Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η athrain είπε:

Ναι ε? Μακάρι να μπορούσα να ξαπλώσω κι εγώ έχω να οριζοντιωθώ μία βδομάδα τώρα 🤣🤣 δε ξέρω που θα πάει αυτό.. κοιμάμαι με τη τηλεόραση ανοιχτή, βλέπω ντοκιμαντέρ, με παίρνει ο ύπνος (λέμε τώρα..!) όρθια στο καναπέ, πάω τουαλέτα κάθε μια ώρα... βήχω σαν τον νταλικέρι, πονάει όλο μου το σώμα, η ηβική περιοχή δε τη νιώθω απλά!! η πλάτη μου έχει γίνει κομμάτια, ο αυχένας μου θρύψαλλα.. τα μάτια μου τσούζουν από την αυπνία, το περπάτημα έχει γίνει άθλος... η κοιλιά κοπανιέται μια εδώ μια εκεί τεντώματα ένας χαμός γίνεται εκεί μέσα.. με φαγουρίζει και λίγο χαμηλά.. ααα και το καλύτερο.. (μη γελάσετε: έχω βγάλει και αιμοροίδα δε μπορώ να καθήσω πονάω!!!😂😂😂😂😂😂) λέω αυτο μου λειπε μονο!! πραγματικά μέσα σε τόσο λίγο διάστημα δε ξέρω πως έγινα έτσι σαράβαλο 😒

Χαχά η εγκυμοσύνη  η καλύτερη  περίοδος της ζωής μας?? Καλά μη νομίζεις και στο ξάπλα πιάνομαι γυρίζω δεξιά γυρίζω αριστερά και στην περιστροφή στην ευθεία πονάνε όλα.. έχω αιμορροΐδες από τα μέσα Δεκεμβρίου..σε καταλαβαίνω!!θέλει κρυο νερό, παγάκια λαδιού, αλοιφή (υπάρχουν και φυτικες) και ο Θεός βοηθός. 

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η LaV είπε:

Εσύ έχεις τον πόνο σου και όλα τα δικια με το μέρος σου αλλά γέλασα τόσο πολύ με τις περιγραφές σου!!!χαχαχααχαχαχχα

Βρε κοριτσια μια απορία εσείς που κάνατε το εμβόλιο του κοκκυτη...είχε καμία σύμπτωμα μετά??όπως κάνει της γρίπης καμία φορά???η αυτό δεν έχει?

Καλημέρα! Εγώ δεν είχα σε κανένα από τα 2 συμπτωμα..μόνο στον κοκκυτη ένιωσα βαρύ το χέρι μου 2 μερες

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Γειααα! Με το καλό το μωράκι σου! Πετάγομαι για να προτείνω κάτι αν σε βολέψει. Εγώ όταν γέννησα είχα πολλά ράμματα και αιμορροΐδες και με βόλευε πάρα πολύ να κάθομαι πάνω σε μαξιλάρι θηλασμού. Εννοώ το πέταλο όχι το λουκάνικο και έτσι ότι με πονούσε έμενε στον αέρα. Αν έχεις δοκίμασε το κι εσύ γιατί έχεις λίγο ακόμα και είναι κρίμα να πονάς.

Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή! ναι γιατί όχι.. εγώ απο τώρα έβγαλα που δε γέννησα ακόμα.. φαντάσου μετά τι θα γινει 😆

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Χαχά η εγκυμοσύνη  η καλύτερη  περίοδος της ζωής μας?? Καλά μη νομίζεις και στο ξάπλα πιάνο μαι γυρίζω δεξιά γυρίζω αριστερά και στην περιστροφή στην ευθεία πονάνε όλα.. έχω αιμορροΐδες από τα μέσα Δεκεμβρίου..σε καταλαβαίνω!!θέλει κρυο νερό, παγάκια λαδιού, αλοιφή (υπάρχουν και φυτικες) και ο Θεός βοηθός. 

άντε υπομονή λέει ο άντρας μου λίγο ακόμα...😝

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Κορίτσια  καλημερα!! Επιστρέψαμε  και εμείς 34+5!!! Σε 10 μέρες τωρα ξανά..  στις 38 εβδομάδες  είπαμε.. χωρίς να κλείσουμε  από τώρα.. βλέποντας  και κάνοντας.. 

Σε μεγάλη βδομάδα είσαι. Πότε έχεις ΠΗΤ; 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η athrain είπε:

Μόνο μια ταλαιπωρία; Σαν πάπια περπατάω παντού πονάω.. άσε που απο το βήχα πονάω και κάτω χαμηλά στο πιπι εχω διαλυθεί σου μιλάω!!

Αχ υπομονή! Κι εγώ προχθες έλεγα..ενας κινούμενος πόνος είμαι...🤣

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Κάναμε κι εμείς χτες απογευμα το doppler και τα βρήκε όλα φυσιολογικά! Ανησυχώ λίγο γιατί δεν έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω, αλλά με διαβεβαίωσε ότι σε δευτερότοκες μπορεί να συμβεί και πολύ αργότερα, γιατί το σώμα θυμάται! Επίσης είναι μικρούλα νομίζω, γιατί 33 και 1 χτες μου την έβγαλε 2070, αλλά φαντάζομαι 1 κιλό θα το πάρει σιγουρα μέχρι να γεννηθεί. Επίσης ρε κορίτσια εσάς ο πλακούντας τι grade είναι? Σας το γράφει?

Χαίρομαι που ήταν όλα καλά! Λογικά θα γυρίσει.. μπορεί και μέχρι τελευταία στιγμή έχω ακούσει. Εντάξει αφού την έβγαλε 2+ κιλά δεν είναι και τόσο μικρούλα. Καλή μου φα΄νεται. Εγώ Doppler έχω τη Δευτέρα.

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η athrain είπε:

Πωπω κορίτσια το περπάτημα μου έχει γίνει πολύ χάλια.. πονάω κάτω στο πιπι και νιώθω τραβήγματα πίεση.. όταν κάθομαι είναι καλύτερα δε πονάω αλλά και πάλι αναλόγως τη θέση. Αν μου έρθει να βήξω εκεί να δεις γλέντια.. 

Αχ το βήχα μην τον συζητάς.. εγώ κρύωσα κιόλας και φτερνίζομαι κι αλλάζω εσώρουχο κάθε τρεις και λίγο.. 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια, την νιώθω τόσο ψηλά που αισθάνομαι σαν να χω μια μπάλα στο διάφραγμα που ανεβαίνει προς τα πάνω. 

Όσο για το περπάτημα κι εγώ δυσκολεύομαι πολύ, αισθάνομαι σαν να μην ορίζω τα πόδια μου και πάνε όπου θέλουν. Επίσης έχω πολλή υπνηλία, όπως στο πρώτο τρίμηνο, κλείνουν τα μάτια μου συνέχεια. 

Υπνηλία έχω κι εγώ απίστευτη. Ειδικά το απόγευμα μπορεί να κοιμηθώ και όρθια στο καναπέ..Εγώ πάλι την νοιώθω να με πιέζει χαμηλά..κι όλο νοιώθω ότι θέλω τουαλέτα..και μπορεί να κάνω 2 σταγόνες..ίσως έχει γυρίσει. Θα δούμε τη Δευτέρα που έχω το Doppler. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η LaV είπε:

Εσύ έχεις τον πόνο σου και όλα τα δικια με το μέρος σου αλλά γέλασα τόσο πολύ με τις περιγραφές σου!!!χαχαχααχαχαχχα

Βρε κοριτσια μια απορία εσείς που κάνατε το εμβόλιο του κοκκυτη...είχε καμία σύμπτωμα μετά??όπως κάνει της γρίπης καμία φορά???η αυτό δεν έχει?

Στου κοκκύτη ένοιωσα μία ψιλοαδιαθεσία αλλά όχι τίποτα σπουδαίο...μισή μέρα..Της γρίπης με πέθανε το άτιμο!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NORATSALIKI είπε:

Χαίρομαι που ήταν όλα καλά! Λογικά θα γυρίσει.. μπορεί και μέχρι τελευταία στιγμή έχω ακούσει. Εντάξει αφού την έβγαλε 2+ κιλά δεν είναι και τόσο μικρούλα. Καλή μου φα΄νεται. Εγώ Doppler έχω τη Δευτέρα.

Και εγώ Δευτέρα έχω ...άντε με το καλό όλα...φάγαμε τον γαιδαρο

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Τυπογραφικό λάθος.. 33+5.. πητ είναι 8/3..αλλά μας είπε για 38 εβδομάδες..τέλος Φεβρουαρίου..

Είπα και εγω. Ναι και εγώ έχω 12/3 ΠΗΤ και σήμερα είμαι 33 βδομάδων και 1 μέρα (δεν υπολογίζω τις 6 μέρες που είναι πιο μπροστα στην ανάπτυξη).Προς το παρον μου έχει πει για προγραμματισμένη καισαρική 24 ή 25 Φλεβάρη αλλά γύρω στις 37 βδομαδες θα μου πει σίγουρα ποια θα είναι .Ανυπομονώ να πάω την Δευτέρα στον γιατρό να την δω. Ένα μήνα έχουμε να την μετρήσουμε..καλά εύχομαι να πάνε όλα σε όλες μας με το υπερηχογράφημα Doppler...

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Είπα και εγω. Ναι και εγώ έχω 12/3 ΠΗΤ και σήμερα είμαι 33 βδομάδων και 1 μέρα (δεν υπολογίζω τις 6 μέρες που είναι πιο μπροστα στην ανάπτυξη).Προς το παρον μου έχει πει για προγραμματισμένη καισαρική 24 ή 25 Φλεβάρη αλλά γύρω στις 37 βδομαδες θα μου πει σίγουρα ποια θα είναι .Ανυπομονώ να πάω την Δευτέρα στον γιατρό να την δω. Ένα μήνα έχουμε να την μετρήσουμε..καλά εύχομαι να πάνε όλα σε όλες μας με το υπερηχογράφημα Doppler...

Μαζί θα είμαστεεε..και εμάς αυτο είπε 38 εβδομάδες..αλλά αφού τώρα θα με βλέπει κάθε εβδομάδα θα το δούμε πως πάει..22/2 θα είμαι 38+0..οπότε κάπου εκεί πιστεύω. . ναι και εγώ δεν υπολογίζω το πιο μπροστά που είναι..8/3 είναι 40 εβδομάδες ..

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Με το καλο και εσύ να την δεις!!! 

Εγώ ζήτησα και έγχρωμη  σήμερα  αλλά αυτός κουνιόταν και είναι κουνημένη λήψη χαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...