Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η LaV είπε:

Ένα μπέρδεμα όλο αυτό με τα επιδόματα και εγώ δεν έχω και την παραμικρή ιδέα και ο λογιστής δε βοηθάει καθόλου.. μάλλον πρέπει να ψαχτω σε κάποιον να γνωρίζει να μας βοηθήσει....

Όσον αφορά το βήχα όταν με έπιανε κ εμένα έντονα με βοήθησε πολύ που έπινα ζεστό νερό με μέλι και λίγο λεμονι...πραγματικά με ηρεμουσε!!!

Καλημέρα κορίτσι μου! Μισθωτή είσαι?

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Αυτό θα κάνω σήμερα! Δεν ξέρω με το που γυρίζω στο πλάι με πιάνει αφόρητη καουρα! Χάλι πια αυτός ο ύπνος!

Όσον αφορά τις ιώσεις, εσύ με τα παιδιά τι θα κάνεις? Είναι Κ μεγάλα Κ φαντάζομαι δεν θα σταματήσουν το σχολείο για ένα διάστημα. Συζήτησα με τον παιδίατρο και μου είπε να πάει κανονικά παιδικό μέχρι να γεννήσω και μετά να την πάω μετά το Πάσχα που θα κοντεύει το μωρό έστω 2 μηνών και οι ιώσεις θα χουν υποχωρήσει. Εγώ είχα στο μυαλό μου να τη σταματήσω μόλις μπω στον μήνα μου, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι θα της κακοφανει και δεν είναι σωστό σε αυτή τη φάση. Εσύ τι λες?

όχι  μη τη σταματάς σε αυτή τη φάση τώρα! καλά είπε ο γιατρός. Συμφωνώ.. εεε εγώ τι να κάνω.. τίποτα... τα παιδιά μεγάλα είναι δημοτικό πανε τα δυο πρώτη και πέμπτη, ο αλλος γυμνάσιο πάει.. του χρόνου 1η λυκείου θα πάει.. Ως τώρα κανεις τους δεν αρρώστησε. Δε νομίζω να έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς δεν είναι μικρά πλέον. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Ένα μπέρδεμα όλο αυτό με τα επιδόματα και εγώ δεν έχω και την παραμικρή ιδέα και ο λογιστής δε βοηθάει καθόλου.. μάλλον πρέπει να ψαχτω σε κάποιον να γνωρίζει να μας βοηθήσει....

Όσον αφορά το βήχα όταν με έπιανε κ εμένα έντονα με βοήθησε πολύ που έπινα ζεστό νερό με μέλι και λίγο λεμονι...πραγματικά με ηρεμουσε!!!

Ναι ζεστό νερό με λεμόνι πίνω και κάποιες στιγμές σκέτο μέλι δυο τρεις κουταλιές. 

Ναι ψάξτο μη χάσεις κάποιο επίδομα κρίμα είναι ότι δικαιούσαι θα το πάρεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η athrain είπε:

όχι  μη τη σταματάς σε αυτή τη φάση τώρα! καλά είπε ο γιατρός. Συμφωνώ.. εεε εγώ τι να κάνω.. τίποτα... τα παιδιά μεγάλα είναι δημοτικό πανε τα δυο πρώτη και πέμπτη, ο αλλος γυμνάσιο πάει.. του χρόνου 1η λυκείου θα πάει.. Ως τώρα κανεις τους δεν αρρώστησε. Δε νομίζω να έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς δεν είναι μικρά πλέον. 

Κι εμένα η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αρρωστήσει καθόλου, παρόλο που πάει πρώτη χρονιά παιδικό...  καλα ναι μωρέ έτσι κι αλλιώς αυτά δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Δεν μπορείς και να μην έρχεσαι και σε επαφή με κανέναν! Ειδικά εφόσον οι σύζυγοι πηγαίνουν και θα πηγαίνουν κανονικά για δουλειά!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η LaV είπε:

Ναι Κατερίνα μου μισθωτη είμαι!!!

56 μέρες πριν την ΠΗΤ πρέπει να κάνεις την αίτηση στον εφκα για το επίδομα κυοφορίας. Νωρίτερα δεν γίνεται γιατί το δοκίμασα, αργότερα τουλάχιστον το 2022 γινόταν. Δεν είχα ιδέα τότε και είχα αργησει κάποιες μέρες. Έτσι κι αλλιώς γίνεται με βάση τη βεβαίωση κυοφορίας του γιατρού σου, οπότε δεν χάνεις κάτι δε μέρες. Το μόνο είναι ότι μπορεί να αργήσεις να πληρωθείς αν το καθυστερήσεις. Έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες πληρωμής! Αν χρειαστείς κάτι και μπορώ να σε βοηθήσω πες μου! Είναι εύκολη η αίτηση!

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Κι εμένα η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αρρωστήσει καθόλου, παρόλο που πάει πρώτη χρονιά παιδικό...  καλα ναι μωρέ έτσι κι αλλιώς αυτά δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Δεν μπορείς και να μην έρχεσαι και σε επαφή με κανέναν! Ειδικά εφόσον οι σύζυγοι πηγαίνουν και θα πηγαίνουν κανονικά για δουλειά!

ε ναι και αμα αρρωστήσουν τι να κάνουμε.. θα απομονωθουμε λιγο με το μωρο σε κανα δωματιο οσο μπορουμε να προσέχουμε να το προστατευοσυμε.... ξερω γω..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

56 μέρες πριν την ΠΗΤ πρέπει να κάνεις την αίτηση στον εφκα για το επίδομα κυοφορίας. Νωρίτερα δεν γίνεται γιατί το δοκίμασα, αργότερα τουλάχιστον το 2022 γινόταν. Δεν είχα ιδέα τότε και είχα αργησει κάποιες μέρες. Έτσι κι αλλιώς γίνεται με βάση τη βεβαίωση κυοφορίας του γιατρού σου, οπότε δεν χάνεις κάτι δε μέρες. Το μόνο είναι ότι μπορεί να αργήσεις να πληρωθείς αν το καθυστερήσεις. Έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες πληρωμής! Αν χρειαστείς κάτι και μπορώ να σε βοηθήσω πες μου! Είναι εύκολη η αίτηση!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!δώσαμε μια τυπική πητ 16/03 οπότε μετρώντας τις μέρες πρέπει να την φτιάξω στις 20/02...θα σε ενοχλήσω αν δυσκολευτώ!!!και πάλι ευχαριστώ!!!🥰

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα σχετικά με το συμπληρωματικό επίδομα της ΔΥΠΑ το παίρνουμε, αρκεί να τηρηθεί το χρονικό διάστημα υποβολής(δεν θυμάμαι καν, σίγουρα μετά το λοχείας). Βέβαια δεν είναι κανένα ποσό. Εγώ στη μεγάλη είχα πάρει γύρω στα 200€ και μετά από πολλούς μήνες, αλλά μια χαρά! Κι εγώ σήμερα βγήκα σε άδεια, έκανα την αίτηση στον εφκα και εγκρίθηκε αμέσως, ούτε μια ωρα, μου έστειλαν και την απόφαση. 

Εγγ περιμένω να το εγκρίνει ο λογιστής του εργοδότη..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Σε άλλα νέα εμείς είμαστε μια χαρά! Η μπέμπα δεν σταματάει να κλωτσαει όλη μέρα! Ντοπλερ έχουμε την επόμενη Τρίτη! Είπα το Σάββατο να πλύνω τα ρούχα της μικρής να οργανωθω λίγο, αλλα το πλυντήριο μας άφησε..😭 εν τω μεταξύ δεν έχει 1.5 χρόνο που το πήρα... Περιμένω να ρθει τεχνικός να το δει. Νιώθω πολύ ανοργάνωτη Και χτες είχαμε πάει σε κάτι γενέθλια με την μεγάλη μου και το λεγα σε μια μαμα και με κοιτούσε έντρομη. Μου έλεγε ότι πρέπει να χω έστω έτοιμη τη βαλίτσα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις..και η αλήθεια είναι τώρα μου καρφώθηκε, αν και ξέρω ότι είναι νωρίς, ειδικά για βαλίτσα. Εγώ λέω μετά την 36η εβδομάδα να την ετοιμασω. Νομίζω προέχουν τα πλυσίματα, σιδερώματα και οι ντουλάπες. Εσείς πότε λέτε?

Και εγω τώρα θα πάω για τελευταία  ψώνια..  και αρχές Φεβρουαρίου  πλυντήρια και βαλίτσα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η LaV είπε:

Μπορείς και μόνη σου..είναι όπως στο είπε η Κατερίνα..και στο έγραψα κ εγω αναλυτικά .. για μισθωτή 3+1 αιτήσεις 

Δημοσίευση

Κορίτσια τελείωσα και εγώ με το doppler, όλα ήταν φυσιολογικά και οι τιμές και ο πλακούντας υψηλός οπίσθιος νεότατος ακόμα.. και το κοριτσάκι μας αναπτύσσεται σωστά και όλες οι μετρήσεις μέσα στα φυσιολογικά. Με έβγαλε 32 εβδομάδες και είναι1630γρ περίπου και έχει πάρει θέση με το κεφαλάκι κάτω.. ετοιμοπόλεμη!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια τελείωσα και εγώ με το doppler, όλα ήταν φυσιολογικά και οι τιμές και ο πλακούντας υψηλός οπίσθιος νεότατος ακόμα.. και το κοριτσάκι μας αναπτύσσεται σωστά και όλες οι μετρήσεις μέσα στα φυσιολογικά. Με έβγαλε 32 εβδομάδες και είναι1630γρ περίπου και έχει πάρει θέση με το κεφαλάκι κάτω.. ετοιμοπόλεμη!! 

Μπράβο στο κορίτσι!!! Τέλειο!! Πως ήταν σαν εξέταση? Είδατε και 4d??? Εγώ ανυπομονώ  για Πέμπτη..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...