Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 13 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα! @Amp92μου καλορίζικο το νέο σας σπιτάκι! Εύχομαι να ζήσετε μόνο όμορφες στιγμές μέσα σε αυτό!! Θηλάζεις και τώρα τον μεγάλο? 

Ευχαριστούμε πολύ! 

Ναι τον θηλάζω ακόμη και δεν ξέρω τι θα κάνω για να το κόψουμε. Όχι ότι θηλάζει πολύ.... για να κοιμηθεί το βράδυ κυρίως ή λίγο το μεσημέρι. Ο γιατρός βέβαια και ο γυναικολόγος κ ο παιδίατρος μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα για την εγκυμοσύνη εξ αρχής και να το κόψω όποτε κ αν θέλω. Δυσκολεύομαι η αλήθεια είναι για πολλούς λόγους... συναισθηματικους και πρακτικούς. 

στις πριν 13 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Συγχαρητήρια, τέλεια νέα!! Θεωρώ πως το ταξίδι του θηλασμού είναι μακρύ και δύσκολο αλλά συνάμα τόσο μαγικό... εύχομαι να τα καταφέρουμε μιας και είναι το πρώτο μας παιδάκι!!

Και εγώ έχω καμπύλη όπου να ναι.. έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο 28 του μήνα οπότε στάνταρ θα μου γράψει να την κάνω αρχές Δεκέμβρη...

Σε άλλα νέα ρε κορίτσια από χθες με έχει πιάσει η μέση μου. Για την ακρίβεια ένα νεύρο χαμηλά το οποίο με τραβάει μέχρι κάτω το πόδι και περπατάω σαν τον πιγκουίνο. Έτυχε και σε καμία άλλη? Ο γιατρός είπε ότι είναι επειδή ανοίγει η λεκάνη σιγά σιγά, αλλά εγώ δεν μπορώ να κουνηθώ!!

Εμένα με πιάνει κυρίως το βράδυ από την μέση αριστερα κ μετά στο πόδι . Δλδ αν ξαπλώσω κ πάω να σηκωθώ άμεσα υποφέρω. Το πρωί περνάει κ όλα καλά. Ίσως όταν βγαίνει η κούραση κ σε αυτήν την στάση με πιάνει εκεί.. τι να πω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 579
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 9 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Ευχαριστούμε πολύ! 

Ναι τον θηλάζω ακόμη και δεν ξέρω τι θα κάνω για να το κόψουμε. Όχι ότι θηλάζει πολύ.... για να κοιμηθεί το βράδυ κυρίως ή λίγο το μεσημέρι. Ο γιατρός βέβαια και ο γυναικολόγος κ ο παιδίατρος μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα για την εγκυμοσύνη εξ αρχής και να το κόψω όποτε κ αν θέλω. Δυσκολεύομαι η αλήθεια είναι για πολλούς λόγους... συναισθηματικους και πρακτικούς. 

Εμένα με πιάνει κυρίως το βράδυ από την μέση αριστερα κ μετά στο πόδι . Δλδ αν ξαπλώσω κ πάω να σηκωθώ άμεσα υποφέρω. Το πρωί περνάει κ όλα καλά. Ίσως όταν βγαίνει η κούραση κ σε αυτήν την στάση με πιάνει εκεί.. τι να πω..

Προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει κάποιο μοτίβο. Αλλά θα κάτσω να το δω μήπως κάνω κάτι που το επιβαρύνει...

στις πριν 9 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Ευχαριστούμε πολύ! 

Κι εγώ θηλάζω την μεγάλη μου, εχει περιορίσει πολύ βέβαια, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι είναι έτοιμη. Κι εμένα ο παιδίατρος είναι πολύ υπέρ και του ταυτόχρονου θηλασμού, οπότε λέω να το δοκιμάσω! Βασικά όπως μας πάει...αχ πολύ χαίρομαι που βρήκα και εσένα εδώ και την @Xrisa95γιατί σε όποιον το λέω με κοιτάζει σαν εξωγήινο😁

στις πριν 7 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει κάποιο μοτίβο. Αλλά θα κάτσω να το δω μήπως κάνω κάτι που το επιβαρύνει...

Καλημέρα! Εγώ χτες περπάτησα πολύ όλη μέρα, έκανα και δουλειές αρκετές στο σπίτι και σήμερα είμαι χειρότερα απ' όλες τις μέρες..αισθάνομαι ότι μαγκωνει το πόδι μου και δεν μπορεί να κάνει κινήσεις.. λέω να πάρω ένα ντεπον γιατί είμαι και στη δουλειά και πάω σαν συγκαμενη 😂

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα! Εγώ χτες περπάτησα πολύ όλη μέρα, έκανα και δουλειές αρκετές στο σπίτι και σήμερα είμαι χειρότερα απ' όλες τις μέρες..αισθάνομαι ότι μαγκωνει το πόδι μου και δεν μπορεί να κάνει κινήσεις.. λέω να πάρω ένα ντεπον γιατί είμαι και στη δουλειά και πάω σαν συγκαμενη 😂

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και εμένα ...ειδικά όταν σηκώνομαι το πρωί δεν μπορώ με τίποτα να κουνήσω το αριστερό μου πόδι προς τα μπροστά σφαδάζω στον πόνο..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...