Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Μάσκες γτ?? Δυστυχώς  δεν είναι υποχρεωτικές πια.. αντιθρομβωτιξες μόνο θα ρωτήσω τη Δευτέρα..γτ έκανα αντιπηκτικες προληπτικά μέχρι την αυχενική τώρα δεν κάνω.. δεν ξέρω  αν τις χρειάζομαι..

Είμαστε αρκετές στο ιασω..πλάκα θα έχει να συμπέσουμε και σε μέρες.. 

μάσκες προληπτικά να φοράμε εγώ και ο σύζυγος γτ από ότι μου είπε μια φίλη μου που γέννησε τον Δεκέμβρη  στο Ιασώ τις ώρες του επισκεπτηρίου έμπαιναν 6 άτομα μέσα χωρίς μάσκα από την διπλανή κοπέλα και κανένας δεν έλεγε τίποτα! Ε λίγο σεβασμός στην διπλανή δλδ τι να πω! Δεν θα ήθελα ουτε στη σκέψη να κολλήσω τίποτα και μετά να κολλήσει το μωρό και να έχουμε τρεχάματα ! Σέρνονται τόσες ιώσεις γρίπη κοβιντ rsv ! Που είναι επικίνδυνα για τα βρέφη ! Εχω σκεφτεί τις ώρες επισκεπτηρίου να μη μου φέρνουν το μωρό στο δωμάτιο που θα μπαίνει κόσμος ! 
μπορεί να μη τις χρειαστείς τι κάλτσες από την στιγμή που δεν έχεις θρομβοφιλια ! Ααα στην λίστα που ανέβασες που λέει για βιβλιάριο του ΙΚΑ θεωρημένο εγώ δεν έχω εδώ και χρόνια! Δεν έχει καταργηθεί και απλά δίνεις το αμκα σου;;; Κάνω λάθος ; Εμένα με έχει ασφαλίσει στο όνομα του ο σύζυγος!

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ τώρα την τελευταία εβδομάδα πραγματικά είμαι σε φάση " άντε βγες να τελειώνουμε" 🤣  Εσύ είσαι καλύτερα κορίτσι μου?
    • Έστειλα μνμ στο γιατρό, μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι για το αίμα αυτή τη στιγμή, μου σύστησε ξεκούραση όσο μπορώ, να μην βγω από το σπίτι, να παίρνω τα φάρμακα μου κανονικά και να πάω για υπέρηχο τη Δευτέρα.  Αν και αύριο δεν είμαι καλά και δω ότι το αίμα επανέρχεται θα κοιτάξω να πάρω μία μέρα άδεια από τη δουλειά και να μην πάω. Αν είμαι καλύτερα όμως θα πάω γιατί δεν θέλω να δίνω και δικαιώματα. 
    • Δεν είναι απαραίτητο αυτό. αρκει να μην υπάρχει τεράστια διαφορά. Εχει τύχει σε εγκυμοσύνη μου να κάνω και 3-4 μέρες πριν την αυχενική την αιμοληψία.    τώρα εδώ το κορίτσι δεν ξέρω πότε τα έκανε αλλά ας περιμένει να κάνει κ την αυχενική κ να μιλήσει εκεί για τα αποτελέσματα 😊 όλα να πάνε καλά εύχομαι 🙏🏼
    • @Sotiria_94 γίνεται γίνεται χαχαχ! Έλα να δεις μια τρελα π επικρατει ωρες ωρες κ θες να τα πνιξεις χαχα Και μενα ωρες ωρες ειναι τσιτα, κυριως τ απογεύματα, τα πρωινά εομαο πιο καλα. Απο ορεξη ομως καλα πάω χαχα @Maria98 κορίτσι μ εσυ ειχες ρωτησει για τις πητ μας? Εγώ έχω 28 Μαΐου, μάλλον είμαι η τελευταία. 
    • @Diwni μου να σου ζησουν τα κοριτσακια σου με το καλο και το τριτο τι ευλογια που ειναι τα παιδακια, γινεται να μη λιωσεις με τα ναζακια τους;; Εν τω μεταξυ εγω εχω μια αισθηση οτι η κοιλια μου θα σκασει δεν νιωθω και πολυ ανετα πια και καποιες φορες δεν αναπνεω με τοση ευκολια. Ουτε μπορω να φαω πολυ. Συμβαινει σε καμια αλλη;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...