τα πω!! το θέμα είναι οτι καθυστερούμε έτσι και φοβάμαι μη με πιάσουν τίποτα πόνοι κ στη τελική δε προλάβω να κάνω την εξέταση!!! έχω κάτι νεύρα!!!!!!! ο ένας δεν αναλαμβάνει ο αλλος δεν αναλαμβάνει ποοοοσο δύσκολο ειναι να γίνει πια αυτή η εξέταση!!

Ρε συ πραγματικά τώρα, ολόκληρη ιστορία για να πάρουν ένα δείγμα...σε ταλαιπωρούν χωρίς λόγο. Εμένα ο γυναικολόγος την έκανε πάντα στο ιατρείο του, αλλά τώρα δεν ασχολήθηκε, μου πε να πάω στο νοσοκομείο. Δίκιο έχει πάντως κι ο δικός σου, ολόκληρο νοσοκομείο με γυναικολογική μαιευτική κλινική, δεν υπάρχει κανείς να πάρει ένα δείγμα?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Ρε συ πραγματικά τώρα, ολόκληρη ιστορία για να πάρουν ένα δείγμα...σε ταλαιπωρούν χωρίς λόγο. Εμένα ο γυναικολόγος την έκανε πάντα στο ιατρείο του, αλλά τώρα δεν ασχολήθηκε, μου πε να πάω στο νοσοκομείο. Δίκιο έχει πάντως κι ο δικός σου, ολόκληρο νοσοκομείο με γυναικολογική μαιευτική κλινική, δεν υπάρχει κανείς να πάρει ένα δείγμα?

έλα ντε!!! Τι με στέλνουν έξω κι αυτοί είναι δυνατόν? έτσι μου έρχεται να πάω τη Τρίτη εκεί να τους πω οτι δεν αναλαμβάνει  κανείς και ότι μονο στο νοσοκομείο τη κάνουν και να δούμε τι θα πουν!!! Αμα πια!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η athrain είπε:

ναι πήρα κι εκεί τηλ. μου ειπαν το κανουν βεβαια καλο θα ηταν ο γυναικολογος να τη κανει λεει την εξέταση αλλά αν δε βγάλεις άκρη λεει θα τη κάνουμε εμείς και τη λήψη και την εξέταση.. οπότε μάλλον θα πάω εκεί!!

Να σου πω κι εγώ φοβόμουν, αλλά λέω τι στο καλό, γιατρός είναι...πράγματι ήταν πάρα πολύ προσεκτική, δεν κατάλαβα τίποτα. Αλλά κι αυτοί έχουν δίκιο, ο ένας σε παραπέμπει στον άλλον...αααχ δεν τα μπορώ αυτά...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η athrain είπε:

έλα ντε!!! Τι με στέλνουν έξω κι αυτοί είναι δυνατόν? έτσι μου έρχεται να πάω τη Τρίτη εκεί να τους πω οτι δεν αναλαμβάνει  κανείς και ότι μονο στο νοσοκομείο τη κάνουν και να δούμε τι θα πουν!!! Αμα πια!!

Ρε συ ένα λεπτό υπόθεση είναι. Ημαρτον!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Katerina1990 είπε:

Να σου πω κι εγώ φοβόμουν, αλλά λέω τι στο καλό, γιατρός είναι...πράγματι ήταν πάρα πολύ προσεκτική, δεν κατάλαβα τίποτα. Αλλά κι αυτοί έχουν δίκιο, ο ένας σε παραπέμπει στον άλλον...αααχ δεν τα μπορώ αυτά...

Τι είδους εξέταση είναι αυτή γιατί θυμάμαι στις άλλες εγκυμοσύνες δεν έκανα κάτι τέτοιο... είναι νέο πρωτόκολλο αυτό υποχρεωτικό πλέον; είναι σαν τεστ παπ? πονάει;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Katerina1990 είπε:

Ρε συ ένα λεπτό υπόθεση είναι. Ημαρτον!

Καλέ φοβούνται!!! Μόλις τους είπα ότι είμαι έγκυος τόσο εβδομάδων αααααα οχι δεν αναλαμβάνουμε είναι επικίνδυνο! Τι να πω πια..

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Οοο μαζί κ εμείς..είμαστε ήδη 3 εκείνες  τις μέρες..εσύ που γέννας?(συγγνώμη  αν το έχεις πει αλλά η μνήμη μου δε βοηθάει αυτόν τον καιρό)

Ναιιιι μαζιιιιι🥰🥰🥰 στο Ιασώ γεννάω ! 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Θα περιμένουμε νέα σου! Όλα καλά θα ειναι, είμαι σίγουρη!🩵

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Ναι είμαστε όλες πάρα πολύ κοντά! Θα χούμε απανωτά γεννητουρια!😂

@Mpourmpoulo μου άντε άντε με το καλό κι εσύ!! 2 βδομαδουλες έμειναν!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰🥰🥰 με το καλό όλες μας και με γερά μωράκια 👶🏻🙏

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Καλέ φοβούνται!!! Μόλις τους είπα ότι είμαι έγκυος τόσο εβδομάδων αααααα οχι δεν αναλαμβάνουμε είναι επικίνδυνο! Τι να πω πια..

Πραγματικά τι να πω κορίτσι μου και εμένα σε μικροβιολογικό μου την κάνανε την εξέταση και μάλιστα μικρό της γειτονιάς! Σε αυτό πάω από την αρχή της εγκυμοσύνης για τις εξετάσεις μου! Εύχομαι να μη ταλαιπωρηθείς άλλο και να ξεμπερδεύεις !

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Πραγματικά τι να πω κορίτσι μου και εμένα σε μικροβιολογικό μου την κάνανε την εξέταση και μάλιστα μικρό της γειτονιάς! Σε αυτό πάω από την αρχή της εγκυμοσύνης για τις εξετάσεις μου! Εύχομαι να μη ταλαιπωρηθείς άλλο και να ξεμπερδεύεις !

Σ' ευχαριστώ @Mpourmpoulo αλλά μέχρι στιγμής άκρη δεν έβγαλα.. τώρα να περιμένω τσάμπα μια βδομάδα μέχρι να πάω νοσοκομείο τι να πω.. χάνεται χρόνος έτσι.. θα δω..

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ναιιιι μαζιιιιι🥰🥰🥰 στο Ιασώ γεννάω ! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰🥰🥰 με το καλό όλες μας και με γερά μωράκια 👶🏻🙏

Ααα ναι εγώ ιασω!! Μαζί μας βλέπω!!

Δημοσίευση

Τι είδους εξέταση είναι αυτή γιατί θυμάμαι στις άλλες εγκυμοσύνες δεν έκανα κάτι τέτοιο... είναι νέο πρωτόκολλο αυτό υποχρεωτικό πλέον; είναι σαν τεστ παπ? πονάει;

Όχι όχι, μια μπατονετα σου βάζουν και παίρνουν δείγμα, τίποτα άλλο 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Όχι όχι, μια μπατονετα σου βάζουν και παίρνουν δείγμα, τίποτα άλλο 

Και τόοοοσο θέμα για μια μπατονέτα?? καλά οι άλλοι στο μικροβιολογικό που είπε είναι επικίνδυνο σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη όχι όχι δεν αναλαμβάνουμε... που το βρήκαν το επικίνδυνο τι φοβούντουσαν?? Πόσο υπερβολή πιαααα! 

Δημοσίευση

Βρε ναι γι αυτό σου λέω ένα λεπτό υπόθεση. Κάθεσαι στη γυναικολογική, βάζει τη μπατονετα, στριφογυρίζει λίγο και τέλος. Πάντως και στην προηγούμενη που μου την είχε κάνει ο γιατρός μου,το ίδιο είχε κάνει! Και μένα από το διαγνωστικό το ίδιο μου είπαν, ότι είναι καλυτερο να το κάνει γιατρός. Μπορεί να φοβούνται μην προκαλέσουν τοκετό, ποιος ξέρει; Με την μπατονετα; Αν ήταν τόσο απλό καλά θα ήταν😂

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Βρε ναι γι αυτό σου λέω ένα λεπτό υπόθεση. Κάθεσαι στη γυναικολογική, βάζει τη μπατονετα, στριφογυρίζει λίγο και τέλος. Πάντως και στην προηγούμενη που μου την είχε κάνει ο γιατρός μου,το ίδιο είχε κάνει! Και μένα από το διαγνωστικό το ίδιο μου είπαν, ότι είναι καλυτερο να το κάνει γιατρός. Μπορεί να φοβούνται μην προκαλέσουν τοκετό, ποιος ξέρει; Με την μπατονετα; Αν ήταν τόσο απλό καλά θα ήταν😂

🤣🤣 με τη μπατονέτα τοκετό?? αν ήταν έτσι εύκολα θα το κάναμε κ εμείς!!  🤣 τέλος πάντων θα δω ή θα πάω στη βιο.. ή θα περιμένω τη Τρίτη στο νοσοκομείο. Τώρα περιμένω τις εξετάσεις από τα ούρα και του αίματος να δω και τα αιμοπετάλια μου αν πήραν το κατήφορο ή τον ανήφορο!! Ουφφφ!!! 

Δημοσίευση

🤣🤣 με τη μπατονέτα τοκετό?? αν ήταν έτσι εύκολα θα το κάναμε κ εμείς!!  🤣 τέλος πάντων θα δω ή θα πάω στη βιο.. ή θα περιμένω τη Τρίτη στο νοσοκομείο. Τώρα περιμένω τις εξετάσεις από τα ούρα και του αίματος να δω και τα αιμοπετάλια μου αν πήραν το κατήφορο ή τον ανήφορο!! Ουφφφ!!! 

Όλα καλά θα είναι! Να μας πεις νέα! Εμενα έπεσε ξανά ο αιματοκρίτης, ενώ παίρνω 2 φορές σίδηρο. Είμαι βέβαια στο 35, ελπίζω να μην υπάρχει θέμα!

Κορίτσια για να επιβεβαιώσω λίγο τα χαρτιά για τη δήλωση του παιδιού. Θέλουμε:

1. Οικογενειακή κατάσταση

2. Ληξιαρχική πράξη γαμου

3. Iban μητέρας

4. Φωτοτυπίες ταυτότητας και των 2 γονιών. Και το κινητό και το  μέιλ αν θυμάμαι καλά, απλα να τα γράψουμε.

Ξεχνάω κάτι?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η athrain είπε:

Σ' ευχαριστώ @Mpourmpoulo αλλά μέχρι στιγμής άκρη δεν έβγαλα.. τώρα να περιμένω τσάμπα μια βδομάδα μέχρι να πάω νοσοκομείο τι να πω.. χάνεται χρόνος έτσι.. θα δω..

Δεν ξέρω αν είσαι κοντά ή Αθήνα γενικότερα να πήγαινες στο δικό μου μικροβιολογικό που θα σε εξυπηρετήσουν σιγουρααααααα! Μιλάω για νικαια αττικής!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η athrain είπε:

Και τόοοοσο θέμα για μια μπατονέτα?? καλά οι άλλοι στο μικροβιολογικό που είπε είναι επικίνδυνο σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη όχι όχι δεν αναλαμβάνουμε... που το βρήκαν το επικίνδυνο τι φοβούντουσαν?? Πόσο υπερβολή πιαααα! 

Μα και εμένα περίεργο μου φαίνεται που σου είπαν κάτι τέτοιο γτ ουτος η άλλος η εξέταση αυτή γίνετε από τον 8ο και μετά ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...