Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Κάναμε κι εμείς χτες απογευμα το doppler και τα βρήκε όλα φυσιολογικά! Ανησυχώ λίγο γιατί δεν έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω, αλλά με διαβεβαίωσε ότι σε δευτερότοκες μπορεί να συμβεί και πολύ αργότερα, γιατί το σώμα θυμάται! Επίσης είναι μικρούλα νομίζω, γιατί 33 και 1 χτες μου την έβγαλε 2070, αλλά φαντάζομαι 1 κιλό θα το πάρει σιγουρα μέχρι να γεννηθεί. Επίσης ρε κορίτσια εσάς ο πλακούντας τι grade είναι? Σας το γράφει?

Καλησπέρα Κατερίνα! Μπράβο όλα καλά.. εε εντάξει και εγώ 31 εβδομάδες που το έκανα ήταν 1630γρ.. κανονικά βέβαια και η δική σου κανονική είναι. κ εγώ τώρα τόσο που είμαι υπολογίζω κάπου 2 κιλά να έχει πάρει σαν εσένα...εμένα γράφει Ωρίμανση πλακούντα grade 0. Εσένα πόσο γράφει;

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Καλησπέρα Κατερίνα! Μπράβο όλα καλά.. εε εντάξει και εγώ 31 εβδομάδες που το έκανα ήταν 1630γρ.. κανονικά βέβαια και η δική σου κανονική είναι. κ εγώ τώρα τόσο που είμαι υπολογίζω κάπου 2 κιλά να έχει πάρει σαν εσένα...εμένα γράφει Ωρίμανση πλακούντα grade 0. Εσένα πόσο γράφει;

Εμένα είναι ήδη 2, αλλα στην μεγάλη μου στην ίδια εβδομάδα ήταν grade 3. Και η αλήθεια ειναι ότι ο γυναικολόγος μου τότε είχε βρει πάτημα σε αυτό και μπήκα με πρόκληση και δεν θέλω να ξανασυμβεί το ίδιο. Ναι μεν στις 39, αλλά δεν θέλω να το ξαναζήσω έτσι γιατί βολεύεται εκείνος, ειναι και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας εκείνες τις μέρες και φοβάμαι μην θέλει να λείπει ! 😂😂😂

Ο εμβρυολόγος μου ειπε ότι μετά τις 30 εβδομάδες το grade 2 είναι νορμάλ, ειδικά εφόσον το μωρό τροφοδοτείται κανονικά. Τη Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο, να δω τι θα ακούσω!😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ααα!!! Επιτέλους.. Μία μπέμπα σαν τη δική μας...χαχα!!! Κι εγώ πήγα στις 32 + 1 και τη μέτρησε 2338. Κι εγώ την ίδια ανησυχία έχω...🤣

XAXAXXAXA πάλι καλά γιατί νόμιζα ότι είμαι η μόνη με αφρατούλα🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Εμένα είναι ήδη 2, αλλα στην μεγάλη μου στην ίδια εβδομάδα ήταν grade 3. Και η αλήθεια ειναι ότι ο γυναικολόγος μου τότε είχε βρει πάτημα σε αυτό και μπήκα με πρόκληση και δεν θέλω να ξανασυμβεί το ίδιο. Ναι μεν στις 39, αλλά δεν θέλω να το ξαναζήσω έτσι γιατί βολεύεται εκείνος, ειναι και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας εκείνες τις μέρες και φοβάμαι μην θέλει να λείπει ! 😂😂😂

Ο εμβρυολόγος μου ειπε ότι μετά τις 30 εβδομάδες το grade 2 είναι νορμάλ, ειδικά εφόσον το μωρό τροφοδοτείται κανονικά. Τη Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο, να δω τι θα ακούσω!😂

Μέχρι πόσα grade έχει; Αν ήταν και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σου και ακομα πιο πολύ τόσο, τότε μη σε προβληματίζει.. το θέμα είναι να παίρνει βάρος. Απο κει και πέρα ας είναι και 2 και 3.. 

Δημοσίευση

Πωπω κορίτσια το περπάτημα μου έχει γίνει πολύ χάλια.. πονάω κάτω στο πιπι και νιώθω τραβήγματα πίεση.. όταν κάθομαι είναι καλύτερα δε πονάω αλλά και πάλι αναλόγως τη θέση. Αν μου έρθει να βήξω εκεί να δεις γλέντια.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Κάναμε κι εμείς χτες απογευμα το doppler και τα βρήκε όλα φυσιολογικά! Ανησυχώ λίγο γιατί δεν έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω, αλλά με διαβεβαίωσε ότι σε δευτερότοκες μπορεί να συμβεί και πολύ αργότερα, γιατί το σώμα θυμάται! Επίσης είναι μικρούλα νομίζω, γιατί 33 και 1 χτες μου την έβγαλε 2070, αλλά φαντάζομαι 1 κιλό θα το πάρει σιγουρα μέχρι να γεννηθεί. Επίσης ρε κορίτσια εσάς ο πλακούντας τι grade είναι? Σας το γράφει?

Εμένα γράφει Ι-ΙΙ..αλλά δε ρώτησα τι και πως.. οο μπράβο  το κορίτσι!! Όχι νια χαρά είναι!!! Απλά τα δικά μας είναι πιο μεγάλα..

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Πωπω κορίτσια το περπάτημα μου έχει γίνει πολύ χάλια.. πονάω κάτω στο πιπι και νιώθω τραβήγματα πίεση.. όταν κάθομαι είναι καλύτερα δε πονάω αλλά και πάλι αναλόγως τη θέση. Αν μου έρθει να βήξω εκεί να δεις γλέντια.. 

Άστα να πάνε..  εγώ χτες ούτε να κάτσω.. είχε έρθει κάπως ψηλά και βολευόμουν μόνο ξάπλα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Μέχρι πόσα grade έχει; Αν ήταν και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σου και ακομα πιο πολύ τόσο, τότε μη σε προβληματίζει.. το θέμα είναι να παίρνει βάρος. Απο κει και πέρα ας είναι και 2 και 3.. 

Ήταν 3 στην μεγάλη και 2 τώρα, οπότε πιστεύω καλά είμαστε!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Άστα να πάνε..  εγώ χτες ούτε να κάτσω.. είχε έρθει κάπως ψηλά και βολευόμουν μόνο ξάπλα.. 

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια, την νιώθω τόσο ψηλά που αισθάνομαι σαν να χω μια μπάλα στο διάφραγμα που ανεβαίνει προς τα πάνω. 

Όσο για το περπάτημα κι εγώ δυσκολεύομαι πολύ, αισθάνομαι σαν να μην ορίζω τα πόδια μου και πάνε όπου θέλουν. Επίσης έχω πολλή υπνηλία, όπως στο πρώτο τρίμηνο, κλείνουν τα μάτια μου συνέχεια. 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια, την νιώθω τόσο ψηλά που αισθάνομαι σαν να χω μια μπάλα στο διάφραγμα που ανεβαίνει προς τα πάνω. 

Όσο για το περπάτημα κι εγώ δυσκολεύομαι πολύ, αισθάνομαι σαν να μην ορίζω τα πόδια μου και πάνε όπου θέλουν. Επίσης έχω πολλή υπνηλία, όπως στο πρώτο τρίμηνο, κλείνουν τα μάτια μου συνέχεια. 

Αστα.. και ενω έχει γυρίσει  δεν ξέρω τι κάνει εκεί  πάνω.. εάν πέτρα στο στερνο..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κι εγώ έτσι ήμουν και είμαι, συνήθειες ως είναι φυσιολογικό,συσπάσεις είναι αυτοι οι πόνοι,απλά πρέπει να παρατηρείς τη συχνότητα τους.Εμενα μου είχε πει να προσπαθώ να ξαπλώνω όταν με πιάνει και να μην κουράζομαι,οπότε καλά κάνεις!
    • Σε άλλα νέα... τη Δευτέρα πήγανε στην παιδίατρο και έκανε τη 2η δόση του bexsero. Ευτυχώς καμία απολύτως παρενέργεια αυτήν τη φορά! Η μπουμπού έφτασε τα 5950γρ. Πήρε 450γρ  σε ένα μήνα και 3εκ. ύψος. Η παιδίατρος αυτήν τη φορά δε μου είπε τίποτα για το βάρος της γιατί της είπα πως εγώ δεύτερα γυμνασίου ζύγιζα 30 κιλά και ο μπαμπάς της είναι ακόμα πάρα πολύ αδύνατος! Κατάλαβε λοιπόν πως είναι και θέμα γονιδίων. Ξεκινήσαμε τροφές γιατί η μπουμπού μου τραβούσε τα χέρια όταν έτρωγα και της έτρεχαν τα σάλια. Δευτέρα έφαγε πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι! Γέλασα άπειρα!!! Σύνολο μέσα στη μέρα έφαγε περίπου 10 κουταλάκια... Χτες έφαγε το ίδιο περίπου 14 κουταλάκια σε ένα 24ωρο... Σήμερα όμως της έφτιαξα πατάτα, καρότο, μπρόκολο και έφαγε περίπου 100γρ!!! Κορίτσια έπρεπε να τη βλέπατε!!! Ορμούσε στο κουτάλι σήμερα κι έγλυφε τα πάντα. Όταν τελείωσε είχε κρέμα παντού!!! Ματιά, μύτη, αυτί και σε όλη την μπλουζοσαλιάρα της!!!🤣🤣🤣🤣 Μεθαύριο θα βάλουμε μοσχάρι κι από Δευτέρα φρούτα.
    • Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Μετά από 1 μήνα και κάτι, επιστρέψαμε σπίτι μας!!! Κουράστηκα πολύ τόσο καιρό μακριά από το σπίτι μου αλλά όσο δε δουλεύω είναι ευκαιρία για τους δικούς μου να χαρούν τη μικρή γιατί μετά θα τη βλέπουν 1-2 φορές το χρόνο κι αν! Περάσαμε πολύ ωραία γενικά αν και δεν κοιμηθήκαμε ούτε μια μέρα σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχαμε στη Λευκάδα και ούτε ένα βράδυ σερί!!!  Στο Λονδίνο περάσαμε φανταστικά!!! Πήγαμε σε πολλά μέρη και το ευχαριστήθηκα πολύ. London Eye, Buckingham Palace, Big Ben, St. James Park, Green Park, Piccadilly square, London Dungeon, Hard Rock Café και φυσικά το Βρετανικό μουσείο!!! Βγάλαμε φωτογραφίες σε όλα τα διάσημα του Λονδίνου... κόκκινο λεωφορείο, ταξί, τηλεφωνικό θάλαμο... Γέλασα πάρα πολύ με τη φιλενάδα μου και τη "βαφτιστήρα" μου... Μου λείπουν πολύ και όσο και να καθόμουν δε θα τις χόρταινα!!! Από την Κυριακή που γυρίσαμε σπίτι μας, απευθείας μπήκαμε σε πρόγραμμα πάλι και ξεκίνησε να κοιμάται από τις 9 μέχρι τις 7 με μόνο μία αφύπνιση για λίγο στήθος... 
    • Πραγματικά ήταν υπέροχα... Το εύχομαι σε όλες όσες το επιθυμούν!
    • Σε άλλα νέα... τη Δευτέρα πήγανε στην παιδίατρο και έκανε τη 2η δόση του bexsero. Ευτυχώς καμία απολύτως παρενέργεια αυτήν τη φορά! Η μπουμπού έφτασε τα 5950γρ. Πήρε 450γρ  σε ένα μήνα και 3εκ. ύψος. Η παιδίατρος αυτήν τη φορά δε μου είπε τίποτα για το βάρος της γιατί της είπα πως εγώ δεύτερα γυμνασίου ζύγιζα 30 κιλά και ο μπαμπάς της είναι ακόμα πάρα πολύ αδύνατος! Κατάλαβε λοιπόν πως είναι και θέμα γονιδίων. Ξεκινήσαμε τροφές γιατί η μπουμπού μου τραβούσε τα χέρια όταν έτρωγα και της έτρεχαν τα σάλια. Δευτέρα έφαγε πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι! Γέλασα άπειρα!!! Σύνολο μέσα στη μέρα έφαγε περίπου 10 κουταλάκια... Χτες έφαγε το ίδιο περίπου 14 κουταλάκια σε ένα 24ωρο... Σήμερα όμως της έφτιαξα πατάτα, καρότο, μπρόκολο και έφαγε περίπου 100γρ!!! Κορίτσια έπρεπε να τη βλέπατε!!! Ορμούσε στο κουτάλι σήμερα κι έγλυφε τα πάντα. Όταν τελείωσε είχε κρέμα παντού!!! Ματιά, μύτη, αυτί και σε όλη την μπλουζοσαλιάρα της!!!🤣🤣🤣🤣 Μεθαύριο θα βάλουμε μοσχάρι κι από Δευτέρα φρούτα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...